MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a slew módon kívül fel lehet csörlõzni a vitorlázógépet fs2004-ben?
Elõre is köszi!

Strami11
Nem mondtam, hogy LHSMen nincs én LHUDt vagy mit hoztam fel példának de én úgy emlékszem, hogy Te tegnap vektort kértél nem RNAVot ha forditva van akkor bocsi.

Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!

Falconer
Májusi jeppview-n van RNAV LHSMen is (2006 októberben adták ki a chartot), ezért hoztam szóba. De ezek szerint akkor az már outdated.

Vektor nincs az ok, nem para, meg mostmár az NDB is menni fog. Tanul a gyerek csak lassan <#vigyor>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Strami11
Hmm szerintem Te valamit nem értessz. Ha a reptérhez nincsen RNAV akkor ha kérsz se fogsz kapni. Minden gép ami IFR repulesre alkalmas felvan szerelve minimum egy ADF meg egy DMEvel tehát egy NDB approachot akármivel megtudsz csinálni a legtobb VFR géppel is. VOR meg ILS az is ugye a mai gépekbe már a minimumnál is minimumabb (GA gépekrol beszelek).
Irányíto meg csak olyat tud adni ami van a reptéren, LHUDon kérhetsz RNAVot csak kérdés, hogy az irányitó tudja-e mi az 😊
Vektort meg azért nem kaptál tegnap mert Magyarországon nincs LARS ergo 9500láb alatt procedurális irányítás van a CTZ/CTA-kban.

Shortstop
http://img824.imageshack.us/img824/6059/img2438wap.jpg

Hypo
Mar tobbszor linkeltem AOPA safty training curse-okat ott van nagyon jo trening ezekre!! tessek csak atmenni a chart tutorialokon, VOR,NDB,es a tobbi nyalanksag illetve navigrpahnak is van a videoflyrec el ilyen approach tutorial video dvd

Falconer
NDB hiányában még le lehet szállni biztonságosan, ha pályán van egy vor adó akkor meghalsz <#vigyor1>
Na viccet félretéve:
elvileg ATCtõl lehet kérni RNAV approacht, mondjuk elektronikai hibára hivatkozva, ugye?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

vagy egy szavazást, melyik a fontosabb : VOR adó a pályán címû fórumlázadás keltés, vagy térképet tudni olvasni ...😊

Falconer
Eddig bõven elvolvtam az ILSsel meg az RNAVval, máshol meg visual, lol <#nyes>

Papirzacsi
Ezek szerint talán nem ártana keresned valami approach chart tutorialt. 😊

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Strami11
huhúúúú...<#ijedt>

Falconer
Bazz, azt nem tudtam h ezek távolságok <#nyes><#idiota><#idiota>
Kösz a szöveges részt btw.

Reméljük ez alapján már több siker érzeted lesz... 😊

Bocsi te viccelsz? 😄

Falconer
Ez eszembe jutott nekem is 😊
Amugy honnan kéne látnom, hogy hol van D8.1 és D4.1, ha nincs benne az FMCben? (NDB RWY34 LHSM) Ezek nélkül max saccra tudom lerepülni, az meg kb olyan, mintha exit hold után ha alkalmas akkor bal forduló után straight in.

alert
Az NDB megközelítés nincs is az FMS-ben. ADF-el és szép térképekkel repüld és akkor nem lesz gond 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Hmm... talán nem fmc-vel kéne repülni az ilyen publikált eljárásokat? -.-

Meg hát ugye, ez nem az fmc, se nem a scenery, hanem a pilóta hibája...

Falconer
Thx, tegnapi IVAO rendezvény alkalmával vettem észre hogy gondok vannak.
Egyébként jó volt nagyon, nagy forgalommal, csak megszívtam mert nem volt a wilco E190 FMSében az NDB megközelítés, csak RNAV :/

Tibetan
Rosszul teszed... <#beka2>

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

polluxware
na jóóó hiszek neked<#worship>

Annak idején volt egy csóka, aki Microsoft Train Simulator alá készített átfestéseket (fõleg Railjetet) hasonló igényességgel. Nem tudom, nem rokonok-e véletlenül. <#pardon1><#papakacsint>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Én a magam részérõl a "fantasy livery"-ket sem kedvelem, de egye fene, csak ne lenne ilyen ordenáré a kivitelezés.

