MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Egy példa. APP ellátja az alatta lévõ összes feladatot, DEL,GND,TWR. Viszont a közelkörzetbõl kilépõ gépet UNICOM-ra küldi.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Ha egy adott reptéren csak CTR van, akkor az veszi át az APP, TWR, stb feladatait, ez eddig ok. De milyen mértékben? Úgy értem a hajtómû indításra, gurulásra, mindenre engedélyt kell tõle kérni, ugyanugy mintha lenne GND, TWR, stb is?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
Pl az MTL gond abból volt, hogy nem csatlakozott automatikusan az Ivap a multiplayer sessionhöz, pedig az utmutato ugyebár azt irta hogy automatikusan csatlakozik. Utána néztem az ivap configot, és külön be kellett csekkolni a 'multiplayer auto join (fs2004 only)' részt, ez a manualban nincs benne.
A Teamspeakre máig nem jöttem rá, hogy mi volt vele a gond, szvsz minden jol volt beállitva, ugyanugy mint a pénteki IFRen, ahol tökéletesen müködött minden, és semmit nem állitottam rajta azóta. (igen, ennek is elolvastam a manualját) Repülés közben spontán egyszer csak ignorálta az activation gombot. Na erre mondjál valamit, hogy mitõl lehet...
Am ez a gebasz csak engem érintett lényegében. A misplaced bugos default airportl viszont mindenkit, szóval nem értem mi a para azzal, hogy felhivtam rá a figyelmet. <#wilting>#wilting>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Udv!
IVAO-Tobbség..
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Az fs9 mûködése leállt üzinél megmondja, hogy melyik exe, vagy dll okozta a problémát. Persze ez sokszor nem mond semmit, de hátha.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Újratettem az egész rendszert, teljesen friss Windows 7-es, tehát frissen telepített FS9. Gondoltam mostmár biztos nagyon tuti lesz, hogy nem száll el, mert az XP-n általában minden repülésnél eltûnt felülrõl a menü, alul egy elmosódott csík jelent meg, és ha megpróbáltam kilépni, csak egy windows-os hiba-hangüzenetet kaptam, tehát elszállt az egész. Full Screen módban mûködött normálisan, de az utóbbi idõben már nem is tudtam áttenni full screenbe. Újratettem tehát a Windowst, FSt, most meg azt csinálja, hogy megy egy darabig az FS(még a földön áll a gép a helyén) , aztán egyszercsak kapok egy ablakot hogy a Flight Simulator 9 mûködése leállt. Aztán már csak a hibákat keresi és próbálja küldeni a Microsoftnak meg ilyesmi. A feltelepített kiegészítõk sora, márha okozhatják ezt kiegek:
9.1 update
Budapest 2007
Kos 2005
AES
Skai Traffic
PMDG 737
Fatal-féle Airbus merge😄
REX
Ultimate Night Environment
MAS
egy Greece Mesh
Ground Environment
FsPassengers
DBS Walk & Follow
Active Sky Evolution
eddig tehát ez minden ami rá lett telepítve, nem tudom mi lehet a gond... Nagyon elkeserítõ, hogy nem tudok emiatt egyetlen utat is normálisan lerepülni:S <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1> Esetleg ha valakinek bármilyen ötlete lenne, feltétlenül írja le, kipróbálok mostmár bármit...
Felteszek majd egy videjót, azon meg lehet nézni a még objektumok és fák nélküli sceneryket, oszt lehet röhögni, fujjolni ki mit akar, ki-ki hogyan értékeli a cuccot.
Akkor biz' késõn kezdtem süllyedni, mert húzni kellett tövig 😊
Máltáról jöttem haza, minden okés volt, de az approach nem tetszett. Viszont elmaradt az impact. 😄
@L_Viper
Repcsivel nincs messze. De most csak ejtõernyõvel megközelíthetõ. 😊
Nem tudok otthon leszállni. 😊
Kérdés: szabályos megközelitésnél mennyire megszokott a speedbreak használata? T/D -tõl süllyedve erõteljesen használnom kellett. Vagy vmit elrontottam...
Lenne egy olyan nem kis problémám hogy eltünt a 4.cd-je a játéknak ilyenkor mi a teendõ töltsem le valahonnan?Természetesen eredeti nem másoltról van szó.<#falbav>#falbav>
Annyiban azért javítom magamat, ha már Börgöndnél az egyetlent említettem, hogy Lénárth Jánosnak van egy Magyar Repülõterek csomagja. Ez még anno a Nova szerkesztõvel készült, azonban sok tekintetben a scenery elavult. A szerkesztõprogramok túlléptek a Nova program adta lehetõségeken. A scenery legnagyobb hibája, hogy segéd AFCAD állományok nélkül a repülõterek nem választhatóak ki, én használtam még anno kb. 2007-ben a sceneryt, akkor fogant az ötlet, hogy kellene egy új kiadás.
Már régebben is akartam kérdezni, hogy Laci bácsi milyen szinten dolgozik még a Magyarország Sceneryn?
Valami infód nincs errõl, esetleg arról, hogy tervezi -e pl. a nagyobb folyóinkra a jelentõsebb hidakat berakosgatni?
Valahogy ezt a részt mindegyik guideban elfelejtették érthetõen leírni, max olyanokat irtak, hogy ha DXTben akarod, akkor... damn PSben tuti nincs valami megfelelõ color profile vagy ilyesmi?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Jelenleg ott tartok, hogy valamiért az egész FS elszáll ha megpróbálja az én repaintjeimet betölteni. És fogalmam sincs miért. Akárhogy belenyúlok egy bmp fáljba, legyen az sima bmp vagy dxt, elmentem photoshoppal, betöltöm, CTD....
de amugy tenyleg nem a legszebb festes de en mar megszoktam 😊
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
Screenshot 1
Screenshot2
Screenshot 3
Azt hittem, rosszul emlékszem. Nagyon köszönöm!
Btw pár évvel késõbb ugyanezen kapitány srác húzott által Szentkirályon a repnapon - de akkor már NG-vel. 😊