45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#31083 Urak! Új windows, új FS, a kérdésem annyi lenne, hogy melyik forgalomgenerátort ajánlanátok FS-hez ? Eddig Skai volt fent de hallottam, hogy van jobb is, pl. a WOAI csak itt egyenként kell tökölődni a légitársaságokkal. Olyat keresek ami egy pack szerűség és egyben felteszi az egészet mint pl a skai. Köszi a válaszokat előre is ! -
#31082 Mivel elég közel áll a szívemhez Pipishegy, ezért megpróbálom elkészíteni a hiányzó objektumokat.
Esetleg tudnál valami jól működő programot ajánlani? -
#31081 Igen, valóban csak az épületek alaprajza van meg bennük. Ennek okai a következők:
- valaki felkarolja az adott repülőteret és elkészíti szép minőségben, így ugye relatíve a pozíciók adottak (iparkodtam a lehető legjobban pozicionálni)
- valami autogen csodát, vagy EZ, Rwy stb. objektummal helyettesített sceneryt készít valaki.. (Tibi bácsi nem szereti ezeket.. :D)
Rengeteg fényképem van, én is gyűjtöm őket szenvedélyesen, Pipishegyről egy csomó légifotó van, amit a repülőklubb oldaláról szedtem le, de őszinte leszek, mincs kapacitásom. Ellenben szerintem, egy adatbázist össze lehetne hozni, ki ki amelyik repülőteret körbe tudja fotózni.. azután kitudja, ha van jó fotó alap, lehet hogy esetleg létrejönne egy fejlesztői gárda.. Egyszer nagyon megérdemelnék már a Magyar Repülés Bőlcsői is, hogy elkészítsék 3D másukat.
-
#31080 Alakulóban. -
#31079 Nagyon szépen köszönjük ezeket a kiegészítőket. Végre kezd a gyári FS elnagyolt Magyarországa beteljesedni. Annyi észrevételem azoban lenne, hogy valamiért nem jelennek meg az épületek (csak az alapzatok) a "Magyar kisrepülőterek béta" csomagjában található reptereken. Egyébként Pipishegy-ről, ha kell, akkor tudok fotókat készíteni.
A fórumon láttam régebben, hogy készülőben van egy Magyar kisrepülőgépes AI csomag, azt hiszem Kókai Tibor munkája. Esetleg elérhető ez már valahol? Előre is köszönöm a válaszokat. -
#31078 Ha jól tudom tuskónál úgy van, hogy bizonyos magasság alatt (pár méter) át lehet állítani a reverz terelőlemezeit, de ezután a tolóerőt már csak földet érés után lehet növelni. -
#31077 Itt a 31R finalén a BAe-knek rendszeresen nyitva van már nagyjából az Outer Markertől fogva, aztán vagy visszacsukják, vagy kint marad; én még nem jöttem rá, hogyan használják.
Fokkert viszont csak egyszer-kétszer láttam itt a finalen használni a törzsféklapot. -
gabesz639 #31076 tu-154 landing -
gabesz639 #31075 Pesten is láttam már hogy hátul nyitva van a bae-n a féklap leszálláskor,
érdekes, egy videón láttam egyszer egy tu-154 est hogy még földetérés előtt reversbe kapcsolt. Azt hittem ezt azért valami automatika csak akkor engedi ha a kerék földet ért. -
#31074 bocsánat ha tévednék, de ha ez is olyan fékla mint ami a fokkereken van, és használat is hasonló... akkor ezek a féklapok csak arra szolgálnak hogy besiklás során a hajtóműveket az ATS magasabb fordulaton járassa.. 80kts alatt pedig már nincs akkora fékező hatásuk hogy effektív féklapként üzemeljenek
tehát csak n2-t járatja ezzel jobban (amolyan tartalék gáz meglegyen jeleggel)
önmagában ennek a kintléte még nem fékezhet annyit, mint amire ti gondoltok...
