45215
  • Lifer092
    Boldog Karácsonyt, és Sikerekben Gazdag Boldog Újévet mindenkinek! =)

• [HUN]FaTaL
    Szóval akkor a két hotfix nem kell. Cool, de jó lesz a liveryket is újrarakni.
  • Clidey
    iFly SP1 RELEASED!!!!

Completely uninstall highly recommended, then install original pack + SP1.
  • eyecandy
    Lájkoltam :)
  • Hont
    Nálatok is vannak LFPG-n nagyfesz oszlopok 08L nél?:(

• chicco
    Kiprobaltam a pro flight sim addont.Valamiert mindig jatszik a HDG trekergetovel.Akar hova iranyit es en tekernem o felulbiralja.

Valaki hasznalt ilyet.??
  • Tóth Balázs
    Ez engem is érdekelne.
  • [HUN]FaTaL
    Nincs valami kieg, ami sűríti a default autogent, hogy legalább város kinézete legyen a városoknak és ne 15db kertesházból álljon Köln pl.?:D
  • Hypo #32156
    Jó olvasni való, galéria full screenben kötelező
    KATT IDE
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos csak az NL2000 féle van de ott meg együtt kell telepíteni az egész ország photosceneryjével, amihez meg nincs autogen :( És nem moduláris mint az FSXes verzió. Ugyanígy keresek Eindhoven repteret is, de avval sem találkoztam még.
  • polluxware
    fs9re nincs valmi szép Rotterdam reptér? a sííípol nekem túl zavaros.. (star,aprócs)
  • [HUN]FaTaL
    Igen a gépigény biztosan nem lesz kicsi. Ahogy az ára sem, szerintem FSX alá is érdemesebb megvárni az iFly-t inkább. Elvileg aki rendelkezik az fs9es iflyal a fórumokon azt olvastam, hogy 15-20$ lesz az upgrade az fsxesre, ha meg valaki csak FSX alá veszi meg akkor gondolom ugyanúgy 55$ lesz mint az FS9es verzió.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem a PMDG oktatásban még annó 10kts volt de elvileg ha nagyobbat állítasz be sincs semmi.
  • Lifer092
    Hm.. Lassacskán érkezik a PMDG 737NGX - sorozat, igaz FSX-re de kíváncsi lennék rá hogy melyik gép az amelyiken ez elfutna.. XD

Mert hát ugyebár a PMDG -repülők FSX alá nem arról híresek hogy minden géptípuson elmennének.. ^^ A videót nézve róla, kíváncsi lennék hogy a team melyik szuperszámítógépet fogadta fel a felvétel készítésére, mert hát azért valljuk be hogy maga a brutál-részletes NGX cockpit, a videó felvevő program, valamint gondolom és ahogy elnéztem maga az FSX sem ultra-low beállításokra volt belőve.. =)
  • Hont
    Igen, jól olvastad. Nem értem eleve miért ezt a pályát dobta?
    Egyébként azt már megfigyeltem, hogy "Extrém" körülmények közt, gondolok itt 20csómónál nagyobb szélre, lényegesen több furcsa dolog történik...
    (Amit észre veszünk)
  • LegendTommy
    10??? nem 20 az? bizti? nehogy átverj kari előtt
  • [HUN]FaTaL
    Hozzá kell adni a szél miatt igen. Felszállásnál pedig v2 + 10 kts
  • LegendTommy
    amit kiír az fmc leszállásnál, ahhoz hozzá kell adni +5 csomót?
    mondjuk 138kts 40 fokos flaps akkor 143-at kell beállítani a sebihez?

Ha jól tudom akkor felszállásnál v2+20kts ugyi?
  • gabesz639
    Ha jól olvasom a szél 311/26 csomó, lehet jobb lett volna szemből megközeliteni a pályát..
    Esetleg lehet az történt hogy 130 fokba jöttél ugye 140-nel, az fmc kiszámolja a sebit különböző fékszárnyállásokhoz +5 csomó, te ezt beállítottad ami 140-en, viszont lehet hirtelen változott a szálirány alacsony magasságba amire az fmc-se számitott, és igy 140-ből lett 114csomó!! ez átesést jelent... mivel hirtelen pont teljes hátszeled lett..
  • Lifer092
    Hm.... Divájsz nélkül nem engedi megnyitni... :((
  • Lifer092
    Segítenék, anno én is használtam Profilert, viszont ehhez nem tudom milyen beállítások vannak, nem tudom ha nincs előttem a progi, esetleg képernyőképeket nem tudnál csinálni?

