45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#31683 Köszi, ha estig nem írnak vissza, akkor jelentkezem! -
#31682 figy en ofisul vagyok ha hazaertem leszedhetem es priviben megmondod hova akkor elkuldom.. ha ez segit -
#31681 Persze, ebben igazad van. De ha újra kell telepítenem a Level-D-t, akkor ugyanitt vagyok. Lényegében ez a winglet-patch hívta fel a figyelmemet, hogy gáz van az F1 accountommal. Jobb ezt tisztázni... -
#31680 Szerintem jobban jársz ha elkéred valakitől a winglet telepítőt azt kész :D -
#31679 Hehe, én ofisül júzer vagyok, de a rendszerük már nem kezeli az akkori, 2005 márciusi accountomat. Fasza! Most próbálkozom mindenféle nekik írt dumával... -
#31678 :( -
#31677 :D -
#31676 lol van az a szar repulo laptopjuk fsx re oszt jonapot -
#31675 Ne aggódj! Ismerve a trendet, nem lesz az másképpen. Majd ha kijön az új FS project, ontani fogják győzd lewarezolni. -
#31674 Nem hinném, hogy nem nyúltak a gaukhoz. -
#31673 da crj-hez se sok közük van..
annó megcsinálták a gaukat+2dpaneleket+air file-t
egy fördpartyi csávó múkszott hozzá fsx-es natív modell-t meg vc-t
->>
elvileg ez arra utal, hogy mivel annó fs9re tervezték a gauk fs9 kompatibilisek
ha belerakják a 2dpaneleket akkkor taláááááááán lehetne mergelni posky crj-700/900 modellel
olyan szép lenne -
#31672 Gyártottak eddig 1db-ot, hűha :D Bár sokat kiadtak de ami saját az csak 1, egyelőre. Majd még jön a DA CRJ, másról nem tudok. -
#31671 Most viccelsz Tibi? Éroszoft nem adja ki a cuccot? Gyártsanak még sok böszme nagyvasat.. -
MatWood #31670 -
koreny20 #31669 Találtam egy jó sound packot flyaway simulation-ön FS2004 Jet Reverse Sound Effect ez ad valódi hangot az AI gépeknek leszállás után.Valaki segítene megszerezni, ez az egy kieg kéne csak innen és nincs account-om :D -
#31668 ájjj.. sejtettem hogy valmi ilyesmi lehet..
nem kérdem mi volt az ok.. de azért fúr a kiváncsiság
egyébként mivel maga 3Ds gaugék texturái megvannak, nem lehet xml dolgokból összeollózni valmit? -
#31667 Project cancelled. Never will be published. -
#31666 hali! most hogy ilyen közlékeny vagy.... -
#31665 Enni bezzeg tudsz....!!?? -
#31664 Sajnos nem mindenre elegendő a keret :) -
#31663 Miért, te nem vagy ofisül?! Szégyelld magad! -
#31662 Kár, hogy csak offisül júzerek tölthetik le a patch-et :(.
Level-D 767-300ER Official Winglet Update -
#31661 Sajnos mindig mikor hallom, tökig be van borulva és sajnos nem lehet látni.:(
Kezdek rá nagyon kíváncsi lenni. -
#31660 Ha katonai gép, akkor azt szerintem ne keresd ezeken a radaros oldalakon.. -
koreny20 #31659 Egy igen fogós kérdésem lenne (kb 6 órát keresgéltem utána, FSHotSeat nem akar működni, pedig tiszta demó verzióval probálkozom, -megjegyzés:ha ez nem működik hogy bizhatnék egy vásárolt verzióban -)
a kérdés tárgya hogyan lehet az ai aircraftokhoz hangokat csatolni pl hogy ne csak egy folytonos hangot adjon ki mozgás közben hanem landolás után legyen hangja a thrust reversernek, mikor gázt ad legyen hangja a hajtányok felpörgésének,mikor landol ,vagy felszál előtted legyen ilyen áthúzás jellegű hang ami a való életben is és ha csak állsz a kapunál halljál "felszálló gép hangokat, mint ami aesben van mikor szállnak fel az utasok? köszi a válaszokat -
#31658 Hahó!
