45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
semidim #32003 Nem kell semmilyen külön program hozzá, hogy mefigyeld, mi zabálja fel a memóriádat, elég hozzá a Windows feladatkezelő : CTRL-ALT-DEL.
Nálam egyértelműen az FS Navigátor volt az, ami miatt ugyanilyen problémám volt 4 giga ram ellenére. Azóta FS Commandert használok, ami amúgy is jobb. Áthidaló megoldás, ha a virtuális memória méretét megnöveled, 10-12 Gigabájtra. -
#32002 korel juj de szar -
#32001 Jahh, már a windózzal együtt telepedik. :))) Meg a korel is... :))) -
#32000 Nakéremszépen Kedveskéim!
A RAM teszt lefutott!
Hibátlanságot állapított meg.
#31993 a gond az, hogy nem mindig Arrival előtt csinálta.
Volt olyan is, mikor FL300 fölött, sehol semmi környezetbe, tiszta kék ég, no IA forgalomnál azt vettem észre, hogy az FPs 5-6 körülire esett aztán már jött is az üzenet.
Ja! Ezt elfelejtettem mondani, hogy minden esetbe az FPs 5-6 ra csökken.
Normál esetbe a megaairportok közelébe se megy 15-18 alá. -
#31999 Nem neked szolt Te genius:)))) amugy neked Photoshop default?:)))))) -
#31998 Na persze, még majd ezért is telepítek meg egy stuffot.....!!! Ne őrjíts már meg Májsztró! :D -
koreny20 #31997 Én még olyat is javasolnék hogy kicsit mozgasd meg a gépedben a memóriákat lehet pillanatnyi érintkezési hiba volt, mert nekem is volt ilyen, szétszedtema gépem megnyomogattam a cuccokat, hogy minden illeszkedjen, főleg ha rég nyúltál igy hozzá akkor előfordulhat hogy a rázkódástól, évek vagy hónapok alatt picit vmi el-, vagy kicsúszik....csak egy ötlet :) -
#31996 ha 2gigad van tok mindegy a 64 bit a 3gram kapcsolo se kell.
Amire meg szokta okozni az pl ai gepek hianyzo texturaja.
De nalad inkabba tulcsordult memoria lesz a gond.
refresh scenery parancsot egy gombra konfigold be es nyomjal egyet ha mar az arrival hoz kozel jarsz hatha -
napstR #31995 memtest-et futtasd le. kiírod cd-re bebootolsz aztán hadd szóljon -
#31994 4gigát csak a 64 it fog látni. -
#31993 Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!
A hozzászólások tekintetébe azt gondolom, hogy a Scenery-t mint olyat kizárhatjuk, mert először Dubai majd Hong-Kong,Amszterdam és most utoljára Párizsnál csinálta.
Eddig ezzel a géppel soha semmi bajom nem volt és talán azért is van még meg, mert baromi stabil megbízható gép! Soha egyszer sem volt semmi lefagyás vagy adatvesztésre utaló magatartás!
Tudom, hogy ez a RAM kérdés elég kényes dolog, de egyenlőre nem találok olyan progit, amivel érdembe tudnám tesztelni "kisipari" módon.
Esetleg mivel a procim 64 bitet is tudna próbáljam meg a Fatal által említett 3G RAM verzíót?
Vagy rakjam újra az FS-t? -
#31992 :) de vannak mem free utilityk is ha maskent nem megy:) -
#31991 Nekem szokott ilyet csinálni. Pláne akkor mikor egymás után többször indítom el az FS-t (próbálok egy repcsit vagy beállítást vagy valamit pölö). Azért van, mert kilépéskor az FS nem űriti le maga után rendesen a memóriaterületet. Ilyenkor indítok pölö egy fotosoppot, majd bezárom, és az kilépéskor kiüriti maga után a memóriát rendesen, és akkor már indul az FS megint. :) -
#31990 A másik indok meg memóriahiba lehet, nekem akkor kezdett el ilyeneket csinálni, amikor elkezdett haldokolni az egyik Ramom a 2 közül ... -
koreny20 #31989 Nekem 2szer volt ilyen, haverom azt mondta néha előfordul, az hogy egymás után, előtte meg nem az lehet pech, sztem abbahagyja, viszontnekem olyan is volt német ország felett mindig lefagyott, ha nem érintettem akkor jó volt de ha német terület fölé értem elszállt :D De mióta újratettem működik faszán -
#31988 Lehet scenery hiba is, mellesleg 32bites OS alatt egy alkalmazás maximum 2GB memóriát kaphat, 64biten 3at. -
#31987 4 éve nyomom, de eddig nem volt ilyen...
Most a héten csinálta először...
Ez a ma volt a 4. ilyen... Nagyon dühítő!
Igaz, hogy nekem csak 2G ram van bent. Van egy üres helyem, rakjak be...
Az XP mennyit kezel? 4GB? -
koreny20 #31986 dobd fel mégegyszer vhova -
koreny20 #31985 Ezt kiirja az fs ha ugy érzi hogy RAM hiány van, sokszor szarul méri fel nekem volt olyan hogy 2 gigánál volt és kilépett pedig van 4 gigám, balf**** az fs ,nagyon nincs megoldás, csak az fusson, máás ne max ennyi -
#31984 Találkozott már valaki ezzel az a hiba üzenettel?
"Your computer has run out of available memory. Flight Simulator will now exit. You may not have enough free space on your hard drive. Run Disk Cleanup to free up space, and then try running Flight Simulator again."