Hypo
erdekes hogy fsx re a captain sim fele regi boeingek nem olyan rosszak

[HUN]FaTaL
Elvileg FS9re is jön, legalábbis a magyar bétateszter szerint.

#28050: Sajnos tudtommal a fos Wilco a legjobb.

http://goo.gl/gd6Zi5

w77d
minõségi 737 classic létezik? olyan ami tényleg úgy néz ki ahogy kell...

Tibetan
Volt kollégám bétateszterkedik pmdg-éknél az NGX projektnél. Õ váltig állítja, hogy lesz FS9 verzió, s hogy egész tûrhetõen fog futni. Mondjuk én nem neki nem hiszek, hanem a PMDG-re jellemzõ, hogy egyszerûen csak úgy döntenek, hogy mégsem lesz... Amúgy õszintén bevallom, nem is érdekel a 737 NGX. Már rég nem ennél a projektnél kellene tartaniuk...

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

polluxware
tutira nem lesz... ha lesz is akkor is csak VC-vel, ami native fsx-bõl lesz átalakítva ergó = 2-5fps/h

Tibetan
Egyelõre PMDG-nél még állítják, hogy lesz NGX FS9-re, mondjuk én nem hiszek benne...

Hypo
NGX an FSX re jon szoval ne keverjuk bele😊

Airbus hat fsx re lesz de hogy fs9 re normalis nem tudom....

Clidey: pedig nagy problmea osszhatas szempontjabol😊

[HUN]FaTaL
Tyú ez ütõs lesz, el leszünk eresztve 737el 😄 (Ariane, PMDG, PMDG NGX, Ai China) 😄

Mostmár valami normális érbász is lehetne, vagy repülõ notebook, ahogy Hypo mondaná 😊)))))

Clidey
Valami Dávid András nevezetû ember... Az avsimen rákereshetsz a nevére, ha erõsek az idegeid... 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Há' ez legyen a legnagyobb problémája én azt mondom...!!! 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Ezt ki követte el? :-O

Hypo
fincsi csak mar jonne ki, a hud mondjuk annyira nem izgat, de azt a rohadt fejtamlat megcsinalhattak volna kerekebre<#eplus2><#eplus2>

m814
Na akkor ismét.
Az LHSM Scenery/scenery mappából töröld a következõket:

balaton_3.bgl
balaton_5.bgl
balaton_9.bgl
balatondetailed_3.bgl
balatondetailed_5.bgl
balatondetailed_9.bgl
balaton-ex.bgl
kisbalaton_3.bgl
kisbalaton_5.bgl
kisbalaton_9.bgl
kisbalaton-ex.bgl

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

CptSAB
éa úgí fest lesz 600-as is.. szép, most már csak meg kell jelennie..
Clidey
Friss ropogós képek - iFly 737NG

Úgyfest, még külön Shockwave 3D Lights se kell majd hozzá, csináltak neki saját effektet... 😛

Clidey
omfg wtf - hogy egzaktak legyünk... 😄

[HUN]FaTaL
Hátezígy omg 😄

Clidey
HÁT ÍGY BIZTOS NEM!!!!!!!!!!! 😄DDDDDDDD

Clidey
Elõször én sem ismertem fel... csak reflexbõl leokádtam a monitorom... 😄

polluxware
huhuhúúúú mit tudod perpill azt hogy hogyan fog kinézni a "modern" malév...

((((((((((ov érvéjz)))))))))))

<#wink>

[HUN]FaTaL
Ez mi ez?😄

Ez nem egy Airbus?

Clidey
Nem kellene szólni ennek a kölöknek hogy amit csinál az förtelem? <#csodalk><#wilting>

Falconer
Az LHSM sceneryt össze lehet hozni valahogy a hungary VFR-rel? Most raktam fel az LHSMet és az egész balaton és környéke el van izélve.

köszönöm! valóban nagyon hasznos

Hypo
vacchun.hu pilotaknak resz olvasasa erõssen ajanlott

sziasztok! esetleg tudnátok mondani pár dolgot h mi kell pl a vatsimen való repüléshez illetve valamilyen virtuális légitársasághoz való csatlakozáshoz? mi ennek a menete illetve mennyire komoly, mit kell tudni stb..

Framsen
Sziasztok, találtam egy videót amiben légyszi csak a 0:40 percnél történõ dolgot nézzétek (a többit ne mert elég gáz )
és az a bizonyos 0:40 percnél történõ valami nálam is elõszokott fordulni, és nem tom miért van

videó: itt nézd

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot