45215
  • CptSAB
    Laci bácsi elkészült a Növényzet Alapcsomaggal, ami 44 fát, cserepes növényt, díszcserjét illetve facsemetét tartalmaz. Holnaptól lesz elérhető majd Flightsim.com-on. A jó hír mellé annyit, hogy Laci bácsi szavaival élve.. a növények száma csak növekedni fog.. :)

Laci bácsinak sok Köszönet ezért a nagyon szép kiegészítőért!
  • chicco
    Fules ha feltoltod dobj nekem is 1 linket.Ne foss GY.Feri is azt mondta ,hogy bocs mar elevult.
  • LegendTommy
    nagyon érdekelne, persze ha nem publikus akkor megértem, de ha privibe megtudjuk oldani azt very warm welcome:D
  • koreny20
    tudja vki hogy a Lars Hoyers féle AGent-et hogyan kell működtetni?
    Opennél nem tudom milyen mappát vagy fájlt kell kiválasztani, mindenre azt irja hogy "can not open..."
  • Clidey
    Akkor úszás van. :)
  • Clidey
    Nem tudom ott voltam-e...azért minden repülésem nem tudok megjegyezni... :) De volt jópár ehhez hasonló, az tény. :D
    A sörös videó nekem is megvan lévén én voltam az operatőr (is) :D Még szerencse hogy olyan régen volt hogy már talán elévült a dolog... :D
  • Clidey
    Fokker FSX-hez...majd meglátjuk...bár mivel only FSX, így nagy rá az esély hogy továbbra sem fog - legnagyobb sajnálatomra - érinteni a dolog.

Spec engem tökre nem zavar FS2004-ben hogy nem 60fps-el mennek a műszerek - bár természetesen elviselném ha annyi volna :) -, ám a 2D panelek maximális unrealisztikussága viszont annál inkább...hányni tudnék tőle. Lehet könnyebb leolvasni ott a feliratokat miegyebeket, de nagyon ciki egy átlagos virtuális pilótára nézve ha folyamatosan olvasgatni kell mi-mire való... :P Ennél fogva értelmét is veszti a 2D panel egyetlen előnye is. Nem is csoda hogy már az FSX-ben is a virtuális pilótafülkére helyezték a hangsúlyt.
    Szumma-szummárum: inkább legyen kevesebb fps a műszereken virtuál kokpitbe mint egy fos 2D panelt bámulnom órákon keresztül. :)
  • polluxware
    itt már gáz ha lefullad a moci..
  • LegendTommy
    az nagyon baba
  • napstR
    Nagyon jó film lesz Clidey! :) Ennél te is ott voltál? :D

Itt adtak át egy sört a szárnyashajóra :) Apumnak videója is van róla :)
  • chicco
    Szep kepek.
  • polluxware
    fsx-hez biztosan lesz.. mégpedig nagyon szép vc

mondjuk azt nem vágom hogy ti hogyan tudtok csak vc-ben repkedni, miközben a gaugék fps értéke 10-15 körül mozog

legalábbis én max reality xp műszereknél láttam fluid megjelenést fs9 alatt (ez valmi fs9 gyermekbetegség)

és ez érvényes pmdg,cs757,ifly,ariane.. szinte mindre

vagy csak nálam? ;)
  • gabesz639
    Köszi, mindenkinek...
  • Hypo #30950
    Most nem értem mi a bajod, de mindegy...sorry akkor irhattál volna neki elöbb és megúsztad volna hogy leugass ennyi.....
  • Papirzacsi
    Lövésed sincs mit kérdezett mi? Sebaj!

Gabesz: Az óra mindig GMT-t mutat, nem tudod átkapcsolni. Bár a manualban pofáznak GMT meg local timeról, de nincs átkapcsoló gombja.
  • Hypo #30948
    Na akkor neki futunk még egyszer, sokak kérésére.

Szóval a gondod forrása ha nem globális hibád van és a CDU is szart mutat hogy nincs fent a PATCH Version 1.0.2.40 abban javitották. Igy is előfordulhatnak időzóna gondok amiket lentebb emlitettem, azokat meg tudod ugy orvosolni.

Szép estét
  • Clidey
    OFF

Szolg. közl.
    Zacsi bazd ki a rútered! Vagy az egész oprencered!
    Köszi.

