MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczy
Sziasztok!

Lenne egy olyan gondom, hogy az aerosoft frankfurtnál a betonon átlátszik a fû ahogy gurulok.
Kerestem, den em találtam rá semmit.
Nem tudtok megoldást,?

Elõre is köszi!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

[HUN]FaTaL
Olyan már nincsen sajna. :/

http://goo.gl/gd6Zi5

kb. 10 éve repültem Malév Bud-JFK-t, az jó volt😊
jaszy76
Hali!
Repült már vki közületek a Delta BUD-JFK járatával? Tapasztalatok milyenek?

Köszi!

valaki be tudná linkelni? mert én nem találtam meg most is keresem de nem találok olyat, már egy csomót letöltöttem de egy sem a real...<#help>

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

[HUN]FaTaL
AVSIMen van asszem

sziasztok, nem tudjátok honnan lehetne szerezni pmdg 737-hez valós GPWS hangokat, pl ami ebben a videóban hallható?
mert alapból ez a fáááájv hendiid! fóóóóóor hendriiiid!!! tudjátok, erre is itt egy példa...

csomó youtube videóban lehet hallani, onnan lehet csemegézni szerintem
polluxware
nod32 alapból csipog minden olyan exe-re ami mókolós rutinokat tartalmaz... ez is egyfajta "wárez" antifront

amúgy fogod és kikapcsolod arra az idõre a nod-ot, vagy ha már talált valmit akkor visszarakod a karanténból... aktív fájvédelem letiltása esetén a net védelem akkor is aktív

bocsesz ha olyat mondottam amit már tudol..<#worship>

hali! kicsit off: felvett rádiózást vagy ilyesmit keresek amiben benne van pl cleared to land, takeoff stb...esélytelen mi? 😄

[HUN]FaTaL
Avast ordít, most már be sem tölti a fõoldalt nekem.

L Viper
AVG blokkol, mccafe antivirus nem.
gfarkas
AVIRA és a Spyware Terminator nem jelez.

jaszy76
Avast még mindig üvölt.

CptSAB
Leginkább az Avastra, AVG-re vagyok kíváncsi.
CptSAB
Okés.. visszateszem a régi sablont, úgy is megnéznétek?
Comodo sem jelez
microsoft security essentials nem jelez

L Viper
Az AVG is blokkolja az oldalt 😞
[HUN]FaTaL
Avast nekem is jelez.

CptSAB
WP fórumon semmi. Találtam egy leírást, ha valóban van vírus mit kell tenni, de édesanyám betojok. Lement, export import, konvert, visszatölt..adatbázisal mókol. Na ennél egyszerübb a mindent ledózerolok, és újra telepítem. A napokban, ahogy az látható, új themest kapott az oldal, régi álmaim megvalósítását, egyetlen programban sikerült meglelnem. Mindezt úgy, hogy nem kellett egy hétig a PS elõtt üldögélni és mintákkal kisérletezgetni. Habár JavaScriptet én személy szerint nem helyeztem el, nem elképzelhetetlen, hogy a skin tartalmaz olyan scriptet, amit tévesen ítél meg az Avast. NOD32 nagyszerû példa, amikor ilyen olyan Trójaira hivatkozva pl. kinyírja a Flight1 demókat, az Adobe demókat stb. rengeteg program, aminek letöltöm a próbaverzióját, hogy megnézzem érdemes-e velük foglalkozni hoppsz.. Trójai ez az vírus és végük már letöltéskor. warez krekkek meg egyenesen kihullanak.. 😄😄😄
István, Gábor köszi az infót, várom mások visszajelzését is, Kaspersky, AVG stb. víruskeresõkkel kapcsolatban.
CptSAB
Hahó! Eddig csak az Avast jelzett. Valami Mailware trójait nyihog, ami valami black akármire tereli a látogatókat, de igazából egyenként néztem a php scripteket végig, és sehol sem leltem benne ilyen átirányítást. :S NOD32 nem rinyázott eddig.. Szóval THX minden jelzést.. nem tudom mi gondja baja lehet. De lehet ránézek a wordpress fórumra is.
m814
Tamás nézd meg az oldalad!Lehet hogy valami görény megint szórakozott veled.Nekem Az AVAST trójait ordít a linkre kattintva....

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

CptSAB
Pápa VFR keddre készen lesz, vagy még elõbb. Jövõ héten 3 szabadnap egymás után.. Szóval Tibi bácsi a Tiéd vagyok.. <#szeret><#nevetes1>
nagyon várom, méltó upgrade lesz a régebbi ai ga-d hoz
[HUN]FaTaL
Ez nagyon jóóó 😊

Clidey
Terveim szerint ezekhez még lesz adva pár Cmelak és ha Tamásbátya kész lesz a hozzájuk tartozó afcad-okkal, akkor lesz itt a fórumon egy zártkörû v1.0 béta-teszt, aztán ha az sikeres, megy fel a cucc a nagyobb portálokra.
Aztán majd a késõbbi v2.0-ban lesz még pár új modell és festésvariáció. De ez még nagyon a jövõ zenéje.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Természetesen. 😉

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Úgybizony. Kivettem. 😞

polluxware
avsim review szeksönben akadtam rá tegnap... aztán "találtam" 1.1verzsönt ól liveryivel együtt

ami megfogott benne az a jó dokumentáció és a 2006hoz képest meglepõen letisztult szép textúrázás... 2D paneljei kicsit sterilek, de nagyon tetszetõsek

furcsáltam hogy mennyire nem egy ismert kiegészítõ.... teljesen véletlen futottam bele

Hypo
Javitasokkal minden rendben, jo kis gep, szep vc, jo repulesi tulajodonsagok, en szeretem jo kis gep, olyan mint autoban a saab, nem szep sot ronda, nem megy olyan jol meg is be ulsz es jol erzed magad benne.

