MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczy
Ennyit sikerült kitalálnom:

lhdk lib.BGL 042

Ez az az object, ebben a bgl-ben. Nincsen hizzá thumbnail, és nem nagyon tudom, hogy merre tovább. 😊

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Clidey
Elvileg nem kell semmilyen repteret megnyitnod, kezdj el egy újat, és egy generic objektet tégy le valahova, majd próbáld kikeresni a hidat. Ha nem találod akkor az gáz...lehet az ADE bugos és nem mutatja az összes generic ojjektumot...? Mondjuk erre elég kevés esélyt látok.

Esetleg az ADE-ban próbáld kitallózni és megnyitni az LHDK scenery mappájában található bgl-eket. Nem emlékszem már melyik bgl-ben van a híd, mibe pakolta bele az Instant Scenery. Keresgélj. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

berczy
Huh, hát ez kicsit még magas. LEszedtem ezt a AdE-t, de nem találom benne a hidat. library object-eknél keresem, de nincsen meg. Pontosan hol kell keressem a progin belül? Ill. Hogyan nyitom meg a repteret, hogy lássam mi merre?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Clidey
Hmmm...ezen ojjektumok textúráit a FS/texture mappából szedi úgy emlékszem. De lehet az FS/Scenery/Texture-ból vagy valami hasonlóból...
Az ADE az Airport Design Editor. Ha nincs meg, töltsd le, rakd fel. Ezzel a stuffal lehet generic ojjekteket plészingelni a FS-be. Keresd meg ezt a formájú hidat, figyeld meg milyen textúra van rajta (a bmp nevét nem hiszem hogy kiírja, de lehet...úgy volna a legegyszerûbb a dolgod) majd pörgesd végig valami képnézegetõvel a texture mappákat hogy melyikbe van. Ha nem találod sehol, akkor van a gáz...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

berczy
Visszatettem az eredeti Texture mappát a gyökérbe, de továbbra sem jó. Hogyan tovább?

berczy
Körülbelül sem tudod, hogy kb. melyik file lehet? Simán lehet, hogy elrontottam, amikor összekevertem. Kitökölöm, csak annyit árulj el kérlek, hogy melyik textures mappa? Ja meg mi az az ade?

Clidey

Clidey
Valamiért nem tölti be a textúrát... Vagy elcseszõdött a fájlja, vagy eltûnt a 'Texture' mappából.
Ez generic objekt tehát nem az LHDK mappájában van, ergo LHDK újratelepítése nem oldja meg a gondot. A baj az, hogy gõzöm sincs melyik textúrát használja név szerint. Indíts egy ADE-t és abban próbáld meg megkeresni, kiokoskodni melyik textúra lehet a bibis.

Hypo
ne merj MÁST ÁLMODNI MINT SZERETETT VEZÉRÜNK, ÁLMODJ ILYET: Nyerünk foci meccset bárhol.....

berczy
Erre vvan ötlete valakinek, hogy miért ilyen a híd? Régen jó volt.

berczy
Jó estét! Így betegen, itthon, elképzeltem, mi lenne ha...

Mi lenne,...
...ha egyszer odáig jutnánk, hogy visszaszerezhessük a Stuttgartban állomásozó, LCBélát?
...ha egyszer eljönne az a csodás nap, hogy hazarepüljük a nagyTuskót?
...ha jönne? Órákkal elõtte tízezrek gyûlnének a reptérre, árgus szemekkel figyelve az aktuális szélirányt.
...ha 130-as iránynál kint állhatnék 13R-nél, a kerítésnél, mint a régi szép idõkben?
...ha meglátnám a fák között, amint felbukkannak a fényszórói?
...ha meghallanám a Kuznyecov hajtómûveit dübögni?
...ha végignézhetném LCBéla landolását 13R-nél, még stuttgárti festésben?

Mi lenne? Ezen töprengtem, vajon mi lenne?
Elmondom:

Az lenne, hogy a katarzis csúcspontján, touchdown-nál, akárcsak régen, azon bosszankodnék, hogy az a kurva piros-fehér doboz még mindig kitakarja a legfelemelõbb pillanatot... 😄DDDDDD

Én még nem, de ismerõsöm már próbálta, õt nem ragadtatta el. 😊 Meg kell szokni az tény, nem egy monitor feeling. 😊

///M I Love BMW. :)

Hont
Valaki kivetítõt próbált már használni hozzá?
Hypo
😊))

Kibeleztem a REX Tekszcsõr' dájrektet... Áthúztam már pár textúrát belõle. 😄 😄 De pssszt! Nem mondtam semmit. <#vigyor> A gurulóutak jelzései nem kicsit szebbek a Direct féle textúrákkal. Legalábbis nekem. Már megérte. <#vigyor> Holnap még átmûtök 1-2 dolgot ami érdekes lehet és van is értelme, mert még tudja kezelni az engine. Holnap befejezem a telepítést, mert most este kezdtem el, aztán nem volt már idegzetem befejezni. Holnap dobok majd pár képet madártávlatból. 😊

Hont
Azt mondja, hogy 8500db relé...😊 😊 😊
ZsigaBácsiék nagyon sokat szoktak mesélni errõl a szörnyrõl.
Azért pár év alatt hihetetlen sokat fejlõdött a technika.
Hypo

Hypo
semmivel😊)) csak kapsz hoza meg x hd verziot, de hat ugy is csak egyszerre egyet hasznalsz....

