45215
  • Nashgaar
    Ctrl Shift + egérgörgő oda-vissza
  • Hont
    Azt mondom, hogy a - jel!:))))D
    Köszi!
  • CptSAB
  • [HUN]FaTaL
    Mondom kötőjel :D (jobb shift mellett balra)
  • Hont
    Köszi!
    Az Ó az megvan, de ez csak a rá zoom.
    Nekem meg pont az ellenkezője kellene...:S
  • [HUN]FaTaL
    Ó és - alapból
  • Hont
    Köszi Zacsi!;)
    Most már csak arra kérlek, hogy azt mond meg, hogy ezeket hol találom...:S
    ("decrease selection" és az "increase selection" gomb)
  • Papirzacsi
    Ezért van a "decrease selection" és az "increase selection" gomb, hogy beállítsd vele a zoomot.
    Amúgy ha egyszer beállítod VCben és elmented defaultként a repülést, akkor megjegyzi.
  • Hont
    Sziasztok.
    Megtudjátok mondani, hogy a CFG-be melyik adat jelöli a VC zoom módot?
    Szeretném azt megoldani, hogy ne kelljen a VC módba minden egyes indítás alkalmával a 1.0 távolságot a 0.50 módosítani.
    Nekem ez lenne az optimális, de az adatok bevitelénél mindig elfelejtem át állítani. felszállás közbe meg kicsit illúzió romboló kilépni a menübe, mikor egyébként is van bőven mire figyelni...
  • ravensoul
    Genius MetalStrike 3D joystick-ja van valakinek? Szerintetek megfelelő az FS irányításához?
  • polluxware
    zlin142 for fsx?

(by clidey)
  • Papirzacsi
    Természetesen amit letiltottak. :-D Már a bemutató kép is ígéretes. :)
  • Hypo #31031
    ja a maule?:))) vagy az elso videoban levo amit a sony letiltott?:))

a maule fs default gep egy rakas szar szerintem, de szep:)
  • Papirzacsi
    Sajna konkrétan engem abban a videóban nem az EZCA érdekelt, hanem a scenery és a gép. :)
  • [HUN]FaTaL
    Nincs és szerintem nem is lesz.
  • spyy55
    Jól látom gugliban, hogy FS9-hez még nincs ez a kütyürü (EZCA)?
  • Hypo #31027
    nem akarom offolni az fs9 topicot, de fsx topicban szivessenbeszlek EZCA-rol nagyon jo csak igy repulok kis melot igenyelt osszes gepre beloni de kiru.
  • L Viper #31026
    Csodálatos az a masina.
  • Hypo #31025
    es most hova szarjak??:)) koltozz :))) vagy proxyzz:))

Ha ezt is letiltottak akkor tobbet nem tudok tenni:))
  • Papirzacsi
    "A videó Sony Music Entertainment tulajdonában álló anyagot tartalmaz, aki letiltotta azt az országodban szerzői jogi okok miatt." :-(
  • chicco
    Ezt az Ariane Ng csinalta .Ha jol emlekszem.
  • Papirzacsi
    Bevallom őszintén nem is állítottam, hogy mozog úgy a fej, ahogy gondolod, meg igazából nem is tudom, mert nálam az első dolog, hogy sikítva kapcsolom ki a fejmozgást. :)
  • Hypo #31021

Bar lehet amit te lattal videon az mas volt, En erolteljes elore hatra mozgast nem lattam AC vel soha, RealAir gepekhez van meg headlatency de az is mas. FSX re ott a kivalo EZCA na az tud mindent!

• CptSAB
    Szerintem itt joy kérdés állhat fennt.. :D Az én elvetemült Genius joyom művel ilyesmiket. Mondhatni 3 állása van már csak a potinak.. bal-közép-jobb. Mindegy mennyire lépek bele az oldalkormány pedálba. Kivágja full a valagát, azt birom, amikor felszállás közben elállítódik. Van ám kacskaringózás.. kár hogy nincs pénz egy normális joyra, csak ez a 7-8 éves ketyere van.
  • gabesz639
    köszi a tippet, de nekem előre hátra nem mozog a fej akárhogy is állitom, lehet hogy neked mozog vagy csak tippeltél??
  • Gegi86
    Köszi a segítséget, akkor ruddert csak közvetlenül a leszállás pillanatában és a pályán való gurulásnál használják.
  • exTrem
    Merre láttál te ilyeneket ? :)
  • Papirzacsi
    A ruddert csak arra használd, hogy a gép hossztengelyét a földetérés pillanatában a pálya tengelyével párhuzamosra állítsd, ne pedig arra, hogy a pálya szélére sikerült megközelítést a rudderrel kompenzáld, mert abból úgysem az lesz, amit szeretnél.

Az utóbbi hetekben volt szerencsém különböző embereket így leszállni látni szimulátorban, egyik se volt szép leszállás sőt, ronda.
  • Gegi86
    Bocs rosszul írtam mert a pálya küszöbnél használtam, csak azért hogy pont a felezőre tegyem a gépet egyébként a csűrőt használom ha távolabb vagyok még a pályától.
  • Papirzacsi
    200 láb nem közvetlenül előtte van, súlyos ~15 másodperc van még addig.
    Csűrőt próbáltad már?

Az oldalkormányt csak oldalszeles/egyhműves leszállásnál közvetlen a futók földetérésekor kell használni, meg a földi iránytartásra. Ennyi.
  • exTrem
    ritkán használom a pedálokat repülés közben, mindig apró mozdulatokkal korrigálok, próbáld meg ...
  • Gegi86
    Akkor közvetlen leszállás előtt hogyan korrigáljam a gépet?
  • Papirzacsi
    Ha benéznél a setupjába, akkor van kb. 3 fejmozgással kapcsolatos beállítás. Nincs sok választási lehetőséged. Nincs előttem az AC setupja, de szerintem a head latency rate az.
  • Papirzacsi
    Itt elsősorban az a probléma, hogy meg kellene tanulni vezetni a gépet és akkor nem használnál ruddert indokolatlanul.
    Hogy miért reagál ilyen érzékenyen, azt passz lehet wilco hiba ha más gépnél nem csinálja.
  • gabesz639
    ezen könnyen segithetsz, töröld le az active camerát és telepitsd újra mert alapból biztos hogy ez nincs bekapcsolva..
  • Gegi86
    Nekem ez működik, de nem tudom hogy kell ki és be kapcsolni (ha tudnám hogy lehet kikapcsolni már rég kikapcsoltam volna mert baromira idegesít)az biztos active camera csinálja.
  • gabesz639
    csak azért kérdezem mert én se találkoztam ilyennel még, viszont valahol a you tubon láttam ilyesmit valamelyik videó nézegetésekor csak nem tudom hogy az active camera volt-e.Hátha van ilyen beállitás amiről nem is tudtam. köszi
  • Gegi86
    A végső megközelítésnél láttom hogy a pálya közép vonalától eltérek valamelyik irányba és pedállal azaz hogy oldalkormánnyal korrigálok de csak gyengén, aztán a gép hirtelen úgy reagál mintha teljesen kitéríteném az oldalkormányt és a sebesség is csökken ami mondjuk 140 csomónál elég gáz, de nagyobb sebességnél nem jelentkezik ez a jelenség ja és wilco A320-ról beszélek.
  • zsoltfireman
    Sziasztok,

Segítség kellene videókarival kapcsolatban.
    Saphire HD5830 3D beállítási paramétereire lenne szükségem,FS9 és FSX-hez.
  • Papirzacsi
    1. Nem értem a kérdést.