45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#32488 Scenery, aircraft, effect gond, bármi lehet. Sokszor ilyenkor jön a klasszikus CTD. -
#32487 Cserélj izzót, vagy nézd meg mi van a monitorod mögött, hátha kiesett a kép !!! Ebből sok mindenre nem jövünk rá. -
#32486 jaaj -.- XD
ezután amúgy már semmit sem tudok csinálni, csak feladatkezelővel bezárni -
#32485 Bizonyára rádsötétedett... -
#32484 Ez mitől van ?
Egyszer csak, menet közben jön...
[IMG][/IMG] -
#32483 na ez jó ötlet!
kezdésnek jó lenne ha zlinhez készítene steam gauge algoritmust;)
tőlem mehet! -
#32482 Programozd le egy addon gép gaujait és add le azt. :)))) Valakit megkérsz (pl. clidey-t) hogy csinálja meg a modelt meg a textúrát, ezt már biztosan elfogadják. :D -
napstR #32481 :)) nem... mérnök informatika. lehet írni tanulmányt,valami 120milló szintes algoritmust programra, programot c++-ban vagy java-ban, webbel kapcsolatosan saját cms-t, adatbáziskezelőt stbstb... hogy én a repülésről szeretnék valami tanulmányt az csak egy dolog. egyáltalán nem biztos, hogy el is fogadják témának, sőt van rá kb. 10% esélyem akkor, ha valami nagyon jó informatikához kapcsolódó dolgot találok ki :) -
#32480 Sajnos attól függ honnan nézzük...
Ha keletről akkor igen.Ellenben nyugatról nézvén sok embernek Klingenbach-nál véget ér Európa!
(Erről csak Mi tehetünk...)
-
#32479 Európán belül azért általában ismerik piciny országunk... -
#32478 azéé, csak felkerültünk a térképre;) -
carlosfly #32477 Ez tenyleg igy van! Nagy fekete keretben.... -
#32476 Azért ez nem gyenge!
Lesz itt még olyan, "Mikor a hóhért akasztják"!
Liszt Ferenc Nemzetközi reptér... -
#32475 Elég furcsa. :-) -
#32474 Már mesét is elfogadnak szakdogának? Mi ez, bölcsészkar? :-) -
#32473 baksi már a TPB.n is ott vagyunk a bannerban;) -
#32472 Találtam egy jó kis oldalt germánosok navigációjához :) (akit érdekel...) -
#32471 De ez csak az fx-fájllal variál. Annak színével meg erősségével. Ettől még panelvilágításod nem lesz, mert az textúra-függő. -
MatWood #32470 Az iFly VC fényének módosítására elméletileg itt van némi megoldás: LINK
A taxi és landing lights fények sajna nálam is a semmibe világítottak, úgy olvastam az SP1-ben ezt megoldották, ezek szerint mégse? Mindenesetre a landing lights-ot lehet irányítani és szépen be lehet lőni. VC-ben a Ctrl + Num Pad 4,6,2,8 gombjaival lehet irányítani.
Esetleg ha valaki rájön mi okozza a problémát az ne tartsa magában! -
#32469 Sajnos az FS kokpit-fény kezelése eléggé korlátozott. Játszani kell az fx fájlokkal plusz a textúrákkal-alfacsenelekkel is.
Az Ariane NG-hez anno összehoztam egyet, elég jól is nézett ki. De annál viszonylag egyszerű volt "megvilágítani" a műszerfalat. Az iFly sokkal több, és szétszórtabb helyekről veszi a panel textúrákat, ami nagyon megnehezíti a fények megbuherálását. Talán majd ráveszem magam azért...mert engem is idegesít picit a sötét pilótafülke. -
#32468 Tényleg nem. Viszont szépnek szép :)) Kiváncsi lennék az fpsre :D -
#32467 "Nem tudom mi koze REX nek az IFLY lampa magassaghoz.."
Valószínű default fájlokat ír felül az ifly meg a rex is, engem a miértje érdekelne. -
#32466 A soundok buherálásán már én is gondolkodtam :) (zenélek, van pár progim :D )
Első nekifutásra a fényeket szeretném megoldani, addig is zseblámpával megyek be a pilótafülkébe és szikózok párat az orrára is... -
#32465 Ez se anyira világos:)))
-
#32464 ja azt a képekről már én is észrevettem.
