MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Nos mondd meg apudnak hogy az ördög szánkázzon a hátán igazán kitolhatná az orcáját a repellõtérre valamelyik hétvégén (veled egyetemben 😊 ofkorz), és akkor elsõkézbõl kaphat infókat! 😊 És ne hivatkozzon mindenféle munka elfoglaltságra, úgyis tudom hogy csak a lábát lógatja bele a Dunába! 😄
(Bár ha kijön, repülni sajna nem nagyon tud majd, mert a YRAK-on nincs alkalmassági, meg amúgyis eladó lett egy nagyobb projekt körvonalazódása miatt 😊 de azért remélem nem csak a repülésért jönne amúgy sem ki!)

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
CptSAB
[HUN]FaTaL
Remélem lesz 800, 800 livingston, 600 citibank és a fehér Travel Service 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Profi!! <#eljen>
Lesz 800 is? Esetleg még egy 700-as? 😊

alert
Aerosoft AES.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

alert
Mindkét verziót megcsinálták.

Köszönöm a segítséget, megnézem a GEPro-t.
CptSAB
"Jó szokásomhoz híven", most sem bírok veszteg maradni..
Holnap tölthetõ a kecskeméti MiG-29B/UB AI csomag.

Puma szd.: 03,04,06,09,10
Dongó szd.: 11,16,18,21 és 26, 27 UB
az AI model az avsim.ru oldalon fellelhetõ

Alert a videódban a follow me-s kocsi milyen kiegészítõ? 😮

Clidey apum kérdezi, hogy Tibikével mi a helyzet, mert rég hallott felõle?

polluxware
fs9-t is odaírták.. vagy már volt ilyen?

polluxware
hát ez tényleg gáz.. ráadásul nekem 40 és 30% között olyan kicsi az érzékenység hogy rögvest 30 után 42-45re ugrik a gázkarral

amúgy szokható... de ezen változtathatnának

Hypo
Ohh i see koszike az infot, remelem javitjak. Bar engem a fontok idegesitenek a legjobban a kepek alapjan

alert
Pedig van, csak megszoktam már mennyi gázt kell adni 😊 40-45% N1-re elég jól elindul akárcsak az igazi, utána ha visszaveszed egybõl 37%-ra, akkor szépen lehet vele gurulni. Viszont ha lejjebb veszed, akkor megáll. Ez az, ami nem szimpi..

exTrem
Zsír 😄 úgyis most jártam ott, jó lesz virtuálban is repkedni arra 😊😊😊

[HUN]FaTaL
Aerosoft Orly is megjelent.

Hypo
Jaja mar jeleztem, jo kis cucc, en szeretem flytampa cuccait.

Alert nezve az Ifly videoidat egy dolog jutott eszembe, nem nagyon lattam a videokon a taxi gondot amit sokan emlitettek a forumokon, te tapasztaltad??

ja es jok a radio hangok😊))

alert
FlyTampa-nak megjelent az új reptere (Buffalo International). Szokásos minõség...

[HUN]FaTaL
Csak domborzat, textúrákhoz én GEProt használok.

[HUN]FaTaL
Én min.

Nekem is joy-os kérdésem lenne. Most vettem egy Logitech Force3D Pro (vagy ilyesmi) joyt. Mivel eddig nem használtam soha FF-es joy-t így eléggé szokatlan a cucc, mivel nem húzza semmi vissza középre a kart, szóval olyan lötyögõs az egész.

Így most van egy elég nagy kitérítési szögtartomány, ahol nagyon lazán mozog a joy, de a legkisebb mozdításra reagálnak a repülõ vezérsíkjai, így ha csak megmarkolom a kart már elkezd fordulni vagy emelkedni a repülõ, ami nem túl jó. Kézben tartható az irányítás, de sokkal több figyelmet követel, mint a régi analóg Thrustmaster Top Gun joy-ommal.

Szóval én is azt szeretnémy tudni, hogy milyen érzékenységet és holtsávot érdemes beállítani, hogy jól mûködjön az új joy-om?

Papirzacsi
Ahogy a honlapjukon is áll:
"The VERY last word on 3D-Mesh scenery for Microsoft Flight Simulator!"
Csak domborzat.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

A texturákkal kapcsolatban olyasmire gondoltam mint az orbx az fsx-hez.
Nem feltétlenül szükséges, hogy használni tudjam mind két szim alatt.
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni azoktól akik használják az fsglobalt, hogy "csak" a domborzatot változtatja meg vagy az eredeti elmosott texturákat is lecseréli. Elsõdlegesen a texturákat szeretném cserélni de a domborzat is lehetne reálisabb. Tudnátok valamit ajánlani ami jó FSX-re és FS2004-re is? Freeware, payware is érdekelne.

Köszönöm!
Papirzacsi
Úgyemlékszem a default értéken, de most nem tudom megnézni. :-)

chicco
Ma meglesem.De nekem tetszett.Mondjuk ha a szarny ilyen koszos lenne Szemethy Tibi bacsi azonnali mosast rendelne el ejszakara.

Nem tom volt mar? Nagyon szép.
link na nem en

chicco
nagyon picit tobb mint 0

ifly tulajok, ti milyen joystick sensit állítottatok be az ifly menûbe?
én full
Clidey
Volt benne pár hiba ami bántotta a szememet de nagyon 😊
Ha megtalálod a különbségeket értékes tárgynyereményeket nem sorsolok ki! 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Köszi
Közben sikerült megoldani, nem csatlakozott valóban köszi a segitséget..
chicco
szep tibcsi .De miert is a patch.Hibatlan a madar

Papirzacsi
Ugyan nem nagyon tudom ,hogy most milyen a vatsim stuffja, csak a nagyonrégire emlékszem nagoyn homályosan, de attól, hogy ott vagy listán, még nem biztos, hogy az FS is csatlakozott a szerverhez. Mert az FS alapból, ha bármilyen multi szerverhez csatlakozik, akkor kikapcsolja az AI-t.

Persze, attól mert a hálózaton vagy még nem biztos, hogy a multiplayerben is benne vagy. A multiplayeres ablak eltûnik? Próbálj esetleg kézzel csatlakozni. Amúgy SB-ot használsz?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

thx captain
Nem tudom, a rádió rendben van megnéztem a vatsim online pilóta listát rajta vagyok amikor connectet nyomok , csak egyedül az ai forgalom marad az erededi és nem a hálózati forgalmat látom...
Valószínûleg azért, mert nem csatlakozott a multiplayerhez, nekem akkor csinált ilyet.

[HUN]FaTaL
thanks!!!!

Clidey

Ja és elöjön az fs beépitett atc ablak is de miért?
régebben letiltotta, most újra feltelepitettem és nem tiltja le, ez érdekes mert nem csinált még ilyet... <#szomoru1>
Ha Squawkboxot használsz, akkor az automatikusan letiltja az AI forgalmadat, amikor csatlakozol a multiplayer session-höz.

CptSAB
Max. egy szélcsendes völgyben fog leszállni a pógár. Oltári könnyü cucc.
[HUN]FaTaL
Ja VATSIMet nem tudom, mert elvileg ott a gépeden található AI gépekbõl csinálja a forgalmat a többi pilótához a cucc. FSben kell levenni 0%-ra az AI-t. IVAOnál is, de ott MTL csomagot telepít és abból rakja ki a többi pilótát, ami szerintem jobb. 😊

alert
<#worship>

L Viper
<#nyes><#eljen>
Nagyon jóóóó!
chicco
lejto

take off <#taps>
vatsim, hol tiltsam le?