45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#32245 Én sem verem itt a nyálam minden nap de mégis tudtak eddig mindig segíteni.
Viszont köszönjük, hogy megosztottad az észrevételed.
-
#32244 iFly: Mikor a RESERVERS fuelt kell magdni FMC-ben, kiírja, hogy USING RSV FUEL! Mitől van ez? -
Lifer092 #32242 Ez mind szép és jó, csak igazából ki kérdezte? ^^ -
#32241 azt úgy kellett volna hogy -> NC
csak hogy tudd! -
#32240 No comment csak nem tudom mi a baja egy még full alpha állapotban lévő scenery képeivel D: -
LegendTommy #32239 talán no comment, de ki tudja:) -
#32238 ezt most fordííjad
nc=? -
#32237 nc -
#32236 Akkor jó, nem kell idelinkelnem!
És van még egy százegynéhány megás peccs utáni peccs ami - többek közt - a kabinnyomás-hibát is javítja, azt se felejtsd el letölteni! -
#32235 No igen...ezek is nagy kérdések! -
LegendTommy #32234 megtaláltam a fórumon, ha hazaérek akkor install:) most anyóséknál karizunk, nincs szimem itt:(
thx az infot my capt. -
#32233 as vilnius -
LegendTommy #32232 miről beszélsz mester? azt olvastam, hogy az sp1 felrak új vc texteket, amit felül kell írni, a hozzáadott liveryekével, ezt meg is tettem, erre gondoltál? vagy van valami csomag? -
#32231 OFF
Bocs az előbbiért, csak ezek az egybeírt sz*rságok kiakasztanak. :)
ON -
#32230 És megtudhatjuk mit magyaráz, mert én ma repültem vele egy LHBP-EIDW-LHBP utat, és kisebb bajoktól eltekintve teljesen korrekt a rendszer. -
#32229 OFF
Aztán mennyi a kiadásod gázra, villanyra, netre, kajára, benzinre, rezsire stb? Vagy anyu fizeti még? Gondolkozz, mielőtt "okosakat" akarnál mondani! Tudod, "Nem oktatás hanem építő kritika"
ON
-
koreny20 #32228 ezért írtam hogy kinek nem inge ne vegye magára -
Lifer092 #32227 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!
iFly 737-800 -al, Ferihegy-Schönefeld útvonal.. Az a köcsög FMC egész végig ugatott, már úgy volt hogy kitépem a panelből oszt' megreptetem 14.000lábon. -.-" Idióta egy rendszer, bevan állítva korrektül erre meg magyaráz. Sebaj, legközelebb körültekintőbbek leszünk! Így is késtem már LHBP-Departure -nál kb. 5percet. hmm, levonják a fizetésemből. :D -
#32226 i jó beállítás nekem is elkélne.Van ram boven vidkarin is 1 giga ,de biztos lehetne meg finomitani. -
#32225 kártya, lovi, kurvák, pia, ppl....mi kell még:))) -
#32224 Az igazat megvallva én se dohányzok se nem iszok, sőt ribanc csajom sincs, de én se tudok évek óta félre tenni egy új gépre...:(
Én annak idején (Jó pár éve) IVAO-n repültem, de mivel a gépem nem volt akkora, hogy az igényeimet kielégítse, ezért inkább nem rontottam ott a levegőt, mert nem akartam mások szórakozását elrontani azzal, hogy engedélyt kérek a toronytól, aztán gurulás közben össze esik a rendszerem és eltűnök a sötétségbe köszönés nélkül...
Most is tervezem a gépcserét, de az élet valahogy mindig közbe szól!:(
De ami késik nem múlik!;) -
#32223 Kár volt ezért a hozzászólásért/általánosításért szerintem...akik ide járnak, nem hiszem hogy nikotinfüggő alkoholisták lennének ribanc barátnővel...sőt, merem mondani hogy a szimulátorosok döntő többsége nem az. Ezernyi más oka is lehet annak ha valaki nem tud olyan PC-t venni magának ami kielégíti minden igényét.
