45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Tóth Balázs #31483 -
#31482 Méghogy amatőr.. átharapom a torkodat! :D Nagyon jó így a képeken is.. Gratulálok a készülő Pipishegyhez! -
#31481 Minden elismerésem a sok hazai reptér "építőnek", pl. Kozma András, LHsimulations, Kókai Tibor, STdesign stb.
Embertelen munka lehet egy profi kiegészítőben, amig nem foglalkoztam ezzel a témával, nem is gondoltam volna.
Lassan-lassan elkészül az amatőr pipishegyi reptér is:
-
#31480 Pepek Cepek MiG-21PF.. egyenlőre készülőben. (E-152/E-166 korábbi művei) -
#31479 Ez milyen kieg? -
#31478 1. Azt hiszem az SP majd javítja a világítás problémákat, nem a REX okozza.
2. Használható Airbus sajnos nincs, a Wilco sem az, talán majd a 2es verzió. -
Kakaduduka #31477 Két kérdésem is lenne:
1, Szerintetek miért van az, hogy az iFly 737 világítása (taxi, landing) az sokkal előrébb világít, mint ahol jó lenne?(tehát olyan 1-200 méterrel elém) Nem emlékszem, hogy van-e ilyen beállítás, vagy az valami más gépnél vagy játéknál volt. Illetve lehet hogy a REX okozza? Bár más gépeknél nem tapasztaltam. Még annyit, hogy ez nem egyből jelentkezik, első pár percben, vagy ha nem kapcsolok más nézetre (igazából nem tudom melyik) akkor jó, aztán egyszer csak rossz lesz.
2, A másik pedig, hogy használható Airbus csak a Wilco-féle van? Az az igazság hogy nekem se a grafikai minőség, se a rendszerek valahogy nem tetszenek, és már úgy repülnék azokkal is (kedvet kaptam Andy Rüesch filmjétől) -
#31476 http://www.fsip200x.com/tpc.htm -
#31475 Köszönöm szépen, csak az a baj hogy ilyen táblázatot nem találok vizes pályára. -
#31474 erre
hatha segit -
#31473 Valaki véletlenül nem tudja hogy kell az A320 FLEX TO TEMPET-ét kiszámolni? -
#31472 egy dc 3 ast matatnek igazan:)) -
#31471 szóval te már matattál érbászt -
#31470 :D -
#31469 figyumán.. megválasztanak, azt veszek amit csakarokám
még a légiközlekedésalkotmányátisátírom jobbkézzel
-
#31468 Nem szandekoztalak rabeszelni, csak a bal-jobb kezes kerdeshez fuztem hozza :) -
#31467 Szerintem még egy Cessnát sem :D -
#31466 na jó.. legyen
énakkorseveszekérbászt magamnak -
#31465 Tenyleg csak megszokas kerdese, sok botkormanyos kisrepulo is van, amit csak bal kezzel lehet vezetni. Sajat tapasztalat pl Diamond 20. Nem okoz gondot egyaltalan. A joy-t viszont en sem tudom balkezzel kezelni, az tenyleg mas. Az Airbus sidestick-nel pedig nincs jobb, nem nagyon lehet leirni, de annyira erdekes, nagy ellenallassal lehet csak mozgatni es megis finom es preciz a mozgasa, hogy gyerekjatek vele vezetni meg bal kezzel is, semmilyen joystick-hoz nem hasonlit. -
#31464 Úgyúgy! -
#31463 Wowww, nem semmi ez az iFly team...! Akinek esetleg nem volna bejárása a Licensed topikba:
"Hello Everyone,
I thought it was about time I updated everyone on the progress for the service pack. We hope to have the Service Pack ready for 2nd stage testing in approximately 10-14 days. At this time I will post a full list of what is included above the fixes to the bugs that we are aware of it.
The service pack includes a brand new sound set developed for the iFly team by Patrick Crammer and with the help of our real world crews. The sound set is based on how the aircraft should sound from the flight deck and makes a huge difference to the aircraft. In addition to this the FDE’s have been completely re worked to match the Boeing performance charts so the days of over powered aircraft are over, so it will be time to double check runway lengths etc.
