MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nem csak apu, hanem cockpit env hang sincs, csak ha a hajtómû már jár, viszont ha repülés végén lekapcsolok mindent akkor meg cockpit env. szól tovább😞
amúgy imádom a vasat
amúgy imádom a vasat
dettó.. apu hangot ne is várj
alávágtam az ariane 900er hangcsomit és akkor sincs apu hang
ettõl sztem még bõven élvezhetõ
alávágtam az ariane 900er hangcsomit és akkor sincs apu hang
ettõl sztem még bõven élvezhetõ
skacok ifly-nál, kicseréltem a hangcsomagot, tss sound-ra,
azt tapasztalom, hogy hiába helyezem áram alá a gépet, apu, stb...
semmilyen hangot nem ad, csak a gombok kattognak, viszont ha hajtómût indítok akkor, hirtelen megszólal minden, receir fan, stbb..., ha leállítom a hajtómût akkor és mindent lekapcsolok akkor is marad az "áram" hang....
nektek van ilyen? elvileg a sound.cfg-vel minden rendben
azt tapasztalom, hogy hiába helyezem áram alá a gépet, apu, stb...
semmilyen hangot nem ad, csak a gombok kattognak, viszont ha hajtómût indítok akkor, hirtelen megszólal minden, receir fan, stbb..., ha leállítom a hajtómût akkor és mindent lekapcsolok akkor is marad az "áram" hang....
nektek van ilyen? elvileg a sound.cfg-vel minden rendben
ha 700.000 lenne akkor lenne😄
ha ennyiért lenne ppl akkor én is leraknám izibe😄
kábé 10db hosszabb út után (700/800) mondhatom ,hogy az ifly (1.01) nekem mindenféle gond nélkül fut..
egyrejobban tetszik😉 Cs757 lejjebb csúszott a "listámon"
egyrejobban tetszik😉 Cs757 lejjebb csúszott a "listámon"
😊)) nekem van ey olcsobb megoldas USB csavar kirakod az asztalra es azt nyomkodod PMDG feeling😊))
De itt a gombról van szó. :-D Biztos vartak rá, hogy ne essen le. :-D
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Igen én se nagyon használom a toga gombot csak feltölöm a joyt és kész. Ehhez amit írsz FFB-s gázkar kéne, de olyan nincs 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Azzal fogták össze az ókori rómaiak a ruhájukat, nehogy leessen róluk.
Vicces realitásról, meg nem realitásról beszélni a TO/GA gomb esetében, mikor gyakorlatilag kvamindegy az egész, hiszen a TO/GA gomb megnyomására a gázkar a joyon nem mozdul el, ergo vagy ott hagyod, ahol volt, és majd 80kts után valahol mikor a joy újra jelet ad (lásd egy korábbi írásom, ahol Vr-nél lehúzta ~40%-ra) lerántja a gázt, vagy feltolod a TO/GA megnyomásakor (ergo felesleges megnyomni a gombot), és majd mikor újra jelet ad a joy beáll a hmû a joy által vezérelt értékre, és cseszik arra, hogy TO/GA gomb lenoymására milyen hmûteljesítmény volt beállítva. Very funny errõl ennyi hszt összehozni.😊))
😊)) persze jobb megoldas ha van egy csavar amit nyomhatsz vc ben😊) csak nem realis, es ha megvan az opcio hogy ra tud konfigolni akkor inkabb az mert igy el se kell engedned a joyt hogy az egerrel egy gombot megnyomj....izlesek es pofonok en pmdgn se hasznaltam soha azt a gombot.
2d-t nem hasznalom hiszen ott a szep vc tok felesleges ( meg annyira nem is tetszik) es nem is realis azzal a gombal de azert tettek oda mert a throttle kulon panelon van es igy egyszerubb de a VC nel ugy gondoltak ott mar megtudod nyomni a gombot mert latszik.
amig nem volt kulon throttle karom addig en pl mindig a bill gombot hasznaltam ra allt a kezemre😊)
De forumukon volt keres hogy a vc ben is rakjak oda ahol a 2d ben van ugy hogy lehet megteszik ezt es akkor mar neked is jo lesz.
De meg mindig azt gondolom hogy ha tehetjuk akkor tegyuk valosaghuve a repulest hiszen errol szol, es akkor mar jobb ha minden a helyen van.
Annak orulnek ha lenne egy olyan trhottle-m amin magan a gazkar oldalan van a toga gomb es akkor meg valosaghubb a dolog😊
Egyebkent a figyelem megosztast nem art gyakorolni😊)
Sose felejtem el elso utvonalrepulesemet amikor bajlodtam a geppel, kozben az olemben a terkep szakad a viz rolam, es meg kell allapitsni epp merre jarok, kozben a muszereket is figyelni, meg vezetni, meg a gepbol is kinezni.....😊
2d-t nem hasznalom hiszen ott a szep vc tok felesleges ( meg annyira nem is tetszik) es nem is realis azzal a gombal de azert tettek oda mert a throttle kulon panelon van es igy egyszerubb de a VC nel ugy gondoltak ott mar megtudod nyomni a gombot mert latszik.
amig nem volt kulon throttle karom addig en pl mindig a bill gombot hasznaltam ra allt a kezemre😊)
De forumukon volt keres hogy a vc ben is rakjak oda ahol a 2d ben van ugy hogy lehet megteszik ezt es akkor mar neked is jo lesz.
