45215
  • Rue East
    8:46 Thai A340-600, előtte Swiss A340-300
  • carlosfly
    lehet hogy az az A340?
  • carlosfly
    Az ami 8:46 nal emelkedik es az elotte levo azok melyik tipusok??
  • spyy55
    Teszteltem FSPassengert... volt ám sikonyálás hátul! De a kényszerleszállást mindenki túlélte :)
  • jaszy76
    Csodálatos videó.
  • spyy55
    Azért a 08:46-nál emelkedő madárkát tényleg gyönyörűen eltalálták festésügyileg...
  • [HUN]FaTaL
    Add el a pmdg gépedet és vedd meg az iflyt.
  • Gegi86
    Itt van még néhány videó a sráctól
  • gabesz639
    elinditod a z ase-t majd jobb oldal options, és graphics-nál a pipát kivenni "ENABLE asg auto-submit" helyről...
  • spyy55
    eFeSPesszendzseresek: egy adott captaint repkedtem PMDG-vel, de most iFly-al szeretném folytatni. Lehetséges, mert hibádzik valami?
  • [HUN]FaTaL
    Az egyik kedvenc repterem Jó videó :)
  • zomborg
    Sziasztok!

Tudja valaki hol kell állítani az ase-t, hogy ne tegye be a texturáit a játékba csak az időjárást generálja?
  • napstR
    úristen... magam alá szartam a gyönyörtől :D linkeljetek még ilyeneket egészen nyugodtan :D
  • Hypo #31190
  • LegendTommy
    eggyik legigényesebb video, nagyon ügyes a srác és a kapcsolatai is megvannak.
  • polluxware
    tökéletesen passzol

már vártam mikor készül el a végleges verzsön
  • Gegi86
    Tudom hogy nem FS video de talán ezért nem haragszotok rám.
  • Clidey
    Naon köszi, nem kell - már így is jócskán túlteljesítetted a tervet... :)
  • CptSAB
    MyBoss hogyan áll az AITraffic? Kell még valamilyen AFCAD? Értsd ez alatt, ami nincsen sem a Hungary2004-ben, sem másutt?
  • Kakaduduka
    Köszönöm szépen a segítséget, sikerült feltenni:)
  • spmd
    bplib2003-1.bgl szedi ki a gépek legjavát, de sajnos egy csomó apró "egyebet" is eltüntet, így marad a gépek kellő távolságból figyelése.
  • Clidey
    Még annyit, hogy azok a statik gépek amelyek a kis reptereken vannak, tényleg elég moslékul néznek ki - hisz még FS5-ből "élték túl" a scenery különböző update-jeit. De remélem hogy a következő peccsben Alerték eltűntetik ezeket a szemeteket és raknak be valami normálisat. Az se baj, ha esetleg velem csináltatják meg... :D
  • [HUN]FaTaL
  • Clidey
    Ebbe a hibába már én is belefutottam a közelmúltban. Mivel semmi ilyen vagy ehhez hasonló textúrát nem gyártottam az LHDK sceneryhez, ezért kicsit körbenéztem az Addon Scenery mappámban és meg is találtam az LHSim csapat Pécs sceneryjében az ominózus cserepes virágokat és a rózsaszín fákat.
    A kérdés azonban továbbra is kérdés maradt, hogy minek okán keveri bele az FS ezt a textúrát LHDK környezetébe, hisz Pécs elég messze van Dunakeszitől ergo semmiképp sem tölt be LHDK-n állva Pécs textúrákat - szerintem. Talán az azonos file-nevek keverhetik meg a szart, de ez is csak tipp.
    Nekem anno épp esedékes volt egy reinstall így azzal a problémám is megoldódott.

Az AI traffic viszont nálam mindíg is tökéletesen működött azzal az afcad bgl-el amit eredetileg is mellékeltünk LHDK Sceneryhez, semmi baj sincs vele, simán használja az AI gond nélkül, amire tán a legjobb bizonyíték hogy nem kaptunk még ezzel kapcsolatban visszajelzéseket soha senkitől.

