45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#30923 Neee ez mekkora :DD már rendelem is meg :D emlékszem, amikor még engem vittél el a bemutatóban látható fák között az úton reppenésre -
#30922 Egy kis öntömjénezést haddkövessek el... :D -
#30921 Jaj.. lehet szavazni mi legyen CS új projectje..!!!!! Gyorsan küldtem nekik mailt.. :D Az én kivánságlistámba beleszakadna a sok jetliner fán.. -
#30920 A tubon megemlitik a Rat lathatosagat is.Lehet ez 1 szimulalt veszleszallas .
Hidraulika nelkul.Olyankor vagy a gravitacio nyitja a futot vagy Hidroakkubol nyernek erre energiat.Persze elso sorban a flight controllokon van a hangsuly meg utana a megallason.
Minden esetre a 777 az amennyire tudom Fly by Wire 1 picit es nem tudom hogy osztodik a vesz es masodlagos dolgok.Minden esetre nekem kevesnek tunik a fekszarny persze a sebi meg sokanak. -
#30919 Ez így van ahogy írod, persze, de attól még nem kéne törvényszerűen okádéknak lennie a kidolgozásának! :D
Viszont a CS grafikai szempontból mindíg is kifogástalan volt - ez tény. Mint ahogy az is, hogy te meg köztudottan DA Fokker-fan vagy! :D
Nekem is tetszene az a vas ha lenne VC-je, de mivel nincs, lehet akármilyen csilivili a rendszere, nálam a "szuksz" kategóriába van sorolva. :) -
#30918 emelo -
#30917 kicsit utana neztem a vonorudas emelos kerdesnek.Vonorud csak 737 van rairva,de az emelo az multiu
-
#30916 pmdg-nél minden a funkcionalitás alá van rendelve.. példul md-11nél ugyan hasznosak a műszerfalra rajzolt ikonok.. csakhát kicsit unrealisztik
persze aki vcben nyomja;)
captainsim szép és jó... de azért nem egynapon említős egy da fokker-el -
#30915 De. Hülyék. Vagy lusták. Vagy mindkettő. :D
Legalábbis ennek az NG-nek a korában tuti. Aztán lassan kezdtek fejlődni e téren is, bár még mindíg azt hallani mindenhonnan hogy iszonyat szar a supportjuk. Na, de elkanyarodtunk a témától... :D
Szóval garfikailag határozott fejlődést mutatnak, de talán egyedül erre a még nem megjelent FSX737-re mondanám hogy felveszi a versenyt grafikailag és 3D modellileg egy Carenado vagy CaptainSim-el. A 747-esük is eléggé rajzoltnak tűnik, meg az MD-jük is - bár ez utóbbit csak képeken láttam. De tény hogy már nem oly szarok mint az NG...épp ezért nem értem hogy abban a hatvanmillió peccsben amit kiadtak hozzá, miért nem javítottak ezen is? -
#30914 Fogalmazzunk úgy.. lusták. Volt rá 7 évük, hogy updateljék a cuccot. Fizetős cucc, piaci ára van, volt.. sza*tak rá, hogy itt ott hibádzik. pl. érdekes probléma Carenado esetében is, tuti modell, szép paintkit, csak éppen nem lehet két eltérő oldal-szárny festést készíteni. Ilyen és kész.. összecsapták, nem lesz javítás. Az ilyen és ehhez hasonló hozzáállások miatt ilyenek a fizetős FS addonok. A zseton, a név a lényeg.