De meg mindig azt gondolom hogy ha tehetjuk akkor tegyuk valosaghuve a repulest hiszen errol szol, es akkor mar jobb ha minden a helyen van.
Annak orulnek ha lenne egy olyan trhottle-m amin magan a gazkar oldalan van a toga gomb es akkor meg valosaghubb a dolog😊
Egyebkent a figyelem megosztast nem art gyakorolni😊)
Sose felejtem el elso utvonalrepulesemet amikor bajlodtam a geppel, kozben az olemben a terkep szakad a viz rolam, es meg kell allapitsni epp merre jarok, kozben a muszereket is figyelni, meg vezetni, meg a gepbol is kinezni.....😊
De mindegy! Csak azt póbáltam elmondani hogy igaz ifly sokkal valósághûbb ezzel a megoldással mármint vcockpitröl beszélünk, viszont kényelmetlenebb is ha nem konfigurálom joyra, és ebböl a szempontból pmdg jobb megoldás volt, vagy akkor már ifly-ék is odab..ták volna azt a gombot amit 2D panelba oda raktak. Akkor a 2D panel reális???
De nem ertem a problemad, ha rajta van a joy on a TOGA gomb, es szepen felnyomod 40% ra a kart es megnyomod a gombot ebben mi a figyelemelterelo?? es mivel lenne jobb ha egerrel egy gombot nyomnal meg....
Szoval a gondod az hogy a VC ben felszallasnal nem esik kezre a gomb? De ha a joyon van akkor nem mindegy?
Szoval a gondod az hogy a VC ben felszallasnal nem esik kezre a gomb? De ha a joyon van akkor nem mindegy?
Mit nem értesz? Ráconfigolod a joy egy gombjára és akkor azt megnyomod mikor kell és kész.
Nem olyan nagy figyelem elvonás persze a joy megvan és azon van, csak szar hogy ha tényleg ott szeretném megynomni hát nem látod 40%-nál ha meg lenézek közben nem tudom? Gondolom te se irkálsz sms-t vezetés közben 120-nál?
jaj jaj😊)) hat azert felszallasnal nem hinnem hogy az a rohadt toga gomb akkora figyelem elvonasal jarna baaaz😊)) ezert irtam tessek rakonfigolni a joyra es akkor valosag feelingje van, mint nyomkodni egy csavart egerrel.
Amugy ezert jo az fs2crew remeljuk lesz iflyra is. En MD 11 et csak azzal nyomom, es nagy segitseg felszallasnal.
Amugy ezert jo az fs2crew remeljuk lesz iflyra is. En MD 11 et csak azzal nyomom, es nagy segitseg felszallasnal.
1. 2d ben ott a szemed elott.
2. VC ben meg ( en rakonfigoltam a joyra)
Amugy ha vc-t hasznalsz akkor szerintem nem gond abszolute es az igazi repulesnel is eleg sok mindenre kell am egyszerre figyelni es ott sincsenek bill kombok😊)
En javalsom tedd ra a joyra ( nalam a throttle-n van pont keznel😊)
2. VC ben meg ( en rakonfigoltam a joyra)
Amugy ha vc-t hasznalsz akkor szerintem nem gond abszolute es az igazi repulesnel is eleg sok mindenre kell am egyszerre figyelni es ott sincsenek bill kombok😊)
En javalsom tedd ra a joyra ( nalam a throttle-n van pont keznel😊)
Igen a valóságban tényleg ott van ez tény, viszont más az amikor ott ülsz vagy egy monitor elõtt próbálsz forogni virtuálisan 46 felé ez is tény. És esetleg olyan gombot keresel felszállás közben amit eleve abban a nézetben nem is láthatsz, õk se látják viszont érzik a kezükkel, én sajna nem érzem csak ha látom megnyomom, de felszállás közben ne kelljen már azzal foglalkoznom hogy merre fordulok és mikor kell oda néznem arra a kis gombra (60%)hogy lássam. Közben meg szépen lekanyarodok esetleg a pályáról úgy 120-al. Pmdg szem elé rakta hogy közben láttad a pályát és ez a jobb megoldás.
Nincs trükkje, ott van a valóságban is 😊 Csak nem értem, hogy a 2Dnél miért nem oda tették.
Igen megvan az oké, csak hátha van trükje mint pmdg-éknél, és az a gomb csak 60%-ék környékén lesz látható, de nem lényeg annyira igy se rossz a madárka.
Sziasztok !
Az Aerosoft AES crediteket hol kell kivágni a kukába ?
Mert úgy csesztem el ahogy van, de újrarakásnál sem akar megszabadulni tõlük...<#conf>#conf>
Az Aerosoft AES crediteket hol kell kivágni a kukába ?
Mert úgy csesztem el ahogy van, de újrarakásnál sem akar megszabadulni tõlük...<#conf>#conf>
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Az egész collisiont mivel online múltkor crash volt mert szerinte beletolt a falba...