MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
illetve ( mivel fs a betoltott geppel megy) send to fs és szépen betankol bepakol😊
Segítséget kérnék tõletek, mert a felinstalált LHPP nem jelenik meg a választható repterek közül annak ellenére, hogy az addon scenneryben meg van és külön is kiválasztottam a librében. A telepítõje jelzi, hogy minden rendben. Szerettem volna Egy LHBP-LHNY-LHPP vonalat repülni és így nem tudok.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
http://goo.gl/gd6Zi5
A Pápa VFR-tõl K-DKre lévõ területekrõl nincsenek véletlenül mûholdképeid ? Konkrétan a Bakonyra gondolok.
A másik lehetséges ok, ha az FSUIPC fekete verzióját használod.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Olyan problémám lenne,hogy megvettem az ifly 737-et,xp alatt fut rendesen,win7-re is felcsûrtem az fs-t,ott viszont feketék a displayek,bár a gép már repülésre készen áll!
A 3D cockpit kikapcsolása javíthat a dolgon?
2. Ha jól tudom egy órányi tartalék üzemanyagot szoktam, FMCben nekem 4-5% szokott lenni.
3. Attól függ hova repülsz és mi az alternatív reptér 😄 LHBPnek azt hiszem LOWW vagy LHDC. Az eredeti úticéltól való távolságot kell itt megadni. (tehát ha pestre jössz és loww a kitérõ akkor azt hiszem 116nm
4. Cost indexet én 25ön használom de ez is légitársaságfüggõ.
http://goo.gl/gd6Zi5
a mûszerek is kg-ban jelzik a naftát? fmc
és minden más is kg-ban van? GW,ZFW, stb...
2) Általában 2t.
3) A pontosat nem tudom, mert társaság válogatja, de 50nm szokott lenni egy általános minimum, ugyanakkor valójában más dolgoktól függ: az idõjárásnak egy kategóriával jobbnak kell lennie, mint amit a gép tud abban az idõpontban (+- 1 óra), amikorra számolod az érkezést, plusz megfelelõ pályahossz, tûzoltó kategória, kiszolgálóegység, stbstb kell, hogy rendelkezésre álljon.
4) Járattól és útvonaltól függ, de kb 25-35 között (Malev).
Akkor van szaggatás amikor a vinyóhoz nyúl a progi. Mondjuk van RAM dögivel, nem tudom, hogy miért kell még a vinyót is piszkálnia.
kb mi a különbség dense,very dense,extremly dense között?
nálam kb. 16-20 fps-van és very dense-en áll
1. kg-ba vagy lb-ba számolják a naftát
2. mennyi reserve fuel-t visznek általában
3. alternatív reptér kb. mennyi NM-re van (meg van határozva?)
4. cost index mennyi?
nagyjából ennyi lenne, ja még egy kérdés találtam a neten ezt a fuel planner-t
ez jó, esetleg tudtok jobbat?
thx
a) használd a legújabb 1.5-ös verziót
b) a Scenery Complexity ne legyen nagyobb, mint: Dense
c) a Ground scenery casts shadows-t feltétlen kapcsold ki
d) az Aircraft cast shadows-t is kapcsold ki
e) ha az alábbi objektumokat tudod nélkülözni, akkor a következõ fájlok kiterjesztését átnevezheted *.BCK-ra, így ezeket nem tölti be az FS és ezek javítanak valamennyit az FPS-en:
app-pos.bgl (bevezetõ 3D fénysor)
diszek.bgl (díszek a terminálokon)
dlib.bgl (mozgó jármûvek)
docking-systems.bgl és ds_tartok_pos.bgl (utashidakra dokkolást segítõ animált rendszer)
feljaro.bgl (2-es terminál külsõ oldalán az autó-feljáró)
papi_pos.bgl (3D PAPI objektum a touch down zone-nál)
plexi-1.bgl (3D ívelt plexi üvegtetõk a 2-es terminálnál)
static_vehicles-pos.bgl (statikus kiszolgáló jármûvek)
t1-static_vehicles-pos.bgl (ugyanaz)
Kipróbáltam a Nyíregyházát. Szép nagy területet lefed a scenery és az nagyon jó, hogy pontosan illeszkedik a Magyar Alap Scenery-hez.
Nekem egy kissé fakóbbak a színek, mint a környezõ textúráké, így eléggé látszik, hogy meddig tart az LHNY scenery, de egyébként nagyon szép. Mondjuk az is jó lenne, ha rajta lennének a repülõtér épületei. A korábbi scenery-ben amit használtam azok is megvoltak, habár az alap textúra viszont sokkal egyszerûbb volt. Szóval inkább a tiéteket fogom használni.
Ilyen volt:
Ilyen lett:

1. Budapest 2007 1.4
2. LHS Sármellék
3. LHS Pécs
4. Békéscsaba VFR
5. Börgönd VFR
6. Hungary 2004 Ex Military
7. Magyarország Alap Scenery
8. FSGlobal 2008 EUR
9. ...
Ha a MAS pl. a repülõterek fölé megy:
1. Magyarország Alap Scenery
2. Budapest 2007
Abból kavirc lesz.. a lényeg, mindenképpen lejjebb legyen a listán, a repülõtér sceneryk alatt.
Ha kikapcsolom a BP2007-et, akkor viszont az a gond, hogy a repülõtér betonja valahogy becsúszik az alap talaj textúra alá, így a repcsi alsó része a föld alatt van! A fák és egyéb környezõ objektumok is a föld alatt kezdõdnek. Viszont így nincsenek fák a pályán. Egyébként ha a torony nézetet választom, akkor látszik végig a pálya betoncsíkja, de más nézetekben rondán besûllyed a repcsi a földbe.
Mi lehet a gond?
Az lenne a jó, ha BP2007 bekapcsolása nem okozná azt, hogy fák nõnek a pályán, de nem tudom, hogy mit tehetnék még ezért?
Nyíregyháza VFR