45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#33528 De minek újítanának egy 8 éves grafmotoron? Nem tudnak az addonkészítők hozzányúlni az enginehez értsétek már meg. Ott az újabb platform, úgyhívják FSX, ezen kívül jön a Flight, ami majd meglátjuk milyen lesz. -
koreny20 #33527 Örüljünk hogy 2011-ben vagyunk és nem 1989ben amikor még commodore-on kazettáról töltöttük be 5 perc alatt a játékot, volt 5 vertikális 8 horizontális csík, az volt a repülő meg egy paintben 3 másodperc alatt elkészíthető pálya, aztán szálljál le oda....:) -
koreny20 #33526 Igazából sosem fogjuk megérteni egymást lifer meg én jobban a grafikára vagyunk igényesek, fatal, hypo inkább a műszerekért van oda meg a kezelésért...nincs közös pont... -
koreny20 #33525 fatal mért mindig egy részt veszel ki a mondandomból? :)
Nem azt várom el hogy egy 8éves játék legyen napra kész hanem hogy átprogramozással újíthatnának rajta, vagy kiadhatnának egy teljesen új fs csontvázat ami nagyon jó alap és erre lehetne pakolni a már kiadott fs 2004 cuccokat, ez még üzlet is lehetne mert akkor megint elkezdenénk az emberek az fs2004es kiegeket vásárolgatni -
Lifer092 #33524 Reméljük.... a legjobbakat. :)) -
Lifer092 #33523 Ami még lemaradt... Hallottam már nem egy játéknál "grafikus motor átültetésről" , viszont ez sok hátránnyal is jár. Meg rengeteg vele a munka. Az FS2004-et szerintem szebbé csak úgy lehetne tenni, ha egy teljesen új motort kapna, de hát ezzel ki foglalkozna? - Hmm.. Mondjuk egy CryEngine 3-mat.. XD
- Komolyra váltva, semmi bajom ezzel az FS 04' -el, realisztikus úgy ahogy, jók hozzá a kiegészítők, moddolható. De ezt elviszi az hogy a táj egy kaki. Igaz, most lehet azt mondani hogy kit érdekel a táj ha FL320 -on repül az ember... Oké, de egyszer csak leszállsz, és gondolom nem derékszögben ereszkedsz a reptér fölött a leszálláshoz, hogy nem látod a tájat. =) Meg néha jó egy VFR repülés is, amire az FS 04' nem való. -
#33522 lol :D 8 éves játéktól mit akarsz? Ennyit tud az engine ez van. Ott az FSX ha több autogent akarsz.
#33521: Valószínűleg optimalizáltabb lesz mivel kidobták a visszafele kompatibilitást végre a kukába. FSX is azért ilyen optimalizálatlan mert egy jórésze kompatibilis lefelé, ezért átjárható jónéhány kiegészítő és emiatt ilyen lassú sz*r. -
Lifer092 #33521 Számból vetted ki a sót! Vagy a szót...
Szerintem nem kérsz lehetetlent, mai világban, a 6magos cpu-k, 2magos -2gigás vga-k világában már semmi sem lehetetlen, pláne meg nem szoftveresen én azt mondom.
- Tuti van rá valami megoldás, csodálkozok hogy nem dobtak még ki hozzá valami szép kis alapot, ahogy te is mondtad. Igazából, tényleg ettől ment el a kedvem, mert csúnya... ha köcsög vagyok ha nem, ki kell mondanom. Csúnyán néz ki hogy egy totál detailed reptér van egy poszt-apokaliptikus környezetben, ahol 6atombomba robbant egymás után. Szinte max grafikán játszok, (igaz ez kit érdekel, csak leírom.. =) )agyon moddolva, REX ; Ground Environment Extreme, ezen felül jópár dolgok kipróbáltam, de akkor sem az igazi, sőt. Az FSX-be hamar beleélem magam, amíg van 30FPS-em, miután ez lecsökkent 3fordulás és 67km megtétele után 10fps-re, és képregényben érzem magam, már más a feeling. Az X-Plane meg nem vonz, nem tudom miért de az sem jön be nekem. A "nemsokára" érkező Microsoft Flight! -tól sem várok sok mindent, mert szerintem ennek is csak A/4-es papírra írják fel az Optimalizáció -szót, és mutatják meg 78méterről, úgy ahogy ezt az FSX-nél is tették..
