45215
  • Robertoo21
    Szia! leszedtem, megéri nagyon jó! nem zabál sok fps-t sem.
    nekem nincs nasa gépem..(2 mag,1 giga vidikari 2 giga ram) semmi optimalizálás, csak ráraktam. egy stock reptéren 20 fps-ből volt 12. szépen kidolgozott gépek. megéri!
  • Nyiri
    Linket tudsz adni?
  • berczy #43972
    Milyen értelemben? Szerintem szuper, elég real. VC is igen jó, csak a fedmérnöki panel nem műkszik, a többi igen, de 2D-ben minden fullos.
    Csak a nyomorult joy beállítás gáz, mert még nem sikerült teljesen rájönni, hogy mi merre, meddig... Axis-ok még oké, de a trimmet még nem tudtam belőni. Tudnám mi a faxomnak kell külön joy beállítás, tiszta szenvedés az egész. Repülés közben még nem próbáltam, mert annyi időm nem volt, de motorindításig már faszán megy a taliga. :)))
  • Nyiri
    Panel milyen?
  • berczy #43970
  • Clidey
    Én is WoAI-t üzemeltetek... :)
  • jaszy76
    Jól írod, én is szarok a menetrendre.
    Most WOAI van fent, de belelesek ebbe is.
    Max. ha szar, akkor kukázom.
  • Clidey
    Hát letöltöd, megnézed benne a modelleket, textúrákat, és ha tetszik az amit látsz és/vagy jobbnak ítéled az általad jelenleg használtnál, akkor áttérsz rá. :)
    Bár nem tudom a menetrendre mennyire vagy finnyás - én speciel semennyire, konkrétan sz.rok rá, hisz úgyse tudom fejből az összes gép/légitársaság menetrendjét. :) Így úgy vagyok vele, hogy ha az adott légitársaság gépét látom a reptéren úgy mint a valóságban, az már nekem oké. :)
  • Clidey
    Hát mivel ez a v1.3 ha jól látom, és az cirka legalább 3 éve vagy még régebben jelent meg mint update, így a garantált szentségelés és a tonnányi bug garantált. :D
    Csak azért posztoltam ide mert néha-néha betéved ide valaki és megkérdi érdemes-e beruházni erre az Airbusra. :)))
  • jaszy76
    ICE Traffic
    Erről van vmi véleményetek? Használja vki?
  • [HUN]FaTaL
    Van akinek 100 postja van az avsim.su-n? :) Nem hiszem. :D

Még mindig egy bugos szar az egész gondolom.
  • Clidey
    Először azt hittem hogy ez egy megkésett április elsejei tréfa...de ezek szerint mégsem. Aki érez magában elég kalandvágyat, rugaszkodjon neki! :)
  • jaszy76
    Világos. Csak azok lesznek meg, amiket külön feltelepítek.
    Szép munka!
  • CptSAB
    Sajnos a default repülőterek esetében általában a domborzati viszonyok sem voltak korrektek, de a pályák is rossz helyen voltak, az meg csak hab a tortán, amikor a két bgl szinkronban fut. Így aztán minden LHxx repülőtér ki lett gyomlálva.
  • jaszy76
    Köszönöm, szuper!
  • bankii
    Egészen pontosan, ez...
  • bankii
    http://www.avsimrus.com/f/documentary-movies-96/spec-reports-on-the-tvc-about-the-virtual-aircraft-08-08-2008-15109.html?action=viewonline

• hrundibaksi
    Ezt: nagyon ajánlom! Nem lehet betelni a részletekkel :-)
  • CptSAB
    Minden repteret kiszedtem belőlük, ami a Magyar Köztársaságot érinti.
  • berczy #43955
    Köszönöm! Asszem, ha végeztem Ukrajnával, megyek kelet felé tovább, irány Oroszország, főleg, ha arrafelé is ilyen scenery-k vannak. :) Nem utolsó sorban, találtam Tu-144-hez indítási videót, lehet rámászok kicsit, amúgy is nagyon régóta mozgat az a gép. :)

Épp Simferopolba tartottam, amikor ILS-el süllyedtem a pályára észrevettem, hogy nagyon nem jó irányba visz a cucc, ezért kénytelen voltam lekapcsolni, és visual-ban befejezni a megközelítést. Jó éles bal fordulóval tudtam irányt venni, ahhoz képes egész jól sikerült a leszállás. Többek között ezért szimpi végtelenül ez a "vadkelet", mert amilyen jók a körülmények arra, igen sokszor kell improvizálni, mint itt is. :)
    (remélem ukrán barátink nem orrolnak meg, amiért épp Krím fővárosába, Szimferopolba egy orosz géppel érkeztem! )

• hrundibaksi
    Szia! Ezek orosz scenery-k innen:

Tolmachevo,és az A-22 valamelyik IL-76 bázison,de megtalálod ott.

Tényleg szépek!
  • jaszy76
    És ezekben az "új" AP bgl-ekben nincsenek benne az FS magyar default repterek?
    Vagy mik vannak kigyomlálva belőle?
  • CptSAB
    Na igen.. ez lett volna a második kérdésem. Hiába picit bugos az eredeti AP bgl-el együtt dolgozni, ha van azonos repülőtér.
  • berczy #43951
    Jó kis helyszínek. Merre vannak? Főleg az An-22-eseket látogatnám meg. :)

Közben sikerült hekkelni valamit a hdg-n. Olvastam, hogy ez a magdec.bgl (sosem hallottam róla ezelőtt) magas prioritásba kell tenni a sceneryk között, de ugye defaultban van. Hát áttettem az AES/scenery mappába, így legfelül van. Így jó lett a heading, csak tudnám, hogy ez mitől volt...
  • jaszy76
    Szokás szerint én voltam a hülye. Nem cseréltem ki az AP******.bgl fájlokat. :)
  • berczy #43949
    Srácok, nagy gáz van. Valahogy elmászott a heading és nem a jó értéket mutatja, hanem -70 fokot. Ez mi a túró? Találkozott már valaki ilyennel?
  • jaszy76
    Van. Ez most jó, vagy nem jó? :)
  • hrundibaksi
  • hrundibaksi
  • hrundibaksi
  • CptSAB
    Nézd meg, hogy van-e olyan fájl a scenery mappában, hogy lhsn_lhss_flat.BGL. Ha nincs, akkor felteszem valahova.
  • jaszy76
    Feltettem Szolnokot, de van egy kis bibi a pályával és környezetével: kép
    Mi a megoldás?
  • hrundibaksi
    1:72 KP! Jóóóóó volt
  • i robot
    Huhuuu F13-as. Jól néz ki! Első makettem is ez volt.
  • hrundibaksi

• hrundibaksi
    Mig-21 mánia:

• Hont
    Meggyőztetek...!
    Marad a projektoros megoldás célként!
  • L Viper #43937
  • Hypo #43936
  • bzsoli
    Otthoni "szélesvászon" megoldásra szerintem az ATI Eyefinity tökéletes.

Kezdetben 3 monitorra kapcsolva, 22" colos monitorokkal is már 1,5 méter széles képet kapunk, később 3 nagyobb monitor vagy 3 projektorral már simán 2-3-4 méteres képek is ki lehet vele hozni. Mindehhez elég egy PC, egy ilyen videó-kártyával (nekem 6850-esem van 3db 22" colos monitorral, és mondhatni ez is elbírja). Ha még komolyabb otthoni szimulátort szeretnénk, akkor további 1-2 PC-vel szinte egy teljes homecockpit kiépíthető a további kijelzőkkel/kapcsolókkal együtt. Szerintem ez így a legkedvezőbb. Ismétlem, szerintem.