Néha felhozom a Strike Fighters sorozatot. Ott minden extrát ingyenesen készítenek, a modell szerkez olyan, hogy a VC az külön van, és szerkeszthető. Képzeld el, hol lennének ma ezek a fizetős cuccokat gyártó cégek, a sokszor nagyon ratyi cuccaikkal, ha FS is ilyen lenne? -
#30913 Hát ennél a szar enginenél nem lehet tudni :D
Na mind1 szerintem megvan az oka, hogy ronda, nyílván nem hülyék a PMDGnél, meg nem is lusták különben az összes többi gépük (747, MD11) is ronda lenne. -
#30912 Ha nem préseli ki akkor az nem a textúra miatt lesz... :) -
#30911 Csak az akkori p4es nem préseli ki magából az fps-t :D -
Ekkora géppel azért nem kísérelném meg...nem vagyok én Tex Johnston... -
#30909 Nem lehet. Már az FS2002 is kezelte az 1024-es textúrákat. -
#30908 A gagyi textúrák könnyen lehetnek szoftverfüggők az fs2002 miatt. -
#30907 Hát igen, úgy általában a futóműről volt szó, beleértve a fő- és orrfutót is.
Amúgy minden bizonnyal berepülés lehetett a dolog és valszeg emiatt van nyitva, mert KPAE-n készült a videó, ahol ezeket a gépeket összeszerelik. :) Mindenesetre nekem azonnal bántotta a szemem az a sok befedetlen luk a gépen, ami csak növeli az ellenállást. :)
A helyes megfejtő átveheti a semmit a legközelebbi kirendeltségen. -
#30906 Itt nem csak a főfutó, de az orrfutó ajtajai sem záródtak vissza. Érdekes probléma... -
LegendTommy #30905 ja és utánna meg jön az orsó mi:D?
Ismerem már a fajtádat:D -
Rue East #30904 mondjuk ránézésre kicsit mintha gyorsabban jönne a szokásosnál, szóval lehet ez így belefért
(talán amúgy is, hiszen ezek a GE90-esek iszonyatosan erősek, tudtommal egy hajtányos felszállásnál nem is lehet rátolni a maximális teljesítményt, mert nem biztos, hogy tartható oldalkormánnyal)
vagy a másik tippem, hogy egyszerre húzta fel és adta a to/ga-t, csak ennyi idő kell a hajtómű felpörgésére
de mint hogy jómagam, még egy 777-est se vezettem, nem tudom megmondani :) -
#30903 Na meg tudtommal van egy szervízállása is - bár ez jelen esetben indifferens ugye. :)
Monnyuk nekem az is furcsa hogy előbb emeli az orrát és csak utána jön a hajtóműhang...én tutira fordítva csinálnám...vagy legalábbis tartanám a nulla variót míg a hajtóművek magukhoz térnek. -
#30902 A technológiát úgy értettem hogy maga az FS illetve a hozzá tartozó fejlesztői környezet nem pedig a hardver. A durva formai torzulások és a gagyi textúrák pedig úgyhiszem nem hardverfüggő. :) Sorry ha félreérthető voltam én elsősorban ezekről beszéltem mint adott lehetőség a kezdetektől fogva.
Ez a p4-en is futnia kellett dolog meg azért nem állja meg a helyét szerintem, mert az összes developer folyton azt hangoztatja hogy a jövőnek fejleszt nem a jelennek...amiben van némi logika - mégha anyázunk is miatta sokszor. :)
Nameg a PMDG 737 is megélt jópár peccset az idő múlásával, mégis tengernyi hiányossága maradt amit simán orvosolhattak volna...ha lett volna rá szándék...de fostak rá mert egyeduralkodók voltak a piacon hosszú évekig. -
#30901 :D
A francba!:D
Én meg már szinte kockázva végig néztem....
Még a kapilláris csöveket is kinagyítottam, hátha valamelyik le van ragasztva...:D
Az ajtó nem tűnt fel....(CSak ép a szemem nem verte ki)
Bevertem egy nagy fekete pontot magamnak!;)
Jó feladvány volt! -
#30900 Mint Clindey is említette a Flaps kb 20% és az elemelkedési vario se kicsi, ezért gondoltam... -
#30899 Túl gyors volt? -
#30898 Jaja, ezen a típuson azok mindig visszazáródnak, kivéve, ha vészkieresztés történt (de akkor meg nem húzzák vissza a futót). :) -
Rue East #30897 a futóműakna ajtók (ez a helyes kifejezés?:) nem záródtak vissza, már amelyeknek vissza kéne záródniuk :) -
#30896 Továbbra sem. Másvalaki? :-D -
#30895 " technológia és a szoftver (maga az FS) nem változott azóta sem egy fikarcnyit sem."
