45215
  • polluxware
    aerosoft LFPG "charts(manual)"-t eltudná valki küldeni?
  • alien1313
    A reptéri hangok nálam megoldva, csak meg kell találnom melyik progi szolgáltatja, sőt meg lehet adni S-M-XL a repülőtér és a rá jellemző hangokat kapod.
  • Clidey
    A 2D kokpitot azoknak találták ki akik guminővel szexelnek.
  • [HUN]FaTaL
    iFlynál az a baj hogy 2D Cockpit only sincs igazából :D
  • koreny20
    Lehet csinálni, amúgy....igfly camera? valakinek mond vmit? felinstallálod és szépen beállítod hogy pontosan milyen szögben nézze a szárnyat, és onnan egy gombnyomással oda vissza váltogatsz a sima nézet meg a wing view között
  • Framsen
    :(
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos nincs :/ Én is hiányolom, remélem SPben már lesz.
  • Framsen
    Sziasztok !

iFly-hoz van vmi wingview ?
    úgy mind pmdg-hez a 2D Cockpit Only géphez van a 2 szárny virtual cockpit nézetben
  • koreny20
    reptéri hangok valakkal való elégedetlenség? Senki többet...? :D
  • [HUN]FaTaL
    "eljárással felszállni"

Ez a SID (standard instrument departure)
  • koreny20
    Amúgy annyira nem értek a valódi repüléshez, mint többen itt csak el tudom indítani 0ról a gépet, eljárással felszállni útvonalon repülni, landolni, szoval lehet azért érdekel még túlzottan a külcsíny, olyanokról amiket sokszor itt irtok fingom sincs hogy mi pl a sid, hsz
    meg műszeres cuccok
  • koreny20
    engem az is zavar mikor egymáson taxizik 2 ai gép, nem tudom lehet ezzel az fs a virtuális üzemanyag gazdaságosságot akarja megoldani...? :D
  • [HUN]FaTaL
    Most nézem milyen hülyén szerkesztettem a HSZ-t. Természetesen mindkettő megkerülhető az online repüléssel. :)
  • [HUN]FaTaL
    Ha akarsz látni egy rakás szart, ami után megváltás az FS akkor csak próbáld ki :D
  • Hont
    Igen!
    Egyet értek Veled!
    Baromi idegesítő mikor LOWW veled szembe szambázik az IA és neked kell átgázolni az Apron-n, hogy ki bírd kerülni...
    Egyébként én is szeretem a látványos reptereket.
    #31761 Majdnem elfelejtettem Kai-tak varázslatos!!!
  • koreny20
    Akkor ezzel le is tudtuk a fejlesztés témát...gondolom amit már sokszor irtam hanggal kapcsolatban, hogy kellene leszálló Ai meg felszálló, meg áthúzó hang effect, ezeket sem oldották meg jobban
  • Hypo #31787
    semmit:))

de a lenyeget mar elmondtam, kb mint egy szep sport autotol varnal jo eredmenyzeket a dakar-on.

Mason van a hangsuly.
  • [HUN]FaTaL
    X-Plane omg :D Én is kipróbáltam :DDD
  • Papirzacsi
    FSXben nagyobb felbontású alapból, mégse néz ki jobban. Több részlet, több hibát is rejt magában, sokkal jobban látszanak a félbevágott házak, utak stb.
    Az elvét tekintve a GEPRO sem különb a default textúránál, csak más a képek forrása, ennyi. Se nem jobb, se nem részletesebb, csak másabb.
  • koreny20
    láttam vidiket de nem tün ik olyan jónak mint az fs
  • koreny20
    az mit tud hogy elájulnék?
  • Hypo #31782
    azert egy belso updatatelheto navdata se rossz, meg sid star es a tobbi:)))

Szoval Muszeres repules komplexebb gepek sok repter nagy ai forgalom a nagygepes repules szimulalasa FS9

Szep tajak alacsony repules FSX

es ha nagyon el akarszajulni akkor Clidey kedvence X-plane:)))))
  • [HUN]FaTaL
    Hát igen, az ATC... Bár az megkerülhető :) (IVAO, Vatsim) Sokkal idegesítőbb a sidstarnal szerintem a traffic kezelési probléma (elémfordítja a gépeket, meg szembe gurul velem stb.)
  • koreny20
    Mondom túl nagyok az elvárásaim, de majd csak valahogy túlélem XD
  • Hypo #31779
    :)) en megelegednek egy jo atc vel ami sid start tamogat egy belso nav adatbazissal ami frissitheto, mixture condition level es a tobbi nem osszemosasaval...stb:)

Egyebkent 1meter/pixeles source data biztos nem olcso az egesz vilagra:)
  • [HUN]FaTaL
    Akkor ismét elmondom: Nem tudja az engine. Erőmű + FSX és akkor lehetséges.

