45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#31123 Driverét felraktad? -
#31122 na majd kipróbálom amint lesz rá időm, XP volt win7 előtt és ott semmi ilyen jellegű probléma nem volt ... -
#31121 Csak sajnos más bisz nincs.Amiről tudok az az UM és az F-13,ezek elég jók, a bisz grafikailag nem néz ki rosszul,néhány szép magyar festést is láttam hozzá.Ha van hozzá linked megköszönném mert nekem nem sikerült megtalálni. -
#31120 Ha ez Win7 sajátos probléma, akkor nem tudom. De nekem a saitek (igaz xp alatt) szeret olyat csinálni, hogy elmásznak a tengelyek... Neutral helyzetben nem nullán van például. Nekem az segít, hogy a windows betöltése után kihúzom az usb-ből, majd vissza. De lehet, hogy nálad teljesen más problémáról van szó :S
-
#31119 Sajnos a gameport nem igazán támogatott így vagy a Clidey által említett megoldás (szerencséje volt a driverrel) vagy usb-s joy. -
#31118 El is felejtheted mindjárt a Lago biszt. Rep modell gyenge.. már ami neten fellelhető verzió. -
#31117 Nekem X52-őm van és annyi lenne a problémám, hogy ( nem tudom melyik tengely ) de ha a joy-t jobbra mozgatom akkor egy miliméter mozgatás után az fs úgy érzékeli mintha már fullra bedöntöttem volna a gépet, és ez nagyon idegesítő. A bal oldali irányba érdekes minden rendben mozog de a jobb oldal az nagyon érzékeny és idegesítő, valami megoldás ? :/ -
#31116 Nekem is volt ilyen porblémám, ezért sokáig muszáj voltam a jó öreg SB128-am használni, mert azon volt standard gémport, meg a Win7 is felismerte szépen. -
#31115 Újra raktam a gépem win7 64 lett szépen hasít ezzel nincs is bsj. Viszont egy MSSidewinder forceos joystickom van ami gameportot igényel. Sajnos sehol nem találtam drivert a régi hangkártyámhoz, és a MS sem ad semmilyen támogatást. Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne használhatóvá tenni a joyt? Esetleg tud valaki egy olyan hangártyáról gameporttal, amihez van win 7 driver? Köszönettel előre is -
#31114 Miért kéne egyesével? Mikor betallózod akkor kijelölöd az összeset és kész. -
#31113 WOAI: van lehetőség arra, hogy ne kelljen egyenként a légitársaságokat telepítgetni WOAI-ban (hanem egyszerre azokat, amiket letöltöttem)? -
#31112 A Lago Mig-21 bisz nem ingyenes még? Tud esetleg valaki linket hozzá? -
#31111 Ajjajjjj.. a Cessna 162 gyártása Kínában folyik, mert a Cessnának nincs, vagy nem volt gyártási kapacitása!!!? -
#31110 Graham Mitchel FREE AIRAC 2010.10.20.
GM FREE AIRAC 2010/10 -
#31109 Remélem a lelkesedésed kitart.. jó lenne látni egy csomó egyéni fejlesztést. (talán nálam is lecsengene végre ez a mindenbe belekapok akció, és azzal foglalkoznék ami hozzám áll közel - Kaposújlak és Taszár) -
#31108 Köszönöm szépen a segítséged. -
#31107 ui. Pipishegy_VTPL.BGL, Pipishegy_VTPP.BGL ez a két Bgl fájl felel azért, hogy az erdőt, az utakat úgy látod, ahogy elvileg a valóságban elhelyezkednek. -
#31106 Azokat igazából csak úgy magamnak készítettem. Sima textúrázatlan épületformák.
Nem mindegy, hogy IFR a repülés avagy VFR. VFR esetén a Wilga által bemutatott mutatványban, vagyis futómű ki, TNG. IFR repülés esetén futóművet nem eresztenek, csak áthúznak. -
#31105 AZ LHSim oldalán nagyon jó leírásokat találtam a scenery készítéshez. Holnap megyek is helyszínfotókat készíteni.
