MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
BANDI: ja azt nem tudom, én csak 737-est ismerem😊
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
http://library.avsim.net/zipdiver.php?DLID=152336
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
a 800 és 900 --nál ez mûködik is nekem, ha nem lenne telepitve a service update, mûködne ezek nélkül is ??
Ne haragudjatok, de van még egy kérdésem!
<#eljen>#eljen><#wave>#wave><#wave>#wave>
Az active Camera2004 van telepitve.
Mit kell tegyek hogy a földrõl lássam azt hogy leszállok ???
Nagyon köszi a segitsédet
Sziasztok
A motoron levo burkolat neve SUGARFEK.Es valoban leszallaskor hasznaljak a motor erejet hasznaljak fekezesre is.F2 billentyuvel tudod aktivalni.ES hat kb 60 kts ig szoktak hasznalni megallasnal.Air Berlin 90kts.
A speedbraket meg leszallas elott allitsd ARM pozicioba.A futo rugozasara kinyilik es leszoritja a gepet a betonhoz.
Elõször mondja hogy '80 knots' majd 'V1' és 'rotate'. Csak akkor mondja, ha az FMC helyesen van felprogramozva és ott rányomkodtál a v speeds értékekre.
A burkolat, amire te gondolsz az a sugárfék (thrust reverse). A gázkarokon lévõ két kisebb kart hátrahúzva lehet aktiválni, ha a gázkarok alaphelyzetben vannak. Azt hiszem normál bill kiszotásnál Page Down gombot kell nyomni folyamatosan. Speedbrake-hez nincs köze.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Békéscsaba VFR 1.0
Bizva a korábbi segitségetekre, ismét lenne néhány kérdésem:
A PMDG 737 600 és 700-nál hiába kapcsolom be az ablaktörlõt, nem indul el! Ez a 800 és 900 -nál ez mûködik. Hol keressem a hibát?
A kifutón felszálláskor, gyorsitás közben, egyszer mond valamit , de nem mondja a V1 és VR sebességeket .
Van valakinek ötlete, hogy mit kellene csinálni annak érdekében, hogy ezt is mondja?
Végezetül egy nagyon buta kérdés😞 Nekem kezdõnek talán nem is annyira buta ?
<#nemtudom>#nemtudom>
A sugárhajtómû oldalát fedõ burkolat hátsó fele leszálláskor hátracsúszik. Ezt látom Clidey tegnap 14:57 kor felrakott 6. képén is. Ez nekem nem müködik.
Segitsetek , ezt hogy hivják pontosan, és hogy kell bekapcsolni. (Ugye semmi köze nincs a Speedbrake-hez?)
Nagyon köszönöm a segitséget, és elnézést kérek ha nektek ez nagyon butának is tûnik. A válaszokat hiába kerestem, sehol nem találtam.
További jó repülést, és kellemes napot
Sziasztok
András
<#worship>#worship><#wave>#wave><#wave>#wave>
(A wingletek is meg vannak festve csak elfelejtettem azt a modell-variációt kiválasztani a screenshotokhoz... <#zavart1>#zavart1>)

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
utána 900-as alaska airlines hypo-nak
A képek biztatóak. Elõre is köszi! <#taps>#taps>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Egyébként meg követeljük a Békéscsaba scenerynket!!!!!!!!!!!!!!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
<#wave>#wave>
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
CptSAB én már pár éve modellezek szivesen segítek föleg ha a szegedi részt csinálod de a többibe is...
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Pollux.. lesz majdan Szöged is.. 😊
Ahogy nézem a textúrázás színvilága az újabb cuccaidban nagyon passzol az általam is használthoz.
HD4890 10.8 driver. Minden bekapcsolva a catalystba élsimítás mégsincs 😞 úgysem hogy ha a szimun belül bepipálom. Help.