MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
texture.airberlin beillesztése a Boeing 737-800 hoz
flitsim.x
.
.
.
beillesztése az aircraft.cfg ben.
FS elindítésa.......gép sehol
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
A stabilitás probléma ebben az esetben nem ezt jelenti, hogy 5 percenként kifagy. Nálam annyit jelentett, hogy bizony jóval többször fordultak elõ kevés memória és egyéb üzenetek, mint nélküle, viszont gyorsabb nem lett az fs.
Egy óriási elõnye volt annak a proginak, amit használtam, hogy külön magra lehetett küldeni az fs mellett futó alkalmazásokat, mint pl. active sky, ami az idõjárás generálásnál bizony le tudja lassítani rendensen az fst.
Tibetan: A fizetsõre én is kíváncsi lennék, de vhogy úgyérzem ugyanezt a szart kapjuk, csak pénzért.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Nem azt a 8 eurót sajnálom a kipróbálására, hanem azzal van bajom, hogy már annyiszor el akarták nekünk adni a kakit, hogy az embernek kezdenek kialakulni az elveknek nevezett védelmi reakciói...
Fõmenü betöltésénél kihasználja mindkét magot, akár 100 %-ban is. A játék töltésénél alig használ az fs cpu idõt, inkább a winyót pörgeti. Játék közben viszont az összterhelés valóban 50 % fölött mozog egy picivel legtöbbször, de van amikor itt is felugrik 70 % fölé. Viszont nálam nem történt semmi az fs stabilitásával a program használata alatt.
Nagyon jól látszik a képeken, hogy pl. a kétmagos rendszernél, nélküle 100%-on megy az egyik proci (ez hajta az fs-t), a másik képen, mikor használják a progit, pedig mindkettõ ~50%-on, ergo egyik procit se használja ki rendesen. Oldalt a teljes terhelés ábrán látszik is, hogy gyakorlatilag nem változott semmi a teljes proci terhelésen. Magyarul szart sem ér.
http://airbustakeoffsetings.blogspot.com/2010/01/flight-simulator-2004-affinity-tool.html
Ismeri valaki Ezt a progit? Elvileg ugye szétosztja a feladatokat a procimagok között... Van ennek értelme FS9-nél? Próbálta már valaki? Kicsit fenntartásaim vannak...
Üdv.<#worship>#worship>
Na akkor elorol szoval fs9 aircraft mappaban megkeresed a felrakot gep folderet bele mesz es ott lesz egy aircraft.cfg file notepadal tudod editalni erdemes elotte egy bakcupot csinalni ha esetleg valamit elrontanal.
De itt egy progi amiben jo latod a szerkesztheto dolgokat benne
erre
1. amikor kiválasztok egy gépet (amit letöltöttem) akkor sok esetben a légitársaságnál nem ír ki semmit, hogyan lehet, hogyha én lufthansával repülök, akkor annak lufthansa legyen a neve ?
2. nem tudtok egy jó airbus A320-as panelt ?
(FS2004)
Azért majd kipróbálom 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Kreáltam egy új repülést LHDC-bõl, a helyzet ugyanaz. FS - újraindítás után lett csak rendben megint a helyén az úthálózat és Debrecen városa.
Gyanítom, hogy az ilyen jellegû hibákkal az FS9 nem fog tudni mit kezdeni.
Szvsz. Magyarország egyik végébõl átrepülni a másikba kis távolság...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Én jobbára VFR repkedésre használom a MAS-t, kisgépekkel, kisebb távokon. Erre remek.
:-)
Az a fura egyébként, hogy most Szolnokot is megnéztem és rendben volt, van vasút a városnál. Az FS csodái...
Nálam utak és városrészek hiányoztak.
Database_Begin_Date=2455359.5
Database_End_Date=2455372.5
Data_Spec_Version=2.3.1
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Ez így mindenesetre fura és biztosan nem róható fel a PC-nek - ha mégis, bele sem merek gondolni az ideális konfigba. <#eplus2>#eplus2> Ahogy Zacsi írta, voltak ráutaló jelek Debrecennél (a város egy része nem töltött be azonnal, de késõbb megjelent a hiányzó rész is), de erre azért nem számítottam. <#szomoru1>#szomoru1>
Approach Maps:No maps available yet
Recommended Sceneries: No sceneries available yet <#szomoru1>#szomoru1> - de AS Ibiza X eléggé szép lett, úgyhogy vágül marad az 😊))
Ezek szerint az ATC is benézte a dolgot, nem csak én, mert a 109.5 akármelyik LEIB scenery esetében a Rwy24-hez tartozik, a frissebbeken pedig a Rwy06 kiegészült a 111.1-gyel.
#27378 Hát hogyne, szinte ingyen van <#nyes>#nyes>
#27377: Frissítsd le 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Btw nem tudja valaki, be lehet állítani valahogyan a Jeppview-t, hogy annak ellenére, hogy lejárt a database mutassa a chartokat, és ne kelljen az órát visszaállítani mindíg, hogy mûködjön?