A "Magyar kisrepülőterek béta" csomagban mi az a plusz öt fájl ami Pipishegy-hez tartozik (pipis_gh.BGL, pipis_iroda.BGL, pipis_lh.BGL, Pipishegy_VTPL.BGL, Pipishegy_VTPP.BGL)?
Már nagyon várom a Magyar AI repülő csomagot, biztosan hozza a már megszokott Kókai Tibor féle szinvonalat.
Azt hogyan lehet megoldani, hogy az ai forgalomban ne touch'n go-t, hanem go around-ot csináljanak a gépek? A Magyar Gripen AI csomagban láttam, hogy pl. Nyíregyházán csinálnak áthúzásokat (TNG van az időpont elé beírva a FlightPlan-ban), de ha megadom ezt mondjuk egy wilga-nak, akkor az leszáll majd gázt adva újra elemelkedik. -
#31104 köszi :), ki kell még tanulnom ezt a win7-et :) még elég friss a dolog nekem -
#31103 run as admin -
#31102 Segítséget szeretnék kérni a WOAI-val kapcsolatban. Leszedtem a telepítőt és a légitársaságokat de telepítésnél az install-ra kattintás után hibaüzentet kapok miszerint hozzáférés megtagadva, így fel se tudom telepíteni ... itt egy kép, talán a hozzáértők jobban tudják mi a baj. -
#31101 Akik a Highfly-t szidalmazzák, azok először próbálják ki!
Aztán ha azután is ez a véleményük, akkor tudom Nekik ajánlani a Qantas ép soron következő A380 "felrobbanó" hajtóművét...
Az biztos izgalmasabb lesz Nekik.
Én is beszéltem B737 hivatásossal és Ö is azt mondta, hogy amit az a szimulátor tud, azt teljesen élethű és minimális eltérések vannak a lényegi dolgokban.
Persze a kákán is lehet csomót találni, de az dumáljon, aki jobbat csinál... -
#31100 Az FS-hez készített Jak-al vetettem össze. Ezt sajnálom a kisgépek modellezésében, hogy amíg egy egy utasszállító esetében szinte minden fontos alvariációt elkészítenek, addig a kisgépek esetében nagyon gyakran nincs esély megfesteni amit szeretnénk (pl. korai C172/182,Pa-28-140 ha csak a nagyon híreseket veszem..). -
#31099 Jaj félreértesz :) nem azért írtam mert eme tényre akartam célozni, hogy te ezt mondtad volna :), csak megjegyeztem egy élményemet, meg sok felől hallottam, hogy szidalmazták a Highfly-t, nos ebben még nem tudok állást foglalni, mivel még nem volt szerencsém ott repülni :) -
#31098 Egy szóval sem mondtam hogy a Highfly rossz. Azt mondtam hogy a ferihegyi JOBB. Nagy különbség. :)
-
#31097 nyáron amikor jöttem haza Amszterdamból Malévval, bent voltam a fülkében és 2 vén róka volt épp a szarv mögött. Az egyik mondta, hogy a fiát járatja a Highfly B737 szimulátorába mert nagyon jó és valósághű, na most ezt real pilóta mondta úgyhogy nem lehet annyira rossz :). Malév szim. durvám drága .... -
Jenc #31096 Nem tudna valaki magyar sceneryket- gépeket adni az fs-hez, vagy honnan tudnám leszedni őket?
