45215
  • zomborg
    Igen meg van az aktive sky is de annak nem olyan szépek a felhői.
  • LegendTommy
    a rex-nek nagyon jók a felhők, víz, ég, stb.... texturái, viszont az időjárás generáló része nem az igazi, használj helyette active sky-t, ha van rá lehetőséged.
  • zomborg
    Sziasztok!
    Tegnap feltettem a rex nevezetű progit, alapjában véve nagyon meg vagyok vele elégedve csak egy gondom van vele, hogy mikor frissíti az időjárást mindig csak a elém teszi be a felhőket s ami mögöttem van azt kiveszi. Szóval a lényeg, hogy lehet beállítani azt, hogy mindenhol felhők legyenek körülőttem? Így reálisabb lenne.
  • eyecandy
    Köszönöm a segítséget sajnos nem jött össze, vennem kell egy usbst... :(
  • CptSAB
    A GmaxAcademy féle bisz festésén is töröm a fejemet, de elég sok gond van azzal. Nincs hozzá paintkit.. itt kezdődik. Folytatódik azzal, hogy az alap festést elnagyolták, ráadásúl el is van csúszva az egész. Pl. a Cápeti festésnél a cápafogsor fele hiányzik, nem illeszkedik a kétoldali festés és lehet sorolni. Katasztrófálisan összecsapott a textúra. Amúgy ez a legvezethetőbb a CS MiG-21UM után.
    A lényeg újra kell rajzolni az egész fuse_T textúrát, a lemezosztást. De hogy végűl elkészül-e ez a festés, azt nem tudnám megmondani.
  • alert
    A hivatalos verziót az Aerosoft-tól jobban ajánlom, ez egy befejezetlen, nem végleges verzió, ami csak a Budapest Airport részére készült az apron "irányítók" képzéséhez.
  • Willenbrock
    Szépek lettek,kár hogy csak AI.
  • gabesz639
    lehet hogy erre gondolsz
  • Papirzacsi
    Letölthető persze, az aerosoft oldaláról, a scenery beregisztrálása után.
  • Kakaduduka
    Sziasztok!

Le lehet még valahonnan tölteni a Budapest 2007-hez azt a kis kieget, ami a mostani ferihegyi állást tartalmazza? (a 2009-től tartó építkezésre gondolok) Sokat kerestem a guglival és találtam is egy kérelmet, elvben ezen a fórumon belül, de valahogy nem találtam meg (a google nem arra az oldalra dob) Tehát ha ebben tudnátok segíteni azt megköszönném.
  • LegendTommy
    kiru
  • nagyurika
    köszönnöm!!!!!
    sikerült, már kezdtem összetojni magamat, hogy rakhatom újra. Elvileg most már megszűnt a gond!
  • LegendTommy
    az iso-t berakod a daemon-tools-ba, majd totalcommander-el látod a file-okat és az msgame1.cab-ba belépsz és kimásolod amit akarsz
  • nagyurika
    megnézem megszűnt-e a probléma.
  • nagyurika
  • LegendTommy
    nálam az első cd-n a Msgame1.cab-file-ba van benne az effect mappa
  • nagyurika
    vhogy be kéne tennem egy képet, hogy lásd, milyen mappák vannak
  • LegendTommy
    valamelyik .cab file-ba lesz benne az effect mappa
  • nagyurika
    nemtom, de itt annyi mappa van, hogy azt sem tudom merre kezdjem. Pl külön effects mappa nincs is a "telepítő cd-n" Az iso-t annak idején kiírtam dvd-re és azt nyitottam meg total commander-rel.
  • LegendTommy
    szerintem az .cab file-lesz amiből ki lehet szedni az eredeti fileokat, de én nem ismerem ezt a problámát, nem tudom mit kéne másolni
  • nagyurika
    Alarm, nem találok .cad fájlt
  • nagyurika
    Köszi, már próbálom is!
  • LegendTommy
    ha az iso-t berakod pl.:daemon tools-ba, akkor az ugyanaz mint a telepítőcd, csak nem optikai drive-ba hanem virtuális-ba
  • nagyurika
    Sziasztok!
    Pár napja jelent meg egy hiba fs9 ben. Bárhova repülök az égbolton megjelenik szinte minden repülésnél egy vékony csík. Elvileg valami effects probléma. Régebben azt javasoltátok vkinek, hogy a telepítő CD-ról a .cad fájlokat írja felül. ISO-val raktam fel a gépre progit, nincs telepítőm. Tudnátok vmi megoldást, vagy nem úszom meg az újratelepítést? Előre is köszi!
  • Gegi86
    Engem nem is érdekel hogy wilco vagy airsimmer csak legyen egy olyan szintű A320-as mint az ifly B737. De ez nem mostanság lesz :(
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom, de én mostmár kiváncsibb vagyok, hogy milyen lesz a készülő wilco v2.
  • Gegi86
    Szerintem az alap dolgok nagyjából le van szimulálva. Mondjuk az airsimmer jobban megvan csinálva a leírások alapján csak bugos és nem tudom hogy most csinálnak egyáltalán valamit a fejlesztők.
  • [HUN]FaTaL
    Jóval egyszerűbb, bár nem tudom mennyire vannak leszimulálva az indításhoz szükséges rendszerek a wilcon.
  • napstR
    köszi! ez gyakorlatilag csak ON-ON-ON-ON? :D mert ha igen akkor jóval egyszerűbb tűnik mint a 737-es indítása :O az sem nehéz persze :)
  • Gegi86
    Ja ezt nem vettem észre hogy nincs benne csak ezt találtam most így hirtelen, de azért az feltűnik az embernek hogy minden off-on van a fuel panel-en.
  • [HUN]FaTaL
    A rendestől messze van, fuel pumpot nem kapcsol pl., ezen már akkor is röhögtem mikor először próbáltam. :D

