45215
  • [HUN]FaTaL
    "ott az egész régió kivan dolgozva"

Ugyanúgy ahogy az Aerosoft Budapest is :)

Egyébként durva combo még de több kiegből áll a Swiss pro + FSDT Zürich vagy FranceVFR FlightParis + Aerosoft Orly + Aerosoft CDG
  • koreny20
    a visual flight Farnborough meg nem simát a Farnborough-i repteret dolgozza ki hanem repülőnapot csinál belőle, van közönség, bemutató gépek, és te csinálhatod a műsort
  • koreny20
    sztem a leges legdurvábban kidolgozott pályarendszer, gurulóút és felszállópálya tekintetében az aerosoft Madrid, mindent összevetve pedig a legszebba flytampa Hong Kong Kai tak ott az egész régió kivan dolgozva, igaz az egész kb akkora mint egy nagy reptér de valami eszetlen jó a házak a vizesárok a pálya és a gurulóutak között
  • [HUN]FaTaL
    Ugyanaz, aerosoft csak kiadó.

FSDT Zürich, Aerosoft Balearic Islands X is mehet :)
  • koreny20
    inkább flytampa loww
  • koreny20
    nah !!! már lehet is irkálni ki mit használ
  • Hont
    Tényleg. Lehetne egy szavazást indítani a legtöbbet használt kiegészítők tekintetében.
    Kíváncsi lennék mi jönne ki...
    Szerintem:
    1Aero.LHBP 2Aero.LOWW.3LHSim.LHSM
  • [HUN]FaTaL
    Ködben több az fps.
  • Hont
    Én is ezt szoktam alkalmazni...:)))
    Max 16mérföld látótávolság!:D
    A valóságba is általában párába úszik a horizont.
    Nem így van Zacsi?
  • koreny20
    A köd?:D
    sztem meg pont az butitja le az fps-t meg a sok-sok felhő :D
  • Papirzacsi
    Ezért kell mindig éjszaka és ködben repülni. :) Még az FPS-re is jótékony hatással van. :)
  • koreny20
    Aki IFR-t repül annak ugysem számít hogy most amit alul lát az valóságban is ott van e vagy nincs, a reptér legyen full valóságos a többi csak valóságos kinézetű. Egy olyan pack kéne mint pl a ground environment pro csak sokkal nagyobb felbontású sokkal élesebb textúrákkal, és persze jó arányokka, olyasmi feeling lennejó mint az Eredet című filmben, hogy a valóságban nem létezik az a táj de olyan mintha az lenne a valóságos....
  • CptSAB
    AI MiG-21 újra dolgozva.. :) videjoo
  • koreny20
    Hát igen csak mikor ilyen 10és 3ezer láb között vagy és még onnan 2500tól ils a pályáig az a pár percnyi final-an való repülés ronda környezetben azért elég kiábrándító
  • Gegi86
    Hát lehet hogy én is maradok az alap scenery-nél és texturánál mert olyan árban vannak ezek a kiegészítők, hogy inkább veszek egy aerosoft-os repteret, úgy se sok mindet lát az ember 300FL fölött.
    De azért köszönöm mindenkinek a segítséget.
  • Hypo #31748
    En fs9 alatt nem nagyon hasznalok global cuccokat se scenery se textura se semmi:) mivel foleg repterekre koncentralok es a nagygepes repulesre.

FSX mas teszta, ott konnyebb lenne segiteni eleg csak ORBX PNW es tarsai a legjobbak amiota kijott PNW es tarsai szinte csak ott repuklok es milyen szepen osszeall tongass x el....
  • koreny20
    nekem volt annó egy olyan kiegem ami pl a dunát megcsinálta vannak csak folyókra illetve szakszerűbben igy nevezték vízrajzra vonatkozó kiegészítők
    Nézz utána talán ugy hogy rivers avsim-en de sztem az ilyenekkel vigyázni kell nekem akkora niagarákat csiinált vmi a folyóimba meg a balatonba, 50 m-es szint emelkedést álló vízben!!!! hogy azota inkább ezeket hanyagolom. Talán a magyarország alap scenery-vel próbálkozz
  • [HUN]FaTaL
    A domborzatra FSGlobalt javaslom, de elég drága.

