45215
  • Hont
    Dehogy is nem meséltem...
    A HSZ#31335 kiveséztem...:)))
  • Hypo #31562
    mar te is voltál? és nem is mesélsz na szép:)
  • Hypo #31561
    :)))) bekönnyezem:)
  • koreny20
    bocs fs9.cfg-ben :D lol
  • koreny20
    Megoldottam a problémát úgy ahogy, a scenery cfg-ben irogattam át egy két dolgot, átküldöm a cfg-met akinek van ilyen problémája, én is eltettem ha ujra telepíteném a játékot csak bepasszintom a megfelelő mappába!!
  • Clidey
    Egy hidegfront utáni napon tőlünk fellátni egészen Gyöngyösig. :)
  • Hont
    Persze!
    Arra mész amire akarsz egy árba van!
    Én is B737 -n voltam.
    (Megint arra mennék, ha tehetném!)
  • napstR
    csak mert én kaptam ajándékba egy órás airbus repülést, de jobb szeretném a 737-est, kíváncsi vagyok vajon meg lehet-e velük tárgyalni :)
  • napstR
    és árkülönbség van az airbus és 737-es között? vagy ugyanannyi mindkettő? :)
  • napstR
    köszi!
  • Hont
    Nagyon rugalmasak!
    Lehet velük könnyen egyeztetni.
    Amikor én voltam, voltak előttem is és mögöttem is...
    Kb 3-4 nappal előbb egyeztettem!
  • napstR
    nem tudjátok véletlenül h a highfly-ba mennyire nehéz bejutni? szóval ez a foglalás csak formaiság vagy tényleg ennyien mennek, hogy nincs mindig időpont?! :D
  • Hypo #31551
    rakjal be mar screent esetleg jelold be priossal mit is kene neznunk es ugy talan konyebb mert most mar kezdem nem erteni de dereng valami:))
  • koreny20
    NEM KELL HOGY BETÖLTSE AZ EGÉSZ TEJÚTRENDSZERT, csak annyi hogy FOKOZATOSAN homályosodjon!!!! Fatal vagy bármelyik blogger, feltennél egy képet ide spot view-ban 20ezer lát magasan csinálj légyszi egy screenshotot hogy látszodjon az is ami nagyjából alattad van meg az is ami 5 kilóméterre.
    Kiváncsi vagyok hogy mennyire tudtad ezt a problémát megoldani.
  • koreny20
    Ezeket mind próbáltam, az igazi hiányosság nem az hogy elhomályosodik, hanem a lényeges szövegrész az volt hogy VONALBAN, tehát nem fokozatosan, ha valaki nem értené ez kb olyan mint amikor még kiadták az első fs2004-et a repülő fénye a talajon olyan volt mint egy kalapácsvetőnek a felfestett vonal ahova dobnia kellett aztán jött egy két kieg és lát valóságszerűen elhalványodó fényket voltak képesek csinálni, na ez az amit meg akarok oldani a tájnál
  • Hypo #31548
    sok minden befolyasolja, egy szep meleg nyari nap tokolrol felszallva eleg szar a latas pest felett feher szmotyi ..stb

Ugyan ez egy hideg teli napon amikor valamennyire sut a nap mindjart kellemesebb.
  • spyy55
    A 60 és 40 km csak példa volt :) De már láttam tiszta időben 50-60-ra is... SŐT! :D
  • [HUN]FaTaL
    A valóságban sem látsz el 40km-nél messzebre, egyébként én azt csak a távoli víz ocsmánysága miatt mondtam, nekem legalábbis azért van úgy, de én 60km-t mondtam nem 40et.
  • [HUN]FaTaL
    A lowival semmi gond nincs, elég sokat repkedtem arra :)
  • Hypo #31544
    Azt se szabad figyelmen kivul hagyni hogy neha a blurryt az okozza hogy a rendszer nem bir lepest tartani az engine-el, ezert ha kis geppel alacsonyan repulsz szerintem erdemes a kozvetlen kornyezetre osszpontositani esetleg kicsit vissza a beallitasbol, nagygeppel magasan megint mas. Es bizonyos kiegek nel elofodul hogy a tavoli taj se annyira csunya, illetve fsuipc visibility resze is segithet.

