45215
  • spyy55
    Sejtésem szerint nem az az iFly van meg neked, amire szükséged van
  • Lifer092
    Nálam is vannak érdekes dolgok az iFly-ban, Sp1 után, például van amikor leszállás közben, kitolja magától a gép hátsófelét, elmegy minden cockpit fény, elszállnak az autopilot értékek, mint ha a villanyszerelő elnyírta volna a kábeleket, olyan hirtelen jönnek elő ezek..

Leszállok, a gép már úgy érkezik mint ha 500km/h-s F5-ös tornádó tolná a gép hátsóját jobbra... Tényleges leszállásnál meg oldalazik kifelé a kifutóról, aztán a fűben kötöttem ki egy kis driftel egybekötve.
    Visszajátszásból látszik hogy majd nem totálisan kitolja az oldalkormányt, hogy miért lövésem sincs.. Más minden működik szépen.. Érdekes egy gép ez.
  • spyy55
    Az SP1-előtti iFly FMC-ben működött a ZFW (kgs). És igen: olvasom a MANUALT!!!
  • [HUN]FaTaL
    Na jó mindegy, amúgy is rég volt, talán igaz sem volt. :)
  • Papirzacsi
    Pedig de.:-) Határozottan emlékszem.;-) Na térjünk vissza normális témára!
  • [HUN]FaTaL
    Kapd be. :-D

1.0-ban határozottan emlékszem, hogy nem működött normálisan.
  • Papirzacsi
    Meg is látszik a válaszaidon. :-D

SPYY55: biztos, hogy kg-ra van álltva az IFLY?
  • [HUN]FaTaL
    Hagyd már, nem mindenki olvassa el a többszáz oldalas manualt, én sem. Általában csak a tutorial flightot szoktam megnézni, illetve hiba esetén (mint pl. ez) nyitom ki max.
  • Papirzacsi
    Mondjuk a manualból? Nem azért írták meg, hogy nagyobb legyen tőle a telepítő csomag.
  • [HUN]FaTaL
    oké, csendben maradok :D
  • Papirzacsi
    Rosszul bizony.
  • [HUN]FaTaL
    Ha jól emlékszem zfw-t nem is lehet beírni, de lehet, hogy rosszul tudom. :) PMDG ugye magától számolja mindkettőt szóval ott más.
  • spyy55
    Igen, csak úgy tudtam megoldani.

Papirzacsi: már hazarepültem, nem tudom megmondani :( (egyébként azt hol tudom meglesni?)
  • Clidey
    Good evening emberek!
    Kicsit átdolgoztam a Malév-packot hogy kompatibilis legyen az SP-vel meg pár bugot javítottam, illetve belekerült még ez-az.
    Innen letölthető. Teszteljétek, és ha minden oké, akkor megy fel az avsimre.
  • Papirzacsi
    Mennyi a max take off weight annál a gépnél amit betöltöttél?
  • [HUN]FaTaL
    Írjál GW-t.
  • spyy55
    iFly - FMC - ZWF!?
    000.0-t ad meg beírási karakterek lehetőségeként. A config tool-ban 51510 kgs a súly, de semmit sem fogad el az alábbiak közül:
    051.5, 51.5 stb. Ötlet?
  • kad
    Kösz!
  • [HUN]FaTaL
    Van uninstallja. Egyébként aircraft mappa, gau mappa meg pmdg mappába is telepít.
  • Lifer092
    Danke!
  • Clidey
    Config Manager -> My Fleet -> Page 2, jobb alsó sarok
  • kad
    Sziasztok,

azt kérdezném, hogy ha le akarom szedni a PMDG 737NG repülőket, akkor csak simán törlöm az Aircraft könyvtárból vagy a registy-ből is kell valamit törölni? Az MD11-et és a B747-et továbbra is akarom használni.

Kösz!
  • Lifer092
    Üdv aboard!

őőőizé. Nem tudja valaki hogy SP1-után az MCP panel stílusát vagy színét hogyan lehet variálni? A kijelzőkre gondolok itt, ugye vagy narancssárga vagy cake.
  • spyy55
    Ennyire ne vágjátok az ereiteket iFly vagy PMDG miatt... Ha repülni akartok - és TISZTÁN, akkor hajrá! :) Tényleg ott van a cucc, ha áldozol 1-2 ezerrel ide vagy oda... No para! Csak egy kell!!!!!!!
  • napstR
    gondolom nincs élsimítás. megold -> nhancer
  • alien1313
    Akinek van 9500GT-je 500MB RAM, küldene egy beállítást FS alá, de az nvidia-t is!
    Most álltam át W7Prof 64bit-re XP 32-ről.
    ASUS P5B
    Core 2Duo E8200
    Előre is köszönöm.
  • Clidey
    Megfogjuk, persze... :)
  • Hypo #32621
    Hát igen Js41 VC a legszebb
  • Hypo #32620
    meglássuk Maestro
  • Clidey
    Najahh, de iFly lesz FSX-re, és nem 90 dodóért... Szóval a kérdés továbbra is kérdés a válaszom meg továbbra is a válaszom... :)))
  • [HUN]FaTaL
    WOAI
  • exTrem
    WOAI
  • koreny20
    a woaisokat nem csinálja meg, neked adobe trafficod van azon akkor javít?
    Melyik traffic jobb adobe vagy woai? tapasztalatok?
  • polluxware
    ezt csak azért mondottam, mert pölö wingbest-en a twin otter 9400, míg ez 11200.... namost a kettő ég és föld

csak így értem... az md11 meg a többi alapból drágábbak

ngx-ig a j41nek van a legyszebb koppitja sztem (mármint fsx ifr kategory)

(a cs is szép.. de abban nincs efis gaupack)
  • [HUN]FaTaL
    Egyébként meg ja, lófaszt. :D
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem egyelőre ez nem kérdés mivel ngx nem lesz fs9re ifly meg nincs fsxre.
  • Clidey
    Akkor viszont felmerül a kérdés: lesz-e annyival több/jobb a PMDG NGX hogy megérje majdnem a dupláját az iFly árának? Szerintem lófaszt. :)
  • [HUN]FaTaL
    Mindegyik PMDG gép megérné az árát, csak, ha nincs rá akkor nincs. :)
  • Hypo #32610
    na:))

• polluxware
    apropó shokkvéVV...

lassan kiadják az A2A spitfirét