ON
  • Papirzacsi
    Akkor lefordítóm Hypora.
    Van neki egy IFLY 737-e, aminek a műszerfalán van egy óra, magad is láthatod a bannerban. Ez az óra UTC időt mutat mindig, nem pedig a helyi időt, ahol repülsz. A kérdező bátorkodott megkérdezni,hogy be lehet e állítani valahogy, hogy ne UTC-t, hanem helyi időt mutasson, és mindig átugorjon az aktuális helyi időre, ha időzónát lép át.
    Tehát akkot mit válaszoltál meg ebből? "akkor hajrá"
  • Hypo #30945
    az alapkérdésre megvolt a válasz, az idozona ugras az bug arra is....de ha nem akkor hajrá:)
  • koreny20
    Régóta vártam egy olyan sceneryt ahogy a photoreal scenery-t összekombózzák az autogen fákkal és házakkal sztem igy tökéletesen valóságszerű, ha valaki meg tudná nekem tanítani ezt hogy kell akkor szivesen csinálgatnék én is ilyeneket legalábbis megprobálnám... :)
  • Dokitudor
    Sziasztok
    Gép javítás miatt most csak Fs2004-et használok. Tudtok javasolni valamit arra, hogy hogyan tudnám két monitoron használni a progit úgy ahogy eddig az Fsx-et. Ott a betöltés után csak új nézetet nyitottam majd áthúztam a másik monitorra és katt a teljes képernyőre majd repülés. Az Fs2004-em nem engedi áthúzni az új nézetet, de a műszereket simán átengedi. Igaz az fsp csökken. XP és dupla monitoros beállítás van.
    Előre is köszi.
  • Papirzacsi
    Mondjuk a kérdés kb. nem erről szólt. :-)
  • Hypo #30941
    na akkor free flight lhbp az idot csekkolod hogy a current ido e ( egyezik e a gepen levo idovel) aztan make it default, es innentol jobb lesz a dolog.

Ha van fsuipc regisztralt ott van erre beallitasi lehetoseg.

De fs realtime tenyleg nagyszeru kis progi
  • gabesz639
    system time..
  • Hypo #30939
    fs9 ben mi van beallitva? system time? flight time?

letzik egy progi ami javitja az fs9 ido bugjat FSRealtime
  • gabesz639
    Sziasztok! Nekem ifly mindig utc idöt mutat, át lehet állitani valahol hogy helyi időt mutassa és hogy időzóna átlépéskor automatikussan váltson helyi időre?
  • LegendTommy
    nagyon várjuk őket köszike
  • polluxware
  • Tóth Balázs
    Nagyon kafa
  • Hypo #30934
  • CptSAB
    Flightsim.com-on érhetőek el az elkészültek. Keress rá úgy, hogy Szabo Tamas és akkor kidobja az összeset.
    Szeged a hétvégén lesz tölthető, Őcsény csak valamikor jövő hét vége (vízfelületek+újra szinezés) de ha a recolorizálás elhúzódik akkor lehet helyet cserélnek, Pér-Bőny a hónap végén talán..(csak a vízfelületek vannak vissza, fél napos meló) Matkópuszta és Jakabszállás (autogen munkák jelenleg 2/3 ill. félig vannak kész + vízfelületek kellenek) kb. december elején. A Big Kecskemét scenery Karácsonyra várható, ezzel zárúl 2010 és jelenleg ezzel zárom a VFR scenery sorozatot le.
  • Tóth Balázs
    Mikor és hol lesznek elérhetőek a VFR sceneryk?
  • CptSAB

• CptSAB
    Szorry a töméntelen sok képért, amit most linkelni fogok..
  • Big Blaster
    Pár napja azzal szopok, hogy leszállás előtt rendszeresen megdöglik az FS2004. Úgy emlékszem másnak is volt ilyen és a fórumban volt is róla szó, de nem emlékszem, hogy mi volt a megoldás. Valaki tud segíteni, hogy rájöjjek, hogy miért fagyizik a progi?
  • Big Blaster
    Nagyon . Baromi nagy élmény lehet. Remélem egyszer majd én is megtapasztalhatom.
  • CptSAB
    Nédda.. :D Valahogy a monitor előtt ülve annyira hasonlitasz valakire.. HánSzóló vagy izé.. Flájtrájder.. Jó kis videjó.. csak azt nem látni benne, a fasor ill. az út végén álló nagy nyárfát merre kerülte ki a mélyen hijénázó dragonfly :D
  • LegendTommy
  • alert
    Heheee volt! Még videó is van róla, de sajnos nem arról a részről, mert nem szóltál, hogy mi következik :(((
  • Clidey
    Nemá, vót olyan?! Én csak a 142-eses forgolódásra emlékszem...