#31776: Én szeretek a Landmarkok között érkezni egy városba, ezért is szeretem Párizst, Zürichet, Bécset, Ibizát, Mallorcát és Budapestet :)
  • koreny20
    tudjátok mit? engem már az is kárpótolna ha nem lenne sokkal több autogen viszont az alap textúrák mezőket erdőket sokkal élesebbre képekre cserélnék, de ilyen 1méter per megapixel, elég lenne csak a mezőket meg az erdőt, várost nem kell és akkor ezt a pár képet vagdosnák össze alap textúrává. mennyivel szebb lenne és mint már sokszor említve lett a Ground environmet pro ezt csinálja, csak ugy látszik őket elégedettek voltak ezzel a képminőséggel is
  • Hypo #31776
    hat akkor eromu es fsx:))

egyebkent fs9 nem tajszimulator hanem flight simulator, es a hangsuly a repulesen van, persze kell a taj meg minden, de ugye a vilagot teljesen lefedni kozben meg minden repulesi dolog is stimmeljen...hat igen csak nagy vallalkozas...

Ha a repules igazan erdkel, akkor ezektol el lehet vonatkozni es elvezni a reoulest magat. Nekem elmeny egy EDDM -EGGL utvonal nagy gepen fspassengers, fs2crew active sky, aes...stb fent meg annyira nem nezelodom:)
  • [HUN]FaTaL
    Hazugság, mert mire olyan gépek vannak amik tudják futtatni szimplán elavult és dobták ki a következőt (FSX) amihez még 4 évvel a megjelenése után sincs normális config amin futna rendesen.
  • Papirzacsi
    Csak az engine nem bírja. Ne felejtsd el, hogy még az XP is gyerekcipőben járt akkor, nemhogy a többmagos procik vagy 64 bites oprendszerek. És itt bukott meg az az állítás amit xy folyton az MS védelmében hoz fel, hogy a jővő gépeire tervezik. Lófaszt, hazugság!
  • [HUN]FaTaL
    Ezt hívják autogennek, rengeteg meló egy nagy területet lefedni továbbá az engine sem támogat annyi fát és épületet amire te gondolsz. Használj FSXet ott sűrűbb sokkal, csak erőmű kell hozzá. :)
  • koreny20
    pedig a mai fiatal kis kockák már mind i7el de legalább quad core-os atomerőművekkel, játszadoznak otthon, azok lazán elbírnák ezeket a textúrákat
  • koreny20
    Aerosoft Bp-el kapcsolatban...elég életlennek tartom!!! az utak elmosódottak stb. az elképzelésem az lenne hogy lefotóznának minden országra egy pár jellemző tájképet, pl hogyan néz ki egy szántó, egy város, egy erdő és azt irgalmatlan nagy felbontásban kapnák le, majd ugyanugy ahogy a ground environment pro-nál textúrákba gyűjtenék benépesítenék jó vastagon fákkal, házakkal és azt vagdosnák ugy össze fsben hogy egy egész európát betöltsön...a 3. meg a hang fs 9 hez ugyanúgy mint fsx-hez(itt több kieget is kiadtak a hanghoz, fs9hez kb 1et az sem működik), erre irtam hogy túl nagyok az igényeim
  • koreny20
    kiváncsi vagy az igényeimre, vagyis észrevételeimre? mmm...jollehet az fs-t 2004ben adták ki akkori gépekre tervezve, de a kiegészítők terén hiányolom azt a kieget ami sok házat rak egybe,városoknál elég kószán vannak a házak, olyan kieg kéne ami ugyanezt a foghijjasságot az erdőkben is megoldja,és pl az nekem érthetetlen hogy ahol rét van vagy fű, ott akár ground environment pro akár més kieg mért vannak fekete foltok? azt értem hogy ahogy le lett fotozva a tájfelülről ott vannak a 3D-s autogén házak alatt az eredeti házaknak elmosódott képei meg hogy a fa alatt ott van egy zöld folt, de hogy a réten mért van fekete folt
  • polluxware
    flytampa vienna !1.0!;as berlin-tegel; as lippstadt; as Leipzig; as lhbp; portland
  • Hypo #31768
    mihez kepest?
  • koreny20
    jó lehet nekem nagyokaz elvárásaim :D
  • [HUN]FaTaL
    loál :D

Maximum optimalizálatlan, de egyébként meg jó és a város kifejezetten szép.
  • koreny20
    azért a Budapest eléggé béna lett sztem
  • Hypo #31764