MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Bár ha kijön, repülni sajna nem nagyon tud majd, mert a YRAK-on nincs alkalmassági, meg amúgyis eladó lett egy nagyobb projekt körvonalazódása miatt 😊 de azért remélem nem csak a repülésért jönne amúgy sem ki!)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
http://goo.gl/gd6Zi5
Lesz 800 is? Esetleg még egy 700-as? 😊
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Holnap tölthetõ a kecskeméti MiG-29B/UB AI csomag.
Puma szd.: 03,04,06,09,10
Dongó szd.: 11,16,18,21 és 26, 27 UB
az AI model az avsim.ru oldalon fellelhetõ

amúgy szokható... de ezen változtathatnának
Alert nezve az Ifly videoidat egy dolog jutott eszembe, nem nagyon lattam a videokon a taxi gondot amit sokan emlitettek a forumokon, te tapasztaltad??
ja es jok a radio hangok😊))
Így most van egy elég nagy kitérítési szögtartomány, ahol nagyon lazán mozog a joy, de a legkisebb mozdításra reagálnak a repülõ vezérsíkjai, így ha csak megmarkolom a kart már elkezd fordulni vagy emelkedni a repülõ, ami nem túl jó. Kézben tartható az irányítás, de sokkal több figyelmet követel, mint a régi analóg Thrustmaster Top Gun joy-ommal.
Szóval én is azt szeretnémy tudni, hogy milyen érzékenységet és holtsávot érdemes beállítani, hogy jól mûködjön az új joy-om?
"The VERY last word on 3D-Mesh scenery for Microsoft Flight Simulator!"
Csak domborzat.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Nem feltétlenül szükséges, hogy használni tudjam mind két szim alatt.
Szeretném megkérdezni azoktól akik használják az fsglobalt, hogy "csak" a domborzatot változtatja meg vagy az eredeti elmosott texturákat is lecseréli. Elsõdlegesen a texturákat szeretném cserélni de a domborzat is lehetne reálisabb. Tudnátok valamit ajánlani ami jó FSX-re és FS2004-re is? Freeware, payware is érdekelne.
Köszönöm!
Nem tom volt mar? Nagyon szép.
link na nem en
én full
Ha megtalálod a különbségeket értékes tárgynyereményeket nem sorsolok ki! 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
http://goo.gl/gd6Zi5