45215
  • Hypo #31843
    nem szeretem a tangat, meg ha megkoveztek is egy csini francia bugyinal nincs jobb:))))
  • Hont
    Persze...!;)
    A CFG-jükből egyből törölnéd a bugyijukat, max tangát hagynál mi...:D
  • Hypo #31841
    en a csini stuvikat varom:)))))
  • Clidey
    Amúgy a kiszolgálószemélyzet mozgása nagyon tetszik, sokat dob a realizmuson.
  • Hypo #31839
    majd meglassuk:)
  • Clidey
    Az is kérdés, darabonként mekkora területen kolbászolnak majd ezek az emberek? Mert ha egy pl. 10m-es sugarú körön belül járkál egy-egy muksó körbe-körbe vagy ide-oda az elég idiótán hatna...
  • Hypo #31837
    erre nem tudok valaszolni:)))))
  • polluxware
    mennyire eszi ez majd a cpu-t? "plusszban"
  • Hypo #31835
    Nem epp ide valo inkabb fsx be de a temahoz kapcsolodik szoval vannak am fejlesztesek
  • Hypo #31834
    :)) hidd el egyszer elkap a repulesi gepszijj onnantol nem ereszt majd!!!!!!

es ha barmi segitseg kell navigacio muszerek stb nyugodtan tedd fel a kerdeseid. Hidd el ha normalis kerdesed van es normalisan kerdezel normalis valszt is fogsz kapni.

• koreny20
    Ez jó aláírom, főleg úgy volt ütős hogy Call of Duty 2zöm is XD
    Megfogadom a tanácsot... :D
  • Hypo #31832
    hmmmm hat erre mar nem tudok mit mondani:)))

Oszinten 10+ evi szimulatorozas utan be kell valljam soha nem hallgatoztam az ai gepek utan, ha repulok foleg a cabinban tartozkodom igy k...ra nem hallom az ai gepeket:)) viszont sajat gepre eloszeretettel gyujtottem hang kiegeket van is par es boven eleg.

de hat izlesek es pofonok....de szerintem inkabb repuljel!!! meg tanuljal IFR, ILS, SID/STAR, VOR,NDB...stb ezek sokkal fontosabbak, mert most nagyon ugy tunik mintha Call of Dutynal szamon kerned hogy a dzsungelben bogarak miert nincsenek? de a pisztoly es az m16 kozott szamodra nincs kulonbseg :))
  • koreny20
    Nekem is sok reptér van és iszonyat feldobja az egészet csak hát a ugy voltam vele hogy gyönyörűen ki vannak dolgozva a gépek, már az utvonal is ki van javítva mindenféle kiegészítővel, az ATC-re is van olyan kieg ami halál pontosan irányít a világ fő reptereinek nagyrésze gyönyörűen leanimálva, kidolgozva, tapinthatóa 3D cockpit, gyönyörű a táj (fogjuk rá de az ugye nem oldható meg hogy sokkal jobb legyen), és akkor az egyik fő érzékszervre ható dolog a hang meg így el van maradva...ha még esetleg valami kerozinszagot is tudnék ide a szobámba szerezni totál ki lennék elégítve XD
  • Hypo #31830
    Szerintem azzal nincs is baj, FS9 ben nekem eleg szepen le van fedve europa repter ugyileg es AES el egyutt szerintem eleg jo kis feeling mondjuk egy Budapest-Gatwick utat lerepulni mondjuk MD 11 el.
  • koreny20
    Ha több időm lesz akkor én is utána nézek ezeknek viszont énis kerestem kutattam hosszasan míg megtaláltam ezt a videót:
    http://www.youtube.com/watch?v=cbEqRs4oxJA&feature=related
    Ezután irtam az emberünknek és rövidesen válaszolt, átküld egy zip fájlt leírja mit kell beírni az AI-k aircraft.cfg-jébe és már működik is...amúgy sztem mindenki vmi érzést keres...te valószínűleg többször is repültél cessnával vagy motoros kisgéppel ezért a vfr, meg a műszerek jobban foglalkoztatnak, valószínű engem is igy foglalkoztatna, ha én is 2nél többször repültem volna kisgéppel, viszont én dolgoztam reptéren kiskoromban is jártam ki sokat (muterom MALÉV-es) repültem NG-kkel és lehet engem azért foglalkoztat hogy a reptér valós feelingjét elérjem :)
  • Hypo #31828
    Ami az AI hulyesegeit illeti erdemes azert korulnezni mert eleg sok kis apro ingyenes alkalmazas van ami hasznos tud lenni, AISmooth peldaul, hirtelen nem ugrik be de az egyikkel ugye az ai gepek taxi sebbeseget is lehet valtoztatni ( bar ehhez nem feltetlen kell kulon progi') es akkor egy zsufolt repteren kicsit intelligensebben mozognak.

Felszallas es leszallas elott pl en mindig hasznalom az ai smoothot hogy takaritsa el a sok hulyet elolem:)

Az hogy fs9 hogy nez ki hat kerem nem mai csirke, de sok kieggel eleg szeppe lehet tenni, en csak azt javasolnam valassz egy jo kis GA repcsit cheyenne, b200, do 27, es kezd el megismerni, olvasd el a manulat, nezd meg a specokajat, menjel par iskola kort aztan egy altalad valasztott orszagot szepen utazz vegig kis reptertol kis repterig, foleg VFR aztan szepen johet az esti vfr, es igy tovabb.

