45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#32888 -
#32887 Work in progress...
-
#32886 ma még büszkén... -
#32885 Nem bugos ez, a joystickom volt szar. Kapott egy kis deadzonet winben, igaz azóta még csak egyet repültem, de nem tapasztaltam, hogy leoldott volna a robot. -
#32884 Mindkettőben ott az igazság :) EGYESÜLJETEK :D
-
#32883 A legtöbb bug valójában abból adódik, hogy a rendszerek működését aprólékosan modellezik. Itt főleg nem olyanokra gondolok, amelyek bármelyik másik kiegészítőben is megtalálhatók, hanem pont olyanokra, amik máshol nem. Milyen tablók világítanak battery-ről, melyek nem, mi működik stdby powerről, mi nem, ami igen, az hogyan, hány percig, a rendszerek működési logákája nincs leegyszerűsítve szinte sehol, az FMC szinte mint az igazi, majdnem minden funkciója működik, stb... Az apró bugok ezekből tevődnek össze, de ezek nem befolyásolják egy-egy útvonalrepülés élményét. Kíváncsi leszek, hogy a PMDG NGX meg fogja-e ütni az iFly jelenlegi szintjét, de gyanítom, hogy nem. Ugyanakkor van egy nagy előnyük, a kiadás részben azért késik, mert az iFly fórumból gyűjtik a bugokat és foltoznak. -
#32882 Tibcsinek.Ez egykicsit inkább Olasz -
#32881 -
#32880 Egy kis OFF :) crosswind landing -
#32879 Valamelyik világítást cseréli a rev2 de nyílván csak az ifly festését. -
LegendTommy #32878 ja még anniyt, hogy texturákat nem basztatja ugye? -
LegendTommy #32877 a kisebb is asszem 200+ mega:) -
LegendTommy #32876 ok akkor asszem teljesen értem:) -
#32875 Utána nincs rev 1, a sima SP1 a rev 1, aztán jött egy rev2.
Kétféle van belőle: Egy teljes, ha nincs fent az SP1 és egy kisebb ha fent van. Ha az SP1 fent van akkor a kisebb kell, és ez nem írja felül az aircraft.cfg-t. -
LegendTommy #32874 sp1 fent van, de utánna jött egy rev 1 ugye? na az nincs fent, de most csak a rev 2-őt kell felrakni ugye?
-
#32873 A/T-vel nincs gondom, és lehet, hogy a vnavot is a joyom okozta, majd ma kiderül. -
#32872 Ha nem raktad fel az SP1et akkor igen, ez is. -
koreny20 #32871 "lájkolom" az ötletet.... -
#32870 lassan FB-n kell egy SG FS groupot letre hozni:)))) -
#32869 Igen! Igen!
Nagyon jó ötlet!;) -
#32868 Most hogy jon a jobb ido remelhetoleg kene lassan egy forum tali valamelyik repteren nem Maestro? azt a zlint is megneznem mar eloben:) -
#32867 ok ok:))) meg mindig le a kalappal nekik a tobbi fejlesztohoz kepest...
en most carenadoval szivtam de o toluk mar megszoktam:))))) -
#32866 Nem veszem a szívemre, csak én spec sosem mondtam hogy bugmentes a cucc. Eléggé botorság is volna állítani egy (akármilyen) v1.0-ás cuccról. Én pusztán annyit mondtam, hogy már a kezdetektől fogva teljesen jól repülhető a cucc - lévén nekem nem voltak CTD-k meg hasonlók, bár tudom, másnak voltak.
Ha megnézed a buglistát nem talász benne akkora bakit, ami miatt ne lehetne egy útvonalat szépen lerepülni.
Én az Airsimmert veszem alapul, ami ugye egy eyecandy, de repülésre abszolúte alkalmatlan. Bár lehet ez az v1.3 már repülhető...de semmi ingerenciám kipróbálni jelen pillanatban.
A többivel egyetértek. :))) -
#32865 mondjuk fsx de akkor carenado uj udvoskeje is...hat szep jol megy, de van ott bug rendessen:))
remelem diamondban nem lesz -
#32864 Clidey ne vedd a szivedre senki nem bantja a szived csucsket:)))
Csak itt is mas forumokon is, szuper csilli villi minden ok, aprobb bugok de eszre se vehetoek, aztan a lista egyre nagyobb lett:)) en mint "kivul allo" csak ezek alapjan itelkezhetek:)
most mar ez nem megy az szall el, ez fagy ki stb. szoval viccesnek tunik igy kintrol.
szoval csak nyugi :) -
#32863 Nem nyúl hozzá. ;) -
#32862 Izé...szóval KI az...sorry :) -
#32861 "...amikor kijott mar akkor mindenki megmondta hogy semi hobaja..."
És mi az a "mindenki" Májsztró? :) -
#32860 :)))) -
#32859 Első repüléseknél semmi gigsz nem volt!!! Öregedés... -
#32858 Jaj gyerekek ezek piszlicsare hibak nektek semmi se jo pedig amikor kijott mar akkor mindenki megmondta hogy semi hobaja es mar sp1 rev 2 nel tartunk:)))
megvarom az sp2-t xp bol is az volt a jo fsx nel is az a jo ez egy magikus szam:)))))) -
#32857 Tegnap nekem is eljátszotta ezt. Nem győzöm visszanyomogatni. De ILS landingnál is kikapcsol a CAW + CWD :( FMC-ben semmi jelzés. Egyébként a sebességgel is bibi van, hiába állítom be 240-250-re 10.000 feet alatt az FMC-t akkor is néha 260-280-ra feltolja magát, aztán jön az FSPass bünti :( -
LegendTommy #32856 még nem raktam fel a rev1-et sem, ez is megkeféli az aircraft.cfg-t?
mindent újra kell rakni? -
#32855 Most nézem, hogy "remeg" a joystickom a középpontban, de csak minimálisan. Ha a joystick sensitivity teljesen le van húzva, akkor ez okozhatja? -
#32854 Ja egyébként a tegnap megjelent SP1-REV2höz is jött egy update, szóval újra le kell tölteni:
Update 17/01/11
1. The logic of crossfeed feature
2. Will clear all data after landing and finish the route
3. After enter the assumed temperature, the CLB/CLB1/CLB2 will automatically arm the right one to prevent climb thrust is higher than takeoff thrust
4. Press NEXT key at the CDU when at X/X page wll jump to 1/X page, press PREV key when at 1/X page wll jump to X/X page,
5. The Flap Maneuvering Speed may display incorrect -
#32853 Mi nem jó, ha folyamatosan eldobálja a VNAVot? (iFly) FMCbe semmi hibaüzenet, meg úgy általában véve sem látok semmi különöst, tegnap is így repültem, akkor még jó volt és azóta nem változtattam semmit se az fsen sem az FMC-n -
#32852 Nekem is gyanúsan sok volt a fogyi...
Good night :)
-
#32851 Bepipálod a customot is meg a standardet is, file->update voicepack és kész. -
#32850 Örülök! -
koreny20 #32849 jaja megvan müködik
csak nem tudom mit kell importálni vagy hogy kell új callsignokat csinálni pl airberlin kéne stb