45215
  • Clidey
    Bug, de nem nagy cucc kijavítani, csak egy clickspot-ot kellene rakni a flap-lever fölé. Ha birtokomban lenne a source, öt perc alatt meglenne... :)
  • Clidey
    Szerintem az benne van a buglistbe, legfeljebb nem a mostaniban lesz javítva. De mintha láttam volna erre vonatkozó kérést már...
  • LegendTommy
    flying wild alaska s0101 szedhető a kalózoktól, yippee
  • [HUN]FaTaL
    Nincs kedved reportolni a Spoiler VC bugját (nincs egér) és a görgő problémát amit lejjebb említettem alertnak? Az én angolom nem tökéletes. :D
  • Clidey
    We will be releasing the SP1 Rev 2, which has the following fixes.

1. Adjust the sensitivity of the GPWS
    2. PACK light may illuminate incorrectly
    3. The pitch limit indication should not display when plane on the ground and flap up.
    4. When Approach Mode Selector rotate to APP or B/CRS mode, the ILS Pointer and Deviation Scale may display incorrectly.
    5. Vertical speed on PFD should show VS in 50 feet increments.
    6. Some texture issues at MCP panel.
    7. Descent Path may incorrect.
    8. Engine failure feature may have no effect.
    9. Flaps Manoeuvring Speeds may display incorrectly.
    10. Add flap lever sound.
    11. The FD may guide the wrong pitch when pass acceleration altitude.
    12. Update the assume temperature thrust logic.
    13. AP shouldn't be disengaged by clicking CMD buttons.
    14. Now, T/C and T/D symbol will automatically disappear 1 min after pass that point.
    15. The fuselage may transparent if repaint with alpha channel.
    16. The landing light may disappear when use add-on light package.
    17. Now the engine compact mode and SYS page can display at the same time.(press ENG and then press SYS)
    18. The min speed at the PFD should be 45 knots.
    19. Some warning light logic is incorrect when the battery is the only source of electrical power.
    20. The logic of overhead NAVIGIATION, DISPLAYS have improved.
    21. The ELEC 1 HYD PUMPS should link to engine 2, the ELEC 2 HYD PUMPS
    22. Now the route will update even fly manually.

This is planned to be the final update until the Feature Pack.
  • Clidey
    Azt a 2.700 ft-ot simán megéri a cucc, mint hogy itt szívj a varezzal. Szerintem.
  • [HUN]FaTaL
    Tudom mi miatt van csak kiváncsi voltam, hogy másnál is, de ezekszerint igen. Nem tudom, hogy ez bug vagy feature e. :)

#32798: Amikor kérem a hátratolást akkor szoktam aput indítani, addig ground power. :)
  • koreny20
    Nem működik az FMC-je nem kapcsolbe, használhatatlan nem kertelek nem eredeti a cucc ha esetleg tudod hogy lehet az fmc-t javítani megköszönném ha nem akkor utánanézek mennyibe kerül eredetiben, köszike
  • alert
    Az APU működtetést általában próbálják minimalizálni költségtakarékosság miatt. Ha elérhető külső áramforrás az állóhelyen, akkor azt használják és az utasok beszállítása közben indítják az APU-t és csatlakoztatják le a külső áramforrást. Ha nem érhető el, akkor folyamatosan jár az APU, mivel nincs más áramforrás. Normál járatoknál 30-40 perces fordulóidőnél általában nem kérnek külsőt, tehát szintén jár az APU. 737NG APU 105kg-ot fogyaszt óránként, levegőben pedig 80kg/óra.
  • alert
    Ez mind programozás miatt van. Sajna ők így csinálták meg. A spoiler az bug.
  • spyy55
    Miért? Ki mikor kapcsolja be az APU-t és hány kgs fogy a balból indításig?
  • Lifer092
    Megvan, viszont nem sűrűn repülök vele... De mond, mi a gond? =)
  • koreny20
    Használ vki közületek captain sim 757-est? Lenne egy kis problémám
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudod, mi az oka annak, hogy VCben a spoilert nem lehet egérrel "megfogni"?

