MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ucso gépem is 1 csalódás lett amitt megvettem.Simmer airbust már nyomokban sem talalni a flight1 oldalán a products-ok közt.Supportra b@sznak válaszolni.
stb.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
érdekes de a ruszkik kezdik átvenni ezt a témát😊 úgyértem valmi megjelenik, szinte másnap fent van
fs9 könyvtár alól futtasam vagy mind1?
mi a kritérium, hogy tudjon kommunikálni az fsuipc-vel?
A frissítéssel egyébként nem volt gond (kb. 15 perces teszt alatt), bár valszeg nem fogom túl gyakran online használni a GE-ben (bár esetenként kifejezetten jól jön), de ettõl még nagyon jó ez a funkció, kifejezetten tetszik.
Arra esetleg van mód és lehetõség a jövõben, hogy az útvonalhoz a GE-ben idõpontot is megjelenítsen mondjuk minden 5.-10. rögzítési pontnál?
Amikor beállítod hálózati linkként, akkor ahol megadod a frissítési idõt NEM SZABAD bekapcsolni a "repülési nézet frissítéskor" funkciót. Ilyenkor hagyományos módon mozgatható a nézet a GE-ben. Lehet hétvégén összedobok vmi rövid manualt hozzá.
Nekem úgy tûnik, hogy "real-time" a GE-ben követés esetén sem szaggat különösebben, néha feltûnõ, de inkább nem. Ami fura volt (de ez beállítási bénázás is lehet a részemrõl), hogy nem engedte (be)állítani közben a nézetet.
Összefoglalva: nagyon jó.
Van egy kis problémám az Ifly 737-esével:
feltettem hozzá mindkét patchet, és a gép repülés közben a robotpilóta hirtelen felhúzza a gépet, és a fékszárnyat kiengedi 40-re.
Remélem tud valaki segíteni.
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
FS_coordinate
Csak ki kell csomagolni, majd felszállás elõtt elindítani a rögzítést. A repülés végén pedig menteni. Ekkor az exe mellé létrehoz egy .kml file-t, amit a GE-ben megnyitva megjelenik az útvonal. A mûködéséhez FSUIPC szükséges.
A "folyamatos mentés" bekapcsolásával a program mindig létrehoz az exe mellett egy proba.kml-t is. Ez azt jelenti, hogy a program 2 másodpercenként ír a vinyóra, viszont ilyenkor ezt a file-t a GE-ben hálózati linkként megnyitva, a frissítést 2 másodpercre állítva, akár "online" is követhetõ az útvonal. A zökkenõmentes mûködés érdekében ilyenkor a GE-t ajánlott egy másik számítógépen futtatni, de ajánlott az exe-t is azon a gépen futtatni és egy wideFS-sel összekapcsolni az fssel. Bõvebben csak ha érdeklõdés van rá.
A hibákat kérem jelezni. :-)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Alapvetõen az a gond a Malévnél,hogy az elsõ osztályt ezeken a gépeken hátra rakják.Mert ott halkabb.Nos ezt a Malév ugy oldja meg,hogy a stuvik hátulról hozzák elölre a cuccokat a bizzre.Tök gáz.
Azt, hogy a személyzet hány órát tölthet egyszerre szolgálatban a cég és egyéb dolgok szabályozzák. Általában 7-9 órát dolgozhat egy pilóta vagy stuvi egyfolytában. Ahol hosszabbra nyúlik a repülés, ott útközben cserélnek, de leszállás elõtt általában mégegyszer visszacserélik a helyeket, hogy ugyanaz szálljon le, aki fel. Ezt sok nagyobb légitársaság second flight officer jogosításokkal oldja meg, aki vezetheti a gépet FL200 felett, de alatta nem. Ezzel megoldható a személyzetcsere. Sokszor pedig a személyzet egyirányba vezet, majd 2-3 vagy több napot szállodában tölt, mire jön a következõ járat, azt pedig hazaviszik.
Képzelheted 1 q400 milyen kényelmes.
Itt is van, ugyanaz a billkombináció mint fsxben.
http://goo.gl/gd6Zi5
airbuson 3-an szoktak lenni, boeingen néha 4-en, de ez csak megfigyelés
Nagyon köszönöm azért a választ.
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Amit hypo ajánlott az tök jól mûködik, bár macerázni kell vele picit, hogy mûködjön, viszont nem loggol semmit és így az útvonalat sem rajzolja ki.
De dolgozom rajta, hogy realtime is megjelenjen. :-)