MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Esetleg teszek fel egy két példát egy adott területrõl, hogy nálam most hogy néz ki és hogy szerinted mennyire okés így.
Az UT nem rak fel textúrákat? Ebben biztos vagy? De akkor mit csinál? És miben jelentkezik az inkompatibilitása a scenerykkel?
De mint mondtam jo kis addon a maga nemeben.
Jo de airbusom sincs azt is utalom😊
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
speciel en nem vagyok oda erte, nem magaert az addonert hanem a gepert ugy altalaban😊
de szerintem barmelyiket valasztja csak jobban jar mint a default piper😊)))
radásul sokkal többet AD!
realair scout túl steril.. és könnyen megunható egy idõ után
Az Albatroshoz Ti találtatok valahol hangcsomagot? A csajszi egyébként hogyan került bele?
Egyébként hálás köszönet a készítõknek a gyönyörû repaintekért.<#worship>#worship>
Ezért én le is szedtem a GEPro-t. Habár a fóromon többen nem szeretik, de én inkább az Ultimate Terrain Europe + East Europe csomagot raktam fel. Az valahogy jobb eredmény adott mint a GEPro.
Nem küzdök vele tovább, kipróbálom az ajánlott REALAIR gépeket vagy a Bellanca-t, amit korábban ajánlott valaki közületek.
Köszi a segítséget mégegyszer.
THX!
Sajnos az teny hogy FS inkabb a kornyzezetet es a muszeres repulest szimulalja ez a kisgepes dolog azert nehez mert itt tenyleg a rep tulajdonsagnak kene szamitania de vagy agyugolyokat csinalnak vagy teglalkat. Nehez megtalalni a jot.
Az aircraft.cfg-ben keresd meg a "empty_weight_CG_position=" sort, és az elsõ korrdinátát írd át kisebbre. Ezzel hátrébb kerül a súlypont. Elsõ próbálkozásra próbáld vhova a két pilótaülés közé tenni, ha esetleg nem ott lenne, de mindenképpen hátrébb, mint a mostani.
A súlypont módosítást megcsináltam, rosszabb nem lesz tõle.
170, -3.0, -1.5, 0.0
Az elsõ szám (170) a ponton található tömeg, mi ezesetben 170 lbs.
A -3.0 a pont helyzete a hossztengely mentén, a referencia ponthoz képest( talán lábban). A negatív érték azt jelenti, hogy a referencia pont mögött, tehát a farok irányában található.
A -1.5 a pont helyzete a keresztengely mentén. A negatív érték ezesetben azt jelenti, hogy a gép szimmetria síkjától, repülési irányban nézve, balra helyezkedik el.
A 0.0 pedig a pont helyeze a függõleges tengely mentén. A pozitív itt szerintem felfelé van (ennyit a jobbsodrású koordináta rendszerekrõl.)
Ezután még jönne a station neve, ami a payload menüben megjelenik, de nem mindig írják oda. Itt kommentként van odaírva, ami az fsben nem látszik.
A kérdésedre visszatérve, a -1.5 és 1.5 nem probléma az általad felvetett jelenségben, mert nincs rá hatással, viszont arra igen, hogy ha egy embert ültetsz bele, akkor bizony a gép folyton dölni fog vmelyik irányba tök irreálisan, hiszen a Cubban egymás mögött ülnek. Szóval nyugoadtan kinullázhatod az 1.5-öt.
Van még egy dolog ami szöget ütött a fejembe. Mivel FSpassenger-ben is szeretném használni ezt a Cub-ot, belekeveredtem a súlyeloszlás modellezés témájába. :-) Nem pontosan értem, hogy melyik érték mit jelent, de azt megfigyeltem a Cessna-val összehasonlítva, hogy a station 0 és 1 azaz elsõ két ülést jelenti. Na ennél a Cub-nál is úgy van modellezve, mintha két ülés lenne egymás mellett elõl. Így néz ki:
station_load.0=170, -3.0, -1.5, 0.0 //Pilot
station_load.1=170, 0.0, 1.5, 0.0 //Front Passenger
station_load.4=0, -8.0, 0.0, 0.0 //Baggage
Gondolom, hogy a -1.5 és 1.5 érték a gép középvonalától mért távolsága lenne a két egymás melletti ülésnek.
Ez nem probléma? Vagy ilyen apróságokkal ne foglalkozzak? :-)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
"It is really important that both the patch and main product were downloaded and installed with Anti virus and Spyware off and if you are a win7 or vista user with UAC off and as Admin.
Failure to do this will cause random errors that the team will not be able to replicate. Gens fail, switch covers don't work, LVL change wont work, blank gauges and lots more. If you are having these issues please try reinstalling first."
Ti erre figyeltetek? nálam aktív volt az antivir, párszor van ctd-m, nálatok mi a helyzet? mikor jön a következõ patch?
Valaki szakértõ meg tudná nézni az AVSIM-en található Piper Cub Classic-ot? cub4free.zip a fájl neve.
Én letöltöttem, beizzítottam. Az exterior egész jó, mondjuk az kicsit zavaró, hogy a VC-ben egérrel nem sok dolgot lehet mûködtetni, de ez a legkevesebb.
Repültem vele párat, de õszintén szólva nekem valahogy baromi nehezen akar elemelkedni a földtõl. Kb. 80 KTS-re kell felgyorsítani vízszintesen, hogy normálisan elkezdjen emelkedni. Az segít a dolgon, hogy ha az elevator trimmet abba a véghelyzetbe tekerem, amikor a legjobban emeli az orrát, akkor kisebb sebességnél is elkezd emelkedni, de ez normális dolog? Egyébként felszálláskor hová kell állítani a trimmet?
A másik dolog, hogy amikor már vízszintesen repülök, ha leveszem a motor fordulatot 2000-re, csak akkor nem süllyed, ha szintén max. emelésen van a trimm, egyébként mindig húzni kelle a botot.
Szóval nem tudom, hogy ennek a repcsinek így kell viselkednie vagy valamit nagyon elkúrtak a modelben? Örülnék, ha valaki letöltené és repülne vele párat és beszámolna, hogy szerinte jó ez így vagy nem. Elõre is köszi.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"