45215
  • LegendTommy
    x-re vagy 9-re?
  • Hypo #32042
    sajnos szerintem se base pack maradt az aran, a kieg meg nem keszult meg el.

707 rol csak jokat hallottam
  • Clidey
    Most nem tudok utána járni, de a szövegben az az "everything except two titles" kicsit gyanús nekem...szerintem a 707 meg a B-52 pont nem lesz 9,99 ajró...de ha mégis, akkor a 707-re én is vevő leszek. :)
  • polluxware
    valmiért rossz a link
  • Hypo #32039
    http://www.filefront.com/14790857/US_Repaints.zip/
  • polluxware
    nemtud valki véletlenül DA fokker 100-hoz "american airlines" livery-t?
  • Hypo #32037
    ja ez lett volna a kovetkezo:))) meg is nezem 707 et fsx re:)
  • polluxware
    magyarán majd jól kikapcsolják a szervereket, és akció után 1perccel lesz minden visszaigazolva;)
  • polluxware
  • Clidey
    We are pleased to announce that exclusively at Captain Sim online store, from 15:00 23DEC2010 to 14:59 24DEC2010(UTC) everything except two titles is Euro 9.99! Visit us at: http://www.captainsim.com Important:
    24 hours only. At 14:59:59 24DEC2010(UTC) all prices are back to regular. All sales made during the sale event are equal to regular sales. If traffic exceeds our expectations some of our servers slowdown/outage is possible during the sale event.
  • Hypo #32033
    http://www.flightsim.no/fsno/component/content/article/502.html
  • Hypo #32032
    Hatha valakit erdekel Carenado-nal karacsonyi akcio 30-50%
  • CptSAB
    Tibi! Ha visszarakod a 38-at akkor minden meglesz. Engem az idegesít, hogy nemrég kilőttem a joy rudder tengelyét, mert full bexart, csak a két végpont működik. A ruszki kalibra system azonban csak visszahozta..
  • CptSAB
    javítom magamat, le van fordítva a manuál, mindjárt a legelején szerepel, hogy szükség van az Il-38 csomagra, mert abban vannak a műszerek :)
    Legközelebb, csak szerda este lesz időm foglalkozni az öreg hölgy megismerésével :)
  • Clidey
    Az a baj hogy a fórumján is ajánlgatnak mindenfélét összevissza...most leszedtem hozzá egy fotoríl panelt, így már mennek a műszerek 90%-a, ám sebmérőm továbbra sincs...na mindegy, majd ha lesz idegem foglalkozom vele. Pedig jó volna összehozni hozzá egy szép Malév-festést...
  • CptSAB
    Az biztos, hogy sajna utalás az nagy semmi, hogy ezt vagy azt töltsd le, mert abban van benne a csomag másik fele. Viszont fantasztikus cucc, igaz a manuált le kell még fordítanom, mert több alrendszert nem tudtam még életre lehelni (pl. futómű.. :D)
  • CptSAB
    Az IL-38 csomagban vannak benne.. még 115 mega :D
  • Clidey
    Így van, ma adták ki végre az orosz skacok - mer' eddig ugye csak a IL-38 volt. De basszus nálam nincsenek műszerek, szinte egy sem, most vadászhatom hogy melyik előző csomag kell még neki...lehet vissza kell tennem hozzá az IL-38-at? Fasz kivan ezekkel a skacokkal, miért nem tudnak egy nyomorult stand-alone packot releasélni?! :(
    Nameg belenéztem a texture mappába...hát ott is van nagy kavar! Van benne 18-as meg 38-as textúra is...most akkor ki-kivel van?! Áhhh...nagyon összecsapott ez a rilíz, azt kell mondjam. :(
  • [HUN]FaTaL
    Gondolom E8500, ott is van amelyik alapfeszen megy 4ghz-t, bár ritka, nekem is kellett a +fesz annó már a 3,8hoz is. Most Q9400 @ 3.52 ez is túl van feszelve. :)

