45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#30883 -
-
#30881 Hali mindenkinek !
Olyan bajom van hogy ha fel megyek szerverre repülni kb. 20-30 percig tudok fent repülni utána le dob a szerver, de csak engem a többieket nem , az internetem megfelelő az nem lehet! Valaki tudna valami ötletet adni hogy mi lehet a baj ?!?!?!?! -
LegendTommy #30880 köszi neked is, tehát nincs szabály -
#30879 Egyebkent passz.De nalunk vannak olyan rudak amire szinte minden repcsi fel van festeve.
737,767,757,747, tehat mindenre hasznalhato. Meg buszra is.Az emelok is mar ugy vannak kitalalva,hogy tobb mindent lejet veluk emelni.Hisz olyan dragak,hogy a tip spec lenne kutyanak nem kene.
Multkor Pragaban lattam,hogy kitoltak 1 lufi bust ilyen orrfuto emelos kutyuvel .Majs kesobb mindet is ez a lift tolt ki ,de mi classicban ultunk. -
#30878 -
#30877 Így a hangulatos..
-
#30876 tescoban tolnam vele a kosarat:)))) -
LegendTommy #30875 jól jönne a fa alá mi?:D -
#30874 http://www.skybrary.aero/index.php/Aircraft_Towing
ez meg olyan szep:) http://www.eagletugs.com/ -
LegendTommy #30873 köszi, ebből a linkből nem sokat tudtam kihámozni, akkor lehet, hogy nincs semmiféle szabály, most hogy jobban figyeltem képeken/videokon tényleg rengetek heavy-t tolnak rúddal, azért kérdeztem mert mintha láttam volna olyan gépet ahol azt írták az első futóra, hogy dont tow, de már nem emlékszem milyen vas volt, na mind1 -
#30872 http://www.micronav.co.uk/products/airside_driver_trainer.htm -
#30871 Szerintem nincs semmi előírás ezen a téren, mert nézd meg a youtube-on hogy towbarral tolnak ki B777, B767, B747, A340-600, A380 és ezek viszont a heavy-ik közé tartoznak. Én szerintem azzal tolják ki ami a kezük ügyében van. De talán aki ezzel foglalkozik az valószínűleg megtudja válaszolni mi a dörgés. -
#30870 ja az biztos:) -
LegendTommy #30869 értem én, hogy arra gondoltál, én viszont azért gondolom, hogy súlyhatár van mert heavy-ket nem láttam towbarozni:D
bár lehet tök hülyeségeket írok
na majd csak megválaszolja valaki:
alert, chicco? -
#30868 hat mert hideg van es a fem is hideg es dog nehezek a gepek:)))
en mondjuk a csatlakozasi kulonbsegre gondoltam egyebkent -
LegendTommy #30867 lehet, bár nincs az emlékemben, hogy heavy-ket towbar-al tolnának -
#30866 Hat szerintem tipustol es futomutol fugg -
LegendTommy #30865 skacok van valami előírás, hogy a különböző típusú gépeket, hogyan kell pushback-elni? (felemelős avagy towbar-os módszerrel)
gondolok itt arra, hogy bizonyos súly felett csak felemelni lehet, avagy típusa válogatja? -
#30864 Tényleg, azt a qrwa kéziféket mindig elfelejtem :))) -
#30863 Senki nem mondta hogy konnyu vele:)) de szvsz egyik geppel se tul erzekeny,
kezifekes kanyar az a tuti:) -
#30862 Nem kitörésre gondolok, az érthető, hogy nem fog :) csak az arányokkal van bajom... Nem tűnik reálisnak (mint pl. PMDG). Mert ha 40-en semmi, akkor már 50-en "kilőőőő", mintha hirtelen ledobtak volna róla több tonna bombát :) Ez csak azért zavar, mert a gurulóutakon nehezebb a sebességgel "játszani" egyenesekben és kanyarodásoknál... szóval ne kajáljon be nagyon senki, ha egy iFly-al szeretne indulni... -
Tóth Balázs #30861 Ha 40%ig feltolod akkor úgy emlékszem szép lassan elindul, ne várd hogy úgy kilőjön mint a PMDG, valóságban is 40%ig szokták feltolni, az már kicsi hiba hogy ha leveszed utána a gázt, akkor megáll, de majd javítják. -
#30860 Ha már iFly: ha a gázkart 40-45%-ig tolom, észrevehetően a gép meg sem mozdul (a GZ kb. 60-70%, tehát nem vészes). Nem hinném, hogy a valóságban is ilyen gyengus hajtóművekkel rendelkeznek a gépek. Vagy ezt az iFly progis agyvelejére lehet írni?... -
#30859 Na hosszu hetvegen format c volt, vegre raszantam magam. W7 64 bit fel ( bar a ac97 drivelel lehet szopni rendessen)
FSX kerult fel egyenlore az is mig minden felment es par addon meg repcsi majd restart defrag hegyek, szoval eltartott, de hetfo este mar repultem:)))) ( szep szep - de fs9 hianyzik az lesz a kovetkezo) -
#30858 Ferihegyen kicsit jobb cuccban repültem, de azért ez se olyan rossz... :) -
#30857 Örülök hogy azt legalább nem kened az iFly-ra... :D -
ToMy_ #30856 Sziasztok,
kérdésem lenne a MAS-sal kapcsolatban:
Nálam van valami elcsűrve, hogyha a kisebb default reptereken - LHOY, LH0B például - a kifutó közepén is fák, bokrok, kisebb épületek vannak?
Eddig a Hungary2004-et használtam, azzal nem volt ilyen gondom, de mióta felkerült a MAS, azóta az alap kis reptereken ez van.
Illetve még LH0B-nél olyan is van, hogy a kifutó egy apró kis fennsík tetején van, mintha a talaj és a reptér magassági adatai nem stimmelnének.
FSGlobal 2008 van fent, amiből a terrain adatok jönnek. Ennyire nem passzolhat a kettő?
-
#30855 Tény, de az AIRAC is hiányos bár ez nem az ifly sara hanem a navigraphé. -
#30854 Lehet bugos, de még így is nagyságrendekkel jobb mint a PMDG...úgy ahogy Apci is mondja. :P -
#30853 De meg mindig jopbb mint akármelyik. -
#30852 iFly meg bugos :)
Majd az első SP után jó lesz. -
#30851 PMDG fos -
#30850 ifly. -
#30849 iFly vagy PMDG -
Blackdog #30848 Köszi szépen. Hál' istennek az UT még nem barmolt szét semmit, egyenlőre.
B737-es gépnek mit ajánlotok? PMDG van, ezzel is repülgettem. Nemrég viszont újra kellett tennem az FS-t (XP-ről Win7 64 bitre váltottam) és próbálok egy kicsit keresgélni. -
#30847 Amíg hajlik addig jó. +-1,5m.Ha nem hajlik akkor törik -
#30846 Ezt így akarta szerintem :) -
#30845 ezt a Korean-os videót nem akartam elhinni ... -
#30844 Ezek a legjobbak bár az UT nem látványjavító és én senkinek sem javaslom mert szétbarmol mindent (sok új kieggel nem kompatibilis).