45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#33048 Ha visszarakod a default fs landing lightot akkor tökéletes lesz, seatbelts nekem nem hiányzik ott az fsp :D -
#33047 Én nem figyeltem meg, hogy mennyire tér ki a csűrő csak azt, hogy mennyire gyorsan dől be a gép fordulóban, ha a robot vezet. -
#33046 Gratula Májsztró a vásárláshoz, szerintem nem fogod megbánni! :)
Csinálj magadnak az ofisül licensed fórumba egy accountot magadnak gyorsan - sok kérdésedre választ kaphatsz!
Például a landing lájcot simán be lehet állítani (a Feature Pack-ben lesz majd javítva amúgy), a seatbelts hangok pedig direkt hiányoznak, lévén azt az igazi pilótafülkében sem hallani be (az első rilízekben még hallható volt, később lett kiszedve). -
#33045 Állítsd be FSUIPC-ben a smooth szelet, vagy active skyban. -
#33044 Nem hiszem, hogy fordulónál az igazi 737 0,1 másodperc alatt produkál teljes csűrőkitérítést, mint ahogy azt azt Ifly teszi.
-
Tóth Balázs #33043 Megpróbálom megint majd, nekem nem tartotta -
#33042 SP1 Rev 3-ban nekem tartja a radiálokat. Ha kézzel lehetetlen lerepülni a SID-et, akkor az viszont nem az iFly hibája :) -
Tóth Balázs #33041 Srácok nektek az iFly tartja a radiálokat? Nekem egyáltalán nem hajlandó ráállni, botrányos ahogy próbálja elkapni... Lehetetlen volt lerepülni vele kézzel egy SID-et... -
#33040 Az autopilot tényleg idegesnek tűnhet az MD11 után, de megerősítem, hogy ilyen az igazi is. A VNAV szerinti süllyedésnél nekem szépen tartja a sebit, nem fűrészel. -
LegendTommy #33039 akkor a vnav süllyedési probléma nálad is fenn áll.
szél bug mit takar? mert tegnap nálam is volt olyan hogy fs340-en hirtelen dobálta a gépet, de nem úgy ahogy a szél szokta hanem egy pillanat alatt feldobta 500 feet-et,majd a robat szépen levitte picit később megint, és ez így ment elég sokáig -
#33038 Na megtörtem és megvan iFly, sp1 rev3 felment ra, na meg maestro gyonyoru festese, plusz fs2crew.
Lesz még mit dolgozni a sp1 rev3-an varom a sp2 vagy rev 4 et:)
Vc bol lightok lof...sz, seatbelts hang oda, fmc be rakott utvonalat eleg nagyvonaluan koveti, sajnos a szel miatt neha megorult, pedig minden beallitva ahogy kell fsuipc ben is smooth ias bepiálva. Eleg hirtelen dönti be a gépet egy -egy fordulóhoz, md 11 utan elég fura. A sebi tartás is vnav szerinti sullyedésnél nekem vagy padlogaz vagy idle e kettő között ugrált miközben a trim tekerentyü folyton ment.... már majdnem leszurtam a masodpilotat.
Amugy VC nagyon szép, a 2d nekem nem jön be de nem is használom.
kulso nagyon szep a formak. Egy picike illuzio rombolas ha a capt helyebol felnezek ott az a mosott textura hat az siralmas:( fellette meg az a szep overhead, igy eleg nagy a kontrtaszt a ketto kozott)
Szóval igy egy 3 utat lerepulve nem rossz, de nekem valahoyg olyan idegsnek tunik ez az autopilot, legalabb is md11 utan, és ez a fs9 szél bug valahogy belefutottam tegnap tobbszor is:( -
LegendTommy #33037 kösz skacok a gyors reagálást, remélem 1101 megoldja majd a problémát
zacsi a 33026-ban a 2. problémám mond v.mit? tapasztaltál ilyet? -
LegendTommy #33036 na nálam már ekkor fagyi volt, tök mind1 mi volt a cél reptér lhbp-t is írtam, ktpa gázos nálam, 1101-el prószálom majd -
#33035 Van már abból rev 2 is, az meg az intercept bugokat javította. A gyári navigációs adatbázissal az a baj, hogy nagyon hiányos.
