45215
  • [HUN]FaTaL
    Ilyet szerintem nem lehet.
  • ravensoul
    Na ezzel ki vagyok segítve... :S
  • gabesz639
    sziasztok! Valaki aki használja az active camerát tudna abban segiteni hogyan lehet beállitani hogy mikor to/ga van induláskor a vc nézetben a fej billenjen hátra tehát mintha gyorsulási erő hatna, távolodni kéne a fejnek a paneltől, be lehet ezt állitani active camerában? Ha igen hol és hogyan? köszi
  • polluxware
    1bubis van csak
  • ravensoul
    az FSX-ben is van flying lesson?
  • koreny20
    Tud valaki segíteni AGent nevű progi kezelésében? ilyeneket probálok megnyitni vele hogy 011000034221 su még a kis képet is megjeleníti betöltéskor aztán amikor rányomok hogy megnyitás nem jelenik meg kép, csak alul hogy ház van ott hány fa, teljesen szüzen raktam fel nem nyultam beállításokhoz köszi a segítséget

Üdv
  • chicco
    Vagy lehet torrentes a geped
  • [HUN]FaTaL
    1., nem nagyon tapasztaltam ilyet, sebessége leesik hát adj gázt :)
    2., A displaynél a weatherben meg az ASEban hogy hány felhőréteg van. Utóbbi pedig valószínűleg azért van mert épp frissít az ASE és máshova teszi a felhőket :)
  • Gegi86
    üdv lenne pár kérdésem.
    1; Amikor leakarok szállni és már csak 200 láb-nál az oldal kormány használatakor a repülő olyat csinál, hogy kivágja még jobban a hátulját és leesik a sebessége, ezzel a jelenséggel mit lehet tenni?
    2; A felhőzet sűrűségét hol lehet beállítani hogy mondjuk a magasból ne lehessen a talajt látni a felhőzet miatt, meg azt mért csinálja az fs hogy felhők csak úgy eltűnnek pedig előtte 1 perce azon átrepültem?
    A válaszokat előre is köszönőm.
  • meki1
    Köszönöm srácok a válaszokat,igazábol csak annyit szeretnék hogy a helikopter sound-ok ne legyenek rövidek!
  • Hypo #30993
    http://logiquewercks.plymouthreliable.com/act_editor.html
  • gabesz639
    rosszul irtam: aircraft/kiválasztott repülő/sound/sound.cfg
  • gabesz639
    de jó tanács hogy mielőtt mahinálod, az eredeti cfg-t másold át valahova hogy ha nem úgy sikerül a mahinálás akkor ezzel felül tudd irni amit szerkesztettél...
  • gabesz639
    igen: aircraft/sound/sound.cfg
  • meki1
    Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy a repülögép soundokat meg helicopter soundokat lehet e szerkezteni!
  • chicco
    FSX mar kicsit arcad dolgokkal is meg van fuszerezve.Nehany mission nagyon gagyi szimhez kepest.
  • Hypo #30987
    igen fs9 9 evesekig fsx meg 10 felett.....kb ennyi a ketto kozott a kulonbseg:)
  • LegendTommy
    nem
  • ravensoul
    Állítólag az FS2004 jobban javasolt kezdőknek, mint az FSX. Igaz ez?
  • [HUN]FaTaL
    Scenery fejlesztőknek van, nem végfelhasználóknak :)
  • Tóth Balázs
    Ezek szerint valamelyik programmal kell hozzáadnom a scenerykhez, pl vegyük LHBP2007-et, vagy ezt is meg lehet oldani sima másolással? Sorry
  • LegendTommy
    igen ez nekem kínai:)
  • CptSAB
    Nem.. nem ez nem cseréli le a default növényzetet. Ezt kimondottan sceneryk készítéséhez lehet alkalmazni.
  • CptSAB
    Vagy az addon scenery\scenery mappába teszed, és rwy12, library object placer, instant scenery stb. progival tudod hozzá adni valamelyik sceneryhez. Vagy bemásolod abba a xyz scenery\scenery mappába amelyiket szerkeszteni szeretnéd. Lehet ez most elsőre nem volt érthető..
  • LegendTommy
    én sem tudom:D
    én azt hittem, hogy a fákat cseréli le és felül kell írni a régieket
    ez valami plusz növényzet? az eddigi fák mellé?
  • Tóth Balázs
    Sorry a hülye kérdésért, de ezeket hova kell másolni?
  • CptSAB
    Hogy ne kelljen várni akkor a flightsim-es linkre :D

