45215
  • Lifer092
    Komolyan unom már ezt... Egyáltalán megemlíteni a hardvert is. Örülök hogy neked és másnak telik esetleg jobbra. Sajnos nekem nem, akár milyen hihetetlen is.

A másik meg az, ha kicsit figyelmesebben olvasnál akkor a forgalom és a scenery - lentebb vétele még nem a "MINDEN" kategóriába tartozik szerintem mivel csak ezeket állítottam. Szerintem ez a beállítás, nem olyan "hűdebrutálsz*r":

Scenery Complexity volt : VERY DENSE -értéken, ezt vettem lentebb DENSE-re, ahogy a kép is mutatja, valamint az Autogen density is VERY DENSE -értéken volt, ez is DENSE -re lett állítva.

-.-" Az internet már amint látom másból sem áll informatika körökben, mint a másik pc-jének a fikázásból.
  • Clidey
    Lehet pont azért nem lehet itthon kapni...
  • carlosfly
    Ha mindent leveszel johogy jobb az fps ..de akkor lassan mar a monitort is kikpacsolhatod...Masik dolog meg hogy annyira megsem jo az a proci ha ennyit tud...ha lehet kapni itthon ha nem.
  • polluxware
    lehet benne akármi ,ha szarul van bééállítva;)

érdemes végignézni az ezirányú fórumokat ahol az fs9.cfg rejtelmeivel foglalkoznak
  • Lifer092
    Hát nem nagyon kell leértékelni ezt a gépet, mert nem Cerka proci dübörög benne... ^^ Olyan CPU amit itthon nem is kapsz.

Amúgy, a forgalmat levettem, valamint a Scenery -nél Very Dense -ről levettem Dense-re, valamint a Global Texture -t maxról, high-ra vettem, és már egyáltalán nem gáz.. ^^
  • polluxware
    Kellemes Karácsonyt minden szobapilótának!
  • Shortstop
  • LegendTommy
    traffic bőven elég 30-40% szvsz
  • carlosfly
    Kicsivel nagyob masinával biztosan..(configod)
  • Lifer092
    Üdvözlet az iFly 737-800NG -fedélzetéről! ;)

Amúgy nem tudja valaki hogy mivel lehet egy kis plusz FPS-t nyerni a repülőtereken, pl.: Ferihegy? - Mert kicsit megvakarja a fejét a gépem az ifly 737NG VC-jében néha. Az AI forgalommal mennyit lehet nyerni? (Majd nem maxon van) Mert ha felszállok már nem gáz, csak amíg a reptéren vagyok.
  • carlosfly
    Megvetted hivatalosan és ezt irja???? hmm......
  • carlosfly
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!

Üdv Carlos
  • Clidey
    Ószöm piccsör!
    És tánk jú veri mács!
  • gfarkas
    Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog újévet mindenkinek !
  • MatWood
    Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
  • Hypo #32189
  • Gegi86
    Boldog karácsonyt mindenkinek!

De lehet hogy az ajándékok most nem kap senki mert beszívta a hajtómű:)
  • koreny20
    A magyarok sosem képesek megtalálni az arany középutat..... Liszt Ferenchegy.....?
  • chicco
    Méri krix krax mindenkinek
  • LegendTommy
    igen arra gondoltam, de úgy gondolnám, hogy a kékes az az új, amilyen a bbj-n is van, nem?
  • Punkbuster
    igen ha lesz rám is időtök, javítok pontosan "wrong authorization aborting.Please buy FsPassenger" nem értem már leszedtem mindenhonnan mindenfélét,aktiváltam is és felszállás után mindig kiírja....
  • exTrem
    szerintem az összesen kék kijelzős mcp van javítsatok ki ha tévedek, de pl, a HA-LOC-nak régi mcp-je van (ha erre gondoltál)
  • LegendTommy
    már sikerült kösz, nem tudom mi lehetett.
    van olyan malév gép ahol az mcp a kék kijelzős?
  • Clidey
    És persze Merry Christmas for all topiclakók! :)
  • Clidey
    Örülök, hogy rájöttél magadtól is! :)
  • Clidey
    Úgybizony. Meg hogy milyen MCP legyen azt is. De sajna a 600-ashoz továbbra sincs eyebrow nélküli modell... mondjuk nem egetverő, de azért jó lett volna.
  • Clidey
    Nálam van iFly menü, szóval valami gixer történt nálad...
  • [HUN]FaTaL
    Ja láttam képet, így már kicsit egyszerűbb. :) Amúgy most minden egyes gépnél beállítható, hogy van e winglet meg eyebrow vagy nincs, jól láttam?:)
  • LegendTommy
    ifly sp1 tulajok, ha van időtök a fa díszítés közben akkor 32170-re dobjatok választ, thx
  • Clidey
    Van livery manager. Kábé fél perc újrarakni a festéseket.
  • [HUN]FaTaL
    Boldog karácsonyt a topiclakóknak, meg mindenki másnak is! :)
  • Punkbuster
    hali...először is Boldog és sikeres landolásban gazdag karácsonyt meg újévet meg szaloncukrot meg egyebet mindenkinek
    szóval...rem vki jártas az fspassengerben...akkor mesélek...tegnap előtt újratettem a játékot...nem!sőt az egész gépet!de előtte kimásoltam az fspassenger mappát az fs-ből mert hát nem szeretném újrakezdeni a karrieremet...nos feltettem a játékot,rá a fspassengert,beléptem játékba aktiváltam kiírta h fajin minden...kiléptem a játékból bemásoltam a korábban kimentett fspassenger mappámat,visszaléptem játékba meg is volt minden...elkezdtem egy utat,felszállás után kb 3 percre rá kiírja h "" vegyem meg az fspassengert...vmi "the fspassenger "elfelejtettem" please buy it! és kikapcsol...aztán a menüből is eltűnik...nah újratettem megint ugyanígy,de ugyanígy kilép felszállás után azt hittem újra kell aktiválni de nem,mert ha betöltöm a játékot,akkor ott lesz a menüben rámegyek de csak a frissítéseket lehet letölteni szóval aktiválni nem mert már aktiválva van...persze ha felszállok vele egyből lázad! vkinek vmi ötlet?
  • Lifer092
    Akinek esetleg kell majd a jövőben az iFly 737NG -hez, az itt talál bőven:

http://library.flight1.net/?cat=4&paged=1

Görgetés a lap aljára, és ott van hogy Older Entries arra katt és úgy lépked tovább az oldalakra.. Visszafelé pedig értelemszerűen a Newer Entries -re.. ;)
  • Lifer092
    Tudja valaki esetleg, hogy a szintén iFly -os 737NG -hez van valami livery?
  • LegendTommy
    skacok!
    újraraktam ifly-t majd sp1, eddig nagyon tetszik, sok hibát javítottak.
    lehet én csesztem el valamit, de nálam fs-en belül nincs ifly menü, nektek?
  • Hypo #32169
    :) groundon nem nagyon iranyit
  • Hont
    Én is kívánok Boldog Karácsonyt!
    JA és sok új gépet a fa alá!;)
  • BB5207
    NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT
    ÉS KELLEMES IDŐTÖLTÉST KÍVÁNOK MINDENKINEK !!!

• Lifer092
    Na hát igen, picit vannak hiányosságai a Radar Contact -nak is..

:D
  • LegendTommy
    Boldog Karácsonyt és sikeres leszállásokat kívánok az Újévre!