Mindegy, hiába sírok nem lesz jobb. -
koreny20 #33520 Talán mert szar a táj fs 2004ben, nem tudom mért nem lehet egy jobb motort csinálni neki vagy vmi service pakkot amiben több autoogent és jobb textúrák behelyezését teszi lehetővé...nem vagyok informatikus lehet olyat várok el ami teljesíthetetlen, de mivel sok a kieg gyártó inkább egy rendes alapot kéne csinálni amiket lehet tuningolni fs kiegészítőkkel.... -
Lifer092 #33519 Tudom én.. De hátha ez csak egy hirtelen jött "rossz gondolat" és észhez térek.. :D -
LegendTommy #33518 ha a repülést szereted tök mind1, hogy fs9 vagy fsx -
Lifer092 #33517 Az miért lehet hogy elkapott egy olyan feeling hogy meguntam az FS2004-et? :/ Nem tudom, valahogy már nincs huzalmam hozzá pedig itt van a botkormány meg a többi kiegészítő... FSX -hez meg nincs i7-es gépem sajnos. Hm.. ettől féltem.
A vadászpilótai múltamat meg megint "előröl" kezdeni, gondolok itt a kötelékes csapatra.... :/ -
koreny20 #33516 ja és az általános embertárs iránti tisztelet... -
koreny20 #33515 Fegyelmit azért biztos kap, csak a hideg éghajlaton elhelyezkedő országokban nem divat a hazudozás, a bulvár, a dolgok felnagyítása, és a botránykeltés, lásd alig hallani kanadáról, skandináv országokról, nem háborúznak, nincs tüntetés, államcsőd...stb, helyette marad a békés kultúrált közösségi magaviselet... -
#33514 "Az elszundító kapitány ellen nem indítottak eljárást"
baszki ez egy értelmes ország...
más helyen már rég kirugták volna, csak a sajtó miatt is
-
koreny20 #33513 http://index.hu/gazdasag/vilag/2011/02/07/repules_kozben_aludt_el_a_sas_pilotaja/ -
#33512 -
#33511 aki esetleg használja az 50 North Classic-ot, annak ajánlom Nagy Dani Avsimen publikált festését. -
LegendTommy #33510 Jó lenne ha meglehetne valósítani, ne meg ha lenne rá pénzem:) -
#33509 sajnos, es egyhamar nem fog valtozni. De ami a rpeules korul van az hidd el MEG SIRALMASABB az ANYIRA EXKOMCSIUJLIBSIPOLGARI MAGYAR hogy csak na.
nyugdijbol meg tudod hova megyunk a kozertig se:))
irany Idaho, vagy british columbia, es repkedni szabadon....... -
#33508 teljesen más világ.. igazából az a gond hogy idehaza, ha nem biciklizni akarsz vagy focizni, akkor szinte mindenki megpróbál lehúzni ott ahol csak tud.
minden luxusnak van minősítve.. így akár van értelme, akár nem adóznod kell ha levegőt akarsz venni
egy végletekig extrém szutyadék keletbalkáni ország ez sajnos
-
#33507 :)) ami jo es repul minek valtoztatni:)) A carbon cub ss jo pelda nagyon nepszeru lett kint az allamokban, nagyon jo tulajdosagokkal bir, KIT ben is kaphato, LSA minosites, most hoztak at angliaba PILOT ujsagban most ez volt a fo dolog, nagyon jokat irtak rola.
Mondjuk ez egy mas vilag mint itt nalunk, kint nagyon sok ember megteheti hogy ilyenje legyen es nem kellett hozza lopnia csalnia, sot egyszeru "munkasok" is nyugdijj utan ebbe olik az idejuket.
Szoval ezeknek jo a piaca kint, most megprobaljak itt az EU ban is, bar itt mar annyira tulszabalyozott a reoules, es hat legter is alig alig....
Alaskaban es USa egyes allamaiban azert meg a repules korai szakaszara emlekezteto viszonyok vannak, es a kirandulas repcsivel leszallas a mezon mindennapos. Itthon jo kis bunti lenne ha repcsivel mennek kirandulni :)))
MAS VILAG ez van sajnos, nem veletlenul vagyom en oda:))) -
gabesz639 #33506 Minden esetre még mindig vannak akik szeretnének látni az égen, és nem egy múzeumba... még egy pici angol...
