45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#33368 iFly: VC-ben másnál is beakadnak a panelek; tekerentyűk, mérőműszerek animációja, stb.? Grafikailag is szemüveget kér tőlem! Ez .gau lehet? -
#33367 Urak upgrade miatt elado a konfigom.
Szoljatok ha valakit erdekel vmi.
Gygabite ep45 DS3P alaplap. E8500 proci 3.16(~3,6-8)+ 4*1 kingmax giga ram modul.
205930840
alaplap 15
proci 30
ram 15
-
alien1313 #33366 Én azt vettem észre, hogy nem felejti el csak úgy néz ki, mert hibás adatokat jelenít meg amikor belépsz az assigments menübe. Ha váltasz az eszközök között mielőtt bármi máshoz nyúlnál, akkor jelenik csak meg a valós beállítás amit megjegyzett.
Egyébként nem értettem mitől múlt el a hiba, ill. mi okozta végül is? -
#33365 Köszi, azóta már megoldódott, a reverse be volt kapcsolva és régebben a többi is be volt állítva így, de ahogy látom, az fsem nem igen engedi, hogy külön tengelyenként állítsam be ezeket az értékeket. Illetve engedi, de mindig elfelejti (a rohadék).
Viszont bár ez a megoldás rá, mint kiderült a hiba ennél mélyebb, kezdve ott,hogy ha lenyomod a pedált, az fs már réges rég értelmezi a fékjelet, fékez is, viszont a feliratot nem rakja ki, csak egy bizonyos mértékű jel után. A másik probléma pedig, hogy a pedálok felengedésével akármilyen jól is van bekonfigolva a féktengely, a jel nem megy vissza 0-ra, akármit is csinálsz. Folyamatosan fékez (hardwaretől függetlenül). Kipróbáltam más hardware-rel is és az eredmény mindig ugyanaz, a jel nem esik vissza 0-ra. Hogy mennyire esik vissza azt pedig a két fenti csúszka állítja.
De egy a lényeg, mostmár faszán gurul a gép, az MS meg elmehet a... -
#33364 hat reverse az alap:) ha pedal -
alien1313 #33363 Szerintem a Left (és right)break axis nál az FS beállításainál (assigments) a Left (és right)toe-nál a "reverse"-t be kell jelölni.
Valamint a sensitivities-nél a csúszkákon érzékenység=max, null zone=min
Nálam ez volt a hiba oka. -
gabesz639 #33362 Köszi! Jó lett valóban csak ezeket kellett felülírni. -
#33361 Ez volt az: LOGO light problem
That is not a bug, it means you have not installed the two new Tail bitmaps.
Copy i737_Tail_L.bmp and i737_Tail_Light.bmp from the default iFly
texture folder to whatever repaint you have installed.
...nálam megoldódott. -
#33360 Korábban itt valaki beidézte az ifly fórum egy részét, ahol leírták melyik fileokat kell átmásolni a default festés mappájából. -
gabesz639 #33359 Akkor passzolom, de megnézem hogy eredeti festésnél működik-e rendessen,
mintha úgy jó lett volna. -
#33358 Teljesen jól működik! -
gabesz639 #33357 Sziasztok!
Ifly 737 a rev3 frisités után nekem nem müködik a logo kapcsoéó mindig be van kapcsolva, nektek is ilyen? -
#33356 Akit esetleg erdekel, VACCHUN nak megujult a weboldala, most mar lehet ATIS-t hallgatni es aktualis palyat megtudni.... -
#33355 Nagyon szépen köszönöm!
Érthető volt! -
#33354 Állásszöget és bedöntési szöget tud tartani, amit a szarvkormánnyal állítasz be. A robot vezeti a gépet, de a kormánnyal te adod be a vezérlési jelet. Mozgatod a kormányt és a robot szenzorokon keresztül érzékeli a kormányra kifejtett erőt, ennek megfelelően mozgatja a kormányfelületeket és engedi tovább mozdítani a szarvat. Több üzemmódja is van, de nem írom le részletesen. Ha 6 foknál kisebb bedöntésnél elengeded a joy-t, akkor a szárnyat kiveszi vízszintesbe és azt tartja. Ha 6 foknál nagyobb bedöntésnél engeded el, akkor azt a bedöntési szöget folyamatosan tartja. Állásszöget is hasonló módon tud tartani. -
#33353 Segítséget szeretnék kérni!
Nem értem az MCP panelen a CWS funkciót.
