45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Lifer092 #32164 Boldog Karácsonyt, és Sikerekben Gazdag Boldog Újévet mindenkinek! =)
-
#32163 Szóval akkor a két hotfix nem kell. Cool, de jó lesz a liveryket is újrarakni. -
#32162 iFly SP1 RELEASED!!!!
Completely uninstall highly recommended, then install original pack + SP1. -
#32161 Lájkoltam :) -
#32160 Nálatok is vannak LFPG-n nagyfesz oszlopok 08L nél?:(
-
#32159 Kiprobaltam a pro flight sim addont.Valamiert mindig jatszik a HDG trekergetovel.Akar hova iranyit es en tekernem o felulbiralja.
Valaki hasznalt ilyet.?? -
Tóth Balázs #32158 Ez engem is érdekelne. -
#32157 Nincs valami kieg, ami sűríti a default autogent, hogy legalább város kinézete legyen a városoknak és ne 15db kertesházból álljon Köln pl.?:D -
#32156 Jó olvasni való, galéria full screenben kötelező
KATT IDE -
#32155 Sajnos csak az NL2000 féle van de ott meg együtt kell telepíteni az egész ország photosceneryjével, amihez meg nincs autogen :( És nem moduláris mint az FSXes verzió. Ugyanígy keresek Eindhoven repteret is, de avval sem találkoztam még. -
#32154 fs9re nincs valmi szép Rotterdam reptér? a sííípol nekem túl zavaros.. (star,aprócs) -
#32153 Igen a gépigény biztosan nem lesz kicsi. Ahogy az ára sem, szerintem FSX alá is érdemesebb megvárni az iFly-t inkább. Elvileg aki rendelkezik az fs9es iflyal a fórumokon azt olvastam, hogy 15-20$ lesz az upgrade az fsxesre, ha meg valaki csak FSX alá veszi meg akkor gondolom ugyanúgy 55$ lesz mint az FS9es verzió. -
#32152 Nekem a PMDG oktatásban még annó 10kts volt de elvileg ha nagyobbat állítasz be sincs semmi. -
Lifer092 #32151 Hm.. Lassacskán érkezik a PMDG 737NGX - sorozat, igaz FSX-re de kíváncsi lennék rá hogy melyik gép az amelyiken ez elfutna.. XD
Mert hát ugyebár a PMDG -repülők FSX alá nem arról híresek hogy minden géptípuson elmennének.. ^^ A videót nézve róla, kíváncsi lennék hogy a team melyik szuperszámítógépet fogadta fel a felvétel készítésére, mert hát azért valljuk be hogy maga a brutál-részletes NGX cockpit, a videó felvevő program, valamint gondolom és ahogy elnéztem maga az FSX sem ultra-low beállításokra volt belőve.. =) -
#32150 Igen, jól olvastad. Nem értem eleve miért ezt a pályát dobta?
Egyébként azt már megfigyeltem, hogy "Extrém" körülmények közt, gondolok itt 20csómónál nagyobb szélre, lényegesen több furcsa dolog történik...
(Amit észre veszünk) -
LegendTommy #32149 10??? nem 20 az? bizti? nehogy átverj kari előtt -
#32148 Hozzá kell adni a szél miatt igen. Felszállásnál pedig v2 + 10 kts -
LegendTommy #32147 amit kiír az fmc leszállásnál, ahhoz hozzá kell adni +5 csomót?
mondjuk 138kts 40 fokos flaps akkor 143-at kell beállítani a sebihez?
Ha jól tudom akkor felszállásnál v2+20kts ugyi? -
gabesz639 #32146 Ha jól olvasom a szél 311/26 csomó, lehet jobb lett volna szemből megközeliteni a pályát..
Esetleg lehet az történt hogy 130 fokba jöttél ugye 140-nel, az fmc kiszámolja a sebit különböző fékszárnyállásokhoz +5 csomó, te ezt beállítottad ami 140-en, viszont lehet hirtelen változott a szálirány alacsony magasságba amire az fmc-se számitott, és igy 140-ből lett 114csomó!! ez átesést jelent... mivel hirtelen pont teljes hátszeled lett.. -
Lifer092 #32145 Hm.... Divájsz nélkül nem engedi megnyitni... :(( -
Lifer092 #32144 Segítenék, anno én is használtam Profilert, viszont ehhez nem tudom milyen beállítások vannak, nem tudom ha nincs előttem a progi, esetleg képernyőképeket nem tudnál csinálni?
