MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig én is eljutottam... Azt gondolom, nálam valami fogalom zavar lehet...
Amit Ti mondatok, akkor ezek szerint a Dip/Arr indulásnál nem is használjátok, csak az érkezésnél?
Útvonal tervezõvel.
http://goo.gl/gd6Zi5
Igen, pont ez a gondom!
Hogyan hozom össze, hogy az útvonal és az indulási eljárás találkozzon?
Az RTE be megadom a ind. ill érk repteret. A második oldalán az ûtvonalat.
A Dep/ARR pontba kiválasztom az adott pályához tartozó lehetséges eljárások közül ami a leginkább megfelelõ az útvonalamhoz?
?Utána akkor módosítanom kell az útvonalat , hogy passzoljon az indulási eljáráshoz?
Na itt vagyok gondba?
Most kb 5-6 oldal, meg térkép, meg egy doboz Seduxen van már nyitva, de még mindig nem ok...
Külön külön mûködik mind a két eljárás.
Egy hete küzdök minden este.Már annyiszor repültem le LHBP-LOWW hogy ha kivágnak egy fát, azt is észre veszem.
A MD-11 fordítását most töltöttem le Tõled!
Nagyon nagy segítség! Köszönöm szépen!
"A hibát az elhagyási protokollal vétem. Ti miként hozzátok össze?" - Úgy érted az indulási eljárást? Megadjuk az FMC-ben, méghozzá úgy, hogy a vége passzoljon az útvonalhoz, ezért nem igazán kell a HDG, sem pedig az, hogy te adj meg olyan interszekciókat, amik közel esnek a feltételezett pályához.
"A végénél szintén gondolom, hogy térkép kérdése az optimális besorolási etikett." - ez meg biztos az érkezési eljárás akar lenni. Nos igen, nem árt ha van hozzá térképed, de ezt is ugyanúgy mint a SID-et az FMC-ben kell megadnod oly módon, hogy az útvonalad végpontja a STAR/Transition kezdõpontja legyen, és akkor szépen lerepüli a robot.
MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/
Nem tudja, hogy az Active Camera 2004-nek mi lehet a baja? Elvileg mûködik, mert pl. a szél süvítés hallatszik, de az egérrel körbe nézegetés/nagyítás és egyéb dologok viszont nem mennek. A 2.0 verziót próbáltam.
Próbáltam a 2.1-et is, ott mûködtek a dolgok, de csak a default pályán, mivel nincs regisztrálva.
FMC-hez kérném a véleményeteket.
Megtervezem az útvonalat. (általában útvonal tervezõt használok és azt próbálom kiegészíteni olyan intersection-kal amik a legközelebb esnek a "feltehetõen" aktív pályához amit kaphatok...)
A hibát az elhagyási protokollal vétem.
Ti miként hozzátok össze? (Egyáltalán ennek így kell mûködni?)
Ha HDG-vel Takeoff után ráfordítom direktbe az útvonal kezdõ pontjára akkor hibátlanul le repüli a végpontig az útvonalat.
A végénél szintén gondolom, hogy térkép kérdése az optimális besorolási etikett.
Ezt nem is tartom annyira problémásnak, de az hogy LHBP legalább alap fokon ismerjem, az szerintem alap kérdés lenne...
Üdv Hont
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
1. OOM problem
2. CTD when input route data in the RTE page 2/2
3. Sometimes, the plane CTD when LNAV to the last waypoint.
4. Add real CDU font
5. Can't track HOLD pattern.
6. The ECON speed may freeze to M0.77
7. The FD go-around mode can't be engaged
8. The overhead IRS display may display incorrectly.
9. Push "DES NOW" at CDU DES page didn't illuminates the EXEC light.
10.TCAS still can pass test when IRS is not working.
11.REVERSER light didn't illuminate when the thrust reverser is commanded to stow
12.After entering REF airport in the POS page and goto RTE page, the REF airport will automatically display in the scratchpad
13.The panel status can't be saved.
14.Flaps Up Airspeed changes to VREF+70
15.Enter the cruise altitude in the PERF INIT page will illuminates the execute key.
16.If command pitch and roll modes are not engaged, the F/D command bars do not appear.
17.The Master (MA) Flight Director Indicators illuminated incorrectly when A/P and F/D are all engaged.
18.The progress page 2/4 displays wind date incorrectly.
19.Some logic errors in pressurization system.
20.The passenger signs will not working without electric power.
21.The "BAT DISCHARGE" illuminated incorrectly.
22.The thrust mode is CLB during descent. Now, it is CRZ.
23.The thrust mode is TO during go-around. Now, it is GA.
24.The plane can't track LOC very accurate at high magnetic declination.
25.The N1 mode can't engaged correctly without entry weight date into CDU.
26.The BBJ2 use default 737's sound package.
And more.....
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
1 ha raklikkelek az fmc-re nem ugrik elo.De a tobbi muszer igen
2. vc ben nem tudom rahuzni a speedbreak-et mkor sir a drag required
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
kerót meg 737fuel planner-el tudod fsuipc keresztül real time-ba megadni
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Szoval a hibajelenseg hogy felszallas utan miutan bekapcsolod az autopilotot es nyomsz egy vnavot a gep le fel hintazik....
ALT betekerve
FMS ben a climb profile ok, magassagott is megadva
CLIMB profile FADEC ben beallitva
AT on
FLCH: commands the autopilot to climb or descend depending on the selected
altitude. When climbing pitch will control airspeed and throttles will set to CLB1
or CLB2 (see MCDU TRS pages). For descents the throttles will retard and
pitch will control airspeed. FMA vertical mode will display FLCH.
Mit ir ki az FMA - FLCH, ASEL,ALT,PTH?
FLCH -t hasznalod?
Ti már találkoztatok azzal a problémával, hogy ha bekapcsolom a HDG-t a robotpilótán, akkor vagy beveszi és egy idõ után ledobja, vagy el sem fogadja?
Mert engem most ezzel kínoz.
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Ezen van Eyebrow. 😊 De elég egy is, csak gondoltam hátha... 😊
Nagyon profi, szép munka! Köszi!