Ez így egyrészt nem igaz (hardver), gondolj bele, hogy a PMDGnek az akkori p4en is működnie kell, nézd meg mit produkál az ifly fpsben egy olyan gépen. Másrészt az egy FS2002/FS2004 termék volt, így kevesebb lehetősége volt a pmdgnek. (Gondolom akkoriban annyi embernél futott fs2002 mint most fs2004) -
#30894 De! :D -
#30893 "Az IFLY keveseknél működik viszonylag hibátlanul"
Hmmm...olvasgatva az ofisül topikjukat eme kijelentésed szerintem abszolúte nem állja meg a helyét. Senki sem anyáz hogy húúúmekkora bakik vannak benne (hisz nincs), hanem kulturáltan várják az SP-t amiben gyakorlatilag minden javítva lesz. Az a "minimális plusz" sem igaz szerintem...azért ennél jóval többről van szó...gondold csak át újra.
A PMDG párhuzamra megint csak azt tudom mondani hogy az hogy ezer éve adták ki még nem ok arra hogy torz fos legyen a VC és a textúrák is hagyjanak maguk után kivánni valót. A technológia és a szoftver (maga az FS) nem változott azóta sem egy fikarcnyit sem. -
#30892 Nem. Lehet még találgatni! :-) -
#30891 Flaps position before go around? :) -
#30890 Erdekes, mar a video cime is rossz:)))) ez hol low approach?:) ja hogy alacsonyan van?:)
-
#30889 Nem tudom, de vmi szokatlan látható a videón, mi az? Az első helyes megfejtő nyereménye a nagy semmi! -
#30888 Qrva jo a Jumbo-s vigyijo..mennyire latszanak a légerők es h "jatszik" az oldalkormannyal is a pilcsi..neha koppig ki van lepve..
De megneztem volna ezt eloben(csak ugy nem lehet ismetelni)..!! -
#30887 Nem ugyanaz a gep go aroundol elotte..? Nem tudok leolvasni azonosito jelzest.. -
#30886 PMDG-s sracokat nem feltem, azert ertenek ok ahhoz amit csinalnak, az o 737-esuk meg mar oregebb mint a nagyanyam szoval.... IFLY meg jo lesz es ne felejtsuk el nem reg jott ki. LevelD-s team is top notch, ugy hogy van par jo fejleszto es kiado is ( nalam flight1 mint kiado a nyero de utana rogton aerosoft)
Viszont van par akik eleg szarok es meg mindig megy a szekeruk. Tegnap igaz az fsx de vegre beulhettem a caravanba, szep le kell szogezni, a hd texturak meg egyenesen gyonyoruek, de pont ugy repul mint a c152 esuk es mint a c172 esuk ja meg a 185f semi kulonbseg :(( nagy csalodas de hat ez van...
Szoval hajra Ifly nem sokara raveszem magam fs9 felrakasara ujra, es akkor johet a kicsike.. -
Tóth Balázs #30885 -
semidim #30884 Lehet bugos, de még így is nagyságrendekkel jobb mint a PMDG...úgy ahogy Apci is mondja. :P
--------------
Az IFLY keveseknél működik viszonylag hibátlanul. A PMDG-nél persze lehet jobb gépet is készíteni (bár eddig még nem sikerült igazán senkinek), de nagyságrendekkel jobbat ebben az FS-ben eleve nem lehet. Ha az IFLY használható lenne, többünknél nem az, akkor is minimális plusszt hoz.