MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
hu szep kis termes, mennyi gond ifly-al......😊)) mondjuk a fu alatti gaugek nem 100%osak am....

spyy55
Az iFly néhol (pl. hajtómûindításkor: motor fel-le, fel-le) 2 másodpercenként ismétlõdik, mintha beakadt volna egy cd. Már újratelepítettem, de így sem javult. Van valakinek ötlete

CptSAB
A videóba vágta be az eredeti hangokat, fs-ben pl. a sugárhajtómûvek jellegzetes hangzása -amikor egy gép fordul, egyszerüen nincsen szimulálva. Pedig egy MiG alcsony áthúzás de nagyon odapörkölne.. 😄, vagy egy rácsapás utáni felhúzás utánégetõvel, élesen kifordulva jobbra.. ez van.
Már hogy érted, hogy beillesztett hangok? A gép sound mapájába beillesztett hangok,(tehát valami hangcsomag) vagy csak a videóba. Egyszerûen annyira tetszik a videó a hang miatt, meg vagyok õrülve, nekem kell ilyen az FS-be. :-(

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

exTrem
wow <#wow1>

polluxware
polluxware
"A Malév 2010. január utolsó napjaiban az utolsó Fokker 70-es típusú repülõgépét is kivonta a forgalomból. Az elsõ Fokker 70-es, kéthajtómûves sugárhajtású regionális utasszállító repülõgép 1995. végén kezdett el repülni Malév színekben. A légitársaság 2010. júniusában jelenleg a ferihegyi mûszaki bázison letárolt Fokker 70-es repülõgépek "felélesztésébe" fogott. "

errõl tudni valmit?

Papirzacsi
Az aircraft.cfg nem tartalmaz információt arról, hogy mennyi tüzelõanyag van a gépbe töltve, csak a tartályok helyzete és térfogata van benne. Így a válaszom egyértelmû nem. A betöltött tüz.a.-t FSUIPC-n keresztül kell beírni az fsbe, az pedig csak akkor megy, ha az fs már fut és be van töltve vmi szituáció.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

[HUN]FaTaL
De ennek nem az lenne a lényege hogy átírod, updatere frissíti az aircraft.cfg-t és be lehet zárni a programot?

http://goo.gl/gd6Zi5

Papirzacsi
De, eddig is jó volt. :-)

Igen, így valóban mûködik már, de elõzõ verziókban nem volt jó, nálam legalábbis.

Papirzacsi
Nem pöcsölök a configtool tüzelõanyag töltõjével, de ha nem zárom be a repülés indítása elõtt, akkor bizony mindig átírja 0-ra. Szóval hagyd nyitva a programot, mikor belépsz a repülésbe, és tapasztalataim szerint akkor mûködni fog.

Eddig mindegy hogy hogyan próbáltam, nem volt jó. Ezek szerint mégis jó.

Papirzacsi
Igazából ott a nyomoronc fs9.exe a beépített "Fuel and Payload..." menüvel, minek ehhez még külön program?

polluxware
ott az a nyomoronc 737fuel planner ami pmdgvel, wilcoval, ariane-val is mûkszik..

Papirzacsi
Hogy próbálod? beállídot, megnyomod az update-et, majd kilépsz, indítod az fs-t, és csodálkozol, hogy nem annyi?

0kg-ot még nem küldtem, de ha beállítom, hogy hol mennyi %-k legyen, akkor az FS-ben sajnos nem az van. Eddig csak a 700-al próbáltam, ott nem volt jó, lehet, hogy a többi jó, de az is lehet, hogy csak nálam van ez a hiba!?

Papirzacsi
Kifejtenéd, hogy küldi rosszul a mennyiséget? Mert nálam a 0kg-ot nagyon szépen elküldi.

Nálam mûködik, oldalra lassabban, de megy. (1.02)

Viszont visszaszívom azt, hogy jól küldi a ConfigTool az üzemanyag mennyiséget az FSnek, sajnos ugyan úgy rossz. Remélem az SP mindent javítani fog amit a 2-es patch nem.

ahha.megprob?ljuk.ugy prob?ltam hogy onnan induljon egyböl.fsx-ben volt muksa meg minden.b?r a f?kre nem eml?xem h behuztam e.a legr?gebbi AES-n?l is volt minden ugye?marshall pushback auto stb?

