MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hont
Szia Fatal!

Eddig én is eljutottam... Azt gondolom, nálam valami fogalom zavar lehet...
Amit Ti mondatok, akkor ezek szerint a Dip/Arr indulásnál nem is használjátok, csak az érkezésnél?
[HUN]FaTaL
LHBP-LOWW: LHBP SID TORNO UY56 GIGOR STAR LOWW

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
"Hogyan hozom össze, hogy az útvonal és az indulási eljárás találkozzon?"

Útvonal tervezõvel.

Hont
Szia Zsolt!

Igen, pont ez a gondom!
Hogyan hozom össze, hogy az útvonal és az indulási eljárás találkozzon?
Az RTE be megadom a ind. ill érk repteret. A második oldalán az ûtvonalat.
A Dep/ARR pontba kiválasztom az adott pályához tartozó lehetséges eljárások közül ami a leginkább megfelelõ az útvonalamhoz?
?Utána akkor módosítanom kell az útvonalat , hogy passzoljon az indulási eljáráshoz?
Na itt vagyok gondba?
Most kb 5-6 oldal, meg térkép, meg egy doboz Seduxen van már nyitva, de még mindig nem ok...
Külön külön mûködik mind a két eljárás.
Egy hete küzdök minden este.Már annyiszor repültem le LHBP-LOWW hogy ha kivágnak egy fát, azt is észre veszem.
A MD-11 fordítását most töltöttem le Tõled!
Nagyon nagy segítség! Köszönöm szépen!
skacok már volt róla szó, de sajna elfelejtettem, mit kell s hova beírni, hogy ne állandóan a cargo terminálra küldjön az atc (ifly 737 offkorz)
vzsolo
"FMC-hez kérném a véleményeteket." - szerintem jó dolog... 😄
"A hibát az elhagyási protokollal vétem. Ti miként hozzátok össze?" - Úgy érted az indulási eljárást? Megadjuk az FMC-ben, méghozzá úgy, hogy a vége passzoljon az útvonalhoz, ezért nem igazán kell a HDG, sem pedig az, hogy te adj meg olyan interszekciókat, amik közel esnek a feltételezett pályához.
"A végénél szintén gondolom, hogy térkép kérdése az optimális besorolási etikett." - ez meg biztos az érkezési eljárás akar lenni. Nos igen, nem árt ha van hozzá térképed, de ezt is ugyanúgy mint a SID-et az FMC-ben kell megadnod oly módon, hogy az útvonalad végpontja a STAR/Transition kezdõpontja legyen, és akkor szépen lerepüli a robot.

MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/

Hali!

Nem tudja, hogy az Active Camera 2004-nek mi lehet a baja? Elvileg mûködik, mert pl. a szél süvítés hallatszik, de az egérrel körbe nézegetés/nagyítás és egyéb dologok viszont nem mennek. A 2.0 verziót próbáltam.

Próbáltam a 2.1-et is, ott mûködtek a dolgok, de csak a default pályán, mivel nincs regisztrálva.

polluxware
Hont
Sziasztok!
FMC-hez kérném a véleményeteket.
Megtervezem az útvonalat. (általában útvonal tervezõt használok és azt próbálom kiegészíteni olyan intersection-kal amik a legközelebb esnek a "feltehetõen" aktív pályához amit kaphatok...)
A hibát az elhagyási protokollal vétem.
Ti miként hozzátok össze? (Egyáltalán ennek így kell mûködni?)
Ha HDG-vel Takeoff után ráfordítom direktbe az útvonal kezdõ pontjára akkor hibátlanul le repüli a végpontig az útvonalat.
A végénél szintén gondolom, hogy térkép kérdése az optimális besorolási etikett.
Ezt nem is tartom annyira problémásnak, de az hogy LHBP legalább alap fokon ismerjem, az szerintem alap kérdés lenne...

Üdv Hont
Clidey
Azért a Budapest Scenery supportja se rossz...ott még akár tettleg is bántalmazhatok ha épp nem vagyok megelégedve... 😛

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

alert
Igazából ezek voltak a fõ hibák. A support kétségkívül a legjobb, amit valaha láttam 😊 A service pack pedig maga lesz a megváltás 😊 Tényeg megéri a pénzét ez a madár...

