45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#33128 mekkora difi már amikor külföldi (amcsi) honlapokon olyan videók képek vannak ahol "apukám" gépet épít... meg most veszünk újat mert a réginek foszlik az üléshuzata..
szomszéd és újat akar venni.. nem akar cikiben maradni a szomszédok miatt
azééé érdekesek ezek... nemistom magamat sajnáljam ilyenkor vagy őket...
-
#33127 cs? 100/200adv max
classic az már bonyis lenne addon-nak sztem -
#33126 ha viszek hajszárítót meg alufóliát, adnak 220at hogy melegíjem a blokkot? -
#33125 -
#33124 Jön a 737-200 csak idő kérdése :) talán classicot is tesznek mellé... -
#33123 6.000 de inkább 8.000 HUF most télen, melegíteni kell a motort meg ilyen időpazarlós dolgok vannak... -
#33122 van egy ilyen is :) Zürich -
#33121 upsz.. bocsi
1részben csak 206os volt... most töltöm az újat -
#33120 Valaki használ több monitoros rendszert? -
LegendTommy #33119 nem, 208 caravan-re gondoltam -
#33118 annyi repülő fajta van...
most pont ez nícse
ilyen az élet...;)
-
#33117 737 azért divatos mert a legtöbben a Boeinget kedvelik. Én szívesen repülnék Airbussal de fos mind. -
#33116 206ra gondolsz neme? -
LegendTommy #33115 persze nincs, csak arra gondoltam, hogy 737 ng nagyon divatos, de bizonyos típusok nincsenek, normális airbus hiánycikk, cessna 208 hiánycikk, stb.... pedig lenne rá érdeklődés szerintem -
#33114 "Minden cég csak 737ng csinál?:D"
Mondj már egy olyan céget légyszíves, aki GA repülőket csinál és csinált 737NG-t is... -
LegendTommy #33113 na megnéztem, flying wild s0102 nagyon jó hangulata van, egyre jobban úgy érzem, hogy nincs kiaknázva cessna 208 fs9-re, nagyon tetszik a vas és nincs egy igényes belőle fs9-re, nem tudom milyen lehet az fsx-es carenado, cessnák hada van fs9-re, de 208-as hiányzik.
Minden cég csak 737ng csinál?:D -
#33112 olajcsere.. (két fajta), hűtővíz ellenőrizgetés...
fincsi:) -
#33111 Így már érdekes a cucc.. -
#33110 Ne már. :( -
#33109 !közérdekű!
másnak is feltünt, hogy annak a svájci gyereknek a vidijóit letörölték (7o7) Zürich airport....... -
-
#33107 mennyibe fáj mostanság egy szimpla iskolakör egy ilyen géppel? -
#33106 fs9es verzsönnel reppentem annó.. ott tünt fel
pedig kábé 3/4es üzimanyag, meg két db normál termetű manusz volt beadagolva (170lbs köbö)
felszállás nagyon szépen felkapta az orrát trimm nélkül is (1noccsnyi flaps flepszel)
azt fordulat levétel után levelre álláskor jó erősen le kellett trimmelni az orrát hogy ne emelkedjen tovább (80HPs verzsön) -
#33105 Most az Aerosoft félére gondolsz? Egyszer próbáltam az FSX-es változatot (2004 nincs meg), de már nem emlékszem, hogy milyen volt a trimm. Ha gondolod felteszem és megnézem. -
#33104 mennyire valóságos az a szimben, hogy olyan cefet módon kell nose down trimmet nyomni rá level flight-on? -
#33103 nekem nagyon tetszik... formára is, meg az a kis rotax moci
szegeden láttam egyszer reppeni a határ közelében áthúzott a nyaralók felett...
-
#33102 ha ki kell menni.., akkor megvan az uticél;) -
LegendTommy #33101 estére tartalékolom a flying wild-ot, nagyon tetszett az első rész, jobban indult mint ice pilots s02 szvsz -
LegendTommy #33100 imádtam, és sajnálom, hogy vége, de majd csak találsz valamit nekem:) -
#33099 en örömömben elélveznék:))) nagy gépről már lecsúsztam....de egy nyugdijjas bush allast barmikor bevallalnek:)) -
#33098 Egyetértek :) ha feldobnának egy electrical jet vs alaska bush állást zavarban lennék :D -
#33097 Nem csak Diamond van, de látom téged nagyon megfogott a da20 :) Amúgy már nincs meg, sajnos más lett a bázisreptere. -
#33096 hmm jo lehetett:)))
ez a Flying Ewild Alaska kiborit, micsoda jo elet meg ha hideg is istenkem........ -
#33095 Én egy Sirrus össze szerelésébe segédkezte...
Elvileg oda is lesz lehetőség menni.
LHSA-n van, bár azt hallottam, hogy végleg bezárják a repteret.:(
-
#33094 :)) minden megoldhato:)
Diamondal szemeztem en is tokolon van egy amit lattam dobozbol epulni:))
de meg csak utaskent mentem vele anno.
na majd jon a jobb ido aztan irany a repter...... -
LegendTommy #33093 sajna nem az övé csak bérli -
#33092 Alert-nek Diamond Katana-ja van? képeket róla:) -
sztoky #33091 Igen Alert az lehetett (a fél perc is stimmel kb). Nem wingletes gépek voltak. (HA-LOF, HA-LOS..ha jól láttam). Én is ilyesmire gondoltam, mert a sugárfék hangját megismertem. Biztos voltam benne hogy ez a hang más :-). Köszi mindenkinek! -
LegendTommy #33090 arra is vevő lennék na meg már repülni kéne a zlin-el vagy alert féle diamondal, csak a pénz ritkább mostanság, viszont egy találkára mindig jó vagyok, pici repülést is elbír talán az erszényem:D ha valahova be kell szállni az anyós ülésre:D -
LegendTommy #33089 ha jó idő van rengeteget vagyok kint, van repsávos rádió, halgatjuk a toronyt ,stb, ismerem a jó spotterhelyeket
egyébként itt sokat olvashatsz a dologról.