45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#44014 Ez van. Egy lefordított mdl-be már nem igazán tudsz turkálni. Vissza kell fejtsd. Akkor viszont vesznek az animációk, spec fícsörök (ha van), műszerek... ésatöbbi.
Amúgy az SDK helpjében le van írva ez is. -
#44013 persze jo nagy zöld majd lesz ott hegyi foci pálya, sportrepulest igy is megölték már, árak az egekben, repterek konganak. -
#44012 -
#44011 Sehogy. -
#44010 Szép napot mindenkinek!
Szeretném megtudni,hogy miként lehet a rain drop effektet a VC-hez hozzáadni?
-
#44009 Végülis csak a Magyar Repülés egyik bölcsője, nem nagy ügy! -
#44008 Csak nehogy valaki lemaradjon és sokáig tudjon ürülni ezeknek a gusztustalan rabló férgeknek!
Érdemes elolvasni EZT! -
fs9pilot #44007 Eladóvá vált egy Saitek PROFlight Throttle Quadrant! Mindene megvan, doboz, cd, kiegészítői. Hibátlan állapotban van! Az árat megbeszéljük, nem adom drágán, mert csak itt porosodik, nem használom már, és eddig sem volt agyonhasználva, nem volt rá sok időm! Akit érdekel privátban írjon, és megbeszéljük! Irányár: 8.000Ft -
#44006 :DDDD
Fasza lenne AI-nak, rengeteg FPS lenne az eredmény :D -
#44005 Teee! :-D -
#44004 Úúúúúú van benne iFly 737-700 is? -
#44003 Ezek vannak benne: link -
#44002 Van benne 747-800.
AirBridge, AtlasAir, BritishCargo, Cargo, CargoLux, CathayPacific, EtihadCargo, KoreanCargo, Lufthansa, NCANipponCargo -
#44001 :))))))))) -
#44000 Én még mindig nem tettem fel, de egyre erősebben hajlok rá én is hogy letúrom a WoAI-t és felrakom ezt. De csak FS9 alá, hiába van belőle FSX telepítő is. Ahogy néztem ezek natív FS9 modellek, szóval ha FSX alá is be akarod tenni akkor árnyékok kikapcs, különben nem látszik az AI. Na hát nekem viszont legyen a röpcsimnek árnyéka a betonon, mert anélkül nagyon bután néz ki. -
#43999 53% kedvezmény? Megveszem! :D -
#43998 Addig reklámozzátok itten, hogy még nekem is megtetszik ez az AI cucc. :)
Ellenben van egy problémám. A következő: amikor flight plannert akarok nyitni, akkor kidob a játék a pics-be "failed to read from file" hibával ez mi a szar, eddig nem volt ilyen? Bár tény, hogy vajmi keveset használom, de amikor GA géppel GPS-t repülök, azé jól jönne, ha tudnék a gipsibe útvonalat is tölteni. Erre valaki tud valami megoldást a reinstall-on kívül? -
#43997 http://veddvelem.hu/ajanlatok/3391?utm_source=facebook -
#43996 pláne :) -
#43995 Sőt, van tisztes Sukhoi SSJ-100-as forgalom is. ;) -
#43994 Hát nem tudom leszedni, elvisz a letöltéshez (valami MEGA), ott elkezd letölteni, 99%-nál megáll. Ja és nem találom sehol a gépemen, hogy hova szedte le...... , módosult a nóta; lámaazenyémről lámavagyokláma.... -
#43993 Ezt most hirtelen nem tudom megmondani, később tudom megnézni.
De pl. 787 van. -
#43992 Van ebben az ice traffic ban 747-8 ? -
#43991 Köszi, kipróbálom. -
#43990 Nekem nem volt semmi gond. Nem találtam vírust.
Első körben a forgalomért felelős bgl fájlokat töröltem scenery_world_scenery mappából. (remélem jól írom, most nem tudom ellenőrizni)
Aztán az aircraft-ból a woai pakkokat. -
#43989 Lehet láma vagyok, de nem tudom letölteni az Ice Trafficot, (úgy bevírusoztam, hogy fél napomba került mire kiírtottam), és a WoAi-t hogy szedted le. Már ha sikerül leszednem az Ice-t.... -
#43988 -
#43987 -
bankii #43986 Szééééééép. :-)
-
#43985 javaslom mindenkinek, egy kép lehet effekt nélkül is jó:) -
#43984 Köszönöm barátaim! -
Nájsz érkraft, nájsz szinöri! -
#43982 -
#43981 De szép -
#43980 -
#43979 -
#43978 Üdv Zsolti -
#43977 -
#43976 Közben én is feltettem, marad ez.
A nagy mérete engem nem izgat, mivel anno az összes WoAI pakkot leszedtem. Nem kis munka volt. :) -
#43975 Én is erősen gondolkodom a cserén WoAI-ról erre. Habár nagyon sok hasonlóságot mutat a WoAI-val, de pár modell le lett cserélve sokkal szebbekre benne. Néztem a menetrendeket is, pl. LHDC-t is bekapcsolták a világ vérkeringésébe. :)
Az egyetlen dolog ami gondolkodóba ejt, hogy a WoAI-t jobban lehet "szűrni": pl. csak olyan légitársaságokat raksz fel amerre rendszeresen megfordulsz, így rengeteg helyet spórolsz meg. Ennél meg ha akarod ha nem, az egész világra kapsz forgalmat, 12 gigabájt terjedelemben... :)