L Viper
<#wow1><#eljen>
publikus lesz-e?😄
ejj de szépek
várom nagyon thx
CptSAB
Kár hogy a HA-JUT már csak emlék a C172 csomagban.. de látom, itt máér nincs is.
CptSAB
<#worship><#awink><#taps>
Clidey

<#hawaii>

polluxware
FFS Saab 340 for fs9rõl valkinek van tapasztalata?képeken egészen szépen néz ki...

CptSAB
Az AFCAD-ba nem nyúltam bele még.. bár lehet nem is fogok. A MILAIP-ot még átnézem azért majd.
Ha az AFCAD rész nem változott, akkor az már kész is. 😊
CptSAB
pakolgathatod tele.. 😊
<#wow1><#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>
Örök hála és köszönet!
CptSAB
Ráncfelvarrás alatt a Pápa VFR scenerym.. 😊
Pápa VFR 2.0 elõzetes
polluxware
eleinte amikor linkelgettetek róla képeket, kábé annyi volt a reakcióm hogy: megen egy fríívér gagyi pusztujka olyanoknak akik akiknek kispószky féle modell alap fs gps-el is bõven kiváló

perpill:
a külsõ modell ígéretesnek tûnik (ariane-nél még talán jobb texeket is használnak)
VC az arine-tõl szebb
most derült ki hogy van hozzá 2D panel is (überszexi így elsõ ránézésre)
és hát a pdf-bõl kiderül hogy rengeteg olyan funkció van benne ami átgondolt igényes munkára utal (keycombo-k, save-load funkció)

várakozás oka?

sztem még filóznak rajta hogy ki adja ki nekik.... meg tesztelgetik hogy nehogy airsimmer jellegû legyen

fokker70 is nagyon sokáig volt foltozva... pedig azt a DA csapat készítette

CptSAB
Pollux mester kérd meg õket rá.. mondd meg nekik:

Büdös kis sárgák, izibe megcsináljátok nekem CargoGuppit meg az Extra verziót, mert különben nem kaptok rizst, tofut, és nyers halat.. <#violent><#gun><#nezze>

A manual és a screenshotok alapján tényleg nagyon jó kiegnek nézünk elibe.Igazából az AI China fórumot nézegetve ez a madár készen van.. nem tudom mire várnak még, mert már hónapok óta tesztrepülik a madarat (madarakat).
CptSAB
IVAO-n nincsen csúszás, mert a sceneryt annak idején éppen az IVAO-hoz igazították, ami pedig a default LHSM. A szektorfájlok stb. minden az fs default köré épült. Mint oly sok minden FS-ben a hazai repülõtereink legtöbbje nem oda került, ahol megközelítõleg lennie kellene. Van olyan repülõtér ami 1-2 kilómétert esett arrébb, van ami keletre csúszott stb.
értem, köszi, ez a reptér elcsúszós dolog ez viszont ivaon kicsit hátrányos, nem? csak hogy a pilóták, és az irányító is a füvön lát gurulni, vagy ez nem csúszik el?

polluxware
kis büdös sárgák egészen díszent cuccot akarnak összehozni...

pdf alapján megüti az ariane szintet

remélem tervben van egy 700C vagy 700ER is (ez a legszebb)

CptSAB
A fotósceneryk szinvilága messze eltér az FS default ill. GE, FScene stb. kiegekétõl. Tehát a Budapest Scenery az bizony egy szép négyzet közepén jelenik meg. A táj minden sceneryben négyzetekbõl áll össze. A textúrák úgy illeszkednek össze, hogy minden textúrának van egy "kerete" amely széttagolja a földrészlet határokat. Az adott landclass szettek 5-8 variációban csereberélõdnek. Na ezért olyan xar az összes FS tájkidolgozottsága, ezért olyan unrealisztikus, ha VFR repülgetünk. Nincs igazi jellege, egy se ilyen, se olyan maszlag. A M.A.S több rétegbõl áll. A legalsó rétegek a landclass és a vízrajz. E fölött helyezkednek el erdõ és település poligonok, majd jönnek az utakat, vasutakat tartalmazó rétegek.
A Keszthelyi-öböl és Szigliget között a hibás vasút, stb. megjelenés oka az LHSM scenery Kis-Balaton részében keresendõ. Ezek a balaton, balaton detailed bgl állományok (3,5,9) A készítõk eredeti jószándékát keresztûlhúzták a koordináták. Ezeket kiiktatva a Sármellék scenery továbbra is tökéletesen üzemel, igaz dél felé el van csúszva a repülõtér, de ez tudtommal majd egy új kiadásban fixálva lesz.
Ultimate Terrain még véletlen sem legyen a gépeden, mert akkor ajjaj..
Ami az utak stb. eltünését illeti. Régi nyügje ez a scenerynek. A M.A.S nem LOD9 cellákra van bontva, hanem 7 nagyobb egységre. Sajnos ez még nem a legjobb, bár asszem felvetem Laci bácsinak, mert Tibi már rágta ezért a fülemet, és nem tudom, hogy meg is írtam-e vagy csak akartam..