Esetleg ha van olyan irodalom ami viszonylag egyszerűen elmagyarázz akár pár mondatban, akkor azt megköszönöm! -
#33352 Le van írva az egyik topicban hogy tudod aktiválni a terméket és utána eléred a frissítéseket. Egyébként a TOGA nem csak a csavaron hanem a helyén is ott van csak fsben kényelmetlenebb a helyére forogni mint a valóságban :D -
#33351 Most akkor egy kérdésed van? Ja! -
gabesz639 #33350 Milyen érdekes hogy végül az ifly 737 is berakta a VC-be a to/ga gombot egy csavarra, amit igy sokkal könnyebb aktiválni. Pont mint a pmdg-ben volt. Egy kérdésem lenne? Az ifly fórumban hogy tudom letölteni a frissitéseket? A license kódot kell használni amit a flight 1 adott? -
#33349 THX :) #33345 + #33346 -
#33348 A falusi paraszt mindig elfelejti, hogy az internet szinte határtalan...
Köszi egyébként!;)
Érdekes dolgok ezek! Szívesen megnéznék egy ilyet élőben is!
Lehet rajtuk csemegézni bőven. -
#33347 Elbírja látni, sőt, szivattyú nélkül is eléldegélnek a hművek, bár megnő a lángkialvás valószínűsége.
Bár te is rá tudsz keresni, de megtettem helyetted. Kb. így néz ki a szivattyú:
-
#33346 E+1+2. Amúgy meg első dolgom fs utána tiltani ezt az engine select marhaságot :D -
#33345 Mert E+1+2-t kell nyomni. Amúgy meg ki kell kapcsolni ezt a funkciót, és akkor nem elsz több gond. -
#33344 Használ valaki Freetrack - Wii Remote keresztezést FS hez? -
LegendTommy #33343 ifly dev forumon van valami Realistic Cockpit View mod, próbálta valaki?
gondolom ez a 2d cockpithoz való
-
#33342 GroPowerezek én is, amíg csak lehet! Csak tudod, a részletek... a részletek... :)
Repülés közben véletlen megnyomiztam az E-t és csak a bal gázkar működött (tudom, ez alap FS), de még ctrl+E+2, crtl+E+1+2-vel sem választja ki ismét mindkettőt. Alap billkombóban mi van, mert az nem mögy? -
#33341 Hat azert megbirkoznek vele.Igy is 15 orat a repulessel foglalkozom 10ed annyi penzert.
-
#33340 ez egy igen érdekes kérdés több szempontból is...
-
LegendTommy #33339 én is rögtön röffentem az apu-t
-
#33338 Amúgy mi a fenét csinálsz te hogy ekkora az imbalance? Nekem még sosem volt nagyobb az eltérés 100 fontnál. Igaz én ground powerről programozom az FMC-t meg ilyenek, APU max 5 percet megy. -
#33337 Ezek impellér szivattyúk vagy fogaskerék szivattyúk?
Egy szivattyú el bírja látni a két hajtóművet keroval, ha a Cross Feed nyitva van? -
#33336 Ismerem a működését, sikerült is megoldanom - kösz a képet! Van benne újdonság is :) -
#33335 Az keves! Mindket center off vagy vard meg amig kifogy. -
#33334 Mondjuk ha ismered a rendszer felépítését, ami nem túl bonyolult és a neten fellelhető, akkor tudod mit kapcsolva mi fog történni. Segítek:
-
#33333 Azt próbáltam, hogy a center L-jét (is) kikapcsolom, de az sem vált be. Köszi :) -
#33332 Úgy értettem hogy esetleg pár százalékot vagy 1-2-t ugrál és annyi mozgást nem biztos hogy észreveszel az eicason. De végülis mindegy, nemtudom mi okozhatja ezért kérdeztem hogy mit mondanak a support fórumon, hátha másnak is volt már ilyen gondja.
A TOGA nekem nemjó de ez valószínű a joyom problémája, bár te is írtad hogy kézzel is fel kell tolni szóval akkor mindegy. :))) -
#33331 A center pumpákat is kapcsold ki. Azok erősebbek annak érdekében, hogy először a centerből fogyjon ki az üzemanyag. Amíg működnek és van a centerben üzemanyag, addig a szárnyakból nem fog elhasználni semmit. -
#33330 Majd ha kiürült a center, akkor működni fog. -
#33329 A stabilitást (L-R) a szárnyakban még mindig nem lehet a CrossFeed-el kiegyenlíteni, még akkor sem, ha a bal pumpikat kiOFFolom. Supporton ez van, de kamma. Ötlet esetleg? (iFly)