MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Elõször is melyik hálózatra csatlakoztál 😄 Másodszor le kell tiltani, nem fog eltûnni magától.

http://goo.gl/gd6Zi5

És nem látom a hálózaton a forgalmat? De hallani hallom...
Sziasztok! Miért van az hogy csatlakozom a hálózatra és nem tûnnek el az eredeti fs forgalmak?<#fejvakaras>
ok
[HUN]FaTaL
Két helyre is beírja magát, de csak otthon tudom megmondani hova, mert itt nincs FS. 😊

elvileg töröltem, de lehet valamit kihagytam
[HUN]FaTaL
Nekem tökéletes, regisztrált az fsp-d? Ha nem akkor rakd le az fs-t ablakba, regisztráld be és kész.

chicco
Koszi.A malev mappat masoltam a crewsoundhoz.

Igazabol most jottem ra hogy a cucc az muxik csak vmiert a rohadt ATI mikor fs-en belul jon 1 ablak akkor azt nekem nem jeleniti meg.Csak fekete ablak marad.Ha nyomog 1 esc-t akkor feljon az END FLIGHT MENU es ott alatta latszik csak az az aktiv fsp ablak.Nemtom mi a baj.De ez viddriver az tuti

[HUN]FaTaL
"skacok, aes-t megvettem még régebben, megvettem lhbp-t loww-t, stb...
frissítettem loww-t és azt külön jelzi az aes😞 tehát hiába vettem meg a régit az loww v2 nem megy😞
próbáltam uninstallálni és törölni a regisry-t, de még mindig tudja, hogy már beírtam az eredeti kódot, jó lenne újra megvenne ezúttal a frisset😄
ötlet?"

Este segítek. Registryt kell törölni meg aest és újra beírni a kódokat utána ahhoz aktiválod megint amihez akarod. 😊

Hát ha az ILS mûködik, akkor nem akkor gáz. Max. nem repülök Korfura, ahol csak VOR approach van. :-D

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

polluxware
ekkora vassal sem vort sem vor aprócsot nem szoktam reppeni úgyhogy túlélem😊

egyébként 767 elmehetett volna még fs9re

skacok, aes-t megvettem még régebben, megvettem lhbp-t loww-t, stb...
frissítettem loww-t és azt külön jelzi az aes😞 tehát hiába vettem meg a régit az loww v2 nem megy😞
próbáltam uninstallálni és törölni a regisry-t, de még mindig tudja, hogy már beírtam az eredeti kódot, jó lenne újra megvenne ezúttal a frisset😄
ötlet?
alert
CS 757-el egy bajom van: VOR modban nem mozog a course deviation indicator, ami nagyon gaz. Es ehhez mar nem lesz javitas 😞

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Kösz. Megvan az Avsimen. :-)

jah igazad van, na meg a telepítési útvonal is lehet más
[HUN]FaTaL
Emlékeim szerint alapból települ, legalábbis a dobozossal. Ha mégsem, akkor avsimen túrkálj. 😊

[HUN]FaTaL
Én nem írnám felül a defaultot, különben mindenhol Malév hangok lesznek, és nem biztos, hogy csak malévval repül. Crewpackba kell egy Malév mappa és az fspben ki kell választani. 😊

Ha már CS 757; nincs valakinek kész AES config hozzá? :-)

bemásolod a packot a x:\fs2004\FsPassengers\Sound\CrewPack\
Hypo
Igen arra ertettem en is, a 757 et en is nyustoltem nem rossz abszolut, bar a c130 nekem jobban fekudt😊

polluxware
2.1es cs 757et használom különösebb gond nélkül.. olyan 2D panelja ami annak van... talán a DA fokker ami hasonlítható ebben a kategóriában

az fsx-es 727 elég fps friendly csak éppen látszik hogy néhány helyen hézagos a kidolgozás

Sziasztok! Az active camera-val kapcsolatban kérdeznék! Újra kellett raknom az fst,és feletelepitettem ismét az active camerát,eddig müködött az egér görgöjével a zummolás mostmeg nem. Mit kellene beállitani! Elöre is köszi a segitséget!
chicco
Urak valaki szajbaragosan esetleg.Fspassenger+Malevpak helpet tudna adni.
Koszonom.

CptSAB
Köke az inspekciókat. 😊

Hátulról elõre..
1. a kabin kékjét a hunavia oldalán található kabinnézeti képekrõl mintavételeztem. Sajnos a kabinnak nincs paintkit, ott az eredeti háttére húztam rá egy új réteget. Sokat kellett játszanom, hogy a panel felületek stb. is megmaradjanak, így sajna ilyen világos lett, de javítani fogom, mert ez is benne van az 5%-ban.. 😄
2. Azonosítószámhoz meglesem amit küldesz 😄 A mûszaki eligazító feliratok.. háát. A HAD mintákat letöltöttem még tegnapelõtt este, illetve átnézem a hunavia oldal képeit is, valamit összehozok. Ez is az 5%-os tervben volt..
3. Festékszóróval készült.. az eredeti 2048-as textúra nem ilyen kontúros, az van vissza redukálva. Még tegnap estefelé lementettem pár képet, ezt összevetem a cuccal amit küldtél és akkor kikeverem a zöldet.
Dolgozok akkor az upgraden.. 😊
Elég érdekes a textúra, mert a törzset 4 részre bontotta Vit, bal-jobb, alsó és felsõ. El lehetett vele játszani a terepmintáknál.
Hypo
na azok is megernek egy miset, pedig vannak ott dolgozni tudo emberek is....fsxre kiadott madaraik mostanaban annyira nem rosszak...