It seemed that Concorde had not been forgotten; two weeks later, Virgin Atlantic issued a statement saying that they wished to see a Concorde preserved “to fly for the nation”. A month later, the group presented a copy of the petition to Airbus UK at Filton, asking for the company’s aid in restoring Concorde’s Certificate of Airworthiness, so that the aircraft would be permitted to fly again. More coming soon! -
gabesz639 #33505 I had put my faith in someone doing something. I had assumed that Concorde would always be there. I was annoyed and ashamed that I could have done something, but chose to do nothing. It was too late – or was it?” -
#33504 "The main obstacle preventing this return to flight is British Airways. They continue to hide behind statements that they refuse to back up in terms of costs and accountability."
-
gabesz639 #33503 Ha jól értem, vissza akarják állitani a forgalomba a concordokat 2012-ben hogy a londoni olimpián már repitse az utasokat? katt -
#33502 azért érdekes ,hogy a fő vonalain a gépnek a mai napig nem változtattak..
mondjuk ez a turboprop dolog nagyon jó odáig ,hogy magasan lehet vele krúúzolni jó üzamanyag fogyasztással.... de ugyanilyen jók ezek a paraméterek miközben föld közelben keresgélik vele a homokpadokat?
vagy ez a konverzió is már inkább az miatt van hogy ahol ezek repülnek (alaska, tongass, kanada északi része) ott már egyre kevesebb helyen van avgas (100)? -
#33501 Es akkor meg hol a nagy kedvenc januari PILOT magazin foszereploje Carbon CUB SS.
Na az mar dofi.
-
#33500 -
carlosfly #33499 Süti :) -
NYAMMIIIII
-
#33497 Nos úgy néz ki tárgytalanná vált a dolog. Betöltöttem éjszakai időpontban a sceneryt, és azóta van autogen is meg víztorony is. -
LegendTommy #33496 Skacok ifly-nál nektek rendben van a descent path?
nálam 2 waypont között pl:fl340-ről fl260-ra kell süllyedni akkor mint a barom elkezd süllyedni a gép és jóval alatta van a descent path-nek, majd fl260-on levelflight mire eléri a következő waypoint-ot, és ez így megy folyamatosan tök lépcsőzetes a süllyedés.
mpc-t mindig a következő magasságra tekerem le, de próbáltam úgy is, hogy utazóról pályamagasságra nyomtam, gondoltam majd folyamatosan süllyed.
amire még gondolok az ifly menüben a geometric descent lehet a ludas, vagy az fmc-ben a descent-nél nem tudom miben különbözik a path és a speed.
nálatok van ilyen probléma? használjátok a vnav-ot descent módban?
-
#33495 Sziasztok!
Megcsináltam 3ds max-ban az üllői víztornyot, és - némi agyvérzés közeli állapot elérése árán - be is raktam az FS-be, ahol rendesen meg is jelenik a megadott helyen; a gond ott van, hogy ez a megadott hely az Aerosoft Budapest scenery határain belül van, és ettől eltűnnek a víztorony környékéről a házak és a fák.
Akkor sem változik a helyzet, ha nem a Budapest scenerybe rakom az így létrehozott bgl-t, hanem külön add on sceneryként adom hozzá az FS-hez. A scenery library sorrend változtatása sem ér semmit.
Gondolom az a baja, hogy az adott területre 2 bgl is hivatkozik, amelyek közül valamiért az enyém élvez prioritást (talán a scenery complexity-jén kell állítani?). Jól gondolom, hogy olyat nem lehet csinálni, hogy az én mdl-emet beleforgatom valahogy a Budapest scenery adott területre vonatkozó bgl-jébe?
Szóval ezt így hogyan lehet összehozni?
Vagy így, ebben a formában esélytelen a dolog, és meg kell csinálnom az adott terület autogenjét is, a BP sceneryből pedig törölni a terület bgl-jét? -
Tóth Balázs #33494 http://totalcar.hu/magazin/technika/2011/02/06/lo_geza_repulni_fog/ -
#33493 totalcaron jo kis cikk érdemes elolvasni. -
#33492 baksi én még el sem kezdtem az ickás piloticskákokat....
és már 4.résznél járnak ,wáóó;) -
LegendTommy #33491 flying és ice pilots 4. rész elérhető -
#33490 -
#33489 Nem azt mondtam hogy lemásolni kell őket...hanem hogy a cellás elv nem egy elvetendő elgondolás. :)