MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
Akkor general egy keyt a vasarlo nevenel nem a sajatodat adod meg csak a bankartyanal adod meg a sajatodat, de a legjobb talan irni flight1 supportank es megkerdezni hogy lehet ezt megoldani biztos van ra megoldasuk, nekem mar eleg sok erdekes dologban segitettek😊

Helo! Elinditom az Active Sky Evolutiont és nem tölti be az adatokat az FSbe. Volt ilyen régebben is de egész nap ez megy. Másnál is van esetleg? Szerver probléma lehet?(az adatokat letölti)
Üdv,
[HUN]FaTaL
"majd onnan indul maga az install."

Ez most komoly? És maga az install nem kér serialt?😄 Mert ha nincs benne még egy védelem a wrapper után az vicces.

http://goo.gl/gd6Zi5

Clidey
Na igen, erre jó volna ha valaki írástudó válaszolna. Mert ugye az installer telepítésekor lehet tulajdonképp megvenni a cuccost a személyes adataim megadása után. Ha mindent rendbe talál, akkor kicsomizza magát egy könyvtárba, majd onnan indul maga az install...ez bizonyos kérdéseket vet fel bennem...már ha értitek mire gondolok... <#ravasz1>
Peti vagy Hypo, esetleg van tapasztalatotok e téren?

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Neeem, csak befolytak a napi pénzek a lányoktól... <#vigyor1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
Na megkaptad az EU-s tamogatast repules nepszerusitesre?😊)))

csak nehogy gond legyen mert te már megvetted, lehet újra venni másnak?😄
28914 hsz
Clidey
Esetleg én is meg tudom venni akinek kellene. Ki se kell fizetnie, teli vagyok dellával! <#circling>

(csak viccõtem!! Kõ a lé! <#zavart1>)

tudok várni semmi gond
Hypo
ok meg kint vagyok a hegyekben, de vasarnap megyek haza, megnezem a flight1 accountomat es hogy mit lehet tenni az ugyben, ha surgos akkor esetleg FIUK A FORUMON VALAKI MEG TUDNA SEGITENI?????

Engem érdekel, köszi
tudok rögtön utalni online, de félek tõle csak hétfõn kapod meg, ha tényleg tudsz ebben segíteni akkor thx
s majd segíts kérlek, hogy tudnám instalálni a cuccost, ha te veszed meg
privin küldj számlaszámot, árat, stb
Hypo
mondom par online kiado tiltott magyar kartyakat, sot par USA online bolt is...hala a lelemenyes hazankfiainak

[HUN]FaTaL
Akkor hazatelefonál 😊 Kiváncsi lennék ha nem így lenne mennyi visszaélés lett volna már. 😄

Hypo
keyfileokat refund utan titltjak es installer nem muik

[HUN]FaTaL
Én még várok vele, ahogy mondtam tegnap, de majd megkereslek akkor ha esedékes lesz. 😊

Amúgy a Flight1 hazatelefonál? 😄 Mi van ha valaki azt csinálja hogy elmenti a keyfilet újratelepítéshez aztán kér refundot. 😄

Hypo
?? Miert kotnenek bele lehet tobbet is rendelni illetve van a megrendelo neve es van a payment nem kell ugyan annak lennie

polluxware
ez költõi kérdés volt?

CptSAB
Abba nem kötnek bele, hogy ugyanarról a számláról többször is megvásárlod a terméket és kérsz hozzá licencet?
Hypo
Szigoritottak sok helyen, pl egy csomo online jateknal a subscriptional mar magyarorszag tilto listan van mert annyi vissza eles volt.

Ha mashogy nem lehet megoldani en szivessen segitek, megvehetem paypalra es ma utaltok

[HUN]FaTaL
De érdekes mert eddig mindenhol tudtam fizetni vele.

[HUN]FaTaL
Akkor én sem fogom.

néztem arra se tudok utalni errõl a fosról<#falbav>
Hypo
😞(( paypal?

na én is megakartam volna venni ifly-t, de a visa electron-t nem fogadják el😞
Hypo
hat ha nem is hivatalossan.....de amilyen dumakat nyomattak amikor kiderult ez a project.....

mondjuk Andras field utan eleg sok mindent kinezek beloluk...akkora parasztvakitast el se hiszem😊

[HUN]FaTaL
Az nagy úr de ngx nem csak FSXre lesz? iFly csak FS9 egyelõre. Amúgy nem nézem ki sem az aerosoftból sem a pmdgbõl hogy mennek fikázni a konkurenciát.

Hypo
dehogynem, a penz az nagy ur am.....

