MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát pedig már kéne egy igazán jó Airbus mert ez így nem jó mert ezzel a wilco-val küzdeni kell. Az Airsimmer-nél is olyan nagy csend van, pedig az kéne az én PC-nek és az "én idegeimnek" nem ez a szar Wilco.
Pont azt jelenti, amit a szótár is mond. Ellenállás szükségeltetik. Bõvebben a manualjában, szépen le van írva melyik üzenetre mit kell tenni.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Köszi 😊
Leszállásnál az FMC ezt írja ki: "drag required" Ez mit jelent? (Az ILS cuccok beállítva)
Leszállásnál az FMC ezt írja ki: "drag required" Ez mit jelent? (Az ILS cuccok beállítva)
Az aksi lemerülés az az, de az APU beindulás inkább Ifly bug. Kicsit alulmodellezettre sikeredett az elektromos rendszere.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
This is not good news, thank you.<#rinya>#rinya>
Generic FS bug. Nothing to do with it.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ha mindenképp airbusozni akarsz akkor wilco, de két repülés után úgyis lerakod 😄 Esetleg project airbus + vasfmc 2 alpha9, de itt meg nincs transition a navdataban, meg az overhead sincs kidolgozva, de legalább nem bugos.
http://goo.gl/gd6Zi5
Igen! csak az érdekes hogy ha inditom az aput az indul fél óra múlva is.
Majd hajtómûinditás után átkapcsolok a generátorokra és minden ragyog a fényben...
Majd hajtómûinditás után átkapcsolok a generátorokra és minden ragyog a fényben...
Miért lehet az ha ifly 737-ben kapunál áll a gép csatlakoztatom a földi áramot és mégis kb 10perc után mintha lemerülne az aksija lekapcsolódik a position light a cockpit világitás de a müszerek müködnek, nappal nem gond de sötétben szar a cockpitban elemlámpázni. Valamit kéne pluszba kapcsolni?<#nemtudom>#nemtudom>
ifly fórumon láttam "ANA" -> anapa festést 737-re..
néztem avsim,flightsim.com-on.. de nem lelem
ha valki esetleg látná
néztem avsim,flightsim.com-on.. de nem lelem
ha valki esetleg látná
Köszi. Még annyi, hogy frissítettem elvileg az FS-t 9.1-re (elvileg alatt azt értem hogy lement sikeresen az install) de a PMDG MD11-et nem tudom felrakni mert azt írja, hogy még mindig a 9.0-ás verzió van fent.
Valakinek erre ötlet?
Valakinek erre ötlet?
Hello!
Megint kérdeznék. Flight1 UT (EU+USA) és REX összeakadhat valahogy?
-Most telepíteném újra az egészet és szeretném tudni, hogy okozhat-e problémát illetve van-e valami prioritás.
Megint kérdeznék. Flight1 UT (EU+USA) és REX összeakadhat valahogy?
-Most telepíteném újra az egészet és szeretném tudni, hogy okozhat-e problémát illetve van-e valami prioritás.
:-) Jó gép egyébként, repültél már vele? Az ERJ v2 egész kellemes 😊 Remélem az új airbus sorozatukat nem barmolják el 😄
Aki rendelkezik a feelthere erj v1 vagy v2 vel annak ajanlom ezt itt!!!
Nem csak hozza szoktam a szep typokhoz ( szakmai artalom) es kinai bacsik ebben nagyon csuunyak, az a manual olyan ronda, freeware cuccoknak szebbet csinalnak, a tartalommal nincs gond, bar egy pedagogust megkerdezhettek volna, mert ugyebar nem eleg tudni az anyagot ahhoz hogy at is tud adni....
Van FS9re is, FSXre az aerosoft adta ki, fs9re passz. Lehet itt még nem horizonnak hívják.
De a Horizon Simulations VFR London nem fsx-es? Csak azért mert én fs2004-es London city airport-ot keresek.
Az nálam is benne van a TOP 2-be! 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Semmi baj, ebben a korban már ugye.... 😄DD
cs 757 2.1el repkedek mostanság utakat... leszámítva hogy nem lehet billkombókat bemókolni... tetszetõs
Köszönöm
Akarod mondani Dreamliner 😊
Asszem Lion dreamliner vagy mi van valamelyikhez.
Asszem Lion dreamliner vagy mi van valamelyikhez.