par fs9.cfg tweaket erdemes kiproblni ugyan azon a teruleten es tesztelni mikor kapod a legjobb aranyt, nem mondom hogy egyszeru de lehet vele elni es megprobslni minimalizalni.
  • spyy55
    Tudom és tökéletesen igazad van. Egyszer FaTaL még ajánlotta, hogy vegyem le a távolságból az értéket kevesebbre, viszont akkor egy folyamatos tányér-Föld felett repkedtem, mintha a távoli tájakat levágták volna. Pl: egy 40km-es hegyet csak 30km-en belül észleltem! Tapasztaltam már azt is, hogy bizonyos évszakokban is más-más minőséget kaptam. Ezt pl. LOWI-nál vettem észre: téli textel sokkal szebb, részletesebb és élesebb, mint nyári textel. Az Alpok felett repkedve is szinte km-ről km-re javul, illetve távolodva romlik a táj kinézete. GEP-em van fent, nem hinném, hogy attól lenne a FS9 számolósdija rosszabb. Nem szeretném túlragozni ezt az egészet, hisz sokan mondtátok, hogy nincs mit tenni a problémával kapcsolatban és a beállítások tesztelgetésével sem tapasztaltam szebb változást... SAJNOS! :(
  • Hypo #31542
    A blurry egy elofordulo gond lehet minimalizalni es a tobbi de teljesen megszuntetni nem igen, pl gyors geppel alacsonyan gyakoribb az elofordulas mint mondjuk lassab geppel, de erdemes a visibilityvel is jatszani.

Amugy csak egy apro megjegyzes, az eletben se tu eles am minden meg ha jo a szemed akkor se na ezzel nem vedenem fs9 et csak ez is teny.

• spyy55
    Ezek szerint ezt a problémát nem lehet elkerülni? Pl.: a messzi tájat részletesen, élesben lássam? Nincs szükségem homályra, mert nem kell mínuszos szemüveget viselnem :)
  • Hypo #31540
    ja ez ismert problema, de csak mellekessen a minden maxra huzva nem feltetlenul adja a legszebb kepet.....
  • Papirzacsi
    Te elolvastad egyáltalán a problémáját?
  • gabesz639
    Használj ASV6-ot és 90%-ban megoldja ezt a próblémát, van olyan beállitás benne hogy ha ködös idő van talajközelben akkor fentről is generálja és nem nagyon látni a földet, és olyan is van benne hogy teljessen felhők boritják a tájat(irják is zárójelben hogy ezt használva erőssen rontja az fs fps-ot) de szépen be lehet állitani ezeket a dolgokat.ajánlom ezt és google forditót, ez alapján sok minden beállitható.
  • spyy55
    Ugyanez a bajom nekem is, pedig fullra van húzva minden :( Meg az a vöröskereszt is zavaró (felülről nézve kizoomolva), de az állítólag ez mind FSengine gagyisága...
  • spyy55
    Ezzel a LOWI-val sztem sincs minden rendben... Már harmadszorra sem tudok elszakadni tőle, mert mindig kilép, vagy extra hibákat generál a gépen (iFly)
  • koreny20
    Sziasztok, régóta küzdöm azzal a problémával hogy lefele nézve pár kilóméterről, (főleg spot view-ban) és a táj nem szépen fokozatosan homályosodik, hanem határozott egyenes vonal mentén, hallottam hogy a max_visibility-t kell állítani de meg hogy ez fs bug de igazából sok embernél látom hogy nyoma sincs ennek a problémának, a táj szépen fokozatosan homályosodik, akár a valóságban, rendkívül zavaró főleg igy hogy valószínű van rá megoldás, ha másoknál működik tökéletesen,rengetegszer probáltam google-on angol magyar forumokon választ találni de nem sikerült. valaki tudna segíteni? esetleg találkozott már a problémával? előre is köszönöm a segítséget
  • napstR
    ryanair 800-as
  • Hont
    Néztem ezeket az oldalakat én is akkor rögtön, de nem láttam ezt a gépet.
    (nem gázturbinás volt a hangjából ítélve)
  • MatWood
    http://www.flightradar24.com/

http://www.radarvirtuel.com/
  • Hont
    Az előbb (22:50)elhúzott valami baromi nagy gép a M749-n TONDO irányába.
    Nagyon nagy hangja volt! Mi lehetett?
  • Hont
    Milyen festésű?
    737-700?
  • napstR
    ifly737
  • Hont
    Milyen géppel mész?
  • napstR
    valaki nem tudja miért lép ki a tetves fs lowi előtt?? finalon fogja magát és exit hibaüzenet nélkül. ideg megb*sz
  • 9GaBeE0
    Kössz a segítséget!!! sikerült megoldni.

'ps' comprehended.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem nincs, nyílik minden.
  • spyy55
    iFly: nincs lehetőség arra, hogy az ajtókat külön-külön lehessen nyitni? A bill.kombóknál nem találtam beállítási lehetőséget... csak shift+E -re nyílik minden. (PMDG-nél lehetett, ráadásul csak az első ajtó nyitására jöttek FSPassengeresek, és addig lehetett a hátsó ajtón keresztül előkészíteni a gépet az utasok számára....)