45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#33008 100 scenery miért lenne költői túlzás? Csak Magyarországon van 5 és nem egy jól fedett terület.
Amúgy memória hiányra utal a menü eltűnése szerintem. Ugyanazokat az addonokat használja, amit én nekem mégsincs problémám a menüvel. Miért mekkora utakat kéne repülnie? Van amikor csak 1,5 óra után jön elő neki, van mikor 5 perc. -
koreny20 #33007 sima eurocard-om van, K&h-s az is jó? nem dombornyomott asszem -
#33006 Miért szántam volna viccnek? Van jobb/biztosabb ötleted? Amúgy sem értem miért kéne 2-3 órás utakat repülni egy ilyenfajta bugkereséskor...a 100 scenery meg nyílván költői túlzás volt részedről... :))) -
#33005 Azért remélem ezt viccnek szántad mert kb 100 scenery után igen vicces lenne 2-3 órás utakat repülni :D -
Tóth Balázs #33004 Most éppen nincs PMDG telepítve:) -
#33003 Nalátod, akkor saját magad adtad meg a választ. :) Tehát add-on hiba. Rakd újra az FS-t és egyenként pakolászd vissza alá a stuffokat, és figyeld a hatását. Kicsit sziszifuszi, kicsit hosszadalmas, de a hatás garantált. :) -
#33002 PMDg-ből csak a 737 van telepítve? -
Tóth Balázs #33001 A win se okozza szerintem, mert ezt csinálta már XP-n, win7-en...:S teljesen szűz FS-el nem csinálja. De ez is csak egy bizonyos idő után történik meg, most pl Bécsben amikor kigurultam a pályára, tehát kb egy 5 perc taxi után kb, meg ugye előtte az előkészítés.:'( -
#33000 Hát ez baromi érdekes...nekem is Nvidiám van, de soha ilyen problémát nem láttam még. Szerintem tuti nem vidkari driver probléma... inkább valami add-on okozhatja, esetleg maga a vindóz... Teljesen szűz FS-el próbáltad? Tehát v9.1, de semmi extra alá, se repcsi, se scenery se egyéb más. -
#32999 Creativity cristal clean brain with Russian blood= Saitek high end -
#32998 Thx Apci, akkor mehet az eddigi repaintokra is...nagyon jó! -
#32997 probaltad mar ilyenkor window modba tenni? -
#32996 Odabasz! -
Tóth Balázs #32995 Sziasztok,
mostmár végleg értetlenül állok egy olyan probléma előtt, ami akárhányszor volt fent az FS2004, mindig előjött:
Mindegy milyen géppel (bár igaz, hogy főleg addon gépekkel), milyen nézetben (2D, VC vagy külső) egy idő után egy fél mp-nyi "fagyás" után a felső menüsor egyszerűen eltűnik, alul pedig egy ugyanolyan vastag fekete csík jelenik meg, mint a menüsor volt.
Innentől kezdve nem nagyon érdemes semmit sem csinálnom, azon kívül hogy lerepülöm az utam remélve hogy nem fagy szét az FS, mert ha ALT-ot nyomok, akkor megjelenik ugyan a menü, de ha rákattintanék valamelyik részre, abban a pillanatban ismét eltűnne. Ha Esc-et nyomok majd visszalépek akkor esetleg még hibával el is száll. IvAp, FsAcars biztos hogy nem okozza, mert akkor is volt már ez a hibám, amikor még offline repülgettem...
Fogalmam nincs, mi tehet a hibáról, pedig most még friss a Windows is a gépen, vasárnap raktam újra az egészet.
Főleg ablakos módban fordul elő, de sajnos az sem megoldás hogyha full-screenben futtatom az FS-t, mert olyankor is csinálta már nekem.
Valakinek van esetleg ötlete, vagy találkozott már ilyennel, esetleg sikerült megoldania is?
Várok minden választ...