Vagy várjál csak... letöltöm magamnak és megnézem.. ;)
  • CzJ
    Reméljük hogy tényleg lesz SP , fórumon van egy elég komoly ellendrukker, ő azt akarja h januárba legyen kész, de nem értem mi alapján... -.-
  • Hont
    Igen, ott is!
    Már várom nagyon!
    Egyébként szerintem nagyon faca kis gép, azért így hogy minden nap megyek vele 1-2 órát, azért lassan meg lehet ismerni.
    Kezdünk össze barátkozni;)
    Kíváncsi leszek milyen lesz a SP után.
  • [HUN]FaTaL
    1esen is? Mostmár várd meg azt az 1-2 napot az SPig :)
  • Hont
    Tudom, hogy az nem arra van, de ha autobrokit használok, akkor besatuzik...:(
  • [HUN]FaTaL
    RTOval nem szállunk le. Amúgy ilyesmi bugok előfordulhatnak.
  • Hont
    Rossz helyre tettem a vesszőt.:(
    Elnézést!
    Azt akartam írni:A küszöb előtt kb3NM AP kikapcsoltam ,A flaps olyan volt, mintha csal 50% lenne (15%) és elkezdett csúnyán esni az orra, úgy hogy bele kellett nyúlnom.

JA és a sebesség a kis kilebegtetés ellenére nagyon gyorsan esett.
    Gondolom az erős szembe szél...
    Amire az orr futó is aszfaltot fogott már csak 90 volt a sebi.
    Mire a sugárféknél elérték a turbinák a max fordulatot, már vehettem is le, mert már csak 58 volt a sebesség.
    (Ja és RTO használtam...)
  • [HUN]FaTaL
    Attól, hogy kevés a 140 még a flapsnak nem kéne felére esnie, se az APnek kikapcsolni, de egyébként az FMC írja, hogy mennyivel szállj le. 140 nem hinném, hogy kevés.
  • Hont
    Pillanatra eltűnök már is lemaradok ezekről a "szaftos" dolgokról...:)

Repültem most egy LOWW-LHBP.
    Van itt egy kis homály ami a sebességeket illeti.
    13R re irányított ATC.
    Frankon elkaptam az ILS.
    Ja! iFLY737/800 Max utaslétszám, no csomag, 25% üzemanyag.
    140 IAS ereszkedtem az utolsó 5NM 40% flaps nyitott futómű.
    Szél 311'/26
    A küszöb előtt kb3NM AP off,50% flaps és elkezdett csúnyán esni, úgy hogy bele kellett nyúlnom.
    A Setting Real médiumon van.
    Én hibáztam, vagy kevés a 738 nak a 140?
  • Clidey
    Ha nem tudsz kulturáltan fórumozni, lehet eltolni a biciklit.
  • [HUN]FaTaL
    1. Ez az FS2004 topic, nem az FSX, nem tudom az olvasás megy e, vagy már nem tanítják általános iskolában?

2. Elég nagy betűkkel van kiírva, hogy nincs warez a topicban, a product keyt megtalálod a dvd tokban.
  • Tóth Balázs
    Te meg normális hangnemben ;)
    3 hsz-el a tied után még nem válaszolt senki, és akkor már írod hogy
    "eltünt az előző postom vagy mi a *szom?
    azt kérdeztem tud e valaki segiteni a FSX product key-jel kapcsolatban. valaki egy működő kódot..plllllzzzzz."

Ez talán az FS2004 topic, vagy mi a *szom?
  • 9GaBeE0
    ....kössz a tippet........ de msotmár valami hasznos mondatot is írj már. thx
  • polluxware
    nézz mereven magad elé amikor beírod a következő hozzászólást
  • Tóth Balázs
    Lehet, hogy kibannolták
  • polluxware
    off;)

• polluxware
    a lényeg hogy jó véleménnyel vannak rólunk európában
  • 2Pete
    De,gondolom,te sajnos nem tudod hogy kell igaz? Vagy ha mégis akkor a mikéntjét megoszthatnád velem, nagyon hálás lennék.
  • [HUN]FaTaL
    Semmi más baja nincs az országnak nem tudtad? A kettős állampolgárság meg a repülőtér neve a két legnagyobb problémánk...
  • polluxware
    kábé.. miért kell az otsztrákokat majmolni? Ne értsetek félre, eredendően semmi bajom Liszt Ferivel...

de úgy mégis

mennyibe fog fájni a névcsere?

vagy ettől remélnek több utast?

ezzel az erővel már lehetett volna Tobak Tibor..

komolyan van ideje valkinek csak ilyeneken filózni?? (talán vmelyik családtag így tölti ki a munkaidőt?)

már csak abban reménykedem , hogy legalább helyesen írják ki a nevet..