MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alert
Akkor ajánlom még Papírzacsit tesztelni 😄

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Nem illik használni? Vagy csak nem illik reklámozni, hogy használok ilyet?

Hypo
egyszer kene egy komplett install cucc egybe megkonnyiteni a kezdok eletet.....

[HUN]FaTaL
pl. Airsimmer A320. Másról én sem tudok. Ha lesz ebbõl dobozos ez is fel lesz törve. Illetve törni sem kell csak imaget csinálni belõle.

#28819: Van hozzá wrapper de ez itt erõsen tiltott. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

CptSAB
A csomagban található bgl-ek ahogy írtam, kiszednek minden original FS9 def. magyar repülõteret.
Az afcad csomag letölthetõ az oldalamon, azóta már nem csak 27 repülõtér van, mindig szaporodnak.
A hazai katonai repülõterekhez vagy a Hungary 2004-et javallom, vagy ugyanezt külön külön installálva ( a kis reptér csomagok flightsimen fennt vannak) megspékelve a vfr sceneryjeimmel. Taszár, Pápa, Szentkirályszabadja, Kecskemét esetében. Szolnokot meg Leandró készítette el.

"Javított" AP bgl-ek FS9
OK. Köszi.

Hamár a wareznál tartunk <#eplus2>. Szeretnék egy Flight1 Cessna 172 repcsit ingyér. <#nyes>
Van valamilyen lehetõség erre? Letöltöttem a telepítõt, de az installkor kellene perkálni, mert amúgy nem megy fel. Tudom, hogy nem olyan nagy összeg és ha tetszene a dolog szerintem elõbb utóbb meg is venném.

Hypo
akkor kevertem, de sky neked nem kell

Öööö, de az nem az éppen generálás alatt lévõ Ground Texture Set? Ezért gondolom, mert ott is olyanok vannak, hogy Mostly Clear, Partly Cloudy meg hasonlók. Ebbõl gondoltam, hogy az égbolt fedettségétõl függõ talaj textúrák ezek.

Hypo
<#eljen><#eplus2>

polluxware
flight1 cucc feltöretlen? pl?

ha dvd-n is kiadják.. azon ált semmilyen védelem sincs (csak lemez)

pl: DAfokker

én is nagyon rá vagyok izgulva, jó lenne egy jó minõségû 737 már, elég magasra raktam a mércét ezzel a vassal szemben, mondjuk Clidey-nál nincs is jobb teszter, hogy is mondjam néha picit kritikus a drága<#crazya><#integet2>
polluxware
Ifly tulajok, valaki feltenne egy main, és egy overhead 2dpanel screent?? BMP! semmi retus vagy ilyesmi (csak natív)

Hogy ne csak az istallálásról írkáljak szeretném megosztani veletek a tegnapi repülõs élményem.
Kassai indulással repültem egy free fly-t a Zempléni hegység körül. Szerettem volna megtalálni azokat a jól ismert falvakat, tájegységeket, amelyeken gyakran járok a való világban is.

A Kassai felszállást után megpróbáltam követni a 3-as fõutat, mert az kb. arra vezet amerre szerettem volna menni. Sajnos valahogy nem vettem észre, hogy mikor értem magyar területre így továbbrepültem attól a ponttól, ahol egy balfordulót szerettem volna végezni. Így vissza kellett fordulnom és most már inkább a Hernádot követtem.
Szerencsére sikerült megtalálnom azt az alsórendû utat, ami szüleim lakóhelyéhez vezet, így kis bizonytalankodás után egyértelmûen sikerült beazonosítanom a települést. Nagy örömömre szolgált, hogy mennyire pontos volt az út illetve a vasút vonalvezetése. Teljesen jól beazonosítható volt a vidék. Tettem egy tiszteletkört a Borsó-hegy felett, ahol pár éve lezuhant a szlovák An-26-os.
Továbbrepültem Gönc majd Telkibánya irányába. Nagyon szépen lehetett navigálni a településeket összekötö utat követve. A következõ cél Pálháza lett volna, de itt hibát vétettem, így nem találtam meg a falut, így inkább északra fordultam Fûzér felé. Rövidesen sikerült is beazonosítanom a kis hegyet, amin a vár áll a valóságban. Tettem itt is egy kört Pusztafalu érintésével, majd a fõutat követve sikerült egymás után elrepülnöm a kis hegyközi települések felett.
Végre feltûnt a jellegzetes hegycsoport a szívemhez közelálló kisváros, Sátoraljaúlyhely mellett. Nagy élmény volt látni a magasból azokat a hegyeket, amelyeken sok-sok kilómétert gyalogoltam gyerekkoromban. Néhány tiszteletkör megtétele után a 37-es utat és a Bodrog-ot követve elindultam lakóhelyem Miskolc felé. Gyorsan tüntek el mögöttem az ismerõs települések és végül megpillantottam a Bükk lábainál fekvõ nagyvárost.
Sajnos itt a textúrák elég kesze kuszának tûntek, de azért felismerhetõ volt néhány jellegzetes domborzati elem, így végül megtaláltam a Lilafüred felé vezetõ utat és völgyet. Repültem pár kört még a Bükk felett, aztán újból Kassa felé vettem az irányt.