Köszönöm,
Balázs -
#32994 Ez nagyon jó!
Van madzagom, deszkám is akad...
Már állok is neki!
CSak olyan súlyzóm nincs.:(
De az ötlet vadállat!:) -
#32993 Nekem első volt. :-)
Szerintem Lukla nehezebb, no persze egy odavaló géppel. A sikeres átstartolásnak kicsi a valószínűsége.
De ajánlom még Sucret (SLSU) ott meg még hullámos is a pálya. :-)
itt még volt egy kis hiba a domborzatban. -
#32992 18 DARAB KESZULT.Eddig az Ng jottek be egyesevel mind -
#32991 ez -
#32990 home cockpit -
#32989 Na sikerült!Betörtem ezt a makacs MHTG-t.
Kb az 5. nekifutásra, de sikerül.
Mondhatni 95% -os minőségben...
Azt megmondom, hogy eddig ezt volt a legnehezebb.
Lukla csak kis öcsi lehet, de meg érte!
Első nekifutásra kicsit össze törte az egomat.
-
#32988 Nem kell semmi különleges hókuszpók, a mezei netes virtuális kártyát is elfogadja a CS rencere is. :) -
#32987 Semmi bajom en is ott vettem csak ha valakinek epp nincs az a fajta kartya stb megprobalhatja simmarketen is ennyi:)
no para -
#32986 Mi a bajod a CS oldalával? Teljesen jól használható, én onnan veszem a cuccokat mindíg. :) -
#32985 hali, javaslom ne CS tol vedd ha csak nem akcios simmarket eleg egyszeru
http://secure.simmarket.com/captain-sim.mhtml
visa kartya domboru vagy paypal, letolt kifizet emailt kap serialt beir repul
bar cs nel is igy mukodik:) -
koreny20 #32984 valaki segít elmagyarázni nekem hogy tudok captain sim-es gépet vásárolni? 757 -
#32983 REX interface-e borzalmasan lassú, szerencsére csak egyszer kell berakni a témát :D -
#32982 nem hiszem, mivel a TOPCAT softwareuk is et hasznalja es semmi sebesseg gond.
REX nek is lassu az interface, es plan-g nek sajnos meg lassabb lett az uj, foleg ha megy a kmz. -
#32981 Pofás nagyon, csak ne legyen olyan lassú a felülete, mint a PlanG-nek, mert akkor használhatatlan szar lesz. -
#32980 Ja es ugyan ezek a "sracok" dolgoznak egy FLIGHT planner progin is eleg igeretes.
http://www.pfpx.com/ -
#32979 TOPCAT
Improved 737-700/-800 ifly configuration (trim/CG) and add 757-200 CaptainSim configuration... new version released -
LegendTommy #32978 de hügye vagyok, most jöttem rá, hogy a tuskó az tupoljev, azt hittem, hogy a tuskó a 134-es a 154-es pedig a nagyvas, repülős berkekben. -
LegendTommy #32977 azt gondoltam, hogy volt 737-is, a tuskó az a 134-es ugyi? vagy a 154-es is? -
#32976 Tupoleveknek, meg ezekszerint az IL-18nak is. :)
Nekem a mai festés jobban tetszik, avval a kék orrával, de ez is nagyon szép. :) Egy Boeingot átfesthetnének ilyenre. :) -
#32975 Tuskók, il-18. -
LegendTommy #32974 amúgy milyen vasnak volt ilyen a festése? orginal, classic? -
#32973 Szerintem LatinVFR. -
#32972 Nem egy könnyű manőver ide letenni.
Milyen scenery-t használtál? -
#32971 Alig két hete, hogy ott jártam. :-D
-
#32970 Szivassatok bazz! :D -
#32969 Lehet, akkor nem is lesz Neked jó, az iFLY737...
747 kell és abból is a póttartályos...
CSak hogy ne kelljen olyan sűrűn leszállni tankolni...