Clidey
Igen, maga a röpcsi unsupported a kapitányszimuláció részirû.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[HUN]FaTaL
Elvileg az adatbázisra vonatkozik, de mûködik.

Ismét a CS 757-tel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Az AIRAC firssítésnél, amikor ki lehet választani, hogy FSX vagy FS2004, akkor az FS2004 mellett az van zárójelben, hogy "unsupported". Ez arra vonatkozik maga a gép nem támogatott többé? Mert ha jól láttam, akkor magát az adabázist frissítette.

Hypo
<#eljen>

[HUN]FaTaL
Cant't wait <#eljen> 😊

Clidey

Coming soon! <#wink>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Szép munka, de azért találtam benne bugokat 😊

- A zöld árnyalata talán kicsit élénk, az igazi mintha pasztelesebb volna.
- A zöld élei is túl kontúrosak, a szórópisztoly homályosabb eredményt ad.
- Az azonosítószám karaktertípusa totál rossz, majd küldök priviben erre megfelelõt.
- Habár sajna mint látom Vit barátunk egy textúrára rápréselte a komplett oldalnézetet így a felbontásával nem lehet mit kezdeni (jobb lett volna két félbõl mappolni - külön 1024-es textúra a törzs eleje, és külön 1024 a hátulja, mint pölö a LotusSim esetében), de mérethelyes világosszürke eligazítószöveg-szerûségek és ábrák nagyon feldobnák még így is a festést.
- A kabin belsejének kékje szerintem világos, az igazié élénkebb.

Na ennyi. 😊

CptSAB
Amíg István pingálja a Cápfijukat.. addig én összehoztam egy sima kiképzõ terepfestést. A VC-ben is dolgozgattam.. elsõ körben így ennyi, észrevételek stb. után majd javítom, ahol kell.

chicco
Na ez is +oldodott.

Itthon arulnak Trackir-t.Neztem kint 119$ ami nem sok ,de 100$ felett draga Sipos urek tesznek ra taxot meg vamot.Ugy mar nem gyere be.

[HUN]FaTaL
Na Varsóban tényleg scenery probléma volt, de közben javították csak nem töltöttem le a frissítést. 😊

Papirzacsi
Nem ezt nem tartom bugnak (vagy ezt írtam volna? :-O ). Így is kell mûködnie de, mint írtad is, itt a gázkar nem megy fel magától, márpedig ha én tolom fel annak mi értelme? :-) Ha nem addig tolom, mint az AT, akkor ha ugrál a joy jele, megintcsak le-fel kapkodja majd a gázt. :-)

Ma találtam egy aranyos bugot. 51 csomós szembeszélben repülve a CDU szerint tailwind volt. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
<#taps><#taps>

chicco
ohh kosz mindenkinek.

alert
A Malév csomagra válaszoltak, a radio chatter saját 😊 Még tökéletesíteni kell.

alert
Az ugyanolyan verziószámú gépek a különleges opciókon vagy utólag elvégzett módosításokon kívül teljesen egyformák.

a radio beszélgetés nincs benne(LHBP app)
malév fspassenger
polluxware
wxr nuku -> wilco 737 classis

nem megy sajna
chicco
nagyon jo a Malev fs p csomag.Honnan vadasztad?WXR megy valakinek?

skacok, az oké, hogy van 737-bõl 100-900-ig
100-200 orginal
300-500 classic
600-900 ng, na de mit jelentenek pl. ezek? Boeing 737-86Q,Boeing 737-86J,
Boeing 737-8Q8
esetleg hajtómûre utal, vagy verziószám?
thx
[HUN]FaTaL
Hamburg volt, 3000A és 4000en ment, szerencsére a finalon van a 3000A így az ILS-el ereszkedve már elértem a 3000et, ráadásul pont idõben 😊

alert
Ma sikerült feltölteni a többi videót is a Budapest to Vienna reppenésrõl, iFly-al, úgyhogy akit érdekel:

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4

polluxware
40%on hagytam.. ez tény<#kuss>

alert
Mondtam, hogy van ami kimaradt 😊 amúgy nem szükséges az áramot ellenõrizni, mert nem engedi fel a hálózatra a generátort, ha nem okés. Igazából azt akkor nézik, ha valamiért nem megy fel, hogy mi a fakk van.

alert
Nem tudom, hogy nálatok bug vagy jó a szimuláció, de ha jó, akkor van magyarázat. Azért vette le a gázt, mert nem toltad fel a gázkart. A valóságban, amikor eléred a 80 csomót, akkor az A/T üzemmód átvált THRUST HOLD módba, ami annyit jelent, hogy leold minden automata vezérlést és annyi lesz a tolóerõ, ahol a gázkarok utoljára álltak. Ezt azért csinálja, hogyha beszarik a system, akkor ne dögöljenek bele, hogy néhány feeten leveszi a gázt. Azt hiszem 700ft AGL-en aktiválódik újra a CLIMB THRUST. Ha jó a rendszer, akkor nálad azért vette le a gázt, mert a gázkar nem volt feltolva és így visszaszabályozta, amikor átváltott az A/T THURST HOLD módba. Sajna a joy-on nem mozgatja a gázkart az A/T 😊 Ezt az üzemmódot is elzi amúgy a PFD-n. Majd kipróbálom, hogy szimulálva van-e vagy bug volt 😊