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Clidey
Ez lesz benne a mostani hotfixben. Nem semmi... 😉

1. OOM problem

2. CTD when input route data in the RTE page 2/2

3. Sometimes, the plane CTD when LNAV to the last waypoint.

4. Add real CDU font

5. Can't track HOLD pattern.

6. The ECON speed may freeze to M0.77

7. The FD go-around mode can't be engaged

8. The overhead IRS display may display incorrectly.

9. Push "DES NOW" at CDU DES page didn't illuminates the EXEC light.

10.TCAS still can pass test when IRS is not working.

11.REVERSER light didn't illuminate when the thrust reverser is commanded to stow

12.After entering REF airport in the POS page and goto RTE page, the REF airport will automatically display in the scratchpad

13.The panel status can't be saved.

14.Flaps Up Airspeed changes to VREF+70

15.Enter the cruise altitude in the PERF INIT page will illuminates the execute key.

16.If command pitch and roll modes are not engaged, the F/D command bars do not appear.

17.The Master (MA) Flight Director Indicators illuminated incorrectly when A/P and F/D are all engaged.

18.The progress page 2/4 displays wind date incorrectly.

19.Some logic errors in pressurization system.

20.The passenger signs will not working without electric power.

21.The "BAT DISCHARGE" illuminated incorrectly.

22.The thrust mode is CLB during descent. Now, it is CRZ.

23.The thrust mode is TO during go-around. Now, it is GA.

24.The plane can't track LOC very accurate at high magnetic declination.

25.The N1 mode can't engaged correctly without entry weight date into CDU.

26.The BBJ2 use default 737's sound package.

And more.....

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Ám legyen akkor úgy. 😊 Mindenesetre nálam akkor sem csinálja sose. 😛

Papirzacsi
A support forumon írták, hogy túl érzékeny a GPWS. Nálam ezt már az ILS-en lógva is elõadta akkor pedig nem nagy a V/S, arról nem is beszélve, hogy a "Terrain Terrain" jelzést az RA és az RA változásának sebessége alapján adja, nem pedig a V/S értéke alapján. A mesh hibák okozhatják, de ez megint a már említett túl érzékeny kérdés.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

[HUN]FaTaL
Nekem változó, nem mindig csinálja, de ez bug.

Clidey
Nem biztos. Nekem például nem kajabál sosenem. Lehet az is hogy túl nagy varióval süllyed.

Papirzacsi
Bug

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

chicco
23 dolog ami nem tetszik az ifly-ban.

1 ha raklikkelek az fmc-re nem ugrik elo.De a tobbi muszer igen
2. vc ben nem tudom rahuzni a speedbreak-et mkor sir a drag required

polluxware
talán mert a kifutó is talajon van.. asszem<#miaz>

Ifly 737: nekem (meg alert videójában is) közvetlen leszállás elõtt mindig kiabál a bácsi hogy Terrain, Terrain! erre mi a magyarázat amikor teljesen ok minden, flaps, gear, stb...?

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

[HUN]FaTaL
Viszont most mûködött a TOGA 😊

Hypo
<#taps><#taps>
Cool na ez akkor megoldodott😊))

[HUN]FaTaL
Kerót megadom kézzel, vagy FSPassengers, nincsen vele gond csak kérdeztem, mert jelen pillanatban FSP nélkül repülök. Szerencsére az fs is kiír mindent (zfw, gw stb) szóval nem probléma. 😊

polluxware
az csak akkor múkszik ha "új free flight"-ot kezdessz egy adott típussal..

kerót meg 737fuel planner-el tudod fsuipc keresztül real time-ba megadni

exTrem
dettó

chicco
1 olyan problemam lenne ,hogy Rex installnal nem talalja a D+DX9_34.dll filet.Valaki szembesult mar ilyesmivel?

[HUN]FaTaL
Mûködik valakinél az ifly payloadja? Mert nálam a 600assal semmit nem csinál. Mindig 100% keró van benne, meg valamennyi csomag amennyivel gondolom feltelepül.

Hát bazz! Úgy néz ki, hogy a POS INIT volt a probléma! :-D Nem aludt el a NO POSTION... felirat, csak simán kitöröltem. Végigcsináltam, ami a tutorialban van, elaludt a NO POSITION... és láss csodát, faszán mûködik minden. :-D

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Hypo
Na este megnezem mert nem repultem sokat vele inkabb 135-145 el mentem, de ugyan az elvileg a ket rendszer.

