MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mert a törés szimuláció egy rakás szar, sok sceneryn ilyen bug van, online egybõl galibát okoz stb..
http://goo.gl/gd6Zi5
Torold az fs9.cfg filet es nezd ugy meg.
ha nem segit akkor:
I had a similar problem with Weather crashing FS9. It turns out it was the WX stationlist that was corrupt ( using real world weather), I deleted the file from the Weather folder. Upon restart FS9 rebuilds it and all was well again.You could try this if you have run out of ideas.
de valoszinu az elso megoldja
ha nem segit akkor:
I had a similar problem with Weather crashing FS9. It turns out it was the WX stationlist that was corrupt ( using real world weather), I deleted the file from the Weather folder. Upon restart FS9 rebuilds it and all was well again.You could try this if you have run out of ideas.
de valoszinu az elso megoldja
fs kifagyogat, méghozzá ezzel:
A hibát okozó alkalmazás neve: FS9.EXE, verzió: 9.1.0.40901, idõbélyeg: 0x4135a208
A hibát okozó modul neve: Weather.DLL, verzió: 9.1.0.40901, idõbélyeg: 0x4135a88e
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x00002076
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x374
A hibát okozó alkalmazás indításának idõpontja: 0x01cb5e40ea2e746f
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: D:\Games\FS9\FS9.EXE
A hibát okozó modul elérési útja: D:\Games\FS9\MODULES\Weather.DLL
Jelentés azonosítója: 89b13703-ca34-11df-b99d-001a4d5b4167
valakinek valami ötlete? :S
A hibát okozó alkalmazás neve: FS9.EXE, verzió: 9.1.0.40901, idõbélyeg: 0x4135a208
A hibát okozó modul neve: Weather.DLL, verzió: 9.1.0.40901, idõbélyeg: 0x4135a88e
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x00002076
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x374
A hibát okozó alkalmazás indításának idõpontja: 0x01cb5e40ea2e746f
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: D:\Games\FS9\FS9.EXE
A hibát okozó modul elérési útja: D:\Games\FS9\MODULES\Weather.DLL
Jelentés azonosítója: 89b13703-ca34-11df-b99d-001a4d5b4167
valakinek valami ötlete? :S
ne nekem mondjad baszki en billrol hasznalom........
Amugy meg miert ne vc ben meg mindig elethubb mint 2d ben 😊))
Amugy meg miert ne vc ben meg mindig elethubb mint 2d ben 😊))
azért úgy elképzelem hogy ti mindent VC-ben nyomkodtok össze-vissza...
könyörgöm ott a billkonfigolója
könyörgöm ott a billkonfigolója
Ha nem tolom fel 40%-ig, ahogy kéne, akkor meg. :-D
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Igen jó lenne egy igazit csinálni, ifly pár apró hibát találtam pl: airac-ot használ mégis van olyan pont amire azt irja nem ismeri vagy útvonal repülésnél csak jó esetben is 1 mérföldel elõtte kanyarodik(pmdg 2-3) és ez 430kts-nél zavaró, úgy bedönti nem gyözök kapaszkodni stb...
Ezek apró hibák amúgy elégedett vagyok ifly737tel.
Ezek apró hibák amúgy elégedett vagyok ifly737tel.
Akkor semmi trükk mint egy csavar(pmdg) stb... köszi
Told neki... <#ticking>#ticking>
Egyébként a PMDG és iFly gépbõl csinálnék EGYet. (pl.: az iFly fényei sokkal szebbek, stb-stb...)
Egyébként a PMDG és iFly gépbõl csinálnék EGYet. (pl.: az iFly fényei sokkal szebbek, stb-stb...)
Ezt hogy érted? Valamit megnyomsz? 2D panelnál müködik nekem is, viszont VC-panelnál nincs az a gomb ami 2D panelnál van? Mit nyomsz meg hogy aktivált VC-ben?
ifly737-ben vcockpitban nincs toga gomb? Vagy csak nekem nincs?
Van valami trükk mint a pmdg-ben?
Van valami trükk mint a pmdg-ben?
jo az ssd meg szep csak kurva draga kurva kicsi ies anyival nem lesz tole fsx gyorsabb. En rendszer vinyonak beraknam, es a raptora meg mehet kulon az fs9 a jo ha azon a vinyon mas nincs mint az fs, es lehetoleg tobb mint a fele ures. ( nagy pocsekolas, de igy van sajnos)
csõõõõ vajo<#nevetes1>#nevetes1> már hiányoztatok <#eplus2>#eplus2>
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Kiadták már ezt az új féle B737-est? nincsen kedvem visszaolvasni 50 oldalt. (arra gondoltam, aminek a Cockpit-ja van a bannerba) Választ elõre is köszi.
www.huntruckers.xooit.com
Ezek szerint az optimális az lenne, hogy az FS2004-nek meghagynám a meglevõ weloci raidet és FSX-nek 2db SSD i7 és win7? A 2db SSD-t azért gondoltam mert lehet hogy folyamatosan át kellene térni XP-rõl Win7-re az egyéb programokkal is és így FSX-nek meg a programoknak már kevés lesz a 256 giga.
