MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CptSAB
ez a fehér réteg meg mint valami szunyogháló..
CptSAB
így nem jó a fórum.. ezekkel a cetlis, néha áttetszõ hsz. dobozkákkal
Nagyon jó így is. Kösz.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

BB5207: nekem mindig mûködött úgy, hogy 737-600-700, aztán 800-900, arra service meg a model update.
BANDI: ja azt nem tudom, én csak 737-est ismerem😊

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Alaska Airlines

http://library.avsim.net/zipdiver.php?DLID=152336

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Mellesleg ha jól tudom, akkor a PMDG MD-11-nél már 2D panelnál is megy az ablaktörlõ. :-)

Balázs,
a 800 és 900 --nál ez mûködik is nekem, ha nem lenne telepitve a service update, mûködne ezek nélkül is ??

Elvileg a reverz alapból az F2 szerintem.

Ablaktörlõnek menni kell ha fent van a 800-900 model és service update is,de természetesen csak VC nézetben😉

Fiúk, , Nagyon köszönöm a segitséget !!!

Ne haragudjatok, de van még egy kérdésem!
<#eljen><#wave><#wave>

Az active Camera2004 van telepitve.
Mit kell tegyek hogy a földrõl lássam azt hogy leszállok ???
Nagyon köszi a segitsédet
Sziasztok

Hypo
Én már meg se szólalok, hátha lesz egyszer alaska airlines.....😊)

chicco
Az ablaktorlohoz nem tudok hozza szolni.A V1 VR V2 adatokat elmeletileg az fmc beprogramozasakor a suly es egyebek fuggvenyeben allapitjak meg.
A motoron levo burkolat neve SUGARFEK.Es valoban leszallaskor hasznaljak a motor erejet hasznaljak fekezesre is.F2 billentyuvel tudod aktivalni.ES hat kb 60 kts ig szoktak hasznalni megallasnal.Air Berlin 90kts.
A speedbraket meg leszallas elott allitsd ARM pozicioba.A futo rugozasara kinyilik es leszoritja a gepet a betonhoz.

alert
Lehet, hogy a 600-700-as modellben ez nincs benne, de erre most nem emlékszem.

Elõször mondja hogy '80 knots' majd 'V1' és 'rotate'. Csak akkor mondja, ha az FMC helyesen van felprogramozva és ott rányomkodtál a v speeds értékekre.

A burkolat, amire te gondolsz az a sugárfék (thrust reverse). A gázkarokon lévõ két kisebb kart hátrahúzva lehet aktiválni, ha a gázkarok alaphelyzetben vannak. Azt hiszem normál bill kiszotásnál Page Down gombot kell nyomni folyamatosan. Speedbrake-hez nincs köze.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Békéscsaba VFR 1.0= A há elmaradt, de megtaláktam. És-> <#worship>
CptSAB
Vasárnap esti adalék.. igaz mostanra már biztos végetért a Rally Bajnokság békéscsabai futama.. :S

Békéscsaba VFR 1.0
Sziasztok!
Bizva a korábbi segitségetekre, ismét lenne néhány kérdésem:

A PMDG 737 600 és 700-nál hiába kapcsolom be az ablaktörlõt, nem indul el! Ez a 800 és 900 -nál ez mûködik. Hol keressem a hibát?

A kifutón felszálláskor, gyorsitás közben, egyszer mond valamit , de nem mondja a V1 és VR sebességeket .
Van valakinek ötlete, hogy mit kellene csinálni annak érdekében, hogy ezt is mondja?

Végezetül egy nagyon buta kérdés😞 Nekem kezdõnek talán nem is annyira buta ?
<#nemtudom>

A sugárhajtómû oldalát fedõ burkolat hátsó fele leszálláskor hátracsúszik. Ezt látom Clidey tegnap 14:57 kor felrakott 6. képén is. Ez nekem nem müködik.
Segitsetek , ezt hogy hivják pontosan, és hogy kell bekapcsolni. (Ugye semmi köze nincs a Speedbrake-hez?)

Nagyon köszönöm a segitséget, és elnézést kérek ha nektek ez nagyon butának is tûnik. A válaszokat hiába kerestem, sehol nem találtam.
További jó repülést, és kellemes napot
Sziasztok
András
<#worship><#wave><#wave>

CptSAB
Repülõtéri objektumokat sajna oda kell gondolni egyenlõre..
CptSAB
Jóvan.. reggel munkába menet elõtt még ki kellett javítanom pár ezt-azt, és nem jutott idõm hogy feltöltsem.. Még az ebédemet is itthon hagytam, Dombóváron leparkoltam cégnél, veszem kézbe táskámat és mindjárt jött a k****a életbe!!!! Hazagyüttem, nemsoká feltöltöm..
Danke! Este kipróbálom<#taps>
alert
Ehh! Hát ez meglepetés volt 😄 ezer kössz! Jövök sörökkel!

exTrem
Nagyon szép munkák 😊, sajnos egyenlõre nincs 55 dollárom, hogy megvegyem a vasat, de a vélemények szerint akkor érdemes lesz ugye ? 😊

Clidey
Alert kívánságára...Travel Service HA-LKE.