Előre is köszi! -
#31095 Lehet kicsit borsosabb az ár, de szerintem érdemesebb akkor már kicsit még gyűjtögetni, és inkább a ferihegyi szimulátorba beülni - na aaaaz tényleg odabasz! Ráadásul igazi Malév B737 oktatókapitányokkal repülhetsz, ami megint csak rátesz egy lapáttal az élvezeti értékre... :) -
#31094 Egyszer kell leszedni, nem halsz bele. :) De ha akarod FTP-n odaadom az összeset mert le van szedve, csak kissé lassú lesz :) -
#31093 Mint tudjuk, a Gawron a Jak-12 licensze, így természetes hogy sok bennük a hasonlóság, de az eltérés is. Na és az sem mindegy hogy a Jak-12 melyik változatával veted össze, mert a széria vége fele gyártott Jak-12-k már nem sokban különböznek a Gawrontól. -
#31092 Szerintem meg pont ez benne a jó. Nem települ tonnányi légitársaság feleslegesen, amit az életedben nem látsz, mert nem repülsz arra amerre azok járnak. Amúgy meg kábé fél óra alatt le lehet szedni (és akkor még erősen túloztam is) azt ami neked kell, ha ennyit se bírsz rá szánni akkor... -
#31091 Köszi -
#31090 A "szoftveren" a megjelenítés részletességére gondoltam, ami talán a kivetítő miatt nem olyan mint az otthoni 82cm LCD-n.
De az érzés viszont amit az a X méteres "mozgó" íves fal ad, az leírhatatlan. Fordulóba bedőlsz, mit a hullámvasúton...:D
A panelek csodásak!
Aki még nem volt feltétlen szánja el magát! -
#31089 Szia!
Nagyon jó!
Én B737-n voltam!
Tökéletes....
Nekem csak a szoftver volt kicsit gyenge, ami a részletességet illeti.
Ha mész, akkor azt ajánlom, hogy készülj fel előre, hogy mit szeretnél repülni. (Csak azért, hogy ne ott keljen kitalálnod.)
Én alig várom, hogy megint tudjak menni!
Ki ne hagyd!!
Sok sikert!
Üdv Hont -
#31088 Tényleg Mestrem.. akkor a Morane, a Bulldog, a Fox, az IS-28 és a többi elkészült ahogy beszéltük? :D:D:D
Viccet félretéve.. a jó öreg Gawronodat is beletehetnéd.. Azt nem értem, a lengyel programozó gyerekek mlért ülnek a babérjaikon? Gawront szeretnéééék! Nemrég kinyomtattam a Jak-12 és a Gawron nézeti képeit, hogy mennyire van értelme foglalkozni repajint szinten a jövőben vele, de semmi, nagy a difi a két gép között. A lengyelek a szárnyat alaposan áttervezték, akárcsak a kabint.
A szlovák gyerek sem erőlködik, aki a Fox-ot mókollgatta.. -
#31087 Én a Gmax-ot favorizálom. Az is igaz, hogy megátalkodott és maradi felfogású ember vagyok :) Feltörekvőben van a SketchUp. Ami tény és való, hogy a gugli progjamja sokkal egyszerübben, könnyebben ad lehetőséget az alkotásra. SketchUp esetében szükség van még külső konverterre (modelconverter x). Arno Gerretsen oldalát az fsdevelopert tudom ajánlani, ha a GSUp felé indulsz el. Ezirányban segítséget szerintem LHSim-nél tudsz kérni, mert a VFR Object csomag az SketchUp konverzió. -
#31086 Na pont ez az, hogy egyenként le kell szedni a neked kellő légitársaságokat, nekem csak ez böki a csőrömet .. -
#31085 Nem tudom kitől hallottad ezt az ökörséget. Egyáltalán nem kell egyesével tökölődni a WOAI-val. Letöltöd a honlapjukról a neked tetsző légitársaságokat (én pl. elsősorban az európaiakat szedtem le, meg pár ismertebb amcsit), majd a installert elindítva egy füst alatt telepíti az összeset.
Régebben Adobe-t használtam én is, de az utóbbi időben rászoktam erre a WOAI-ra...szépek és változatosak benne a modellek, ráadásul free. -
#31084 Ha pack kell akkor skai, amúgy woai.