45215
  • Framsen
    ja ha már AI gép tegnapi napon nagy megdöbbenésemre
    egy AI lufthansa A320 zuhant le az FS-ben majdnem teljesen lefele nézett az orra aztán becsapódott...
  • exTrem
    nem magamtól találtam ki :)

link
  • koreny20
    Esetleg van tapasztalatod hogyan kell?
  • Papirzacsi
    Wake az nem letöltött cucc. Pusztán az AI gépek mögött próbál turbulenciát szimulálni. A megoldás az, hogy ki kell kapcsolni, vagy csökkenteni a jelenséget a csúszkákkal.
  • koreny20
    nincsen fenn, esetleg letölthető, vagy rendelhető? köszi a választ
  • [HUN]FaTaL
    SP-k fent? Ha jól emlékszem ez még a legelső verzió hibája volt.
  • koreny20
    ASE-ről még annyit hogy néha mikor a wake nevezetű cuccot tölti le, unrealisztikus módon döntögeti, kb rakosgatja a gépet horizontálisan 3fokot erre 5 fokot arra, ez a probléma valakinél jelentekett, ha igen vmi megoldás?
  • koreny20
    hűű akkor megnyugodtam :D
  • Framsen
    ő ASA az nincs
    de központi hiba lehetett, mert most már csodálatos módon megy !!!
  • Hypo #31714
  • Tóth Balázs
    +1
  • [HUN]FaTaL
    Arianénél szerintem inkább PMDG :D
  • polluxware
    még nem töröltem le... persze ifly kezesebb, de akkor is megvolt a fíílingje

persze ingyé
  • [HUN]FaTaL
    Tényleg, bocsesz, sosem repülök oda, el is felejtettem :D

#31708: Ariane :D
  • Tóth Balázs
    + Pozsony
  • polluxware
    ariane/dafokker/cs757/md11

mostan követezik a maddog 2010 lassacskán;) kimondottan analog múszerekkel
  • polluxware
    +oda se neki=oda senki
  • polluxware
    md11f fedex-et gyilkolom újabban

ami legjobban tetszik benne, hogy joystick előkaparása nélkül is repülhet (-taxi ki/be)

ráadásul még több részletben is repülhető (panel save opsön)

mondjuk az a tárcsafék néha beragad leszállás után, de oda senki.. (ez valmi bug lehet 1.020.555)
  • [HUN]FaTaL
    Ajánlom ilyenkor a VATroute-ot, régi az adatbázisa de néha jól jön. :)
  • polluxware
    Köszi!!! embörök nagyok vagytok;)

lehet csemegézni
  • [HUN]FaTaL
    TORNO felé csak Bécsbe repülünk :)
  • [HUN]FaTaL
    GILEP UY50 TEKNO UM749 BEGLA UL850 LALIN UL604 DEMAB T842 RUNER T858 KOPAG
  • koreny20
    amugy tudok egy progit ami jó lehet neked vroute a neve, kezelését is meg tudom mutatni van egy kb 12 képből álló csomagom (print screen, ctrl+v paint + irka firka magyarázat):D

De ha csak a flight plan fájl kell elküldöm privibe
  • exTrem
    TORNO UY50 ABETI UL610 LOHRE UL984 FFM L984 ASKIK T840 GULKO
  • koreny20
    hova küldjem?
  • polluxware
    KÉRHETNÉK VKITŐL EGY LHBP-EDDK (BUDI-BONN/KÖLN) útvonal tervet 30-41e láb közötti útvonalra?

routefinder nem tud kidobni utat rá:/

airac09/10-em van
  • Tibetan
    Köszi, próbáltam innen letölteni, mert regisztrálva vagyok (be is tudok lépni), de ezt írja:
    Access Denied
    Error
    Only members with sufficient permission can access this page.

Hm...