A brand new addition is a tool in the config manager that allows you to build your own specific airline setup. From here you can select the style of the aircraft in your airline fleet and save these with the appropriate livery etc.
I am sure this is the question everyone wants answered, when will it be released? As we are at an advanced stage I can tell you that it will be the teams Xmas present to the iFly pilots and will be released before Xmas. We are still bug testing but all major show stopping issues have been addressed and now it is a case of tweaking and adding the finishing touches. As I have previously said when we get to 2nd stage testing we will be 1-7 days from release and at that time I will post a full list of features and fixes.
Everyone on the team really appreciates your patience it has taken a bit longer than we expected but we have added a lot more to the aircraft and it make my smile even bigger when I go flying.
As always I will keep everyone posted. Please don’t ask what has and hasn’t been done yet as we are still tweaking and shortly you will have a full list."
És végül pár kép:
-
#31462 Nem tudja valaki, hogy FS9hez mikor jön az Overdrive a rexhez? -
#31461 szeeep -
#31460 -
#31459 fsx forumon raktam be videjoot:)
Ja jo kis cucc forumokon van az igazirol is sok video mivel aki csinalta az az eredeti cuccot repuli vagy valami ilyesmi:) jo kis cruiser gep -
#31458 szépnek szép.. -
#31457 jaja:))) fent meg plane balkez a szarvon jobb kez radiot teker terkepet hajtogat szajjal fog:)))
Jo lenne na akkor fohaszkodoim -
#31456 Itten van -
#31455 Mégegyszer mondom: ez csak megszokás kérdése. És mint a gyakorlat is mutatja - nincs vele problémája egy pilótának sem. :)
Hogy te otthon a joyodba kapaszkodva mit csinálsz...az maradjon a te titkod! :D -
#31454 Nem vagyok közlékeny!
Szegeden meg betony van, ilyen eccerű. :))) -
#31453 de ez más! mellet bal kézzel is lehet markolászni, de ha nem vagy balkezes akkor.. (többit fantáziádra bízom)
tehát szarvkormány meg a joy nem ugyanaz... -
#31452 most hogy kicsit közlékenyebb vagy irányomban;)
mivan azzal a zlinnel, meg Hánszékkal?
apropó... most húzott el felettünk kis magasságban egy zliny..(szöged) hogy lehet ilyen időben reppeni? -
#31451 Ez simán szokható. Sőt, nagyon hamar eljön az az idő, hogy észre sem veszed hogy bal kézzel vezetsz. Amúgymeg egy kis C-172 esetében is le/felszálláskor pl bal kéz a szarvon, jobb kéz a gázkaron ugyebár.
A Cürih Érbász videjón meg valszeg azért nem a kapitány vezetett mert akkor épp nem ő volt a soros. :) Ez általában megegyezés kérdése ki melyik száron a pilot flying, a csíkok itt nem számítanak. :) -
#31450 lusta vagyok rákeresni az a2a fórumon... de emlékszek hogy ez volt a lényege
nem elírás hanem kis és nagybetű keverése miatt -
#31449 "Meg szilveszter elott egy kis ropenes lehetne"
Oké, intézkedj az égieknél a hó elszűntetése érdekében! ;) -
#31448 Lehet. Nem sok tapasztalatom van vele, azt is ezer éve szereztem. Mint említettem volt, nálam hamar lekerült a porondról. Sajnos. -
#31447 Errőlvanszó :) -
#31446 Ott valami más gebasz lehetett akkor. Egy textúra tud eltűnni (rossz formátum, filenév pl.), animálódni (esőcseppek pl.), de kontakt pontot méginkább FD-t vagy gaut befolyásolni semmiképp!
Csodák nincsenek! :) -
#31445 nagyon -
#31444 De viszont a pilóta kényelmesebben tudja a papír munkát elvégezni a kis asztalon és könnyebben is tud enni:)