Én például kiengedem az összes spórolt pénzemet a kipufogón keresztül...400m magasan. :D -
koreny20 #32222 Mondhatok vmit srácok nekem minden maxra van húzva és még igy is kurva jól megy legkevesebb 30 fps, nagy monitor fasza....mielőtt arra gondolnátok hogy véletlen, nem nem véletlen, hanem direkt vagizok, sokan irják hogy nincs pénzem meg ilyenek....én nem dohányzom, 2 hónapja nem voltam bulizni, ha megyek akkor olyan helyre hogy nem kerül ezrekbe, a pia megvan 1-2 ezerből havonta mert amugy sosem iszom csak buliban, nincs pénznyelő toprongy ribanc csajom akire havi 50 elmegy hanem egy korrekt barátnőm van, és egész nyáron dolgoztam hogy összeszedjek egy rakat pénzt rá igy nemcsoda hogy tellik jó gépre, ez a kis eszmefuttatás azoknak szól, aki most talán rájön hogy ha nem bagózna el havi 20at akkor lehet 1 év alatt komplett gépet cserélhetne és nem erőlködne hogy hogy tudna 2és fél fps-t még hozzárakni a 14 hez hogy kevésbé darabosan szálljon le Ferihegyen. Nem oktatás hanem építő kritika, ha más miatt van pénzügyi gondja valakinek sorry vegye ugy hogy nem neki szól. -
#32221 Én is benne lennék!
Akár IFR, vagy VFR!;) -
#32220 Tedd fel az used vc texturest is! -
#32219 -
#32218 Naugye... -
Lifer092 #32217 Ez szép... VGA Driver frissítés, a legújabbra, valamint egy pár apróbb "cfg" -buhera, és láss csodát mint ha 8magos gépen menne... =)) -
Lifer092 #32216 Amúgy mi anno FSX-el toltuk neten, vagyis hálózatba azt hiszem Hamachi megoldással, vagy Gamespy? - már meg nem mondom, nem emlékszem rá de működött nekünk is. De azthiszem gamespy -volt csak. -
Lifer092 #32215 Az tény, hogy nem a legfrisebb VGA driverem van fent.. Sőt... frissítem és megnézem hogy mit mond.. =)) -
LegendTommy #32214 9545rpm vinyó lehet az oka:)
skacok ez az ifly egy csoda lett, imádom -
carlosfly #32213 Haggyadma.......johogy van 40 FPS-ed ("monitor 17''@18,5'' ) ezzel ne lenne? :D:D:D -
#32212 Okay, accepted! :)
Amúgy nálam minden maxra húzva, de tényleg minden, a forgalom van egyedül 70%-ra véve, és lhbp-n 15-40 körüli frémjeim vannak, de többször van 40 mint 15, tehát bőven elviselhető. Szóval lehet valami vidkari driver problémád van, vagy esetleg rendszer...fasztuggya...millió meg egy dolog okozhat fps-esést...nincs rá egyértelmű megoldás. -
carlosfly #32211 Tudnek en egy jobbat a vitanal. Csinalhatnank egy kozos karacsonyi VFR-t vagy akar tolem lehet IFR-s is. Van vmi progi amivel elvileg fsx es multiba fs9 el be lehet joinolni (vagy forditva). Valamikor probaltam is es mukodott:))
Nah mit szoltok? -
Lifer092 #32210 Egyen meg a fene ha vagánykodásból írtam... Mármint nem téged.. :D Nem annak szántam, csak leírtam.
Nem vitázok, már leírtam. Nem is akartam, sőt nem akartam hogy ennyire "mélyen megérintsen" :D, csak ezzel a témával, elég bántóan felcseszték az agyam 2napja.. És azért "akadtam" ki. -
LegendTommy #32209 Szerintem picit érzékeny vagy, azért mert nem a legerősebb a pc-d az fs-hez azért nem vagy kevesebb ember, nem kell ezen vitázni. Carlos csak rávilágított, hogy nem pakson csücsülsz, és tökéletesen igaza van, de ha hiszed ha nem itt jópár emerkének még gyengébb pc-je van mint a tied, de ki nem xarja le, mindenki azzal repül amivel akar. Olvastam az fs9 vs fsx irományodat és tökéletesen igazad van, de kit akarsz meggyőzni? Ezek a viták tök feleslegesek, olyan pc-t vesz xy amit akar s amire pénze, igénye telik. Amúgy én sem bántásiból írtam ezt, csak lehet, hogy ha megfogadod a tanácsom akkor nem mész bele ezekbe a meddő vitákba. peace -
#32208 Bocsi, tudja-e valaki mi történt az LH oldalával, mert számomra napok óta nem elérhető? -
#32207 Már bocs, de te kezdtél vagizni az "itthon nem kapható" prociddal...
Amúgy peace, csak úgy megjegyeztem. :) -
Lifer092 #32206 Nem vettem a szívemre, ha úgy is látszik. Már kezdek immunis lenni az ilyenekre, csak 1napja tolta fel az agyamat egy toprongy, a CPU témával kapcsolatban.. Szóval elnézést, csak ez kigyütt'... :D -
carlosfly #32205 Nem kell egybol a szivedre venni :) Amugy is karacsony van :)
Udv Carlos