Eddig csak nagyon hosszú utakon jött elő, de most már egy Róma-Párizs nál is megtörtént.
Ereszkedés közben pályaküszöbtől 15 mérföldre egyszer csak össze dől.
Nem voltam ideges...ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Van valakinek ötlete ezzel kapcsolatban? -
napstR #31983 nekem sem :/ de ha olyan jó egy configot én is megnéznék :D -
#31982 Én nekem nem sikerült megnézni...:( -
alien1313 #31981 Mesések a képek.
Megoszthatná a beállításokat velünk. -
Lifer092 #31980 Na, tessék elolvasni: http://rapidshare.com/files/438254288/The_DOC.doc
Negatív és pozitív véleményeket is várok.. Lehetőleg FSX -esek ne nagyon szóljanak bele, mivel ez alapból egy FS2004 fórum..
Köszönöm! =) -
koreny20 #31979 Sztem már senki nem használja én is néztem telepítettem a demóját, nincs már jóideje supportja nem megy fel win7re se vista-ra
és kompatibilitás sem segít szóval használhatatlan és csak ez az egyetlen cucc amiről hallottam hogy vlalódi hangokat csinál az AI gépeknek ugyhogy zsákutca, én tudok egy modot, hogy legyen thrust reverser hang miután landolt egy AI ha érdekel :) Meg tudok bármilyen gépre kivéve Ifly hatalmas villanó strobe- fényt :) -
alien1313 #31978 Ezt használja valaki?
FSHotSeat.com
Most olvastam a leírását, több mint érdekes. -
#31977 Nincs második lemeze, megjelent egyáltalán lemezen?:D 900 mega a rex -
#31976 Az Ifly autobrakeja a legújabb interim pecs óta automatikusan kikapcsol leszállás a fék lenyomására. Tessék felpeccselni! -
alien1313 #31975 Urak, van itt olyan aki használ REX-et, mert leszedtem a gépemről és az újra telepítéshez nem találom a második lemezét. -
alien1313 #31974 1. Ground speed, ez reptér válogatja ha igen akkor a chart-ban hol találom, vagy meg van adva egy sebesség határ?
A valóságban nagygéppel a 90 fokos befordulás 16 csomóval nem sikerülhet, tehát alatta illik megpróbálni, a 25-10-8 általános szabályok.
2. Wing és az Eng anti ice mikor kell használni?
A levegő páratartalmától is függ nem csak a hőmérséklettől, de esőben és hőesésben mindenképp, ha a hőmérséklet fagypont közeli.
3. Probe and window heat ez micsoda és mikor kell használni?
A Probe heat a pitot csövek fűtése (ezek segítségével mérik a gép sebességét, ha lefagy akkor gebasz van, mert az gázautomatika is innen veszi a sebesség adatot és a pilóta is)Induláskor ha már a generátorok termelik az áramot akkor bekapcsolandó.
A windows heat a nagygépen mindenképpen az első bekapcsolandó fogyasztók egyike, mert a szélvédők olyan különlegesen edzett üvegből készülnek amelyek törésállősága egy adott hőmérsékleten nagyságrendekkel növekszik és ezt a felszállás előtt célszerű elérni.
Összességében célszerű az adott típus check listáit használni (amúgy az életben kötelező) mert a mikorra a válasz bennük van. -
#31973 Na! Nálam pl a PMDG az leold. egy pillanatra megpöckölöm a féket és már el is enged.
Most így az iFLY nél az RTO-n szállok le.
Az igazat megvallva bőven van mit kapcsolni, állítani, piszkálni mikor lassul a gép. Örülök, ha oldalszélnél pályán tudom tartani, nem még az egérrel azt a kis hülye kapcsolót tekergetni. (Főleg 3D cocpitban...)
Az meg hogy a pályán megálljon... Szerintem nincs gusztustalanabb...:(( -
#31972 Köszi!
Igazából, csak LHBP zavaró...
A többi helyen nem vettem észre. -
alien1313 #31971 Felszállási engedélyt bárhol kérhetsz, ha az FS-ben ezt átállítod a .cfg-ben.
Ha megtalálom küldöm, amúgy a neten találtam a leírást és még nem jutottam oda, hogy átírjam mert nem zavart eddig ez a probléma. -
#31970 Elképzelhető, hogy nem bug mert a pmdg se old le, Ariane passz, de pl. airbuson is leold. -
alien1313 #31969 Az RTO állás csak a megszakított start esetén használatos vészfékezést biztosítja.
Ha jól emlékszem akkor van amelyik tipusnál pl 737 az autobreak valóban a kapcsolóval oldható fel, de pl az MD-knél a fékpedálra kell lépni és az oldja le az autobreaket. -
koreny20 #31968 ennyi, akkor bug -
#31967 De nem így van, tudtommal kézi fékezésre ki kéne kapcsolnia az autobrakenek. -
koreny20 #31966 Ha az életben is igy van és kézzel fordítják el a kapcsolót ha fel akarják oldani a fékeket, akkor sztem ez nem hiba -
#31965 iFLY 737 A következő kérdésem lenne!
Leszállásnál ha az AutóBrake kapcsolót az 1,2,3,ill max fokozatra állítom, akkor miután elengedem a féket nem oldja a munkahengereket.
Ellenben ha RTO-ra állítom, akkor amennyit fékezek, annyit fékez.
Az 1,2,3 ill max fokozatba érezhető különbségek vannak, elég hülyén néz ki, hogy a pályán lesatuzik a gép és csak teljes megállás után old el.
Merre keressem a hibát? -
#31964 PÜ ment.