45215
  • [HUN]FaTaL
    Ő példának az iFlyt hozta fel, ami marhaság (erre utaltam). A többi részével egyetértek, csak a példa volt rossz :)
  • CptSAB
    Jó néhány fejlesztő (ingyenes, nagyszerű kiegeket készítő) nem készít és nem is tervezi az FSX-re való átállást. De sokan vannak, akik párban készítik el a kiegészítőket. Ez nem MARHASÁG.. Volt aki azt írta, next step talán MS Flight, nem FSX. FSX ugyanolyan "vakvágány" mint anno FS2002 volt szerintem. Grafikailag komoly előrelépés, kevés újdonsággal. FSX-re ugyanez igaz. Habár, ha azt veszem, FS2004 fullra húzva és FSX fullra húzva, nem lehet egymás mellé tenni a két konfigurációt amit igényelnek (CPU, VGA, RAM). Ellenben a befektetett összeg nincs hasznossági arányosságban azzal, amit kapunk.
  • koreny20
    Nekem a szép talajtextúra hiányzik (hiába a GE pro még updattel sem az igazi, foltos szántóföld), meg hogy ne legyen ilyen zónás homályosodás
  • Hont
    Én igazából nem értek hozzá, de az FS9 nekem teljesen tökéletesnek tűnik...
    Fejleszthetőség oldaláról azt gondolom, hogy Orosz Peti,CptSAB,Clidey és a többiek már bemutatták, hogy szinte korlátok nélkül kiegészíthető.
    Ami nekem most nem jön be, az azok a kiegészítők, mint pl. az AES.
    Az amikor a LEGO ember oda csámpázik a géphez... (sírógörcs)
    Szóval amikor a B terminál 32 csápjánál nézed, hogy a lámpa test burája alól hogy jön ki a fény és a következő pillanatba oda fordul egyenes kerékkel a tanker...
    Vannak fejlesztések, amik brutálisak és az embernek eszébe se jut, hogy az alap 2003...ba készült.
    FSX? Hmm...! Szeretnék egy új M5 is!
    Annak is kicsi a valószínűsége!Örülök a FS9 is nagyon! CSak MUKODJON!;)
  • jaszy76
    A hangsúly a "némelyik"-en volt.
    Egy szóval sem mondtam, hogy FSX-re nem készül. :)

