45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#33569 vannak olyan gépek amiknél 3állású billenőkapcsoló van -> beacon/off/recognition+bíkon
valmi ilyesmire tudok gondolni elsőre....... -
#33568 Valoszinuleg elnezted. Minden gepen motorinditastol leallitasig kotelezo, barmilyen napszakban. -
#33567 Érdekes, mert sok gépen nem látni...
Kb 50-50%
Most este figyelgettem. -
#33566 Motorindítástól leállításig kell világítania, ezen kívül mit határozzon meg? Utas be- és kiszállást?:) -
#33565 Az "Anti collision" használatát légitársaságok határozzák meg?
(Persze a kötelező használaton kívüli időszakban...) -
#33564 CSak a klaviatúra kiosztás ment át...
Más semmi. Pedig a régi kifogástalanul működik.
Valahol még lennie kell valami mappának... -
#33563 Én mindent lementettem FSP-ből, és telepítés után a felülírás megoldotta... -
#33562 Sajnos ez nem jött be...
Még mindig működő XP partícióról szerettem volna át vinni egy Új WIN7 re.
Feltettem az FSPASS-t aztán bemásoltam a Database mappát a régiből és se kép se hang...
Egy teljesen szűz Passangert kaptam...
Oda a minősítésem... -
Tóth Balázs #33561 Database mappát mentsd le, majd írd felül.:) -
#33560 FSPass újra telepítésénél melyik mappákat kell menteni,hogy a lerepült logok ne vesszenek el?
Nézegettem az FS9 főkönyvtárába lévő FSPASS mappát, de ott semmi olyat nem találtam,ami ezekre a logokra mutatna... -
#33559 A Win7 jegyzettömbjével és rendszergazda módban!:( -
#33558 milyen editaloval probalod szerkeszteni? azt rendszergazda modban inditottad? -
#33557 Win7 alatt FS9 ben Repaintnál nem bírom a CFG át írni...
Ill át írni hagyja, csak menteni nem hagyja...
Nem írásvédett! (Már)
Azt írja ki "Hozzáférés megtagadva!"
Hol keressem a hibát?
-
#33556 Igen de a google beindexeli... -
#33555 És azt hittem ez 1 kis család.No minden esetre en nem sertodnek meg erte. -
#33554 Ja alert törölte. :) Mindegy, annyi hogy kirakta ide Balázs msn címét, igazolván, hogy beszéltek korábban. -
#33553 Miről is maradtam le srácok? :) -
#33552 ezt a részét már nemvágom a story-nak;) -
Tóth Balázs #33551 Én kérek elnézést, teljesen jogos végülis... -
#33550 Szerintem normális volt a hangnem ahhoz képest hogy kipublikál egy privát email/msn címet. Ennyi erővel egyből spamlistára is küldhette volna... -
#33549 Jó ideig gyűjtögető, szedegető életmódot kell folytatnom érte, de egyszer megkaparintom :) -
#33548 Na TrackIR 5 plus baseclip megrendelve....nyami, vegre eltehetem a regi agyonhajszolt TrackIr 1 esemet -
#33547 ezt szebben is lehetett volna ám -
#33546 Már szerintem mondtam régebben: tedd át 24bit-ről 32bitesre a felbontást! -
#33545 #33544:
Tóth Balázs #33544 Alert légyszi töröld majd, köszi
Vajo te meg nem tudom ki vagy, de őszintén nem is érdekel, szóval ezzel lezárnám ezt -
#33543 Talán nem kéne más msn / emailcímét kipublikálni... Töröltesd egy moderátorral. -
#33541 köszi! -
#33540 ctrl+home, ctrl+end de bugos -
#33539 AC-nél External pilot view-ban nincs lehetőség fel-le mozogni? Csak a gugolást találtam (lányos pipsikével) és bill.kombóban sem találok rá utalást... (pl. lépcsőn való felmeneteléshez) -
Lifer092 #33538 Úgy határoztam hogy maradok az FSX-nél, VFR repülésre még jó a gépem.. IFR-ra már nem, de amennyire időm engedi nem is nagyon érdekel az IFR mostanában... :( :/ -
Tóth Balázs #33537 -
#33536 mennyi bepótolni való van -
#33535 há azééé -
Tóth Balázs #33534 Velem nem beszéltél soha sem... -
vajo #33533 köszi....és tényleg. :) Amúgy mi újság van veled? Régen beszéltünk már. -
Tóth Balázs #33532 Shift+P default -
Tóth Balázs #33531 Eleve nem foglalkozik már a Microsoft a Flight Simulator X-el sem (kirúgták a készítőket...), nemhogy az FS9-el, scenerykkel pedig teljesen jól meg lehet oldani a tájat, nem tudom mi bajotok vele... -
vajo #33530 Hali.
kb fél évig nem játszottam FS-el, és elfelejtettem mivel kell "kitolatni". -
Lifer092 #33529 Rövid eszmefuttatás volt csak... ;)