Összességében nagy élmény volt a repülés. Öröltem, hogy végül sikerült mindent megtalálnom amit szerettem volna és nem tévedtem el komolyabban sehol. Azt hiszem, hogy holnap Tiszaújváros felé teszek egy túrát. Ez kicsit nehezebb lesz, mert itt nem igazán lehet a domborzat alapján tájékozódni.

Remélem nem voltam nagyon unalmas. <#smile>

[HUN]FaTaL
Nem pókerezek. 😄

Hypo
😊)) varsz azzal semmi gond, addig kijon az sp is amiben lesz meg par uj feature is.....tessek gyujtogetni nem pokerezni😊))))

[HUN]FaTaL
Megérdemlik, de jelenleg nem tudom kifizetni. Ha összegyûlik rá a lóvé és tényleg nem egy bughalmaz akkor valszeg megveszem. De lehet várok karácsonyig, akkor szoktak akciózni 😄

Hypo
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

várjuk a tesztet
Hypo
es attol lenne olcsobb?? jaj ne legyunk mar szarfaxuak...de tenyleg, megerdemlik ha erdekel a tipus,

Hypo
hat ha ne lenne ilyen fasza penzunk akkor nem is olyan sok, kb 2 orat dolgozik erte egy kulfoldi😊))

de ha belegondolsz hogy pmdg vel mar a megjelenese ota repul az ember es az jo par ev akkor elosztod azt a penzt es mindjart olcsobb mint elmenni kocsmaba

[HUN]FaTaL
Kettészedhetnék mert a 900 meg a BBJ nem érdekel. Bár azokat a kutya se venné meg szerintem. 😄

13K-t én is sokallom egy kicsit :-/

Hypo
A Sky texture nem szukseges ( bar ha jol emlekszem kicsit csaloka, mert nem is az egrol van szo hanem a talaj vilagossaga es sotetsege az egnek megfeleloen..)

Sziasztok!

A Ground Environment Pro-t próbálom beízzítani. Lenne egy ostobának tûnõ kérdésem.

A Main Screen-en van három dolog amit installálni lehet. Az elsõ a Ground Environment Professinonal Textures. Ezeket installáltam. A Második a Ground Texture Set. Ezt bekonfigoltam. És elkezde a progi legenerálni õket. Jó sokáig fog tartani, de türelmes vagyok.

Most jön a lényeg. A harmadik a Sky Texture Set. Ez konkrétan mi? Ezek is felhõk és egyéb égi tünemények? Amennyiben a REX-et használom, nem fogják kölcsönösen felülírni egymás textúráit?
Vagy ha a REX textúráit akarom használni, akkor ne generáljam le ezeket a GE Pro-ban?

Köszi.

Hypo
<#worship><#worship><#worship><#worship>

CptSAB
a scenery.cfg az az FS fõkönyvtárában van kinnt. Program files/microsoft games/flight simulator 9/ nem kell bemenni sem a scenery, sem az addon scenery mappákba 😊

Feltöltöm a kiegészítõ bgl állományokat is. Ezek az FS eredeti scenery\world\eure\ és eurw mappáiban található repülõtér állományok. Igaz, fullosan ki vannak bennük gyomlálva a magyar repterek.

Tibi megkért, mi lenne, ha minden repülõtér kapna ilyen kis vfr-t.. háááát... egyenlõre úgy fest, hogy Gyúró, Esztergom, Dunaújváros, Öcsény, Szeged, Jakabszállás, Matkópuszta, Gyõr Pér-Gyõrszentiván, Kiskunlacháza, Tapolca, Békéscsaba esélyes elsõ körben ilyesmire. Szóval lesz még pár ilyen szösszenet. A többit meg bízzuk arra, hogy lesznek értékelhetõ szatelitek, sajnos most úgy áll a dolog, hogy sok repülõtér esetében annyira minimum amit össze lehet rakni, hogy nem éri meg vele foglalkozni, vagy a szatelit felbontása már semmire sem jó.. Mindegy, lesz ami lesz.
Köszi a segítséget srácok, megnézem javított e jóéjt

Hypo
En is biztos megveszeom, mar csak azert is hogy lassak PMDG aerosoft Carenado akik kijelentettek hogy nem uzlet fs9 re fejleszteni hogy igen is ha egy bugmentes jol mukodo jo fpst produlako cuccot csinalnak fs9 re igen is MEGVESZIK AZ EMBEREK.

voltak olyan fennhangok hogy max 3 an veszik meg es lewarezoljak LOL

[HUN]FaTaL
Lehetne az iFlyból jóárasított 600-700-800, de úgyérzem, hogy sajnos nem lesz. Flight1nál szokott lenni akció egyébként? 13k az sok 😞

