45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#33168 Töröld le, rakd újra, hátha. Más ötletem nincs, sosem volt még vele problémám. -
#33167 Tárgytalan, simán balf*sz vagyok: a billentyűzetemen le volt nyomva az F Lock. :D -
#33166 Sziasztok!
Van egy kis gondom az AES használatával. CTRL-SHIFT-W -vel előhívom a menüt, de hiába nyomom bármelyik F billentyűt, nem csinál semmit. Repülőtér aktiválva van, és a paraméterek is beállítva. A híd ill. lépcsők jönnek is, de a többi funkciót nem tudom kapcsolni. Természetesen eredeti a kieg. Van ötletetek?
Próbáltam azt is, hogy az FS-ben törlöm az adott F billentyű funkcióját, de ez sem segített.
-
#33165 Jó képek! -
#33164 Ha Boeing-re gondolsz, akkor az autopilot CWS üzemmód többek közt erre is jó... bár nem tudom, hogy iFly-ban szimulálva van-e, PMDG-ben nincs. -
Martinpilot #33163 Hát, a több monitoros üzem attól is függ, hogy mit akarsz. Pl. Én mikor ezt elkezdtem, először csak 2db monitorom volt. Egy felül (ez mutatta a pályát), egy pedig alatta (ezen voltak a műszerek). Ezt egy 2 kimenetes VGA kártyával, és alap FS2004-el is meg lehet csinálni. Már így is nagyobb feeling volt az 1 monitoros üzemhez képest. Ha ennél többet akarsz, akkor jó a WideView, de ha lól tudom, ahhoz több PC is kell egyszerre. Én Úgy oldottam meg itthon, hogy maradt a 2 kimenetes VGA, +vettem egy TRIPLA HEAD 2 GO-t, és így egy PC-vel megoldom a 3+1 monitort. U.I.: Papirzacsinak le a kalappal , SPMD-nek, pedig köszi a repteret. -
#33162 "...Le se szarják a pályát, ott várakoznak rajta.""
Ezert kell elotte aismooth hogy takarodjanak.:)
GRATULA -
#33161 -
#33160 Háte te meg hogy számoltad ki azt az üzemanyagot?:D -
#33159 Elég volt nem? Akkó?:-DDDDDDDDDDDDDD -
LegendTommy #33158 picit több tartalék kéne nemde -
#33157 Szép volt! Eseménydús repülés. :) -
#33156 Mai útvonal Acapulco-Seattle.
De már az út elején látszott, hogy valamit elszámoltam.
Igen, a kerozint! Éppen annyi van, ami az útra kell, semmi tartalék.
Reméltem nem lesz nagy forgalom a pályán, tévedtem!
Le se szarják a pályát, ott várakoznak rajta.
Úgyhogy átstart azzal a ~500kg keróval, ami maradt.
Verseny az idővel, talán egy szűk körre elég lesz.
Csak tartson ki, 160 utas imádkozik.
A pálya szabadnak tűnik, ha kibírja keróval, akkor túléljük.
Innen már leteszem, lesz ami lesz.
Túléltük, talán még be is gurulok a maradék ~80 kg-mal.
A parkolófék behúzására már nem volt idő, megadta magát az 1-es.
Kevesebb, mint 1 perccel később, a 2-es is leállt. :-)
-
#33155 Én is feltettem!
Nekem is tetszik! Ügyes vagy!
Köszönöm szépen! -
#33154 Letöltöttem, megnéztem! Nagyon jó lett. Csak így tovább!!! Köszönettel tartozom, mert továbbvitted a gondolataimat. Egy repülőtér született az a pár, vonal és polygon felett, amit csináltam. Senki sem siettet, ahogy az idődből futja, megszületik majd az a két hangár. -
#33153 Sajnos idő hiányában nem tudtam teljesen elkészíteni a Pipis-hegyi repteret (hiányzik a két sárkányos hangár), de azért felteszem a "béta" verziót. Akinek van ideje, az nyugodtan befejezheti.
Külön köszönet illeti a segítségükért az alábbi személyeket:
STdesign, Kókai Tibor, LHSimulations
Letöltés: LHGY -
napstR #33152 köszi :) és ti null zone-t raktatok valamire vagy sima default beállítások? esetleg fsuipc-ben hekkelni valamit, hogy közelítsünk a reális felé? :):) -
LegendTommy #33151 dehogynem 737ng-t ifly-tól -
#33150 Nem lehet beállítani, flightmodelje válogatja, hogy viselkedik bedöntve a gép. -
#33149 Ha jól van beállítva és középen van a joy akkor nem jön ki a fordulóból. -
napstR #33148 hali! őőő nem tudjátok be lehet állítani valahogy a joystickot hogy ha fordulok majd elengedem a joystickot akkor a gép ne jöjjön ki a fordulóból? szóval csak ellenkormányzás után, mint igaziból. így nem kéne egyfolytában rángatnom szerencsétlen x52-őt :):) -
#33147 :))) csak nem vettel sajat gepet?:)))
berelni se kutya, de fentartani.......ahoz kepvisewlonek kene lennem -
LegendTommy #33146 most akkor magamat sajnálom jó?:D -
#33145 jo amikor a csaldban tobb repulo is van.....biztos a magannyugdijabol vette a papa:))) -
#33144 lol :))))) -
#33143 :)))) azt hitte valami orosz tipus:)))))))) -
#33142 fúú várjá ezt most 2x is elolvastam..
WARTBuRG az autó.. avagy megtaláltam a főnyereményt?
és mit mondott rá? wiki-n megtalálta a típust? -
#33141 hát az a csajszi nagyon egyben van.. mindig meglepődök azon, hogy különböző(fajú) emberek leány gyermekei milyen megragadóak tudnak lenni...
-
#33140 Miota is ugatom??:))))))
Valamelyik forumon osszehaverkodtam egy fiatal sraccal segitettem neki par szimes dologban, aztan kiderult papa cheyennel nyomja, es o is most azert tanul stb hogy amint megvan a jogsija tudjon kepzest csinalni a csaladi gepre. Kerdezte nekem milyen van? Mondtam biztos nem ismered a tipust Kelet europai - WARTBRG -
#33139 egy iskola korre is berelheto?:)) hmmm valtoznak az idok:) -
LegendTommy #33138 1. részben is volt 208-as papa, biztos elvette a figyelmet a tweto lány -
#33137 Azt hiszem, én ezt kerestem!
Akit esetleg érdekel a több monitoros üzem mód, annak erre van szüksége.
Esetleg, ha van jobb akkor szóljatok.
http://www.wideview.it/wideview.htm -
#33136 Kösz, le is töltöttem :D -
#33135 gyerekek hawaii várhat... alaska a szívem csücske innentől kezdve -
#33134 áhám;) gyűrűzzön a gazdája mi?!
;) -
#33133 Olyasmi :) -
#33132 mindig megvárod az 50c(80) fokot? -
#33131 keverem a 2üteművel a szisztyémát..;) -
#33130 Én őket is és magamat is szoktam. -
#33129 A blokkot így is előmelegítik az olajat meg nem tudod csak ha járatod :)