Viszont ebben nincs se photoscenery, se landmarkok, se repterek, se autogen semmi csak a domborzat gyakorlatilag, esetleg folyók.
  • Gegi86
    Akkor a domborzat meg a folyók csak a local scenery-ben vannak meg csinálva?
  • Hont
    Szerintem, meg a lokált nem pótolja semmi...
    Legyen az akármilyen kicsi kis rész, ha az célirányosan van kidolgozva, akkor az olyan nagy pluszt ad az FS-nek, hogy semmilyen globál nem pótolja.
    Bár ez fordítva is igaz.
    Nézd már meg Badacsonyt, FSG2008 nélkül...
    Csak arra megyek, amerre megvannak a kiegészítők.
    Nagyon sok ingyenes létezik, amit nem lehet megunni.
    Ami meg a gépigényt illeti, nekem "csirke" gépem van és örülök, ha 12-15 be meg áll az FPS egy-egy megareptéren, de inkább néha akadjon egy pillanatra, minthogy üres betoncsíkokat lássak.
  • koreny20
    Én leis töröltem pont ezért, ugyanilyen az Fs Earth tile ha megnézel egy jútyúb vidit magasból olyan hogy elájulsz, de ha azt is mutatnák milyen mikor final-n van egy gép onnan igen lapos....
  • [HUN]FaTaL
    NL2000 szép viszont van egy óriási hibája: Nincs autogen :( Szerintem illúzióromboló a lapos táj felett repülni.
  • koreny20
    Én is így éreztem azért irtam az 1000bmp-ből álló mozaikot, viszont látom képben vagy, bármilyen módon lehet növelni a 3d objektumok számát?
    pl ház
  • Papirzacsi
    Az olvasottakból gondolom óriási titkot árulok el, ha megjegyzem, hogy a Ground Environment Professional nem scenery, se nem globális, se nem lokális, csak egy textúra csomag.
  • koreny20
    Viszont vannak olyan kiegészítők mint a Netherland vfr, meg France Vfr meg ilyenek amik olyanok mint a google térkép tehát ha van egy szántóföld amit látsz akkor az a valóságban is akkora és ott van, hiszen egy valódi fényképből lett csinálva. A lényeg hogy én is Ground Environment pro-t használom egyedül, mert IFR-t repülök

Fs Global 2010 + Ground Environment Pro és akkor egyben megvan azegész világ
    Viszont kötekednék a készítőkkel, szinte mindenhol nagyobbak a szántóföldek mint amekkorák fs-ben
  • koreny20
    Sztem attól függ hogy mi éri meg hogy mit repülsz, ha vfr-t (amihez az fsx jobb)akkor mégis jobb a local scenery, a ground environment pro sztem elég jó ha ifr-t akarsz repülni, de én ugy vettem észre hogy inkább azt csinálja hogy csinálak a készítők 1000 bmp képet városokról, erdőkről, hogy hogy nézki egy szántóföld általánosságban és ezekből a mozaikokból rakják nagyjából össze a világot, az ultimate Terrain Europe is valami hasonló de ott már pontosabbak, csak európára jellemző mozaikokat használnak, ha azt akarod hogy a folyók is a helyén legyenek érdemes olyan kiegeket is letölteni ami a folyókat helyrerakja
  • Gegi86
    De azért ez a Ground Environment Professional jobb mint az alap scenery ami az fs2004-ben van. A local scenery meg jobban eszik a memóriát mint a globál scenery vagy ezt rosszul gondolom. Meg ugye a Ground Environment olcsóbb mintha a local scenery-t egyenként venném meg?
  • Hypo #31736
    hmm, hat nem konnyu mivel a globalis sceneryk szerintem annyira nem jok mint a local sceneryk. Ground Environment Professional
  • Gegi86
    Én olyanra gondolok ami egész európát feldolgozza de nem olyan alaposan mint amiket felsoroltál.
  • Hypo #31734
    Austria professional, Switzerland Professional, Van egy egesz Hollandiat lefedo is, de az eleg nagy meret viszont ingyenes.

• Gegi86
    Terület érdekelne.
  • Hypo #31732
    Terulet erdekel vagy repter?
  • Tibetan
    Megjött a Flight1-tól a válasz, beregisztrálták az új emailcímem, kaptam új jelszót, tehát minden rendben.

Köszi még egyszer!
  • Gegi86
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen europai scenery tudnátok ajánlani? Persze aminek nincsen nagyon nagy gépigénye de azért szép.
    Előre is köszönöm.
  • Tibetan
    Urak (Hypo, Eyecandy)!

Nagyon köszi a linkeket!
  • eyecandy
    Ja, sajnos az e-mail cím kell mert arra küldi a linket ahol konfirmálni kell.
  • koreny20
    na még akkor egy kérdés mára, Ai hangokkal kapcsolatban fshotseat-en kívül tud valaki olyan cumót ami nem csak a taxizási hangoot teszi be a sound mappába, hanem esetleg különböző, hajtány felpörgés áthúzás, landing take off hangokat ad az AI gépekhez? (elég uncsi igy a játék hogy csak zümmögnek végig semmi leszállás hang vagy felszállás hang)
    Égető lenne mert teljesen megváltoztatná a hangulatot a reptereken akár milyen mód érdekelne, ha ide oda kell ctrl+c ctrl+v zni az is
  • Papirzacsi
    Esetleg az optionsben próbálkoznék.
  • koreny20
    Mint látod még a virtuális repülés is rejt magában veszélyeket, gondold el hogy annak a 180 8bites adatnak a családja mit szól ehhez, sztem az icao megregulázza majd az fs traffic kiegek gyártóit :P XD
  • [HUN]FaTaL
    Érdekes :)