45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#32608 J41 megéri az árát;) -
#32607 ja csige faji alapon "gondolkodik" na ott már a shockwave light se segit.... -
#32606 PMDG cuccok iszonyat drágák, valami 90$ lesz az NGX is a BBJ nélkül.
Persze nekem most még az ifly is drága, sajnos :( -
#32605 áhhh.. bűűröd alatt is della van;) csige mondta -
#32604 elhiszem nem olcso NEKUNK! en nekem sincs meg karacsonykor elment a penz a CaptainSim sale re:)
Mondjuk meg mindig olcsobb mint az MD 11 volt fs9 re kicsit huztam is a szam......................... -
#32603 Megvenném, de nincs rá zseton! -
#32602 SP1 hez nincs crack!!!! mert a gauge feluliras nem muxik...meg kell venni -
#32601 Én is ezt használom!
Az IA is tök jól néz ki! -
MatWood #32600 Kösz, hogy letesztelted, ha újra rakom az FS-t akkor erre ügyelni fogok. Amúgy nekem a Shockwave 3D lights jobban tetszik mint az iFly landing lights-ai. http://hu.forum.ivao.aero/index.php/topic,158184.msg1333519.html#msg1333519 -
#32599 Csak a LAndig Lights ből kell törölni a pipát... -
#32598 Ha a REX-t úgy teszed fel, hogy a LIGHT -l kapcsolatos x kiszeded, akkor úgy nem cseszi szét a iFLY737NG SP1 fényeket!!!
Most már csak azt kell kideríteni, hogy a 4 opcióból melyik az.... -
napstR #32597 más: 737-nél a clb max rate és max angle között mik a pontos különbségek? és miért van az, hogy kiválasztom akármelyiket és -1-el emelkedik a gép?:( -
napstR #32596 mert leszedte piratebay-ről a fos cracket... kéne olvasni hozzászólások! vagy még inkább megvenni és akkor nincsenek ilyen gondjaid :) -
#32595 Hiába szedtem ki...
Ugyan olyan lett...
Egyébként én vissza térek az 1.0 hoz...
Az SP1 ből nem lehet Warez-t használni.
Össze vissza dobálja a szebbnél szebb hibákat.
10 másodpercre elfordulsz a géptől és mikor vissza fordulsz, fejtetőn repül 150 utassal?! Aztán elveszi a seb mérőt, majd 300IAS-nál hirtelen kiengedi a 40%flaps-t. Aztán leszállásnál 3 zöld van a Gearnál, mégis hason csúszol...
Szóval ez így nem működik.
Esetleg, ha valaki megunja, akkor gondoljon rám! -
#32594 Hat kérem szépen nem csak felinstallalni mint az állat aztan jólvan fejes ugrás....
Ugye ha jol emlekszem masodik lepes a CREATE BAckup, aztan az options ablaknal eleve az ember kiszedi a reflections mellol a lights mellol a pipat illetve a water texturnal se kell mind. es utana install fs be.
backupodnak mindenkepp kell lennie a nelkul nem is enged tovabb. -
#32593 Már csinálom is! -
#32592 Akkor inkább REX-et ledobom a pincébe, aztán lemegyek egy borért :) csak REX-et ott ne felejtsem... -
MatWood #32591 Valaki ki tudja próbálni Fatal megoldását? Nekem jelenleg nincs feltelepítve FS. Aki kipróbálta írja le tapasztalatát. Kösz! -
#32590 Persze hogy nem mert az csak az aktuális telepítésre vonatkozik, ha korábban már felraktad vele a világítást akkor az ott marad. De az elején csinált backupot szóval ha azt visszaállítod és utána a lámpák kivételével mindent visszateszel a rexel akkor jó lesz.:) -
napstR #32589 ha valaki feltölti az eredeti landing light-os fájlokat akkor vissza tudjuk csinálni -
MatWood #32588 Sajnos így, hogy már fel van telepítve a REX és a rex lights-ok, majd kiszedtem a pipákat a lights-nál ugyan úgy nem voltak jók a fények az ifly-nál, alapból nem szabad feltenni a rex lights-okat és akkor talán jó lesz az ifly taxi és landing lights-ok, ha ezt hont kipróbálja, akkor talán megtudjuk az igazságot. :) -
napstR #32587 options-ban van :) -
#32586 Itt nincs default :(
-
#32585 Néztem a REXben, hogy a light-okat hol kell defaultra tenni, de nem találtam, a listában a lehetőségét sem. Pontosan merre is rejtőzik? -
#32584 de ha REX menujeben beallitod hogy a lightokat ne cserelje akkor siman hasznalhatod a rex et ifly al egyutt -
#32583 Igen! Azzal nem jól működik a Taxi, meg a landing.
Az üres FS-l rendben volt. -
#32582 Fent van REX neked? Mert nálam a taxi+landing light még mindig bibis. -
#32581 Kipróbáltam!
Feltettem egy üres FS-t.
Rátettem az iFLY737NG SP1-t.
A világítás hibátlan! -
#32580 He-he :) megy, csak tudod minden aprócska részlet érdekel, mert tényleg a gépben ülök néha -
#32579 Blaze Media Convert! Rengeteg beállítási lehetőséged van, hogy milyen MP3-t vagy bármilyen formátumú audio file-t szeretnél. -
#32578 Google: mp3 to wav -
#32577 Nem mindenféle kódolású wavot játszik le. -
Tóth Balázs #32576 Én Nero Waveeditor-ral szoktam. -
#32575 aha, akk kipróbálom és vajon miért nem játszotta le azt amit csináltam ?
mindent ugyan úgy csináltam csak másik konverterrel, lehet ettől ? -
#32574 Easy CDDA Extractor pl. vagy bármilyen hangszerkesztő, Goldwave stb. -
#32573 hmm Neroban az mp3 encode az fizetos ....ergo... -
#32572 pl Néro -
#32571 Sziasztok,
mivel konvertáljam át a .mp3- fájlokat .wav -áá
FSP-hez kéne, amivel eddig csináltam az lejárt, és most amit találtam azzal meg vmi baj lehet mert nem játssza le az FS-ben -
Tóth Balázs #32570 Start switch-ek fölötti két ugyanúgy kinéző kapcsoló, L WIPER és R WIPER. -
carlosfly #32569 Repules utvonal landing stb az megy? :)(felre ne erts)