(A wingletek is meg vannak festve csak elfelejtettem azt a modell-variációt kiválasztani a screenshotokhoz... <#zavart1>)

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

nem is tudom, tetszik<#crazya>
Pedig azaz. A mágneses elhajlás miatt változtak meg a pályairányok, 128-ra ill. 308-ra. 😊

[HUN]FaTaL
Miért jó a livingston? Ennyit repülsz olaszból mindenfelé?😊

http://goo.gl/gd6Zi5

akkor jöhet nekem egy 800-as ha-lom livingstone😄
utána 900-as alaska airlines hypo-nak
Nagyon vártam már egy jó LHBC sceneryt.
A képek biztatóak. Elõre is köszi! <#taps>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Clidey
Nem, csak két napig csináltak karbantartást...ott volt kiirva pirossal a fórum fõlapján. 😊

Egyébként meg követeljük a Békéscsaba scenerynket!!!!!!!!!!!!!!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Igen, csak mire megírhattam volna ide, addigra lehalt az SG, sorry...

Maestro feltette az ifly 600-as livery-t az avsimra<#taps>
CptSAB
SG mostanában estére mindig kikapcsol.. ?
Igen, ha megnézed a térképeket, azon az irányokat a tranzíciókban.... most 2 fokot változott minden, bár nem tudom miért, elõször valami mágneses dolog ugrott be, de kétlem hogy az lenne😊 teljsen normális😉

sziasztok! tegnap frisitettem a pmdg airac-ot, és érdekes dolog változott meg a 31R lhbp ils megközelités nem 310 hanem 308 fokot adott meg??? <#fejvakaras>
polluxware
😉

L Viper
Kíváncsi vagyok a fás kiegre. Ha tényleg így fel lehet öltöztetni hazánkat, VFR-re magasan a kedvencem lesz.
<#wave>
[HUN]FaTaL
😄DDD

alert
Neee 😄D

Papirzacsi
Máris eltelt 4-6 hónap? Hogy repül az idõ....<#idiota>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

adikakk
Jó estét,
CptSAB én már pár éve modellezek szivesen segítek föleg ha a szegedi részt csinálod de a többibe is...

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

CptSAB
Most már csak modellezõk kerestetnek a kül repülõterek épületeihez.. Szóval hajrá mindenki aki bátorságot érez. Ha ez a sorozat úgy halad, ahogy jó lenne, akkor nem kell majd szégyenkezni. A VFR környezet alapját én lefektetem, egy relatíve pontos afcad (pályák, beton és aszfalt vagyis épített felületek) ott van mindenhol, csak az egyéni épületek kellenek (hangárok stb.) Laci bácsi fás kiegje meg majd úgy megdobja a cucclit.. . A repülõterek AI forgalmát a Mester garantálja.. remélem pingálgatja a Cmelcsiket is.. <#felkialtas><#ejnye1>, ha mán kisírta a szatelit szkinöriket.. 😄 I Fly with you.. ráér.. 😄

Pollux.. lesz majdan Szöged is.. 😊
L Viper
Nagyon keményen dolgozol :-)
Ahogy nézem a textúrázás színvilága az újabb cuccaidban nagyon passzol az általam is használthoz.
CptSAB
Következõ.. lehet hogy Szeged lészen?
polluxware
lendületben vagyol.. <#taps>

[HUN]FaTaL
10.8 szar, tegyél 10.5-t.

Haliho!

HD4890 10.8 driver. Minden bekapcsolva a catalystba élsimítás mégsincs 😞 úgysem hogy ha a szimun belül bepipálom. Help.
CptSAB
Én majd Karácsonykor ráérek iFly NG-vel foglalkozni.. de addig is.. 😊

Még ma este felteszem..
L Viper
Tökély <#eljen>
[HUN]FaTaL
Nem, de van refund. Ha nem tetszik visszakapod a pénzed.

Köszi! 😊 Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen, kár, hogy megvétel elõtt nem lehet kipróbálni... 😞

alert
A PMDG 737-hez nem az igazi hasonlítani, mert ez jóval több annál. PMDG-nél jobban eszi, mert sokkal részletesebb, de amennyivel részletesebb, annyival nem eszi jobban 😊 szóval mondjuk úgy, hogy a kategóriájában nem számít FPS zabálónak. Jól optimalizált.