45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#33208 nem azt az utvonalat:))) hanem Fscommanderben
de ha lefutattad a data base reszt akkor elvileg tudja -
#33207 Épp ezt szerettem volna elkerülni, hogy ne kelljen az FS gagyi Flight Planner-jében kutakodni a pontok után, mert F.C. sokkal egyszerűbb.
A Logo light probléma megoldva :) -
#33206 De lehet csak be kell állítani az FS útvonalát. -
#33205 FlightSim Commander: Az elkészített útvonalat nem lehet FS9 Flight plan-jébe menteni (IFR, VOR to VOR)? Csak gépek FMC-jébe való mentésre láttam lehetőséget, FS-t nem engedi, pedig ott szürkül... (save as-el próbálkoztam) -
#33204 -
koreny20 #33203 gumicsikorgás :D -
#33202 A földet érés pillanatában az a sound effect micsoda?
Eddig a többi videon nem vettem észre...:( -
#33201 Rev3-ban már jó a clickspot. Az CDU képernyőjére kell kattintani. Azzal lehet előhozni, meg eltűntetni. -
#33200 Ok!
Köszi Ádám! -
LegendTommy #33199 a srác törekszik a realizmusra:) -
#33198 Akkor mozogj oda és mentsd el, nekem tökéletesen megvan csinálva minden panel. Ha kell a fájl akkor szólj, bár a felbontáskülönbség miatt valószínű picit közelebb kell majd zoomolnod. -
#33197 Nálad lehet valami gebasz, a logo light tökéletesen működik. -
LegendTommy #33196 Ha jól emlékszem Alert szavaira akkor az APU csak a bal oldali szárnyból kap naftát és fuel pump nélkül is, pump csak azért kell, hogy tuti legyen a szipókázás:D
Javítsatok ki ha tévedek -
#33195 Ja :) van pár hiányosság még, de joOÓl alakul. (Pl. ha csak a jobb oldali FUEL PUMPS-okat kapcsolom be, akkor miért a bal szárnyból zabál az APU..., Az ajtók külön-külön nyitását is hiányolom, a RWYturnoff TAXI light-okat miért egyszerre lehet kapcsolni, stb., stb... Persze mondhatja bárki, hogy mohó vagyok???! nem...) -
#33194 Sajnos nem. Az egyel előbbi peccs óta valamiért lekerült róla a click-spot. De ígéret van rá hogy visszateszik mihamarabb. -
LegendTommy #33193 csak össze áll ez a gép:)
egyébként imádom -
#33192 Az iFly SP1-3 Logo light problémájára:
That is not a bug, it means you have not installed the two new Tail bitmaps.
Copy i737_Tail_L.bmp and i737_Tail_Light.bmp from the default iFly
texture folder to whatever repaint you have installed. -
#33191 ariane-nél is így múkszik.. eleve csak így "mehetne" -
#33190 Sajnos nálam nem...:( -
#33189 VC-ben katt az FMC-re, és megjeleníti nagyobb méretben. -
#33188 Az "overhead" csak egy példa volt!
Egyébként a nézet váltások jelentős része az FMC miatt van!
Én VC-be nem látom, ill nem férek hozzá!:S -
#33187 Hmmm... köszi, este tesztelem! -
LegendTommy #33186 The correct way to BALANCE fuel is to :- OPEN CROSS FEED. Turn OFF the fuel pumps in the LOW TANK When fuel back in balance TURN ON FUEL PUMPS. CLOSE CROSS FEED. So if the LEFT tank had 4000 Lbs of Fuel and the RIGHT tank had 4800LBs of fuel you would OPEN the CROSS FEED, and TURN OFF the PUMPS in the LEFT TANK, after a short while you will see that the fuel level in the RIGHT TANK falls to the level in the LEFT TANK, when both are EQUAL then TURN ON the LEFT TANK PUMPS and CLOSE the CROSS FEED.
support fórumon találtam, még nem próbáltam, mert én is a régi módszerre emlékszem ahol elég volt a cross feed-et kapcsolni, de elvileg ez a reális verzió, remélem müxik. -
#33185 iFly rev3: A világítással minden rendben? Mert nálam van gigsz (pl. logo light ellentétesen kapcsolódik: OFF=vili, stb.) A CrossFeed-ről már nem is beszélve...