1101el most próbáltam ki (bár semmi nem ment csak az apu, meg IRSt állítottam) KTPA KMIA-val nem fagy a dep/arr-ra (útvonal még nem volt beírva). -
#33034 1013-nál nekem is fagyott, csak nekem KLAS-nál. Visszatettem az eredeti navigációs adatbázist, és rendben volt. A legújabb 1101-est még nem próbáltam. -
#33033 Jaaa jóvan :D ÉS hova repültél volna? -
LegendTommy #33032 tök mind1
tampa airport, beírtam induló/célrepteret és ahogy rányomok a dep/arr gombra fagyi van, többször próbáltam, sid választásik el se jut, nem jön már be az a képernyő ahol ki lehet választani a induló/cél reptér közül, hogy mit is akarok -
#33031 Melyik pálya? Melyik SID? útvonal?:D Enélkül elég nehéz lesz :D -
LegendTommy #33030 mcp-t, már fl260-ról letekertem pályamagasságig, esetleg az a baj? -
LegendTommy #33029 akinek megvan tampa reboot és ifly és van ideje akkor lécci nézzétek meg -
#33028 Illetve a rev3as spvel tegnap egyet repültem, nem akart süllyedni, kézzel kellett mert 500al ment lefelé :O -
#33027 Nekem még nem volt ilyen, valami rosszul lehet beállítva vagy későn tekered az MCP-t. -
LegendTommy #33026 1013-as airac, navdata-s asszem:)
ifly eredeti sp1 rev3
van még egy észrevételem, ha az fmc szerint süllyed a gép akkor a két waypoint között nem folyamatosan viszi le, hanem egy bizonyos pont után ami a csövön kifér, tampa helyett miami-ból mentem Tegucigalpa-ba ahol robot vitte le final-ra, vagyis vitte volna mert a transition-t süllyedést néha elbaszta és túl gyorsan süllyedt, bele kellett nyúlnom, nektek van ilyen? -
#33025 Inkább milyen verzió mert ez tipikusan SP1 előtti probléma az iFlyal :) -
#33024 Milyen airac van fent? -
LegendTommy #33023 1.skacok, akartam repülni ifly-al flytampa tampa-ról és amikor rányomtam a departure/arrival gombra fmc-ben, hogy kiválaszam a sid-et akkor azonnal kifagyott a játék (többször is próbáltam), más reptéren semmi gond, ötlet?
-
#33022 Csak a bal oldalon van.Holnap megyek ejszakara kattintok 1et -
super08 #33021 -
#33020 Hamarosan lesz több infó is.
-
napstR #33019 nekem megjavult nem kellett reinstall, azota nem használok fspasst -
Tóth Balázs #33018 Fent, igen:S Azt leszedem, akkor meg is javul várhatólag, vagy egy teljes FS reinstall kell hozzá?:S -
napstR #33017 fspassangers fent van? mert nekem az csinálta nagyjából ugyanezt ;) -
Tóth Balázs #33016 Lehet, szerintem memóriabibi lesz, mert az is előfordul hogy alattam a textúrák teljesen mosottak és csak később töltődnek be.:( -
#33015 A hülye barom :D :D -
#33014 Amikor konkrétan tudod hogy merre keresgélj akkor jó. 10-15 scenery IFRhez szerintem nagyon kevés, bár, aki elvan a default repterekkel annak nem.:) -
#33013 Apci, egy távolabbi képet tudsz nekem lőni, hogy a matrica pozícióját és nagyságát pontosan be tudjam lőni? Mondjuk mindegyik verzióra két kép (6-7-800, bal+jobb oldal)...
Nem sürgős, ráér tegnapra! :))) -
#33012 Itt most konkrétan példát hoztam fel, hogy nálam ezek együtt okoztak bajt, hogy kevés memóriát, vagy gyomorgörcsöt okoztak e a windowsnak, azt nem tudom. De kevés memória baja azóta is volt az fsnek, viszont menüeltűnés egy darab se.
Nála bizonyára más okozza, de nem kevésbé komplex módon. Viszont mivel nem adott helyen fordul elő, ezért egyik scenery sem okozhatja, csak valami, ami folyton be van töltődve. -
#33011 Akkor úgy fest, én nem vagyok elég hardkór júzer...nekem eddig a maximum scenery ami fenn volt egy időben az 10 vagy 15...nade 100??? :))))
Memória hiány szerintem az nem így jelentkezik...hanem akkor max nem tölt be textúrákat, vagy csak később, vagy eltűnnek tereptárgyak vagy ez-az. Procinál meg ugye szaggat vagy CTD vagy valami...de ez a fajta hiba szerintem mindenképp valami rendszerbeli hibára vall, tehát valami dll vagy bgl a hibás, vagy két stuff ütközik (lásd Zacsi esete)...szóval ekörül kellene keresgélni.
Amúgy az apránkénti visszapakolgatással+teszttel nagyon jól ki lehet szűrni a hibát még ha kissé hosszadalmasabb is. Nálam pl a MAS-nál tökéletesen bevált, le tudtam szűkíteni arra az egyetlen bgl-re a hibát ami a kiváltó ok volt. -
#33010 Nincs neki fent semmilyen PMDG cucc most, és szerintem ICQ sem (használ még valaki ICQ-t egyáltalán?:D) -
#33009 Ezt vagy olyan kiegészítő okozza, ami belenyúl a menübe, vagy olyan külső program, ami az fssel egyidőben fut, de nem feltétlen kapcsolódik az fshez.
Már párszor elmondtam itt, de nekem réges régen, még sok sok évvel ezelőtt, volt ilyen problémám, de ott az ICQ+PMDGoptions.dll okozta a galibát. Ha a kettőből egyet kiiktattam, akkor nem jött elő a hiba.