45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#32848 Nem nézi van e nagyobb, tedd fel az 1.1et akkor is ha ugat, hogy kompatibilitási gondok lehetnek (nem lesznek). -
abassc #32847 Ez tök jóóó!Végre van élsimítás semmi rece tök jo és szép!
Köszi a tippet! -
#32846 Nem olyan sok az, csak ne a dugattyús motorokhoz mérd. A gázturbinák ilyen kis teljesítménynél, fogyasztás tekintetében nem versenytársai a dugattyús motoroknak.
Clidey: Van, de lista vagyok, még olvasni is a fórumot, nem hogy írni oda. :-D -
#32845 Kössz mindkettőtöknek! Ezt kerestem. -
#32844 Csinálj magadnak egy accountot és postold, ne uszícccsá! :D -
#32843 A 72kW hoz képest tényleg irreális...
Mellesleg a 105kg/h is baromi sok...
Ha ez egy TU-154 ben lenne,akkor is sok! -
koreny20 #32842 megvan az net framework már csak annyi a kérdésem hogy honnan lehet hozzá szerezni voice-t :D -
#32841 Lemértem a dolgot, és az IFLY737 APU-ja ~360kg/h-s fogyasztással bír. Ez regiment. Nem véletlen, hogy 1 óra alatt már imbalance van. Valaki posztohatja bugként a készítőknek. -
koreny20 #32840 Ez az EditVoicePack Net framework 1.1.4322-t ír mint kritérium, de nem tudom letölteni amugy si már a 4-es verzió van fenn ez mit takar ez a probléma? -
#32839 EditVoicePack -
#32838 EditVoicePack az ATC program neve. -
#32837 Van egy program, amivel a default ATC szövegelését fel lehet gyorsítani és be lehet tenni rengeteg légitársaság hívójelét is az FS-be (hogy kimondja). Valaki egyszer már segített, de nem találom a hsz-t. Pls. -
LegendTommy #32836 -
#32835 Köszi. Nem is olyan nagy... Szinte hihetetlen,hogy elég. -
Tóth Balázs #32834 Köszi szépen!:) -
#32833 A 72kW-ot tudja hozni 31000 lábig, felette 52kW. 41000 láb felett pedig nem működik. Ha minden csak erről működik, akkor akkor áramot és levegőt kb 10.000 lábig tud kiszolgálni, ha lekapcsolod az áramot, akkor 16000 lábig még maximális mennyiségű levegőt tudsz elvenni tőle (bleed), ha a levegőt kapcsolod le, akkor áramot pedig 41000 lábig tud adni. -
#32832 Pont meg akartam kérdezni, de megelőztél...
Hány kW teljesítményű kb egy ilyen kávéfőző? -
#32831 Detto nálam is ez van, még nekem sem volt lelkierőm kipróbálni, hogy a mentett állástól van vagy mástól. A fogyasztást arra írtam, amit elvileg egy NG APU-nak el kellene fogyasztania. -
#32830 gyanus a masodik -
#32829 Nálam az Iflyban az APU nem minden esetben produkál fogyasztást. Jelenleg még nem jöttem rá, hogy az elmentett repülések okozzák ezt, vagy a mentett repülés betöltése után a menüből történő tüzelőanyag töltés, de nálam bugzik az APU. -
#32828 Holnap megyek dolgozni meg lesz -
koreny20 #32827 és javul vele a grafika a régebbi enhancer+régi driverhez képest?...élsimítás...stb -
#32826 Thx neked is Apci! Bármi infótok van, ne kíméljetek! ;)
Remélem a fotóról sem feledkezel meg amit ígértél...! ;))) -
#32825 Lehet használni a legújabb nVidia drivereket FS-hez, csak már nem az nHancer kell hozzájuk, hanem az nVidia Inspector nevű progi:
http://www.simforums.com/forums/nhancer-settings-for-new-drivers-updated-v1932_topic36586.html
http://forum.avsim.net/topic/291720-how-to-set-aa-in-fs9-and-fsx-for-nvidias-2xxxx-drivers-now-with-working-transparency-aa/ -
#32824 Okay! Thx! ;) -
#32823 NA végre. -
#32822 Tibcsi.A vas bent all a hangarban.Nem tudom mikor kezdodik a festes ,mert most a Quatar jaratnyitas miatt unnepelnek a hangarban.(Ma holnap)Utana meg 767 lesz bent 3 hetig.De a hir igaz. -
#32821 Ez iFly? -
koreny20 #32820 nekem nagyon jól működik...fenn van az nvidia_geforce_197.77_win7_vista_64bit driver és ezzel működik az nhancer 2.5, ha pl a legujabb drivert teszed fel akkor nem indul el az nhancer 2.5 csak a legújabb, tedd fel ezt a drivert, az nhancerhez meg tudok profile-t küldeni, az fsen belül is húúzd maxra az élsimítást, sokat mondják hogy ott ki kell kapcsolni mert az nhancer elintézi, de nekem élesebb ha ott is be van kapcsolva -
Tóth Balázs #32819 Illetve hogy lehet-e nHancer-t használni a legújabb nvidia driverekkel?:S elég csúnya így az FS... vagy ha esetleg valakinek van régebbi Nvidia drivere, amivel még működik az nHancer, azt is szívesen venném.:)
Köszönöm,
Balázs -
Tóth Balázs #32818 Sziasztok,
friss win7, FS, Nvidia driver, nhancer. Élsimítást próbálkozok csinálni, eddig csak az nvidia control panelig jutottam, mert a #11147 -ban lévő nvapps.xml már úgy látom nincs win7-ben, persze, régi a hsz:) Viszont letöltöttem a legújabb nhancert is, amit viszont elindítok, a képernyő közepét a szokásos módon megjelenik a "képe", majd eltűnik, és nem történik semmi, mégcsak nem is tálcán fut.
Kérdésem tehát: hogy lehet 32bites win7-en Nvidia 9600GT-vel élsimítást csinálni? Van ehhez valakinek valami leírása esetleg...?
-
Matyesz56 #32817 Elérhető az SP1 Rev 2! -
LegendTommy #32816 most néztem meg én is, nagyon tetszett nekem is a film na meg a
féleszkimó kiscsaj:) -
#32815 Külföldön dolgoztam egy ideje, nem informálódtam még a jelenlegi itthoni helyzetről :) majd holnap. -
#32814 Ma hallottam kinn a réten hogy a LQD megkapta a zöld utat az átfestésre, és állitólag retró lesz! Hallottál erről valamit Pítör? Régi retró vagy új retró? :) -
#32813 Hát most nem találom sehol, pedig mintha ott láttam volna a Licensed Memeberben valahol... :(
Engem mondjuk egyik se zavar; a spoilert mindigis billentyűről üzemeltetem a görgetéses dolgot meg már tökre megszoktam. :) -
#32812 bakker mekkora sorozat már;)
imádnivaló a fószer lánya.....;) -
#32811 Köszi, sokat segített :) -
#32810 -
#32809 Buglisthez tudsz adni linket, ha össze van szedve valahol?:) Remélem mindkettőt javítják, a spoiler még annyira nem is zavaró ott az ü meg a shift+ü, de a görgetés az szerintem így borzalmas. :(