45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#31563 Dehogy is nem meséltem...
A HSZ#31335 kiveséztem...:))) -
#31562 mar te is voltál? és nem is mesélsz na szép:) -
#31561 :)))) bekönnyezem:) -
koreny20 #31560 bocs fs9.cfg-ben :D lol -
koreny20 #31559 Megoldottam a problémát úgy ahogy, a scenery cfg-ben irogattam át egy két dolgot, átküldöm a cfg-met akinek van ilyen problémája, én is eltettem ha ujra telepíteném a játékot csak bepasszintom a megfelelő mappába!! -
#31558 Egy hidegfront utáni napon tőlünk fellátni egészen Gyöngyösig. :) -
#31557 Persze!
Arra mész amire akarsz egy árba van!
Én is B737 -n voltam.
(Megint arra mennék, ha tehetném!) -
napstR #31556 csak mert én kaptam ajándékba egy órás airbus repülést, de jobb szeretném a 737-est, kíváncsi vagyok vajon meg lehet-e velük tárgyalni :) -
napstR #31555 és árkülönbség van az airbus és 737-es között? vagy ugyanannyi mindkettő? :) -
napstR #31554 köszi! -
#31553 Nagyon rugalmasak!
Lehet velük könnyen egyeztetni.
Amikor én voltam, voltak előttem is és mögöttem is...
Kb 3-4 nappal előbb egyeztettem! -
napstR #31552 nem tudjátok véletlenül h a highfly-ba mennyire nehéz bejutni? szóval ez a foglalás csak formaiság vagy tényleg ennyien mennek, hogy nincs mindig időpont?! :D -
#31551 rakjal be mar screent esetleg jelold be priossal mit is kene neznunk es ugy talan konyebb mert most mar kezdem nem erteni de dereng valami:)) -
koreny20 #31550 NEM KELL HOGY BETÖLTSE AZ EGÉSZ TEJÚTRENDSZERT, csak annyi hogy FOKOZATOSAN homályosodjon!!!! Fatal vagy bármelyik blogger, feltennél egy képet ide spot view-ban 20ezer lát magasan csinálj légyszi egy screenshotot hogy látszodjon az is ami nagyjából alattad van meg az is ami 5 kilóméterre.
Kiváncsi vagyok hogy mennyire tudtad ezt a problémát megoldani. -
koreny20 #31549 Ezeket mind próbáltam, az igazi hiányosság nem az hogy elhomályosodik, hanem a lényeges szövegrész az volt hogy VONALBAN, tehát nem fokozatosan, ha valaki nem értené ez kb olyan mint amikor még kiadták az első fs2004-et a repülő fénye a talajon olyan volt mint egy kalapácsvetőnek a felfestett vonal ahova dobnia kellett aztán jött egy két kieg és lát valóságszerűen elhalványodó fényket voltak képesek csinálni, na ez az amit meg akarok oldani a tájnál -
#31548 sok minden befolyasolja, egy szep meleg nyari nap tokolrol felszallva eleg szar a latas pest felett feher szmotyi ..stb
Ugyan ez egy hideg teli napon amikor valamennyire sut a nap mindjart kellemesebb. -
#31547 A 60 és 40 km csak példa volt :) De már láttam tiszta időben 50-60-ra is... SŐT! :D
-
#31546 A valóságban sem látsz el 40km-nél messzebre, egyébként én azt csak a távoli víz ocsmánysága miatt mondtam, nekem legalábbis azért van úgy, de én 60km-t mondtam nem 40et. -
#31545 A lowival semmi gond nincs, elég sokat repkedtem arra :) -
#31544 Azt se szabad figyelmen kivul hagyni hogy neha a blurryt az okozza hogy a rendszer nem bir lepest tartani az engine-el, ezert ha kis geppel alacsonyan repulsz szerintem erdemes a kozvetlen kornyezetre osszpontositani esetleg kicsit vissza a beallitasbol, nagygeppel magasan megint mas. Es bizonyos kiegek nel elofodul hogy a tavoli taj se annyira csunya, illetve fsuipc visibility resze is segithet.
