MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy olyan gondom, hogy az aerosoft frankfurtnál a betonon átlátszik a fû ahogy gurulok.
Kerestem, den em találtam rá semmit.
Nem tudtok megoldást,?
Elõre is köszi!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
amúgy fogod és kikapcsolod arra az idõre a nod-ot, vagy ha már talált valmit akkor visszarakod a karanténból... aktív fájvédelem letiltása esetén a net védelem akkor is aktív
bocsesz ha olyat mondottam amit már tudol..<#worship>#worship>
István, Gábor köszi az infót, várom mások visszajelzését is, Kaspersky, AVG stb. víruskeresõkkel kapcsolatban.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Aztán majd a késõbbi v2.0-ban lesz még pár új modell és festésvariáció. De ez még nagyon a jövõ zenéje.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
ami megfogott benne az a jó dokumentáció és a 2006hoz képest meglepõen letisztult szép textúrázás... 2D paneljei kicsit sterilek, de nagyon tetszetõsek
furcsáltam hogy mennyire nem egy ismert kiegészítõ.... teljesen véletlen futottam bele
<#hawaii>#hawaii>
Örök hála és köszönet!
Pápa VFR 2.0 elõzetes
perpill:
a külsõ modell ígéretesnek tûnik (ariane-nél még talán jobb texeket is használnak)
VC az arine-tõl szebb
most derült ki hogy van hozzá 2D panel is (überszexi így elsõ ránézésre)
és hát a pdf-bõl kiderül hogy rengeteg olyan funkció van benne ami átgondolt igényes munkára utal (keycombo-k, save-load funkció)
várakozás oka?
sztem még filóznak rajta hogy ki adja ki nekik.... meg tesztelgetik hogy nehogy airsimmer jellegû legyen
fokker70 is nagyon sokáig volt foltozva... pedig azt a DA csapat készítette
Büdös kis sárgák, izibe megcsináljátok nekem CargoGuppit meg az Extra verziót, mert különben nem kaptok rizst, tofut, és nyers halat.. <#violent>#violent><#gun>#gun><#nezze>#nezze>
A manual és a screenshotok alapján tényleg nagyon jó kiegnek nézünk elibe.Igazából az AI China fórumot nézegetve ez a madár készen van.. nem tudom mire várnak még, mert már hónapok óta tesztrepülik a madarat (madarakat).
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
pdf alapján megüti az ariane szintet
remélem tervben van egy 700C vagy 700ER is (ez a legszebb)
A Keszthelyi-öböl és Szigliget között a hibás vasút, stb. megjelenés oka az LHSM scenery Kis-Balaton részében keresendõ. Ezek a balaton, balaton detailed bgl állományok (3,5,9) A készítõk eredeti jószándékát keresztûlhúzták a koordináták. Ezeket kiiktatva a Sármellék scenery továbbra is tökéletesen üzemel, igaz dél felé el van csúszva a repülõtér, de ez tudtommal majd egy új kiadásban fixálva lesz.
Ultimate Terrain még véletlen sem legyen a gépeden, mert akkor ajjaj..
Ami az utak stb. eltünését illeti. Régi nyügje ez a scenerynek. A M.A.S nem LOD9 cellákra van bontva, hanem 7 nagyobb egységre. Sajnos ez még nem a legjobb, bár asszem felvetem Laci bácsinak, mert Tibi már rágta ezért a fülemet, és nem tudom, hogy meg is írtam-e vagy csak akartam..