Nem tudom mi koze REX nek az IFLY lampa magassaghoz..
rex bol vissza defaultba es ugy kene megnezni.
A hang szvsz eleve problemas fs9 ben. Szivtam en is akarhogy allitottam a csuszkakat volt olyan kabin ami bömbölt volt amiben egy kurva hangot se lehetett hallani.
Ha sehogy se tudod beloni akkor en azt csialtam par gepnel hogy a sounds folderukben levo wav-okat editáltam ( lejebb vettem a hangjukat)
Sok freee sound editor letezik de javaslom a soundforge-ot -
#32463 Én is REX után telepítettem az iFlyt, de még mindig a Holdat világítja :) Megpróbálom REX-et buherálni, talán segít... -
gabesz639 #32462 Nekem minden oké, régen csinálta nekem is, mikor felraktam az ifly-t és utána telepítgettem ezt azt, és talán vagy rex fényeket raktam fel utólag vagy nick,s fényeket de az elb...ta. Azért gondolom hogy az volt mert utána friss FS telepitést csináltam, és csak utoljára raktam fel az ifly-t mikor rexet is felraktam már meg mindent és jó lett. -
#32461 "Fatal szerint ez a REX miatt van. Nincs erre valami megoldás?"
Nem szerintem, emlékeim szerint a fejlesztők írták ezt.
A pilótafülke külső sötétségénél engem sokkal jobban zavar, hogy VCben belül is elég sötét :( -
#32460 Texturában én nem sok különbséget láttam. Vagy te észrevettél valamit?
- A taxi és landing LIGHTs-ok a messzeségbe világítanak, előttem full sötét. Fatal szerint ez a REX miatt van. Nincs erre valami megoldás?
- az APU külső nézetben sztem túl hangos, mert a valóságban halkabbnak tűnt :)
- A pilótafülke külső nézetben éjszaka elég sötét és belül is pár wattot levettek :(
- A position light OFF állapotban is világít.
- A strobe elég csigácska (azt hittem, azt legalább javítják...)
Összességében viszont már elsőre túlsúlyban voltak a pozitív észrevételek,de a ma esti tesztelés után okosabbak leszünk :) -
gabesz639 #32459 SP1 után le a kalappal ifly 737 előtt!! Nagyon szuper!!
-
#32458 1.01 1.02 - a két hotfix :) Az SPhez nem kellenek. -
#32457 WHAT?? Micsodát? -
#32456 Ugye nem rakod fel mindig a két hotfixet? -
#32455 Én is próbáltam, de SP1-el ha csak kiválasztom az iFly-t, meghal az FS és kilép. Már 3X is újraraktam az SP1-et iFly-al együtt, de negatív... :( Extra ötlet? -
#32454 fórum főoldal -> fórumozó kereső -> alert bepötyög -> privát üzenet küldése :D -
napstR #32453 Köszi szépen! Szívesen beszélnék vele erről, valaki esetleg tud elérhetőséget? :) -
Lifer092 #32452 Nagyon jó ez az iFly! Le a kalappal, komolyan. SP1-el brutál jó lett, hihetetlen jól optimalizált, nagyon szép, kívül-belül, relisztikus, szinten minden funkció/kapcsoló működik. Egyszóval le a kalappal, megéri a pénzét! ;) -
#32451 Beszelj Alert kollégával.O komolyabban tanulta mint én hisz avionics területen dolgozik.
Ha meg van neki az Aeroknal kapott könyve abban elég jól le van írva minden a maga értelmében.
Minden Digitális dolog a repcsikkel kapcsolatban.
-
#32450 Jajaj!!! Oké-oké... várok-várok...báttönverzsön :) -
napstR #32449 Hát a szívemhez közül álló dolog a repülés :D Ha esetleg írnál erről a projektről néhány mondatot a herczegadam[at]postafiok[dot].hu-ra azt nagyon megköszönném:) Sajnos nem hiszem, hogy túl sokat tudnék segíteni (pl mikrovezérlők programozásában :D), de esetleg írhatnék arról, hogy mit is csináltok és hogyan :) persze szigorúan minden sort a ti engedélyetekkel :)