#32024: Tapasztalataim szerint egy cirka fél órás pause is elég neki, hogy folytatva a játékot 10 percen belül elszálljon az egész. Bezzeg ha world->mappal állítom meg akkor nem növekszik a memóriamennyiség. Érdekes.
  • alert
    Leggyakrabban akkor jön elő ez a run out of memory hiba, ha bizonyos körülmények fennállnak és sokat váltasz nézetet. Már nem emlékszem pontosan, hogy mi kell hozzá, de sok repülő kiegészítőnél előjön, főleg azoknál, amelyek relatíve sok memóriát foglalnak. Van egy bug az FS9-ben, ami miatt nem üríti a memóriát. Rakd ablak módba és az S-el (vagy amivel szoktad) váltogasd a nézetet folyamatosan mondjuk utazó magasságon. Láthatod, hogy egyre nő és nő a lefoglalt memória mennyisége, majd pukk.
  • chicco
    nekem 3.16 os megy 3.8 on kellett neki a fesz
  • [HUN]FaTaL
    Semmi köze a feszemelésnek a stabilitáshoz. 10%nál felesleges feszt emelni, ha pl. 3 óra Prime95-t kibír stress teszttel akkor stabil. Ha nem stabil, akkor kell feszt emelni, bár őszinténszóval még nem találkoztam olyan CPUval ahol 10%hoz feszt kellett volna emelni.
  • chicco
    stabilitás
  • CptSAB
    Na böjing és érbusz csöcsökön lógó testvéreim! Nézzetek valami eredetit is.. :D:D:D

• [HUN]FaTaL
    Mégis 10%hoz minek? Hogy több hőt termeljen?:D
  • chicco
    valamint a feszkonis illik emelni 1 picit.
  • chicco
    1 jó paszta is aranyat ér.Van védelem a procin.Leáll ha meleg neki minden.d worry.
  • [HUN]FaTaL
    Pucold meg a potit és jó lesz.
  • Hont
    Kicsit Off, elnézést érte...
    Feltoltam az órajelet 10%kal amit a BIOS engedett.
    Most 2200Mhz.
    Az FS be ez 8-10 FPs-t eredményezett.
    Hagyhatom így?
    Néztem a hűtését.
    CPU 62-63c'
    GPU 68-71c'
    Ez EDDF mega fölött 2000ft magasan holdingolva.
    E fölé nem ment.
    Most neki állok ránézek a hűtökre, biztos nyakig állnak a porba.
    Szerintetek?
  • UrbanSiege
    i824.photobucket.com/albums/zz168/katonad/Swiss%20flights/P1010131.jpg
  • UrbanSiege
    Nekem másfél éves a throttle quadrant, de két tengelye már haldoklik. Az alsó harmadban mozgatás nélkül ugrálnak az értékek a számítógép érzékelése szerint. Azt hiszem, ennek majd valami átépítés lesz a vége...
    Így is eszközöltem már pár módosítást, csak hogy kényelmesebben lehessen fogni:
  • Clidey
    Annak, aki nem ért hozzá!
  • Lifer092
    Na... Venni akarok egy Saitek Throttle Quadrant -ot, erre feltolják az árát majd nem 2ropival... Hát van ilyen? -.-" Ezaz hogy van..

Tud valaki a Saitek -en kívül olyan céget aki gyárt esetleg szarvkormány -utánzatot PC-hez?
  • UrbanSiege
    Nem csak állítólag... :D Én nagyon szeretem az airbust, kedvenc típusom. De a HighFly-os "airbus" utánzaton még kéne kicsit dolgozniuk.
  • napstR
    jah mondta h népszerűsíteni akarják az airbust... hát naná mivel egy rakás szar (állítólag). de azért +8ezret nem akarok kifizetni :S
  • Hont
    Hú de egyszerre írtuk...:D
  • UrbanSiege
    Valószínűleg nem véletlenül szólt az airbusra az akció :) Én is akciós jeggyel próbáltam ki...
  • Hont
    Nem mindegy!:)
    Mindenki a B737 -l akar menni...:)
    A Lapitopival meg senki...:)
    Fizesd ki a különbözetet....;)
  • napstR
    na felhívtam highfly-osokat... mivel akció keretén belül vettem jegyet az airbus-ra így nem cserélhetem ki 737-esre, csak ha kifizetem a különbözetet. jó fejek... nem rohadt mind1 nekik, hogy melyik szimulátorban ülök 1 órát? áhh...
  • Hont
    Megnéztem a Feladat kezelőt...
    Igazából semmi nem derül ki belőle.
    Az FS futása alatt a proci 94-97% fut.
    A Lapozó fájl 930-980Mb között ingadozik.
    A hiba üzenet pillanatába 1300Mb megy fel.
    Semmi más programnál nem láttam kirívó eltérést...