Ciánoztak????
Megint elrepült felettem az a nagy gép...
Radaron nyoma sincs!
kb. 6-10000Ft mehetett. Szerintem C-130 kaliberű... -
#31657 Egy kis segítséget kérnék kezdő FuelPlanosként: Ezen az oldalon mit jelentenek az Options lehetőségek? És ha pl ezt kapom, mi mit jelent? Köff! -
#31656 Kétszer suhiztak el felettem :) -
Rue East #31655 kiváló dogfight gép valóban a 29-es, bár valós harci szituációkban el is kell addig jutni, amire eddig azért nagyon nem volt példa
-
carlosfly #31654 "Láttam miként verte el a MiG-29 a Grippent, megalázva a fordulókban, a kis Grippen fordult, tekergett, de bármit tett is, a nagyvasban ülő pilóta nem hagyta.."
Ez itt a reptér felett ahol lakok mindennapos volt..tenyleg mindig alazta ... imadtam oket nezni :d:d
-
#31653 Délután egy picit beszélgettem az Öreg Boszorkánnyal. Egy picit múltról, de ma inkább csak a jelenről. A jövő baljós árnya pedig rávetült a szomorú kérdésekre. Úgy érzem, fejet kell hajtanunk a Legendás MiG korszak utolsó Mohikánjai előtt. Az utolsó szovjet-orosz sasok is megpihennek. Egy jellegzetes hang, a füstölő hajtóművek. Kár értük.. A kecskeméti repülőtéren látott képességbemutatón csüngő repülésbarátok biztos megilletődtek volna egy kb. 2-3 évvel ezelőtti manőverező légiharc kiképzési feladat látványán, ahol nem volt megbeszélve hogy mi a leosztás, kinek kell győznie. Láttam miként verte el a MiG-29 a Grippent, megalázva a fordulókban, a kis Grippen fordult, tekergett, de bármit tett is, a nagyvasban ülő pilóta nem hagyta..
Lennt a földön, egy tucatnyi ember számára megállt az idő, meresztettük a szemünket.. és az egykori taszári repülőtér szomszédságában mindenki egy pár percre a múltra emlékezett. A Kaposhomok fölött irámyon besikló 21-ek és Fürkészdarazsak emléke villant fel. -
#31652 Végetért a MiG korszak Magyarországon. :( Hétfőn a négy még üzemképes MiG-29 keresztűlrepült az ország felett.Mire reánk köszönt az új év ezek a gépek is társaik között, félretolva állnak majd némán a repülőtéren. -
#31651 crj900 képek a lap alja felé...
SZÉTVET az ideg ,hogy nem fs9re írják... -
Tóth Balázs #31650 Illetve az ATIS-ban megtalálod a METAR-t, mellette pedig az aktív pályát szóval nem kell sokat bajlódni vele -
Tóth Balázs #31649 Nem mindig az aktív pályáét tüntetik fel, találkoztam már olyannal is, amiben nem az volt. Azt teszik bele amiről tudtak mérni. Ha éppen arról mérnek ami az aktív, akkor hiheted azt, hogy az aktív pályát teszik bele mindig, de ez egyáltalán nem biztos. -
#31648 Hm, benéztem :D
De továbbra sem értem minek ez mikor az ATIS megmondja. -
#31647 Lehet hogy taf de akkor miért a metar magyarázatában volt ez itt megtudod nézni.
A topcat-el is ki lehet számolni a Flex-et de ott is meg kell adni hogy a pálya vizes vagy száraz.
-
#31646 Lehet, de az tudtommal nem Airbus :D -
#31645 md 11 nel igen -
#31644 Az éppen használt pályát (felszálláshoz) pedig megtudod az ATISból is. Egyébként ha jól tudom a FLEX nincs is rendesen leszimulálva se a Wilconál, se a PSSnél, Airsimmert nem tudom.