Amit még észrevettem, hogy az MCP kivételével sehol nem lehet rendesen görgetve tekerni a kapcsolókat, mert arra teker ahol épp a mutató áll, mindegy milyen irányba görgetek. :(
  • jtompi
    igen 737-600
  • [HUN]FaTaL
    Ilyenről én még nem hallottam. 737?
  • jtompi
    Sziasztok!
    Egy kis segítséget kérnék. PMDG-ről lenne szó.
    Amikor kiválasztom alapon 30%-on megy a throtle és még fék mellett is kúszik a gép. A joystickon a gáz alapon van.
    Csak a PMDG csinál ilyet. A többi gép rendesen megy.
    A cfg-t néztem de ötletem sincs mit írjak át és mire.
    Valakinek esetleg van valami megoldása erre?
  • [HUN]FaTaL
    Köszi, reméljük. :)
  • alert
    Szerintem nem. Többen kértek erre vonatkozó beállítást az új konfig tool-ban (mint pl a Wilco-nál), de nem tették bele. Talán legközelebb.
  • Lifer092
    Na ez engem is érdekelne....
  • CzJ
    Jó reggelt! Valaki esetleg megtudná csinálni Iflyra a HA-LOI-ra és a -LOK-ra felragaszott Official Carrier of EU Presidency of 2011 matricákat?
  • [HUN]FaTaL
    Na ez is belekerült, gondolom holnap frissítik avsimen, beküldtem az új verziót.
  • [HUN]FaTaL
    iFlynál nem lehet valahogy beállítani, hogy milyen gyakran vagy hány fps-sel frissítse VCben a gaukat? Láthatóan "szaggatottan" mutatja a magasságot pl. emelkedésnél, 2D-ben sokkal smoothabb az egész.
  • alien1313
    Az Active Camera Tower nézetét hol lehet beállítani, mert jelenleg a gép belsejébe lóg félig a pilőta fülke magasságában?
  • alien1313
    Akkor melyik? 197...?
  • CzJ
    Ja és ez a 80-as postra ment nem a 81-sre... Sry:)
  • CzJ
    Ahoz tényleg elég sokáig kell használni.. Különben Crossfeed..:)
  • [HUN]FaTaL
    Miért kéne az aput hosszú ideig használni?
  • spyy55
    A bolondgomba! :) "Ha valaki egy nagyon rövid út során a hajtóművek beindítása előtt hosszabb időre kényszerül használni az APU-t, és ezáltal a szárnyban (iFly ) lévő kerozin szintjének csökkenése miatt instabillá válhat a gép, mit csinál?"
    (ez a kérdés már erősen hasonlít egy vizsgafeladathoz )
  • koreny20
    Nekem pl a legújabb Nvidia driverrel nem megy, viszont a 197. akárhányassal faszán minden játék, minden alkalmazás
  • alert
    A legújabb x64-es nVidia driver-t telepítetted win7-re, vagy amit a Windows Update tölt le? Próbáld meg a weboldalról letölteni és telepíteni.
  • alien1313
    Emberek segítsen valaki! XP alatt rendesen futott az FS és most, hogy átálltam W7x64-re akadozik. Hol keressem a hibát? Esetleg működő beállítást tudna valaki küldeni!
  • LegendTommy
    az első évadnál szépen hozzá lehetett jutni innen-onnan, de most nem lelem:(
  • alert
    Valahol már adta a Natgeo is, tehát még egy eséllyel több, hogy valaki megvegye :) mellesleg megveheti az itthoni History is, de arra nem látok sok esélyt :)
  • Lifer092
    Szerintem esélytelen hogy itt leadnák kicsiny hazánkban... Hacsak a Discovery nem venné meg valami isteni csoda folytán. - De sok esélyt nem látok rá.. :((
  • LegendTommy
    ice pilotsról valami hír?
  • [HUN]FaTaL
    Nincs mit, én köszönöm a képet :)
  • Clidey
    Thanks for the credit!
  • Clidey
  • Clidey
    Az első kép ötletes, bár kicsit éles az árnyék kontúrja szerintem...
    De a másodikon minek okán lett piros a szárnyvég?