ez egy tipp volt -
#31073 Lehet stabilizalja a popsijat azert nyitjak.Vagy nem tul effektiv a flaps. -
#31072 nem ertem
http://www.youtube.com/watch?v=4vpaK0zXPww -
#31071 Rendszer tekinteteben igen.mert csak hatul van feklap.250 kts ig hasznalható itt is max .Földön meg hasznalhato a spiler -
#31070 A BAE nem olyan ebben a tekintetben, mint a fokker? Szeles, turbulens időben kint hagyják a hátsó féklapokat leszállás közben végig, hogy nagyobb teljesítményen járhasson a hajtómű - könnyebben reagáljon. Nem ismerem a BAE típust túlzottan, csak kíváncsi lennék, hogy ebben megegyezik-e a fokkerrel. -
#31069 lehet ,de 3000 feeet alatt nem fékezunk meg Bae szarsaggal sem.fax tudja milyen glideslopon estek be.Lehet a pötty valahol alul volt nagyon es ures is volt mar :-) -
gabesz639 #31068 stallig lassitani a szimulátorban nem lassitok soha, de ha pilóta lennék igaziban még inkább nem mernék, lehet hogy szélnyirás volt nekik... -
#31067 Félig off:
Budapest Airport has been declared again „safe European airport” following a thorough follow-up security audit conducted by the airport security experts of the European Union and Hungary. Budapest Airport – together with the relevant Hungarian authorities – has returned to the safe status in the shortest possible time. -
#31066 én meg a véleményedre majd :) -
#31065 hat latszik ,hogy a hatso fekajtok nyitva maradtak.Szepen stall-ig lassitottak.
A fizika be is jott .Toty -
mk452001 #31064 Sziasztok!
Arról érdeklődnék, hogy egy repcsi legyártásához milyen programokat ajánlanátok?
az FS Design Studioval próbálkozom, de egyenlőre nem túl barátságos hozzám.
Előre köszönök minden tippet. -
#31063 Meg az utasok gyomra. Igazi repülőgéphordozós becsapódás volt... -
#31062 meg a beton:)) -
gabesz639 #31061 azért hihetetlen hogy ezt kibirta a futómű -
asolyom #31060 Hm... Kapitányék most jelentették be a 737-100/200 projektet. -
LegendTommy #31059 thx, akkor ez jó, azokat úgyse használtam
ugyi csak a Magyar reptereket törli? -
#31058 Ez a csomag nem tartalmazza a VFR fotóscenerykben lévő repülőtereket.
Magyar kisrepülőterek béta -
#31057 Mindet.. valóban szó szerint kell érteni
Amit ajánlani tudok:
VFR kisrepülőterek csomag+Hungary2004+Budapest 2003/2007+VFR repülőterek+LHSim meg a Mester Dunakeszi sceneryje+ Red Bull..
A default FS repülőterek nagy része eltájolt, ez még nem is lenne nagy baj, ha az új scenery felülírnák a régit, de itt a baj, hogy amíg pl. Pápa, Szentkirályszabadja stb.. esetében simán felülírta, addig több esetben is ott az eredeti repülőtér. A baromira rossz koordinátákkal. -
LegendTommy #31056 "Hogy Szegeddel ne legyen gond.. készült egy kiegészítő patch FS-hez, ami töröl minden default repülőteret"
ezt, hogy kell pontosan érteni? Minden Magyar default repteret? -
super08 #31055 -
super08 #31054 http://www.kerozingozos.hu/2010/05/20/es-most-hadd-vezessem-egy-kicsit-en-a-boeinget/ -
Tóth Balázs #31053 -
#31052 A Szeged VFR tölthető. Az fs scenery.cfg módosítandó, a flatten sort kell hozzáadni, részletek a szöveges állományban.
Szeged Airport VFR
Hogy Szegeddel ne legyen gond.. készült egy kiegészítő patch FS-hez, ami töröl minden default repülőteret. Célszerű az eredetieket menteni mielőtt ezt ráengedné valaki.
FS2004 Patch -
#31051 Hello,
Én jövő héten csütörtökön megyek egy órára a HighFly airbus-ba. Kíváncsi vagyok a részletességre. -
#31050 Találtam videót is elég komolynak néz ki...
http://flight.blog.hu/2009/12/24/repuloszimulator -
#31049 Elnézést hogy kicsit kívül esik az FS-en de itt már járt valaki?
http://highfly.hu/index.php?dest=sims -
gabesz639 #31048 sziasztok! olyan kérdésem lenne fs9 cfg.ben
TERRAIN_DEFAULT_RADIUS=9.500000
TERRAIN_EXTENDED_RADIUS=4.50000
TERRAIN_EXTENDED_LEVELS=224
ezek közül milyen beállitás a legjobb?
most ilyen... -
Tompox #31047 Sziasztok!
Gauge-t milyen programmal lehet szerkeszteni? -
#31046 -
#31045 Azert ez sem rossz..persze elfogultsag nelékul.. :) -
#31044 Hmm, Settings Controlls Buttons es szepen gorgeted a savot es csak elotunik ez a ket parancs, ha van hely a joyon akkor ra is lehet konfigolni nekem ott van.