45215
  • Hypo #33288
    ja hogy ugy:))) hat kerem rossz idonel azert annyira nem rossz, meg ha mar benne van :))

Mondjuk en se szoktam csak a legritkabb esetekben de jo ha van.
  • exTrem
    Ez nálam is elférne :)
  • [HUN]FaTaL
    Én nem nyúlkálnék bele egy ilyen komplex addonnál.
  • [HUN]FaTaL
    Uncsi :)
  • Hypo #33284
    suxx? milyen ertelemben?:)
  • Hont
    Nekem még a régi Logitech Extrem 3D Pro van!
    Egy kérdés!
    A Gáz adagolás problémám van.
    Az SP1 csomagban lévő CFG ből át írható a gáz adagolásra vonatkozó rész külön?
    Vagy az sokkal bonyolultabb és össze tetteb dolog?
  • [HUN]FaTaL
    De ennek semmi köze nem kéne, hogy legyen az érzékenységhez. Indulásnál TOGA-t kell nyomni egyébként, de pl. nekem nem reagál, érzékenység csúszka középen. És ha felszállás után lehzúom a gázkart bizony elveszi a sebességet egy időre, amíg magához nem tér az a/t. Lehet, hogy méglejjebb veszem majd az érzékenységet, mindenesetre ez elég hülyeség. Semmilyen joystick mozgásra nem kéne, hogy reagáljon és nem lennének ilyen problémák.

#33281: Autoland suxx :D Amúgy szép autolandet csinál :)
  • Hypo #33281
    joystickje valogatja nekem saitek pro flight yoke om van kulon gazkarral pluszba de mas gepnel nem ural nem erzekeny nenyire itt meg erdekes foleg vnav sullyedesnel ha esetleg leveszem akkor a gazt mintha meghulyulne...

na este Loww-EDDS uton meglesem ma mar egy autolandet akarok..
  • Hont
    Tényleg nem akarok hülyeséget beszélni, mert Hozzátok képest, csak ugatom ezt a témát, de pl nálam bármit csinálhatok a gázkarral!
    Most direkt kipróbáltam!
    Indulásnál max gáz!
    Vr -nél elemelem!
    Abban a pillanatban ahogy elemelkedik a gázt el is veszi maga és beáll az A/T által beállított értékre!
    Bár mit csinálhatok a gáz karral, nem reagál, amíg a TOGA vagy a A/T nincs offolva!
    Az iFLY Styles menüben kb 10% áll a sensitivy poti!
  • [HUN]FaTaL
    Igen ez a probléma. A/T esetén nem is kéne reagálnia a gázkarra. Vagy ha mégis (nem tudom az igazi 737ng-n hogy működik) akkor le kéne oldania mint a robotnál. Ugye egyik sincs.
  • jaszy76
    Hali! Érdemes megvenni az fsuipc-t?
    Földi halandónak mennyivel ad többet, mint a free?
    Elolvastam a különbségeket, de nem tudom eldönteni, hogy kell-e ez nekem.
    (akkor biztos nem :) )

Köszi!
  • Hont
    Nem akarok hülyeségeket beszélni ezért előbb inkább kérdezek!
    Az a felvetett gond, hogy A/P módban, ha a A/T aktív, akkor a gázkar mechanikus elmozdításával borulnak dolgok?
  • Hypo #33276
    jaja:(
  • [HUN]FaTaL
    PMDG is letiltja a throttlet ha A/T van, szerencsére mert én le szoktam húzni 0ra takeoff után itt meg megbolondul tőle.
  • Hypo #33274
    jo lenne mert ez eleg alap dolog ami hianyzik. Ha mar throttle-m van hadd ne kelljen mar disablera rakni csak mert valami nem stimmel, mas gepeknel ez nem okozott gondot...:(

viszont egy teny kezzel szepen repulheto a kicsike jobban mint pmdg.
  • [HUN]FaTaL
    Többi gépet nem kúrom el és az fs cuccaihoz nem nyúlok, inkább tologatom kézzel a gázt :D

Joyt sem tiltom le mert flaps azon van, futó is sugárfék is. Inkább kézi TOGA, remélem feautre packba bekerül ez a gázkart tiltás ha A/T on.
  • Hypo #33272
    igen mert a throttle axis felulirja sajnos, a forumon irtak hogy fs ben max sensitivity es deadzone maxra majd ifly menuben is maxra az segit, csak igy a tobbi gep repulhetetlen illetve nalam fs ben a joyon nincs axis mert fsuipc-t hasznalok ra, volt aki azt irta hogy nala ugy mukodott jol hogy felszzallas utan rogton ctrl+k es disabled joystick, csak akkor meg a heatswich es mas dolgok nem mennek, na mindegy meg probalkozom vele.