Masok neveben nem beszelhetek de szamomra FS nem abbol all, hogy beinditom zuzok egyet es kesz, ( erre ott a dragon age:)) )

Sok tanulas, olvasas, repules elokeszites, forumok, sg, ez mar egy eletforma, bar messze nem tartom magam hardcore szimesnek.

embere valogatja de mondjuk engem nagyon zavart, hogy fogalmam se volt mi az a SID STAR ezert addig kutattam amig megtanultam....de nem vagyunk egyformak.
  • [HUN]FaTaL
    Persze hát az 1.01nél meg tökéletes :D Elképzelhető, bár elég valószínűtlen szerintem. Majd a következő verziónál kiderül. :D

#31824: Nálam ilyen nem volt.
  • Clidey
    Mondom én hogy nálad lesz valami gebasz: most néztem a zárt ofisül topikot - az utóbbi másfél hónapban (régebbre lusta voltam már visszamenni) nem hozott létre senki ilyesmi témájú topikot.

Lehet ezúttal nem sikerült olyan jól az a krekkelés...? :)
  • polluxware
    próbaverzsön az
  • polluxware
    nálam csak annyi volt fmc felprogramozás, majd tökéletes felszállás után egyszerűen törölte az útvonalat.. init page, legs -> 0

• koreny20
    Eredeti szoftverrel ilyen problémák? elég nagy flegmaság a gyártótól
  • [HUN]FaTaL
    Igen én rakom a trimet maximumra felszállás után és én nyitom 40re a flapot, ja és még a robotot is leoldom :D

Nem csak nálam jelentkezik a probléma egyébként.
  • Clidey
    Nálad alaposan el lehet keffintve valami rendszerileg vagy FSileg...simán repülhető az az iFly. Illetőleg még az lehet hogy te vagy bééééna! :D (Sorry, feladtam magamnak a labdát :D)
  • koreny20
    MErt abban tudok segíteni
  • koreny20
    És az macera hogy mikor elindítod a repülést gyorsan elhelyezed a nézetet egy igfly cam-mal és utána egy gombbal oda vissza váltogatod?
  • [HUN]FaTaL
    Tudom, hogy lehet de körülményes minden egyes gépnél megcsinálni a gyártóknak meg nem szokása mellékelni. Bár 737re lehet, hogy megcsinálom, de a legutóbbi javítás óta nálam az iFly repülhetetlen, a PMDGnek meg szar a VCje.
  • alert
    Lehet olyat, hogy az Active Camera aktuális nézetét (zoom-ot is), elmented és hozzárendeled joystick gombhoz vagy billentyűhöz. A nézetváltás sem azonnal fog történni, hanem átvezetés van a kettő között, tehát a következő nézethez fordul a kamera. Így bármilyen gépben használhatsz VC-t és mivel előre rögzíted a nézeteket, olyan szögből teszed ezt, ahonnan akarod. Tehát akár a 2D paneleket is leutánozhatod. Ezen nézetek között váltani valamivel élvezetesebb, mint a 2D panel felbukkan-eltűnik dolog. Nem akarlak győzködni, csak tipp... sokan nem mélyednek bele az Active Camera lehetőségeibe.
  • alert
    Active Cam működik, csak ki kell szedni a 'zorder' sorokat a panel.cfg-ből.
  • alien1313
    Természetesen.
    De az ifly-t?
    Amugy a PFE ATC szerintem nagyon jó és hihetetlen mi mindent állíthatsz be benne ha akarsz.
  • koreny20
    Ez komoly? Tudsz akkor segíteni hogy mit hogyan?
  • alien1313
    Papirzacsi kereslek priv
  • Clidey
    Nekem sincs TrekkIR-em, csak egy mezei hat-szviccsem a joyom tetején...
  • Papirzacsi
    Amit kifogásolok, attól még teljesen jól repülhető a legutóbbi javítás óta.
  • alien1313
    és a tied kifogástalanul működik?
  • alien1313
    A TSS-nek van egy csomagja ami lecseréli a default AIsound-ot. szerintem érdemes használni.
    Megtaláltam az "FDC live cockpit" adja a beállítható hangokat pl. indít, érkezik, áthúz, beáll, stb. mind ezt S-M-XL reptér méretre jellemző hang kiválasztásának lehetőségével. Nem rossz.
  • [HUN]FaTaL
    Vagy akiknek nincs pénze trackirre. Kipróbálnám a VC-t de se az active camera nem hajlandó működni, w&f meg csak kifele zoomol, mindegy merre tekergetem az egeret.
  • Papirzacsi
    Méne lenne?
  • Clidey
    Az hogy a realitás egy nagyon gyenge utánzása. De ezt neked jobban kellene tudnod...
  • alien1313
    Van itt olyan aki tud repülni iFly-al?
  • polluxware
    miabajod a guminővel?