Szoval a hibajelenseg hogy felszallas utan miutan bekapcsolod az autopilotot es nyomsz egy vnavot a gep le fel hintazik....

ALT betekerve
FMS ben a climb profile ok, magassagott is megadva
CLIMB profile FADEC ben beallitva
AT on

Nem igazán segített, ugyanezt mûveli, így vélhetõen én vagyok béna. Majd még részletesebben átböngészem a tutorialt.

Hypo
OK akkor probalj meg egy reinstallt, most bongesztem vegig a support forumot de nem talaltam a temahoz kapcsolod irast😞 remelem a reinstall segit

Hm.. ebbõl reinstall lesz, mert a tutorialnál is úgyanúgy csinálja.

Hypo
A manulabna van egy tutorial flight ha azt bepotyogod ahogy van akkor is csinalja? Mert ha igen es mindent jol csinalsz akkor valami gond van lehet reinstall

Hypo
Na akkor haladjunk, trim jol be van allitva?
FLCH: commands the autopilot to climb or descend depending on the selected
altitude. When climbing pitch will control airspeed and throttles will set to CLB1
or CLB2 (see MCDU TRS pages). For descents the throttles will retard and
pitch will control airspeed. FMA vertical mode will display FLCH.

Hm...lehet, hogy az FLCH a bibi, mert aztat nem nyomtam meg, és nem is aktív.

Az FMC-ben elvileg minden jó, a kijelzõn ki is rajzolja a vertical profile-t, csak nem követi. A climb-ot, és descent-et nem piszkáltam az FMC-ben, csak cruise-t állítottam maximumra. Egyébként ha jó emlékszem, akkor az ASEL világít.

Hypo
Huha valami nagyon nem stimmel akkor nalad, en nem tapasztaltam ilyen problemat. Minden jol van belove, FMS ben is?
Mit ir ki az FMA - FLCH, ASEL,ALT,PTH?

FLCH -t hasznalod?

Légyszíves valaki magyarázza már el, hogy a Feelthere Embraer 195-nél az autopilot miért csinálja azt, hogy az átesésig felhúzza a gép orrát, aztán meg zuhanásba viszi, hiába nyomom meg VNAV-ot, még véletlenül sem követi, csak így hullámvasutazik. Elõre is köszi.

Clidey
<#taps><#worship><#eljen>

CptSAB
Mig-29AI csomag letölthetõ.. traffic fájl mellékelve a forrás állományokkal. Aki kevesli a kedd, szerda, csütörtöki, pénteki repüléseket, az átírhatja sima 24Hr ciklusra a WEEK-et, és lám, lám máris egész nap, mindig indulnak a Magyar Huszonkilencesek.
Igen! 😞 Igazad van, ahogy nézem, már egy 700-ason sincs szemöldök. 😞 Akkor így jártam! 😊

Clidey
<#crazya> Thx Apci!

Clidey
Majd Apci vagy Alert kijavít ha tévedek, de tudtommal már egyik Maléves 737-esen sincs eyebrow mert befalazták. Valamikor volt, de az már a múlt. 😊

Clidey
Úgyérted csak VOLT rajta eyebrow... 😊

Sziasztok!
Ti már találkoztatok azzal a problémával, hogy ha bekapcsolom a HDG-t a robotpilótán, akkor vagy beveszi és egy idõ után ledobja, vagy el sem fogadja?
Mert engem most ezzel kínoz.

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

chicco
Szemöldök.Mire gondolsz a 4,5os ablakra .

PL, lehetne még ez: HA-LOR
Ezen van Eyebrow. 😊 De elég egy is, csak gondoltam hátha... 😊
Nagyon profi, szép munka! Köszi!

chicco
Szep munka Tibcsi 100 koszi

[HUN]FaTaL
Okés, köszi ezeket is. 😊

Clidey
Egy 800-as még lesz meg egy Livingston is és slussz. Még egy 700-as minek, a Citibankos meg már régóta nincs a Travelbõl meg elég az a kék. Esetleg azt még megpeccselem majd némi tükrözõdéssel és kész.