Anélkül pedig nem indul be, a többi viszont jó :)
  • Gegi86
    Ebben a dokumentumban az 5. oldalán le van írva rendesen, hogy mi a teendő.
  • napstR
    sziasztok! tudnátok linkelni valami jó kis airbus a320-as cold and dark startup tutorialt? youtube-on találtam egy-két videót, de nem az igazi egyik sem... jobb lenne egy dokumentum lépésről lépésre :)
  • CptSAB
    Ha erre:
    FS2004 HuAF MiG-21 Bisz Papa 47
    file:ai_mig21_papa_griff.zip
    illetve erre:
    FS2004 AI MiG-21 Bisz Kapos Fighter Regiment
    file:ai_mig21_kapos11.zip

Na ezek AI gépek.. én pingáltam őket
  • Willenbrock
    A link nem sikerült de a flightsimen van 2 pápai géphez festés.
  • Willenbrock
    A lap alján 2 szép festést találtam,de mégsem a Lago mighez készültek-ezek AI gépek talán?
    Remélem befejezik azokat a gépeket amiket említettél mert az F-13-on kívül nincs normális Mig-21 egyelőre.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor nem tudom, nekem cyborg evom van, semmi probléma vele.
  • CptSAB
    Biztos a Lago Biszhez láttál magyar festést? :D Én csak egyről tudok, a Cápeti, ez gyári de az is elég szemcsés. A Lago Bisz komoly egyensúlyi gonddal küszködik, amit csak fokoz a vízszintes tengely mentén fellépő kormányerők hiánya, amikor azt elvárnánk. Szerencsésnek mondhatom magamat, mert nagyon sokat láttam repülni ezeket a gépeket, hetente 2-3 napra kiköltöztem a kertbe suli után, vagy iskolai szünetek esetén egész napra. Szóval a Lago/Soko termékkel nem sokra jutsz. Ellenben készül FS2004 alá két nagyon igéretes darab. Mehlin Rainer gépe gyengébb VC grafikával bír, Luka madara azonban brutális, vérbő grafika kívűl-bellül.
  • exTrem
    fel bizony
  • cessna172
    Sziasztok!
    Rövid ideje játszom csak az FS 2004-el. Az a problémám vele, hogy a menüben egérkattintgatás, vagy enterezés közben az esetek 2/3-ában kifagy(kékhalál). Játék közben minden rendben van, már ha sikerül addig eljutni. ATI Radeon 9600 pro kártyám van és XP alól játszom vele. Volt valakinek hasonló probléma esetleg? Az FS 2002-vel nincs ilyen gond.