Varjú László - Vegetation Library
  • [HUN]FaTaL
    Ha a Realism hardon van akkor a nyomaték miatt is félrehúzhat, vagy szél van. Mindkét esetben használd az oldalkormányt (rudder):)
  • Rainbow15
    Hali
    Az mitől van, hogy balra húz a gép a kifutón? (levegőben nem tudom, még nem néztem, de gondolom ott is)
    Csak a Joy van bedugva, és tökéletesre van kalibrálva, középen van. Valami trim? Trim-et szoktátok állítani? Mert most pl. olyan, hogy alapból fele megy a cessna, ha vízszintesen akarok repülne, lekell nyomni a joy-t.
  • [HUN]FaTaL
    Ok ezt sikerült elírnom :D

Segédletek
  • [HUN]FaTaL
    Saitek Cyborg Evo, én is avval játszom :) Pár hónapja 2000 volt az MMben, de én még januárban vettem 5-6 ezer környékén.

A PDFet nem tudom de itt van 1-2 leírás:

[UTL=http://fs2004faq.uw.hu/segedletek.php]Segédletek[/URL]

Meg az IVAO honlapján is van 1-2 pdf.
  • ravensoul
    Köszi a gyors választ. Remélem, lehet valami olcsó joy-t kapni, kezdésnek nem akarok nagyon drága cuccot venni...
    Akkor viszont szenvedek tovább az oktatóküldetéssel, meg olvasgatok majd leírásokat.

Olvastam, hogy a fs2004faq.uw.hu-n volt valami oktato.pdf fájl, de nem találom. Mi is volt az pontosan? Fent van még valahol?
  • [HUN]FaTaL
    "Lehet ezt normálisan billentyűvel irányítani?"

Nem igazán lehet. :(

Angol leírás tömérdek van a neten, magyarul 1-2 van az fs2004faq.uw.hu oldalon. :) Nagy gépeket ahol sok a robotpilót meg elég lassan fordulnak talán el lehet szenvedni billentyűvel is, de mindenképpen ajánlott egy joystick.
  • ravensoul
    Lehet ezt normálisan billentyűvel irányítani? Addig nem akarok komolyabb cuccot venni hozzá, míg ki nem derül, van-e érzékem ehhez a szimulátorhoz. Gyakorlatilag az első gyakorló repülésen elvéreztem, jó lenne valami írás, aminek kezdőként hasznát venném. Tudtok ebben segíteni?
  • L Viper #30969
    No ez jó hír. Már vártam nagyon!
  • Shortstop
    Valódi route-okhoz hogyan tudok hozzáférni?
    Konkréten EHAM-LTBA érdekelne amit szeretnék megrepülni de pontosan ugyanúgy mint ahogy való életben csinálják.
  • [HUN]FaTaL
    Tudtommal sehova, ott vannak a flatten és exclude fájlok az aerosoft mappában.
  • Big Blaster
    Mostanában olyat tapasztalok, hogy az FS2004 kifagy, de gyakorlatilag csak a leszállás előtt. Az esetek egy részében megjelenik egy hiba ablak is, hogy nincs elég hely a vinyón és ezért ki fog lépni a program.

RAM több mint 2 giga van a gépben, a vinyón pedig több giga szabad hely van még, akkor mi lehet a gond?
  • tsGucci
    Sziasztok! Alert vagy bárki aki tudja a választ. A Mega Airport Budapest, az Aerosoft mappán kívül hova tesz még bgl-eket, és melyiket? Főleg exclude vagy flattent keresek. Előre is köszi a választ!
  • tsGucci
    Szia! Ez jó hír. Esetleg egy linket tudsz majd adni?