Vagy várjál csak... letöltöm magamnak és megnézem.. ;) -
CzJ #32143 Reméljük hogy tényleg lesz SP , fórumon van egy elég komoly ellendrukker, ő azt akarja h januárba legyen kész, de nem értem mi alapján... -.- -
#32142 Igen, ott is!
Már várom nagyon!
Egyébként szerintem nagyon faca kis gép, azért így hogy minden nap megyek vele 1-2 órát, azért lassan meg lehet ismerni.
Kezdünk össze barátkozni;)
Kíváncsi leszek milyen lesz a SP után. -
#32141 1esen is? Mostmár várd meg azt az 1-2 napot az SPig :) -
#32140 Tudom, hogy az nem arra van, de ha autobrokit használok, akkor besatuzik...:( -
#32139 RTOval nem szállunk le. Amúgy ilyesmi bugok előfordulhatnak. -
#32138 Rossz helyre tettem a vesszőt.:(
Elnézést!
Azt akartam írni:A küszöb előtt kb3NM AP kikapcsoltam ,A flaps olyan volt, mintha csal 50% lenne (15%) és elkezdett csúnyán esni az orra, úgy hogy bele kellett nyúlnom.
JA és a sebesség a kis kilebegtetés ellenére nagyon gyorsan esett.
Gondolom az erős szembe szél...
Amire az orr futó is aszfaltot fogott már csak 90 volt a sebi.
Mire a sugárféknél elérték a turbinák a max fordulatot, már vehettem is le, mert már csak 58 volt a sebesség.
(Ja és RTO használtam...) -
#32137 Attól, hogy kevés a 140 még a flapsnak nem kéne felére esnie, se az APnek kikapcsolni, de egyébként az FMC írja, hogy mennyivel szállj le. 140 nem hinném, hogy kevés. -
#32136 Pillanatra eltűnök már is lemaradok ezekről a "szaftos" dolgokról...:)
Repültem most egy LOWW-LHBP.
Van itt egy kis homály ami a sebességeket illeti.
13R re irányított ATC.
Frankon elkaptam az ILS.
Ja! iFLY737/800 Max utaslétszám, no csomag, 25% üzemanyag.
140 IAS ereszkedtem az utolsó 5NM 40% flaps nyitott futómű.
Szél 311'/26
A küszöb előtt kb3NM AP off,50% flaps és elkezdett csúnyán esni, úgy hogy bele kellett nyúlnom.
A Setting Real médiumon van.
Én hibáztam, vagy kevés a 738 nak a 140? -
#32135 Ha nem tudsz kulturáltan fórumozni, lehet eltolni a biciklit. -
#32134 1. Ez az FS2004 topic, nem az FSX, nem tudom az olvasás megy e, vagy már nem tanítják általános iskolában?
2. Elég nagy betűkkel van kiírva, hogy nincs warez a topicban, a product keyt megtalálod a dvd tokban. -
Tóth Balázs #32133 Te meg normális hangnemben ;)
3 hsz-el a tied után még nem válaszolt senki, és akkor már írod hogy
"eltünt az előző postom vagy mi a *szom?
azt kérdeztem tud e valaki segiteni a FSX product key-jel kapcsolatban. valaki egy működő kódot..plllllzzzzz."
Ez talán az FS2004 topic, vagy mi a *szom? -
9GaBeE0 #32132 ....kössz a tippet........ de msotmár valami hasznos mondatot is írj már. thx -
#32131 nézz mereven magad elé amikor beírod a következő hozzászólást -
Tóth Balázs #32130 Lehet, hogy kibannolták -
#32128 off;)
-
#32127 a lényeg hogy jó véleménnyel vannak rólunk európában -
#32126 De,gondolom,te sajnos nem tudod hogy kell igaz? Vagy ha mégis akkor a mikéntjét megoszthatnád velem, nagyon hálás lennék. -
#32125 Semmi más baja nincs az országnak nem tudtad? A kettős állampolgárság meg a repülőtér neve a két legnagyobb problémánk... -
#32124 kábé.. miért kell az otsztrákokat majmolni? Ne értsetek félre, eredendően semmi bajom Liszt Ferivel...
de úgy mégis
mennyibe fog fájni a névcsere?
vagy ettől remélnek több utast?
ezzel az erővel már lehetett volna Tobak Tibor..
komolyan van ideje valkinek csak ilyeneken filózni?? (talán vmelyik családtag így tölti ki a munkaidőt?)
már csak abban reménykedem , hogy legalább helyesen írják ki a nevet..