MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
õ csak "kecsességmentesen" írta meg XXXD

A helyesírásra gondolsz vagy a mondatok érdekes megfogalmazására? <#nevetes1><#nevetes2><#vigyor2><#vigyor>

jaszy76
Ezen eldobtam az agyamat.

w77d
én azt vettem észre, hogy jkinél kisebb felbontáson indítod az fs-t, annál több autogen épületet képes lepakolni...

CptSAB
A fizetõs Budapestre gondolsz? Annak a bmp állományait lehet javítani az annotator progival (SDK) vagy az AGenT-el. 😊
[HUN]FaTaL
Én leginkább az épületekre gondoltam mert Budapesten, utcánként nem egy ház van.

http://goo.gl/gd6Zi5

CptSAB
észnél vagy te? <#dumcsi><#guluszem1><#nevetes1> FaTal nem lehet. Egy-egy 256x256 pixeles textúrára 600 fa és 300 épület pakolható. Egy pixel 4,6 méter. FSX-ben ha jól tudom akkor 0,3-0,5 méter/pixel a felbontás (FSX fanok javítsanak ki ha rosszul tudom). FSX landclasst én nagyon rossznak tartom, (korábban már dumcsiztunk errõl mi ketten) túlzsúfolt, a földrészletek teljesen elvesznek. Alacsony magasságon jellegtelenné válik a táj szerintem, tehát megértem, hogy neked tetszik, de nem nõ minden hangyaboj mellé fa.
[HUN]FaTaL
Nem lehet valahogy annyi autogent kicsikarni, mint az FSX max beállítása?😄

Vicces ?

(Hang nélkül nem az igazi)

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

L Viper
Korrekt <#eljen>
L Viper
Bizony és még a Glacier Bay is jó, ami ráadásul ingyenes és színvonalas. Szép nagy területet fednek le.
Nekem jó még az FS9 VFR-re :-)
Hypo
😊))) nekem mondod?😊) ha megvan a tongass es misty akkor erdemes a kabinturakat vegig jarni

L Viper
L Viper
Jaja. A Misty-nél inkább az alap "vízcsili" env_ fájlokkal használom, mert alapból ott elég sötétek a víztextúrák. ( A szebb env_ fájlokkal meg már túl sötétkék szerintem. )
Helytõl, kedvtõl függõen szoktam cserérgetni az ég, víz, fájlokat is.
Hypo
Ariane ennel nagyobb bajba nem lesz, kivancsi lennek az eladasi mutatoikra mert hogyt amilyen arakat es hangzatos maszlagot ki tudnak talalni raadasul a supporjuk a nullaval egyenlo....meg is erdemli aki megveszi.

Kicsit fura ott a viz PAKT kornyeken, egyebkent ha kieget hasznalsz Misty tongass fjords stb akor azoknak sokkal jobb a vize mint rex, arra a teruletre.

hmmm Ketchikan Int. <#finom>
[HUN]FaTaL
Az ég nagyon szép, de a víz az default, hogy ilyen hányás?😄

Clidey
<#eljen><#hawaii><#eljen>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
A Posky 737-el nekem alapvetõen 4 bajom van: 3D ronda kokpit default gagyi gaukkal, idióta wingflex effekt - abszolút unrealisztikus; aki erre azt mondja hogy szép, az egy sztivivánder, a szintén maximálisan unrealisztikus FD; kb mintha egy rakétán ülnék..., és végül az enyhén szólva is nevetséges pushback kocsi; ahogy az kinéz...nem is beszélve a textúráiról...hányinger.
Formailag szép, a Maléves textúrái szintén. ez minden pozitívum amit el lehet mondani róla. Ja meg hogy ingyenes. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

L Viper
Egy kis "giccses" romantika. ( De pihentetõ volt a napi rohanás után :-))

w77d
amúgy a PMDG hiába ad plus részleteket, ha maga a gép modellje hûtlen az igazi gép alakjához 😄

w77d
PMDG modell nagyon nem pontos, Ariane kurva drága, nem próbáltam... a Posky modell viszont nagyon fasza akármit is mond akárki... körbe kell nézegetni, aztán hozzá hasonlítani egy real 737-hez... pontos... a többi géprõl nem is beszélve...

exTrem
Megmondom neked õszintén, hogy a posky 737-tõl okádhatnékom van 😄, pmdg 737 milliószor részletesebb, Ariane is sokkal szebb, nem is beszélve a posky idétlen wingflex effektjérõl 😊 Szerintem nem én vagyok az egyedüli aki ezt gondolja 😊

w77d
nna most mutass egy olyan Posky gépet ami nem fasza.... én használok tõlük 747-eseket, 737-eseket, 777-eseket és még senki nem modellezte õket olyan szépen fs9 alá, a textúrákról nem is beszélve....