Ja az autopilotra a sensitivy meg joy settings volt a gon ha jol tudom

Clidey
Jaja, errõl beszéltem a tegnap... 😊
Viszont az autopilot problem solved 😊

Clidey
Akkor elõször papírzsepit vegyél! <#idiota>

[HUN]FaTaL
Nem hiszem, nem jellemzõ, hogy ész nélkül fikáznak. Inkább valami 10 éves hülyegyerek lehet.

jaszy76
Én inkább Nektek hiszek. 😉

Hypo
micsoda hulye kommentek a hivatalos forumon, egy csako irta hogy ez egy repulhetetlen nem stabil szar es keri vissza a penzet.....van egy sejtesem lehet pmdg-s vagy aerosoftos arc😊))))))

jaszy76
Folyik a nyálam, asszem ma megveszem én is az ifly cuccot. 😊

Hypo
AS es REX ben is a valos idojarasnal a flight plant veszi alapul es az ahhoz tartozo idojarast tolti es frissiti, tehat az indulo repteren sut a nap de a cel allomason lehet esik ezt tudja

Aha értem. A kérdés második részére nem tudsz mondani valami okosat? <#smile>

Hypo
AS elindit ido legeneral es van ott jobb oldalt egy resz geo prohoz az inditja magatol a geot es tolti a cuccot be

Ez jól hangzik. Akkor ezt azt jelenti, hogy ha elindítom az ActiveSky-t és a GEPro-t, akkor az aktuális idõjárásnak megfelelõen a GEPro maga fogja kiválasztani, hogy melyik textúrát töltse be az FS2004-be?

Van arra valami ökölszabály, hogy kb. hány darab textúrát érdemes legeneráltatni a különbözõ fedettségû égboltokhoz? Én a helpet néztem és az ott látott számot (2) írtam be minden fajta égbolthoz, így összesen 11 db textúra lett a defaultal együtt, de nem tudom, hogy a gyakorlatban megfelelõ-e ez vagy érdemesebb több textúrát készíttetni a progival?

Gondolom a textúrákat csak az FS indítása elõtt lehett frissíteni az aktuális idõjárásnak megfelelõen, menet közben már nem fognak kicserélõdni akkor sem, ha pl. olyan helyre repülök, ahol teljesen más idõjárási viszonyok vannak, mint mondjuk az indulási helyen.

Hypo
alapbol csak ez de van paintkit szoval nemsokara jonnek a festesek

Hm... köszi a beszámolókat. Öröm hallani, hogy ilyen jó addon készült. :-) Alapból csak ez a "gyári" narancssárga festés van hozzá? Vagy van esetleg más is?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Hypo
Ami a fontot illeti, igen mar a kepeken eszre vettem, sajnos a kinaiaknak ez a latin system fontja mast nem hasznalnak, bar meg lehetett volna oldani, esetleg meg kene nezni installkor rak e fel fontot mert ez nekunk nincs fent alapbo, es akkor esetleg at lehetne irni a fontot egy masikra csaka meret stimmeljen.

Hypo
Clidey, Alert - koszi a beszamolokat, orulok, hogy igy sikerult nekik es tenyleg aprosagokrol van szo, ne felejtsuk hogy azert ez nem egy cessna, manapsag alig van addon elsore amiben ne lennenek merfoldes hibak.

Egy sp vel siman orvosolni lehet majd ezeket, pmdg felett tenyleg eljart az ido pedig nagy kedvencem.....

Hypo
Active sky es GEo Pro egyutt muxik ergo idojaras generalas utan az ahhoz illo texturakat tolti be a GEOPRo csak legyen sok fajta legeneralva

Egyébként az FS2004-ben gyárilag lévõ repülõ modellek mennyire jók? Kezdõknek, mint amilyen én is vagyok megfelelnek vagy érdemes beruházni néhány, külsõs fejlesztõ által készített részletesebb modelbe?

Igazad van. Nem vettem észre. Viszont találtam ezt: MyWorld2004

A landclass az egész földgolyót lefedi, plussz vannak régiók szerint mesh fájlok.

Szerintem egy próbát megérne. Valószínûleg rosszabb nem lehet, mint ami alapból van az FS2004-ben.

[HUN]FaTaL
Nem hiszem, ráadásul ez FSXre van.

Találtam ilyet: Europe landclass

A comparisson galery alapján elég jónak tûnik. Mondjuk kérdéses, hogy Magyarországot is megcsinálták-e rendesen?

[HUN]FaTaL
Ha jól tudom ezt hívják Landclassnak amikor az alap FS épületekbõl és textúrákból próbálsz kipakolni valami valódira hasonlót, legalább utcarajz szinten. Nem tudom a MAS tartalmaz e landclasst, de ha nem akkor magyarországra nincs ilyen.

OK, értem, akkor itt is az van mint a REX-nél, hogy kölönbözõ idõjárási viszonyokhoz van egy hozzáillõ textúra és azt kell feltölteni oszt csókolom.

Lenne még egy dolog, amit szeretnék megkérdezni. Észrevettem, hogy bizonyos esetekben a települések alaprajzai nem igazán stimmelnek. Legjobban Nyékládházánál vettem ezt észre. Ahol egy viszonylag nagy településnek kellene lenni, ott elszórtan van némi ház a többi meg erdõ, mezõ, egyebek. Az út és vasút vonalak stimmelnek, de maga a település valahogy nem az igazi. Ez az FS2004 fogyatékossága, mármint hogy nem teljesen pontosak a textúrák? Lehet ezen valahogy javítani? Esetleg készült magyarországról pontosabb textúra amin a települések jobban hasonlítanak a valóságosra?

Clidey
Bezonyám! Nekem olyan Level-D fílingem van...bárhova nyúlok, az mûxik... 😄
Közben megjelentek az agyhalottak is az ofisülön...LOL...