Nem értem, ha valami működött, akkor egy új updatevel miért kell visszaqurni kütyüket...?!!! -
#33184 Azt még elfelejtettem, hogy ha VCben vagy akkor minek váltogatsz 2Dre az Overheadért?:) -
#33183 Van olyan, hogy Shift+S... meglepő módon, visszafelé lépteti a nézeteket. -
#33182 "Nekem meg az nem volt reális, hogy pl az OVERhead-ra váltásnál a két külső nézetet is át kellett léptetnem, ha VC módba voltam."
Active Camera? Beállítod az overheadet ctrl+5-re :)
Gyönyörűen néz ki alul össze vissza mindenféle panel, felül meg a táj :))))) -
#33181 Nekem meg az nem volt reális, hogy pl az OVERhead-ra váltásnál a két külső nézetet is át kellett léptetnem, ha VC módba voltam.
Most a nagy monitor fix VC lett.
a 19" meg a panelek...
Sokkal kényelmesebb.
Most a TRak-ker a soron következő... -
#33180 Nekem nem tetszik, nem reális de ez magánvélemény. :) Akkor már inkább egy más mellé a monitorokat. :) -
#33179 Gyerekek!
Ez Q-va jó!:)
Ajánlom mindenkinek! -
#33178 És PMDGnél be kell pipálni az options menüjében az undockable panelst különben furcsaságok történhetnek. Konkrét esetet nem tudok, egy monitoron játszom. :) -
Martinpilot #33177 Látod, mindig tanul az ember... Köszi Fatal! -
#33176 Alt+enter, jobb click a panelen undock window, nem kell ennyit tökörészni a menüben. :) -
#33175 Nagyon szépen köszönöm!;) -
Martinpilot #33174 Egyszerű: (Bár nekem is kb 6 hónapba telt, mire rájöttem, hogy kell, mert mindenki azt mondta akit kérdeztem, hogy ilyet nem lehet...) Szóval, mikor már fut a szimulátor, megnyomod az ALT gombot. A felső menüsorban kiválasztod a Wiew pontot, majd a Full Screen elöl kiveszed a pipát. A szimulátor egyből egy sima win ablakba kerül! Ez után normál nézetben (nem virtual cockpit-ban) a műszerfalra nyomj egy jobb egérgombot. Ha minden ok, találsz benne egy UNDOCK WINDOW menüpontot, amit ha kiválasztasz, az az FS objektum (ojjektum...) egy külön ablakba kerül. (ha nem találsz ilyet, kicsit menj odébb az egérrel, és újra jobb gomb...) Ezt a külön ablakot bárhova húzhatod a WINDOWS-on belül, tehát ha több monitorod van, és mindegyiken aktív a Windows kiterjesztett asztal, akkor semmi akadálya, hogy pl. az alsó monitoron a műszerek, a felsőn pedig pl. a táj legyen. Ezen túl bármely FS objektummal megoldható ez a trükk. A végén természetesen a felső menüsoron vissza kell pipálni a FULL SCREEN-t Ha nem boldogulsz, szólj, és segítek. -
#33173 Nagyon jó!
Elvileg az én kártyám 3 monitort bír kezelni, csak még azt nem tudom, hogy a megosztást hogyan csináljam.
Én csak a overhead szeretném oda tenni ill az ATC-t a + monitorra.
A fő az 82cm LCD.Ott a főnézet maradna. -
#33172 Hát Eco-Skies -zal ment. Pont annyi amennyi kell -
LegendTommy #33171 klassz lehet, gratula! -
Martinpilot #33170 Íme pár kép a jelenlegi állapotról, ha érdekel valakit a "relatíve költséghatékony" több monitor:
-
#33169 Ez is eszembe jutott, de nem gondoltam, hogy másnak is van F-lock a billentyűzetén :D