• [HUN]FaTaL
    Azért ez eléggé marhaság tekintve, hogy készül FSXre is a cucc :) Szóval a csak fs2004re jelenik meg, erős túlzás. :)
  • jaszy76
    Szvsz az FS2004 időtállóságát mi sem mutatja jobban, mint az a tény, hogy a mai napig fejlesztenek hozzá igényes kiegészítőket, ráadásul némelyik csak fs2004 alá jelenik meg: pl. iFly
  • CptSAB
    FS2004-ben is benne lettek hagyva a lehetőségek. Hogy az alap program mit tartalmazott, az szerintem pusztán a piaci szereplők közötti megegyezés tárgya volt. MS biztosítja az alap programot. A kiadók pedig az anyagi haszon élvezeteként a kiegészítőket.
    Simán meghúzható lenne egy új bővített alap. "Mindössze annyi dolga lenne a szimulátort fejlesztő cégnek", hogy bevon több programozót. Megveszi a licenceket. Ez persze nagyobb kiadásokkal jár, kevesebb profit, ha a profi szimulátorokat, mint termékeket nézzük, akkor elenyésző szegmensét adják a játékipar bevételének.
    Inkább vegyük azt, hogy tart az a trend, hogy 1-2 évente új csicsába húzott semmivel sem többet tudó, csillogó villogó terméket dobnak ki. Úgy érzem, FS2004 valahol erre cáfolt rá. 2003 késő őszén jött ki.. ma 2011 van!!!!, és az utódja sem tudta leverni a mai napig sem.
  • [HUN]FaTaL
    Így hamarabb elkészül csak lassan az FS és a kiegek árából elmehetsz Commercial Pilotnak :D
  • Hypo #33399
    igen meg jo atc meg sid star meg a tobbi, es kb 2025 re jelenne meg:)
    szerintem egy jo FS oprendszert kene csinalni ami modulosan fejlesztheto es az addon gyartok majd feltoltik idovel az fs vilagat
  • Hypo #33398
    na jo Te rossz pelda vagy teged minden hidegen hagy:))))))
  • spyy55
    Ha hobby, ha munka, ha bármi... REALITÁS!!! (sajnos ez az én megszállott nézetem, amitől nem tudok elmozdulni, de ez nem is "sajnos"...)
  • CptSAB
    Jó lenne, ha a következő FS-ben alapban integrálva lennének az AES, FSPassangers és még pár efféle hasznos segédcuccok megfelelői. :)
    Nem beszélve egy komoly SDK környezetről (Instant Scenery és hasonló vizuális fejlesztő/editor cuccokkal).
  • [HUN]FaTaL
    Az igazság szerintem az hogy borzalmasan drága. Másrészt ezeket az fsnek alapból tudnia kéne.
  • Clidey
    Csak a saját f*szod nevében beszélj lécci! :D Engem ugyan hidegen hagyott simán! :)))
  • Clidey
    Ha ez bekövetkezik, tán én is beszállok végre a buliba... :)
  • Hypo #33392
    hat mert amikor kiott akkor meg ennek is orultunk mint majom a f nak:)))
    majd szep lessan ez mar egy developer szemlelet, apple se az elso iohone kiadasban adta oda a copy paste lehetoseget:)) azota eltelt evek alatt mar a 4. verzional jarunk ergo evente veszi a hulyeje az ujat....meg 8-9 verzio es mar ok is:))
  • [HUN]FaTaL
    Mert nem ez a munkája, ez hobbi.
  • spyy55
    Ja, szívesen adnék ötleteket (amik BIZTOS megvalósíthatók), amiket érdemes lenne leanimálni az "élethűség" JOBB elérése érdekében. Ha valakinek ez a munkája, nem értem (a mai világban), hogy miért nem gondolnak a legfontosabbra: a RÉSZLETEKRE!!!
  • [HUN]FaTaL
    *kereke
  • [HUN]FaTaL
    :D Remélem a kiszolgáló járművek kerek is fog fordulni vége :D
  • Hypo #33387
    ami a 2 legfontosabb: nem kell ablak modban tokolni, es javitjak a 3d -s modelleket, remelem sarga mellenyes kiscsako tegla apatol es tegla anyatol megszunik es helyette lesz valami emberi forma:)
  • spyy55
    :) Hasonlót fordított nekem is a(z) ótídrof!
  • [HUN]FaTaL
    thx info :)
  • MatWood
    Tömören, ingyenes lesz a frissítés ami eddig is volt, lesznek új járművek, meg egyebek és FS-en belül lehet konfigurálni (ajtók helye), nem kell ablak módban az AEShelp-el szenvedni. Kb. ennyi röviden, pontos idő nincs a megjelenésről, a többi újdonság meg majd úgyis kiderül.
  • [HUN]FaTaL
    Mert a kiválasztott gate a takeoffra vonatkozik, az útvonal tervnek semmiköze a célállomáshoz, ott az atc igazít. Vor to Vorhoz végképp semmi köze, de FMC-s géppel miért v2v-t repülsz?
  • spyy55
    :) én se, de majd valahogy csak kijön valami értelmesen, hogy meg is értsem :)

FSC-ben ha megadok az útvonallal kapcsolatban mindent, majd kiválasztom az adott gate-t, akkor csak egy tetszőleges rwy-re tesz le a reptéren és nem a kiválasztott - és elmentett - gate-re! Miért lehet ez? IFR! VOR to VOR
  • LegendTommy
  • [HUN]FaTaL
    Majd valaki foglalja össze a lényeget légyszi, mert egy mukkot sem tudok németül :D
  • alert
    Flying Wild Alaska S01E03 HD-ban és normálban is szedhető a torrent napról.
  • MatWood
    Igen, kösz a linket! :)
  • Hypo #33377
    na akkor mar megerte:)))
  • MatWood
    Én örülök, hogy németül van :)
  • Hypo #33375
    AES UJ verzio Development kar hogy nemetul
  • Hypo #33374
    jo kis oldal mar regota a kedvencek kozt.
  • Hont
    Ha ezt "Jól"kitöltöm,akkor már ott vagyok a szeren?:D
    http://www.b737.org.uk/quiz.htm
  • [HUN]FaTaL
    Ugyanakkor nem nagyon értem a dolgot, mert a feelThere is megoldotta valahogy, ha jól emlékszem az ERJ v2-n pl. állítható. Reméljük a Feature Packba bekerül, mert elég idegesítő, hogy a 2D Panel sokkal smoothabb.
  • Hont
    Ez nagyon jó kis oldal!
    Pont ilyenre vágytam!
    Meg van a heti olvasmány...:)
  • spyy55
    Egy fincsi oldal 737-eseknek! :)

#33369: ez egyben megnyugtató és elszomorító...
  • [HUN]FaTaL
    Picit, nem vészes. Nem .gau, fs9. Elvileg VCben attól függ a frissítés gyorsasága (legalábbis valami ilyesmit írtak az ifly fórumon), hogy hány panel van hozzá a panel.cfg-ben. Ennél lejjebb nem tudják venni, úgyhogy így marad. :(