[HUN]FaTaL
Hupsz ez lemaradt, bocsánat 😄

[HUN]FaTaL
Semmi más oka nincsen csak az, hogy komu nem crackel már csak privát. 😊

Hypo
MAX_UNLIMITED_VIS=44000

CptSAB
Szerinted? Nem is tehetett volna másként a Májsztró, de ösmerve, ez elvi kérdés.. Tibinél. Okosak voltak a kis kínaiak, mert flight1 cuccot feltörten nem nagyon látni, az elmúlt 1-2 év távlatába visszatekintve. 😊
Sziasztok! Nagyon jó a börgönd scenery,tiszta élethü! De irtátok hozzá hogy a cfg-n van átirandó dolog! De cfg nincs a scenery mappában! Hol keressem?Igazábol csak annyi idegesitö van nálam,hogy 2 kifutópálya van,és egy marha nagy gödör!Olyan mintha az egész sceneryt kétszer rakta volna le! Mégegyszer nagyon jó bárki csinálta!
hogy érted hogy nem mai vasakra? gyenge a gépem ahhoz hogy betöltse rendesen?

mi pontosan az a sor fs9.cfgben amit át kell irnom?

Amit írsz a fórumra arra 5percen belül reagálnak h beteszik az SPbe vagy megmondják h csináld stb...
Command A B nekem teljesen jól megy, semmi probéma. Flapses dolog se necces ugyan olyan mint a PMDGbe, nem hal bele az ember .Inditásnál nincs semmi gáz, picit nehezen indul meg a gép taxizásnál de különben semmi xtra. Remek hangok szépek a fények minden nagyon jó! Jópár év után úgy érszem tényleg leteszem a PMDG-t.
<#eljen>

[HUN]FaTaL
A mai gazdasági körülmények között igen.

[HUN]FaTaL
Az a távoli rész ahova nem tölt éles textúrákat mert nem a mostani vasakhoz van tervezve. Ugyanezért okádék a víz messze, nagy magasságban. Vedd le a látótávolságot az fs9.cfg-ben 70km-re, úgyse látsz el ilyen messze a valóságban sem. 😊

Hypo
Elso customer review:
I've just finished a flight with it,
will definately park the PMDG 737 now.
It seems like a great plane,flies nice and if you are used to the PMDG 737
you'll have zero trouble with this one,although this is more indepth,
it still is a 737 and as there's a lot of those around for simmers we all know how they work.

There are some minor bugs and the navdata isn't really up to it yet (no TP's)
The strobes and steady switch makes the nav light burn steady,and vv so that ought to be rectified,
and I am not getting used to the fact there is a VC in the craft as I don't want it there,
also the panel navigating window thing is kinda weird but I'll get used to it.

Other then that it is a hoot.
It sounds right,flies right and performs well even on my old AMD 3800 with a GF6600.
I don't have to skimp on settings and still get decent performance,even in the VC which I never use.
So that's a surprise but a pleasant one.
I am keeping it,I've wished for a 737 like this all my FS9 life and thus FS9 lives on.
Hope they'll do even better when the servicepack comes,but for now
in my book this is a flight1 release as to be expected : no major bugs,no major problems,
and great support.

Hypo
Ez meglepo?😊

Megvetted?😮

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Clidey

<#crazya>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
Support jo az mit jelent?

Egyebkent par bugot mar irtak, akkor neked nem jelentkeztek?

CMD A es B csak a foldon lehet engage levegoben nem
Speed brake and flaps levers don't work in VC

Engines behave unrealistic during start/shutdown. EGT is always rising/decreasing waaaay to fast (however, number 1 engine have better EGT behave than engine 2). N2 rises too slowly and it can't reach 25% N2 with fuel cutoff.

Helo Urak!
Kiprobáltam az Ifly-t😊 Hatalmas élmény a support is nagyon jó meg minden😊 Már csak egy festés kéne és minden oké lenne. Ajánlom minenkinek!
Üdv,
ha esetleg nem mûködne a link Illés László jr-ként megtalálsz

feltöltöttem iwiwre 😄 dobok egy linket, a lényeg hogy az erdõnél nézd az elég közel van sztem és mégis ilyen zavaró homályos
http://iwiw.hu/pages/image/imagedata.jsp?imageID=194211692&userID=9295255

Hypo
W7 ben nem tudok segiteni nem hasznalom,

VGA driver milyen? az ujakkal eleg siralmas.

Nahncer settings:
Anti-Aliasing (AA):
Combined 8xS
Gamma Correction

AF:
16x

Optimizations Tab:
Texture Filtering - High Quality
Trilinear Opt - OFF
Anisotropic Sample Opt - OFF
Negative LOD Bias - CLAMP (THIS ONE IS CRITICAL FOR THE 8800 CARDS)

*** In FS9 ***
Turn OFF Anti-Aliasing (AA) checkbox
Filter to TRILINEAR

es itt egy link ahonnan le tudssz tolteni nhancer profilt
itt

esetleg egy kepet felrakhatnal a problemarol