Azt meg megírhatnád, hogyan tudom megújítani az accountom, mert eddig nekem semmilyen válasz nem jött az F1-től... Az a gond, hogy minden rendelési adatom megvan, csak az akkori jelszavamat nem tudom. Ráadásul az emailcímem megváltozott (a régi már nem él). De elvileg ez nem lenne gond, mert elküldtem nekik az összes rendelkezésemre álló adatot, amivel be tudják azonosítani a 2005-ös vásárlásomat, s el is kérték az új emailcímet a formulában. De eddig semmi válasz... :(

• koreny20
    köszönjük a segítséget amúgy...:)
  • koreny20
    Csak vigyázni kell nehogy túl gyorsan süllyedjen az ember még a végén segít másoknak ;)
  • Hypo #31694
    Mivel nem az en ingem igy fel se probalom:))

egyebkent akarcsak a repulesben a "lesullyedes" eleg fontos:)
  • Hypo #31693
    illetve azt se felejtsuk hogy lehet epp lehalt a szerver ahonnan frisitik...
  • Hypo #31692
    Hmm erdekes, probald meg ujra telepiteni, nekem se active sky 6 se evolutionel ilyen gondom sose volt. Optionsban egyebkent le lehet allitani az indulasnal a toltest es csak manualra rakni, de ha valami gebasz van a regisztraciodal (warez) akkor konnyen elofordulhat hogy nem tudsz belepni...
  • eyecandy
    A licenced két kattintással megújíthatod a Flight1 oldalon, a patch innen a Level-D fórumról tölthető, vagy Hypó küldi :)
  • koreny20
    Tudod mi a durva? NEkem is ezt csinálja most, sztem központi hiba a szerverrel, probáld meg később elindítani
  • koreny20
    Ja és csak az Evolution van fenn ugye? Az active sky advanced véletlenül sem, mert akkor cseszekedett nekem ha mindkettő telepítve volt
  • koreny20
    igen igen ugyanez volt nekem az ASA-nál, igazából fogalmam sem volt a megoldásról talán annyi a különbség hogy az ASA volt és az elejétől ezt csinálta... offline mód...az hogy egyik megnyitásnál még működik aztán nem hát talán a reinstalll segít ha nem akkor majd megnézem, mi lehet mert talán emlékszem még, ha kicsit agyalok
  • Framsen
    oké megpróbálom majd :D
    amúgy nekem eljut a mennydörgésig és akkor elkezdi töltögetni
    és failed 1# 2# -t ír ki ott alul elmegy failed 6# ig aztán feladja
  • koreny20
    ezek az active sky-ok rendszeresen szemtelenkednek pl az Active sky advanced ment jól csak épp offline módban. nem voltképes csatlakozni a szerverhez. Amugy ezen a fórumon ilyen témában segítséget ne nagyon várjál, ha azt kérdezed hogy kedden 15:00 tájékában mi suhant el a fejem fölött valóságban arra tuti 5en válaszolnak pedig az az airliners.net vagy airportal oldalra tartozna véleményem szerint, fs 2004 es kérdésekkel kapcsolatban főleg ha kezdő vagy...csak az a pár megtisztelt kivétel fog választ adni aki még lesüllyed a kezdőkhöz...thx for your attention ladies and gentelman
  • koreny20
    ezzel én is küzködtem nekem azt csinálta hogy egyszerűen nem indult el a töltése, bejött a kezdő panel amikot végigtölti a zöld loading line vonalat és el sem indult még mennydörgésig sem jutott el :D a megoldás az volt hogy leszedtem és újra felraktam, talán regeditben nem töröltem de minden szarját leszedtem felraktam ujra magát az ASE-t és ugy ment
  • Framsen
    Sziasztok !

Ezzel az Active Sky Evolutionnal merült fel az a problémám, hogy kiad egy hibaüzenetet: nincs internet kapcsolat, vagy ha van akkor le van tiltva az ASE.
    Internet természetesen van,utána elkezdtem próbálgatni, végül kivettem a tűzfalat meg a vírusirtót is kikapcsoltam. Nem volt jó. Egy rendszer visszaállítással is próbálkoztam de még így se hajlandó letölteni az időjárást...

Mi a baja ?