par fs9.cfg tweaket erdemes kiproblni ugyan azon a teruleten es tesztelni mikor kapod a legjobb aranyt, nem mondom hogy egyszeru de lehet vele elni es megprobslni minimalizalni. -
#31543 Tudom és tökéletesen igazad van. Egyszer FaTaL még ajánlotta, hogy vegyem le a távolságból az értéket kevesebbre, viszont akkor egy folyamatos tányér-Föld felett repkedtem, mintha a távoli tájakat levágták volna. Pl: egy 40km-es hegyet csak 30km-en belül észleltem! Tapasztaltam már azt is, hogy bizonyos évszakokban is más-más minőséget kaptam. Ezt pl. LOWI-nál vettem észre: téli textel sokkal szebb, részletesebb és élesebb, mint nyári textel. Az Alpok felett repkedve is szinte km-ről km-re javul, illetve távolodva romlik a táj kinézete. GEP-em van fent, nem hinném, hogy attól lenne a FS9 számolósdija rosszabb. Nem szeretném túlragozni ezt az egészet, hisz sokan mondtátok, hogy nincs mit tenni a problémával kapcsolatban és a beállítások tesztelgetésével sem tapasztaltam szebb változást... SAJNOS! :( -
#31542 A blurry egy elofordulo gond lehet minimalizalni es a tobbi de teljesen megszuntetni nem igen, pl gyors geppel alacsonyan gyakoribb az elofordulas mint mondjuk lassab geppel, de erdemes a visibilityvel is jatszani.
Amugy csak egy apro megjegyzes, az eletben se tu eles am minden meg ha jo a szemed akkor se na ezzel nem vedenem fs9 et csak ez is teny.
-
#31541 Ezek szerint ezt a problémát nem lehet elkerülni? Pl.: a messzi tájat részletesen, élesben lássam? Nincs szükségem homályra, mert nem kell mínuszos szemüveget viselnem :) -
#31540 ja ez ismert problema, de csak mellekessen a minden maxra huzva nem feltetlenul adja a legszebb kepet..... -
#31539 Te elolvastad egyáltalán a problémáját? -
gabesz639 #31538 Használj ASV6-ot és 90%-ban megoldja ezt a próblémát, van olyan beállitás benne hogy ha ködös idő van talajközelben akkor fentről is generálja és nem nagyon látni a földet, és olyan is van benne hogy teljessen felhők boritják a tájat(irják is zárójelben hogy ezt használva erőssen rontja az fs fps-ot) de szépen be lehet állitani ezeket a dolgokat.ajánlom ezt és google forditót, ez alapján sok minden beállitható. -
#31537 Ugyanez a bajom nekem is, pedig fullra van húzva minden :( Meg az a vöröskereszt is zavaró (felülről nézve kizoomolva), de az állítólag ez mind FSengine gagyisága... -
#31536 Ezzel a LOWI-val sztem sincs minden rendben... Már harmadszorra sem tudok elszakadni tőle, mert mindig kilép, vagy extra hibákat generál a gépen (iFly) -
koreny20 #31535 Sziasztok, régóta küzdöm azzal a problémával hogy lefele nézve pár kilóméterről, (főleg spot view-ban) és a táj nem szépen fokozatosan homályosodik, hanem határozott egyenes vonal mentén, hallottam hogy a max_visibility-t kell állítani de meg hogy ez fs bug de igazából sok embernél látom hogy nyoma sincs ennek a problémának, a táj szépen fokozatosan homályosodik, akár a valóságban, rendkívül zavaró főleg igy hogy valószínű van rá megoldás, ha másoknál működik tökéletesen,rengetegszer probáltam google-on angol magyar forumokon választ találni de nem sikerült. valaki tudna segíteni? esetleg találkozott már a problémával? előre is köszönöm a segítséget
-
napstR #31534 ryanair 800-as -
#31533 Néztem ezeket az oldalakat én is akkor rögtön, de nem láttam ezt a gépet.
(nem gázturbinás volt a hangjából ítélve) -
MatWood #31532 http://www.flightradar24.com/
http://www.radarvirtuel.com/ -
#31531 Az előbb (22:50)elhúzott valami baromi nagy gép a M749-n TONDO irányába.
Nagyon nagy hangja volt! Mi lehetett? -
#31530 Milyen festésű?
737-700? -
napstR #31529 ifly737 -
#31528 Milyen géppel mész? -
napstR #31527 valaki nem tudja miért lép ki a tetves fs lowi előtt?? finalon fogja magát és exit hibaüzenet nélkül. ideg megb*sz -
9GaBeE0 #31526 Kössz a segítséget!!! sikerült megoldni.
'ps' comprehended. -
#31525 Szerintem nincs, nyílik minden. -
#31524 iFly: nincs lehetőség arra, hogy az ajtókat külön-külön lehessen nyitni? A bill.kombóknál nem találtam beállítási lehetőséget... csak shift+E -re nyílik minden. (PMDG-nél lehetett, ráadásul csak az első ajtó nyitására jöttek FSPassengeresek, és addig lehetett a hátsó ajtón keresztül előkészíteni a gépet az utasok számára....)