exTrem
Hát akkor neked ízlésficamod van <#ijedt>

exTrem
Elvileg full support lesz, majd meglátjuk, mindenesetre ígéretes egyenlõre, sajnos NGX valószínûleg csak FSX alá jön így Ariane lehet bajba kerül majd 😊

w77d
belsõre nagyon faszán néz ki...

külsõre még mindig egy ingyenes verzió a kedvencem, a Project opensky csapat produktuma... ami gépet õk eddig kiadtak, az külsõ modellezésre és textúrázásra 100%-os....

Nem semmi. Airac terén nem lesz gond náluk, vagy errõl tudni valamit? :S

exTrem
Aki még nem tette meg az sasolja meg az oldalt 😊 737-800-ról szerintem még unseen képek :]
Ifly 737NG

[HUN]FaTaL
Nekem is beakadt néha-néha, de nem vészes. Úgy veszem észre, hogy darabolja a videót és akkor akad be mikor új fájlt kezd írni.

Clidey
Volt már errõl szó nem is olyan rég. Erõs hardver kell hozzá. Izmos proci + gyors vinyó.
Neked azért akadozik mert a kettõ közül valamelyik (vagy egyik sem) nem bírja a terhelést, ami a másodpecenkénti(!) 15-20-30 teljes tömörítetlen képkockák feldolgozása/elmentése jelent.

még ilyen taxi-t csak-csak felvesz, de felszállás, alattam feriheggyel... no comment.

ezt nem hiszem el.... frapssel hogy a ******* lehet úgy felvenni videót, hogy ne laggoljon?? 720x576-ban próbálom 29.97 fps-sel, de nem jó. veszi-veszi aztán akad egy marha nagyot aztán újra és újra... találtam nagyon fasza progit amivel akadás és laggolás mentesen lehet felvenni (dxtory), de 9ezer ft, ha nem szeretném, hogy a felvett videó tetején gigantikus vízjel legyen -.- ennyit azért nem ér meg egy ilyen program... és semmilyen fájlmegosztó oldalon sem találtam, úgyh szívás...

[HUN]FaTaL
Ahogy a nyugati idejön az se különb semmivel. Nem értem a magyarokat egyébként, hogy külföldön miért nem lehet normálisan viselkedni. Bár a legtöbbje itthon sem képes rá...

polluxware
kábé úgyszintén...

jaszy76
2006-ban már egyszer leminõsítették Ferihegyet. Akkor 1 évig voltunk "feketelistán".

Akkor lehet, hogy rövidesen más "áldozatok" is lesznek.<#vigyor3>
Egyébként mintha azt mondták volna a híradóban, hogy néhány éve már volt ilyen. Nem nagyon figyeltem, szal lehet hogy nem ezt mondták.

Ezt az új szigorítást Ferihegyen tesztelték elõször

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Hypo
anyi hogy ha pestrol mesz barhova akkor ugy kezelnek mintha nigeriabol vagy afganisztanbol jottel volna, es jobban figyelnek rad, szerintem tok ertheto ez ahogy mi viselkedunk kulfoldon bazz, en inkabb meg se szolalok magyarul nehogy azonositsanak a tisztelt magyar turistakkal😊

[HUN]FaTaL
lol ez az ország

exTrem
Kíváncsi vagyok mi lesz ebbõl a nagy szigorításból ránk magyarokra nézve ...

Clidey
Ne mondd hogy te ennek nem örülsz...!!! 😄DDDD

Clidey
Inkább ennyit a Budapest Airportról...a nagy lóvét bezzeg zsebre bírják tenni zokszó nélkül...

exTrem
7-én megyek amszterdami átszállással az USA-ba, a seggembe is felnyúlnak olyan motozás lesz .....

Két különbözõ progi. Az GEPRO az jó, UT-t szerintem felejtsd el. :-)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

polluxware
kábé ezek miatt tartom meg a régi jó dedikált shéderes ósdi kártyámat... gépcsere után<#hehe>

még 1 kérdés: ultimate terrain europe vagy ground environment pro?

ha már grafikánál vagyunk. nem tudna esetleg valaki linkelni valami fasza fs9 display beállításokat? pl nekem a ground ocsmányul néz ki. de akármit húzok maxra ugyanolyan ronda 😄