Papirzacsi
Igen az, de a csáp magától jön, nem kell kérni.

Hypo
ctrl+shift+w azt hiszem az AES panelja

Papirzacsi
Ha beállsz a csáphoz, (jó pozícióba), akkor a parkolófék és a hmû leállítása után, odasétál a faszi a géphez, majd elmondja a mondókáját, és jön a csáp, stb.

kell is hivni vagy csak jön ha megvan a f?k meg a hajtomü?

Papirzacsi
Le kell állítani a hmûveket és behúzni a parkolóféket.

oksa.köszi.akkor ?n nem csin?lok vmit jol.nekem nem jön😊Pesttel prob?lom.Follow me van,de a hid nem jön.

[HUN]FaTaL
Azokon a reptereken amiket támogat az AES igen.

Szevasztok!azt k?rdezn?m hogy AES-sel a jetwayek mozognak e?Ha jol tudom alap rept?ren nem mozognak.

Helo! Az lenne a kérdésem hogy valaki tapasztalt-e olyat Iflyal hogy elõre hátra elég gyorsan mozog 3Dben a szarv de jobbra balra egyáltalán nem...?Van erre valami megoldás?
üdv,
Papirzacsi
Az fs2004 telepítõ cd-jén lévõ cad fileokból ki kellene venni az effects fileokat, és felülírni velük az fs2004 mappában lévõket.

A Dunaújvárosi híd sajnos (csak nálam?)odébb van mint a folyó.
http://indafoto.hu/bankii/mas
<#fejvakaras>
sziasztok...én vagyok az a problémás akinek kilépett játék közben a játék "out of avaible memory" gonddal..nos letöröltem a németországi kieges reptereket+a real germany sceneryt mostmár nem lép ki de helyette keletkezett ez a probléma--->

lehet ezzel kezdeni vmit vagy újra kell tennem a játékot?<#confused><#rinya><#ticking>
chicco
1.02 ota az ifly kiidegel.Ma 2x volt NO ACTIVE FLIGHTPLAN.Egyszeruen repules kozben torolte az utat.

Hmm, most így utólag visszagondolva lehet, hogy így volt, úgy emlékeztem, hogy lehetett mindenhol állítani. Bocs.
Viszont most már helyesen küldi az FS-nek a üzemanyag mennyiséget.

[HUN]FaTaL
Eddig is így volt.

[HUN]FaTaL
Másold át a vc textúrákat az alap festésbõl.

Nem is akarok wingletet 600-ra, hanem az a bajom, hogy az eyebrow be van pipálva és nem lehet kiszedni, mert eddig ez nem így volt. Érdekes...

nálam is így van
polluxware
ez az 1.00ban is így volt.. 600hoz nem jellemzõ amúgy sem a winglet.. talán csak westjet<#miaz>

Hali!

Aki feltette az 1.02-es pathet az iFly-hoz, az nézze meg, hogy nála se lehet a 737-600-on az eyebrow-t és a winglets-t a ConfigToolban? Alapból be van pipálva a eyebrow és ki se lehet szedni. Elõre kösz!

spyy55
Köfff nektek 😊 sikerült!

polluxware
texek hiányoznak.. nem másoltad mellé õket

nézd át a könyvtárakat, és rájössz mi a gebasz

Hiányoznak a textúrák. Az eredeti iFly textbõl másold ki ami hiányzik.

chicco
barcsak ennyi problemem lenne.Vnav disconnectre varom az 5leteket.

koszi.

Mappolasa sz r szerintem.Clidey vagja ezeket.

spyy55
Iflájosok: Tipp? Az aircraft.cfg jó...

polluxware

Köszönöm. Az tényleg versenyképes.

Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

Kipróbáltam egy több fizetõs repülõgépet is, tower nézetben, ahogy elrepül felettünk az egy vicc! Mintha egy RC modell repkedne. Nem lehet ezeken a hangokon valahogy módosítani? FSX is ugyan ilyen, azt is próbáltam több kiegészítõvel.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

[HUN]FaTaL
DA Fokker

CptSAB
Nem hinném, hogy az FS hangjai azok. FS akusztikája elég gyenge. Szerintem ezek beillesztett hangok.