Hát igen, a Direct -rõl néztem képeket, hát, mit ne mondjak eléggé hipercsicsás már a kezelõfelület. Nem tudom mennyivel lehetnek szebbek a textúrák mint pl. a REX OverDrive-ban. De nem hiszem hogy sokkal.

Hypo
Rexrõl nem hallottam, bár már szerintem ez a rex is tul van bonyolítva, mert ha jobban megnezzuk csak textura, az idojaras resze egy fos es a tobbi se nelkulozhetetlen, de ennyi szenvedest a textruakert........active sky 6,5 meg mindig tok szepen teszi a dolgat fs9 alatt, fsx nél meg OPUS

Na, ma elkezdem a telepítgetést szépen. 😊 Van arra bármi esély amúgy, hogy a REX 4 Texture Direct jön esetleg FS9-re? Bár ahogy elnézem nem. 😞 De hátha tud valaki más infót. Valamint próbáltam ezt a Prepar 3D-t, mert írták pár helyen hogy picivel jobban fut már mint az FSX, hát nem tudom. 😄 Lehet hogy az én készülékemben van a hiba, de még kakibbul' megy mint az FSX. <#vigyor> Lesz valaha bármi esély is arra, hogy RENDESEN optimalizálnák? Vagy legalább olyan szintre, hogy számítógépeken is menjen? Mert egyenlõre ÚÚÚÚÚállomás kell neki hogy fusson. 😄

Hypo
tankozik lehet😊)) mondjuk én se nyitottam meg fs-t 3 honapja😊)))

Hypo
welcome back

Hont
Már csak Pollux hiányzik! 😊
Nekem legalább is! 😉
Köszönöm a szívélyes fogadtatást! Igazán nagyra értékelem! <#vigyor><#vigyor>

Hont
Üdv Itthon! <#integet2>
Tibidiktátor<#mf1>
Clidey
Üdv a baráti közösségben újra! 😊
Minden további hozzászólásod törölve lesz! 😄

Üdvözletem kollégák!

Elég régen nem voltam már erre, és közben az FS9-et is letöröltem. Ezért az emberiség ellen elkövetett bûntettemért kell most felelnem, mivel újra kell raknom az egészet, a nulláról. <#idiota> Lassan fél éve nem repültem az FS-el, szóval újra bele kell rázódnom, különösen az iFly-ba, mert hirtelen ránézve jó pár dolgot felejtettem. Sajnos másfelé vitt az utam, és idõm nem volt foglalkozni vele, ezért kicsúszott a tudás a fejembõl. 😊 Na, de ki kérdezte ezeket igazából? Senki. 😄 Szóval nem is untatok senkit a marhaságaimmal, újra itt vagyok. 😊 Ha számít ez valamit. <#vigyor>

Hypo
Igaz Maestro sorry a megtévesztésért FSX, de fs9 re volt egy FDE-m majd megkeresem, de azon most nincs GA

Clidey
Szerintem ez FSX-hez van az a baj. Vagy Te ezt az FDE-t használod FS9 alatt?

L Viper
Én meg ki sem tudtam próbálni, mert közben rájöttem, hogy pont ez a Carenado Cessnám nincs is meg <#idiota>
Hypo
Hypo
utána nézek, lehet ez az utolsó valamivel akad.

traktorista
Carenado bosszúja 😄

a traktorista pálinkával müködik

Clidey
Nálam is... <#gonosz1>

Hypo
upsz😞

jaszy76
Nálam az *.air file miatt elszáll az FS. 😞

Hypo
Aerosoft féle Beaver van meg illetve, ez a kis masina http://www.dhc3otter.com/sims.htm

traktorista
A dhc beaverbõl ami a profilképed is, melyiket tudnád ajánlani?

Sziasztok!
Olyan segítséget kérnék hogy fs9-hez szeretnék VOXATC-t de nem tudom hol lehetne szerezni esetleg ami jobb lene letölteni. Ha valaki tudna ebben segíteni nagyon hálás lennék ésetleg megírná privátban.

Hypo
Aeroworx B200 tudom csunya vc de szuper kis masina. Cheyenne,

traktorista
Igen, úgy néz ki, hogy a kettõ együtt nem jár. Mert az alap gépek bár nem valami szépen kidolgozottak, de repülési dinamikára, sérülésre nézve egészen jók. Látszik rajtuk, hogy odafigyeltek rá a készítõk. Az meg hogy valaki nagyon szépen kidolgozott gépet csinál, csak éppen repülni nem tud az a masina, az egy kicsit hozzánemértésrõl tanúskodik.

Hypo
Carenado gépek szépek legyen elég ennyi a pénzedért😊))))

Hypo
😊)))))))))))

traktorista
Az új cfg mit módosít? Gondolom a repülési dinamikát. Ha már az ember megvesz egy ilyen gépet, és kifizet egy valag pénzt, akkor ahhoz járna a cfg is, ami ezek szerint nem ér egy hajítófát sem.

traktorista
Ezt a gépet én is kipróbáltam, eddig pénzért adták, most már ingyen van, nem véletlenül. Úgy megy fölfele, mint egy helikopter, átesni sem lehet vele. A kormánymozdulatokra pedig késlekedés nélkül azonnal reagál, játéktermi hangulata van.

Clidey
Sajnos személyes a tapasztalat, nem csak úgy hallomásból tudom...

L Viper
😊
berczy
Háth, ez nem volt túl polkorrekt! 😄DD

Clidey
Na hát ezt este én is meglesem majd...kiváncsi vagyok mit hozott össze ez a Stolle kölök. Akit egy nagyképû kis b*zinak tartok amúgy... 😊