Nem tudom honnan szerzed az infót hogy e topiknak rossz hírneve van, de nem is igazán érdekel. Akin látszik az akarás, és nem első blikkre szemeteli teli a topikot az épp aktuális problémájával, hanem előtte veszi a fáradtságot és próbál utánanézni, tájékozódni azzal kapcsolatban de nem jut eredményre, annak - HA tud valamelyikőnk rá megoldást - nyílván segíteni fogunk. Mint ahogy milliószor meg is történik. De ha alapvető kérdéseknek sem képes utánanézni a delikvens majd nekiáll sértődőzni/szájtépni hogy miért nem foglalkozunk vele, akkor igenis fenntartom magamnak a jogot hogy ha egy bizonyos szintet átlép, elküldjem a sovány malac faszára - akár tetszik ez itt bárkinek, akár nem.
  • CptSAB
    Valamelyik bplib lesz a felelős a többi ai gépért talán. Ezek a City mappában vannak, ha az Aerosoft Scenery van fennt.
  • spmd
    Köszönöm a segítséget. Sajnos ezek az állományok csak LHBP-n tüntetik el a statik repülőket. LHBS, LHGD, LHHH, LHFH kisrepterekről nem. A Budapest City/scenery mappában sajnos nincs semmi ilyenre utaló nevű fájl, de próbálgatok kiszedni ezt-azt és kiderül.
    Elméletileg nem teszteltem semmilyen "növényültető" programot, de újratelepítem az FS-t és meglátjuk mi kavar be.
  • CptSAB
    A nálad látható Dunakeszi flórát és faunát sem a Budapest 2004, sem a Tibiék Sceneryjén nem találtam. Arra gyanakodok, hogy esetleg valamelyik objektum lerakosgató progival, Instant Scenery, EZ Scenery, Rwy12 stb.. esetleg tesztelés gyanánt lepakolgattál pár növényt, ami viszont ott maradt. :D De ez puszta feltevés. AI gépet még nem láttam Dunakeszin.. de ennek lehet az az oka, hogy nem is lett írva rá.

LHBP 2007
    static_plane-lib.bgl és a static-plane-pos.bgl állományok átnevezése bgl-ről bg_ stb. megoldja ezt a problematikát. :D
  • napstR
    relax :) én segítenék, de sajnos nem értek hozzá :( de biztos lesz hamarosan valaki, aki tudja mi a baj. bankii meg nem hinném, hogy felsőbbrendű tag lenne, szimplán lesz*rja a problémád és könnyebb utat választja vagyis a kötekedést. mellesleg a bmp-k nem a fejlesztőknek szól és bárkiből lehet "fejlesztő" ha hajlandó szánni rá egy kis időt :)
  • spmd
    Nem igazán értem, hogy mire gondolsz. Talán arra, hogy beraktam volna a nemrégiben belinkelt textúra csomagot? (Felfogtam, hogy kiknek szól) Nem raktam be, ez így van "gyárilag" ahogy a képen van.
    Az autogen-nél csak a megfelelő pozícióját adtam meg a "gyári" fáknak (illetve a Base Scenery-hez mellékelt fáknak). Ezeket a fájlokat módosítottam:
    005a2an1-től an7.agn-ig.
    Sajnos elég rossz a híre ennek a fórumnak, és ahogy régebbi hozzászólásokat is olvastam, nem is csoda. Elég sok a "felsőbbrendű" tag. Természetesen van sok olyan is, akik segítőkészek, akiktől tényleg tanul az ember, mivel senki sem úgy születtett, hogy ismerte volna az FS lelkivilágát. Bocsánat a sok lelkizésért.
  • bankii
    Hát nem megírták a hozzáértők, hogy a BMP-k F E J L E S Z Ő K N E K szólnak?!

Te aztán most jól befejlesztettél...
  • spmd
    Nálam a Kókai Tibor/Jankovics István féle LHDK reptér déli végében egy-két érdekes objektum található, mint pl. levegőben lógó cserepes és rózsaszín növényzet.

Ezt el lehet valahogy tüntetni?
    Illetve az AFCAD fájl nem volt jó nálam, az AI gépek a küszöbnél megálltak és nem tudtak bejelentkezni a toronynak, mert a HOLD POINT túl messzire került a kifutótól. Ezt közelebb raktam egy kicsivel és megjavult.
    Megcsináltam a Hungary Base Scenery autogen növényzetét is, ami illeszkedik a textúrához, ha van rá igény, akkor megosztom.
    Az Aerosoft Budapest 2007 scenery kisrepterein található statikus repülőket ki lehet valahogyan szedni?
    Bocsánat a sok kérdésért, de remélem tud segíteni valaki. Előre is köszönöm.
  • spyy55
    JÁÁÁJ
  • Tóth Balázs
    Mi azzal a baj? Örülj amíg annyi...
  • zomborg
    Majd kipróbálom. Egyszerűen a rex könyvtárában van egy texture mappa és ezzel írjam felül az fs könyvtárban lévőt? Az ase-t hogy tudom átállítani, hogy ne a saját texturáit használja?
  • nagyurika
    060.2-t ír
  • nagyurika
    Hogyan tudok jobbat elérni?
  • Clidey
    Picit nézz át a bal oldalra inkább...
  • Clidey
    Az jó!
  • nagyurika
    Sziasztok!
    Mekkora a megfelelő fps érték a játékban? Nekem 0.60-at ír ki shit+z kombinációra.
  • [HUN]FaTaL
    Rakd be a rex textúráit és csak időjárásra használd az ASE-t.