Op nak rakd az SSD-t, fsx szereti a rendszerparticiot fs9 et rakhatod a masikra, de 2 ssd arabol lehetne talan valami i7
"Azért kérdezem, mert az addonok mindig a c-meghajtón keresik a szimulátor programot,"
Ezt honnan veszed? Registrybõl olvassák, ahova a játék telepítve van. Nekem pl. az F-en van.
Ezt honnan veszed? Registrybõl olvassák, ahova a játék telepítve van. Nekem pl. az F-en van.
http://goo.gl/gd6Zi5
Sziasztok!
Egy technikai kérdésem lenne. Szerintetek mûködne-e a következõ elképzelés? Op-rendszernek egy 300-as welociraptor meghajtót tennék,Fs2004-nek szintén egy 300-as welocit és FSX-nek 2db Intel 256-os SSD-t raidba. Azért kérdezem, mert az addonok mindig a c-meghajtón keresik a szimulátor programot, és a két raptor már megvan. Nem tudom ez gondot okozna-e a folyamatos mûködésben? Most jelenleg a két raptor raidba van és az XP-op-rendszer mellett az FS2004 is rajta van. Így 16-25 fsp-vel tudom használni. Az FSX egy külön 1G-ás wincsin win7-tel de csak szinte defaulton használható, igaz 3.4Ghz dual a proci.
Egy technikai kérdésem lenne. Szerintetek mûködne-e a következõ elképzelés? Op-rendszernek egy 300-as welociraptor meghajtót tennék,Fs2004-nek szintén egy 300-as welocit és FSX-nek 2db Intel 256-os SSD-t raidba. Azért kérdezem, mert az addonok mindig a c-meghajtón keresik a szimulátor programot, és a két raptor már megvan. Nem tudom ez gondot okozna-e a folyamatos mûködésben? Most jelenleg a két raptor raidba van és az XP-op-rendszer mellett az FS2004 is rajta van. Így 16-25 fsp-vel tudom használni. Az FSX egy külön 1G-ás wincsin win7-tel de csak szinte defaulton használható, igaz 3.4Ghz dual a proci.
Ok megvan csak el volt dugva. Kipróbálom köszi, de közben rájöttem hogy a joy is szar és állandóan újra kell kalibrálni repülés közben. Ha továbbra is szórakozik akkor kihúzom amíg a robot vezet.
Köszi a segítséget!
Köszi a segítséget!
nem a genralba, hanem az ifly options nel, mert ugy tunik mintha a joy mozgaasa miatt kapcsolna ki. bent a gepben ALT es a menuben ifly es ott options es ott van egy joystick csuszka
general optionsben állítottam az érzékenységen de nem vált be. más gépnél nem csinál ilyet.
ifly menüben nem találtam viszont hol lehetne ilyet állítani.
ifly menüben nem találtam viszont hol lehetne ilyet állítani.
magasság tartása közben is elõfordul a dolog és hiába kattintok vissza akár a VNAV-ra elõfordul hogy azonnal, máskor egy-két perc után leold.
Ifly737-nél emelkedés közben azt vettem észre hogy egyszercsak leoldja az autopilot azon részét ami a magasságért felel. Mindegy hogy LVL CHG vagy V/S-sel emelkedek egyszercsak kikapcsol és elkezd a gép erõteljesen gyorsulni és emelkedni +4000-rel nem pedig azzal az értékkel amit beállítottam neki. A sebi is elkezd szökni rendesen. A dashboardon pedig villog az A/P P/RST gomb és a CRT képernyõn CWS P felirat jelenik meg.
Mit csinálok teljesen rosszul?
Mit csinálok teljesen rosszul?
mivel egy a gyártó a potik ugyanazok.. ergonómia a kérdés..
a gázkar az Aviator-on hülye helyen van (sztem)
a gázkar az Aviator-on hülye helyen van (sztem)
Hypo,
Nagyon köszönöm !!!!<#pias>#pias>
Nagyon köszönöm !!!!<#pias>#pias>
Sziasztok,
Tud valaki segíteni?
Keresem Helsinki Vanta EFHK freeware változatát.
Elõre is köszönöm! <#worship>#worship>
Kellemes napot kívánok !
<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
Tud valaki segíteni?
Keresem Helsinki Vanta EFHK freeware változatát.
Elõre is köszönöm! <#worship>#worship>
Kellemes napot kívánok !
<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
A Mesternek nem küldtem át mi? PM-ben küldöm az sbuilder patch-et Gyöngyös-Pipishegyhez. Írhat hozzá ajiiii rtefiket.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Sajnos sehol nem találtám már Saitek Cyborg EVO joy-t. Így valami mást kell néznem helyette. Két joy között vacilálok, szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
Egyik: Saitek Aviator
Másik: Saitek Cyborg X

Egyik: Saitek Aviator
Másik: Saitek Cyborg X

A fejlesztõi fórumjukon van pár észrevétel/bug az APUval kapcs, de foglalkoznak vele. ;-) Reméljük az SP1 után már nem találunk kivetnivalót benne. 😊
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)