TOGA igen pmdg utan eleg erdekes.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem közép környékén van mert kicsit koszos lehet már a poti és ha minimumra teszem leoldja a vnavot, lnavot. A TOGA szerintem borzalmas, elvileg megnézik mit tudnak tenni, hogy A/T esetén be lehessen állítani hogy ne vegye figyelembe a gázkart, mint a PMDGnél. Ha lesz ilyen lehetőség akkor a feature packkal fog érkezni. Úgyhogy én egyelőre TOGA helyett kézzel tolom fel a gázt, nekem egyébként nem is reagál a togara. Látszik, hogy tekerné fel a gázt de aztán rögtön vissza is rakja.
  • Hypo #33270
    igen en is ezzel probalkoztam tobb kevesebb sikerrel, amiket a hivatalos forumokon ajanlanak nem mindig vallik be max ha csak ifly al repul az ember ( deadzone maximumon...stb)

na akkor meg vizsgalom az ugyet, csak tegnap loww megkozelitesnel elegge megkavarodott a vnav ki is kellett kapcsolni es speed el sullyedtem...
  • Papirzacsi
    Nekem minimumon van. Felszállás után még emelkedés közben le szoktam húzni a gázkart, közben nyomok neki egy F4-et, ezzel nem igen zavarodik meg a gép, és süllyedésnél sincs vele probléma utánna.
  • jaszy76
    Belenéztem az elérhető videókba. Ezt be kell szerezni. :)
  • Hypo #33267
    Ifly Styles menupontjaban alul a joy sensitivy kinek mire van allitva?
    Mert a throttle eleg fosi igy, ugye full ra rakva plousz TOGA minden ok de kesobb sullyedesnel ha csak picit is megtolja az ember a throttle-t mintha a vnav megorulne keptelen a sebbeseget tartani vagy leveszi vagy fullra rakja kar hogy nincs benne a beallitasban hogy amikor ATHR+AP van akkor throttle disable....:(
  • Papirzacsi
    Ez esetleg nincs meg valakinek? :-)
  • Hont
    CSak 4 billentyű a különbség!;)
  • Papirzacsi
    Fok az a % a Boeingeken. ;-)
  • Hont
    Ez lemaradt...
    Bocs Admin.
  • Hont
    Nézzétek meg ezt a filmet...
    Itt ilyen brutál oldal szél lehet vagy féklapok...
    De olyan mintha a gyorsítás elején a Flaps is legalább 15-20% lenne.
    Vagy csak én látom rosszul?
  • polluxware
    asszem ránézek majdan.. hátha valmi szép
  • [HUN]FaTaL
    Új egek, felhők, víz stb. Néhány új textúra :)
  • napstR
    igen nagyon :(:( :D
  • Papirzacsi
    Látom még mindig fáj, hogy nem engedték, hogy Boeingen repülj.:-)
  • napstR
    (fényképezővel vettük fel, szal a minőség zéró alatti) :)
  • napstR
    sziasztok!

összetákoltam egy kis videót a highfly-os repülésemről :) itt meg lehet nézni: link boeing-ra szerettem volna menni, de sajnos az akciós jegyemmel csak az airbus-ra voltam hivatalos :) nekem semmi gondom nem volt vele, 3 iskolakör fért bele az 1 órába, ennyi idő alatt nem vágtak földhöz a wilco hiányosságai :)
  • polluxware
    mi új van benne?
  • [HUN]FaTaL
    Igen? Idén még nem néztem, talán december közepén lestem utoljára akkor még nem volt. :))
  • Hypo #33253
    mar mikor?:))) nekem fent van
  • [HUN]FaTaL
    Kijött a REX Overdrive FS9hez is :)
  • CptSAB
    Igen, ez az! Én szoktam linkelgetni. :) Nagy böccme utasszállítók felé nem húz annyira a szívem, hogy PMDG/Wilco-zzak, Ifly tete, egyszer megnéztem de.. én ezt szoktam feltenni (AIRAC), hozzá Friendly FMC, Project Airbus, vagy Posky, Kittyhawk+SkyDecks. Bőven megfelel. Visszatérve Graham AIRAC cuccára, szerintem elég jó. Igaz nem havonta frissül, de ez legyen a legkissebb gond.
  • [HUN]FaTaL
    Ugyanúgy működik, mint a 32biten. Simán felrakod és használod. :)
  • alien1313
    Helló!
    Tudna segíteni valaki, hogy a JeppView-t win7x64 alatt is tudjam használni?