MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chicco
OFF de én még nem vettem meg.
Az ucso gépem is 1 csalódás lett amitt megvettem.Simmer airbust már nyomokban sem talalni a flight1 oldalán a products-ok közt.Supportra b@sznak válaszolni.

stb.

Clidey
Apci nálad valami nagy gebasz lehet, mert nálam peccsrõl-peccsre csak jobb lett a bringa...Igaz ami igaz, nekem a v1.0 sem produkálta azokat a CTD-ket amirõl sokan panaszkodtak... 😛

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
Szomorú! Mennyire forever az a forever?<#idiota>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

polluxware
mai napig nem prószéltam még ki az 1.02t😊)))) már kérdeztem ugyan, de tényleg ennyire gyesza a (móókolt) verzsön?

polluxware
hát egy jó ideje már feléje se néztem..

érdekes de a ruszkik kezdik átvenni ezt a témát😊 úgyértem valmi megjelenik, szinte másnap fent van

chicco
Õszintén szolva nekem nem jött be a downgrade.Csinálltam 1 full uninstallt-és még a mappákat is kitöröltem utána.Azután install 1 majd 1.01

elég ha ráinstallálod a patch v2-reaz 1-et? vagy újra kell rakni az egészet s csak patch 1-et rátolni?
Hypo
WoS gone...forever!!

chicco
Igen tedd vissza az elsõ patchet csak.Mondtam már megjelenésnél,hogy nem jó.OFF(Warez verzio)ON

chicco
Merci boku

Papirzacsi
Teljesen mindegy. A lényeg, hogy azon a gépen fusson, amin az fs van, különben kell egy regisztrált widefs is. Kritérium tudtommal nincs, bár a próbákat regisztrált fsuipcvel végeztem, de nem hiszem, hogy ez kritérium lenne, csak fusson az fs.

thx, majd kiprószálom
fs9 könyvtár alól futtasam vagy mind1?
mi a kritérium, hogy tudjon kommunikálni az fsuipc-vel?
CptSAB
Many THX! <#worship>
Ok, köszi.
Papirzacsi
Majd meglátjuk.

Köszi, ez a "repülési nézet frissítéskor" volt a baj.
A frissítéssel egyébként nem volt gond (kb. 15 perces teszt alatt), bár valszeg nem fogom túl gyakran online használni a GE-ben (bár esetenként kifejezetten jól jön), de ettõl még nagyon jó ez a funkció, kifejezetten tetszik.
Arra esetleg van mód és lehetõség a jövõben, hogy az útvonalhoz a GE-ben idõpontot is megjelenítsen mondjuk minden 5.-10. rögzítési pontnál?
Papirzacsi
Nem annyira a szaggatás miatt kell másik gépen futtatni, bár egy komolyabban feladdonozott (új szó :-D ) fs2004, vagy akár FSX esetén elõfordulhat, hogy kevés a vidkari a sok textúra betöltéséhez, hanem azért, mert az eddigi tesztek alapján, néha cseszik frissíteni a GE. Másik számítógépen futtatott GE esetén ez nagyságrendekkel ritkábban fordult elõ. Amúgy ha elõfordul, akkor csak egy frissítést kell nyomni a GE-ben.

Amikor beállítod hálózati linkként, akkor ahol megadod a frissítési idõt NEM SZABAD bekapcsolni a "repülési nézet frissítéskor" funkciót. Ilyenkor hagyományos módon mozgatható a nézet a GE-ben. Lehet hétvégén összedobok vmi rövid manualt hozzá.

Hypo
<#eljen>

Nagyon jó kis progi, grat.
Nekem úgy tûnik, hogy "real-time" a GE-ben követés esetén sem szaggat különösebben, néha feltûnõ, de inkább nem. Ami fura volt (de ez beállítási bénázás is lehet a részemrõl), hogy nem engedte (be)állítani közben a nézetet.
Összefoglalva: nagyon jó.
Sziasztok!
Van egy kis problémám az Ifly 737-esével:
feltettem hozzá mindkét patchet, és a gép repülés közben a robotpilóta hirtelen felhúzza a gépet, és a fékszárnyat kiengedi 40-re.
Remélem tud valaki segíteni.

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Papirzacsi
Na akkor a lent említett kis programocska, ami menti az fsben repült útvonalat, majd megjeleníthetõ a GE-ben, az alábbi linkrõl letölthetõ:
FS_coordinate

Csak ki kell csomagolni, majd felszállás elõtt elindítani a rögzítést. A repülés végén pedig menteni. Ekkor az exe mellé létrehoz egy .kml file-t, amit a GE-ben megnyitva megjelenik az útvonal. A mûködéséhez FSUIPC szükséges.

A "folyamatos mentés" bekapcsolásával a program mindig létrehoz az exe mellett egy proba.kml-t is. Ez azt jelenti, hogy a program 2 másodpercenként ír a vinyóra, viszont ilyenkor ezt a file-t a GE-ben hálózati linkként megnyitva, a frissítést 2 másodpercre állítva, akár "online" is követhetõ az útvonal. A zökkenõmentes mûködés érdekében ilyenkor a GE-t ajánlott egy másik számítógépen futtatni, de ajánlott az exe-t is azon a gépen futtatni és egy wideFS-sel összekapcsolni az fssel. Bõvebben csak ha érdeklõdés van rá.
A hibákat kérem jelezni. :-)

alert
Többen kérték már, de egy újratelepítés alkalmával elszálltak nem sokkal a videó elkészítése után. Amúgy semmi extra nem volt, BP APP és ACC felvételeket pakoltam a mappába. Most FS-em sincs, de ha újracsinálom felteszem nektek valahova.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

igen az nekem is kéne😊
chicco
Alert azt az FS passanger rádió hangokat megoszthatnád.

chicco
Azért volt már,hogy lehúzta helyettem a sõtétítõt a rezgés.
Alapvetõen az a gond a Malévnél,hogy az elsõ osztályt ezeken a gépeken hátra rakják.Mert ott halkabb.Nos ezt a Malév ugy oldja meg,hogy a stuvik hátulról hozzák elölre a cuccokat a bizzre.Tök gáz.

polluxware
csak tippöltem..

alert
Érdekes, de pl a q400 nem hangosabb belül, mint egy 737. Ott sok gondot fordítottak a zajcsökkentésre. A korábbi Dash 8-asok és sok más prop valóban hangos.

alert
Van olyan pilóta itthon, aki oktat kisgépen, repül a wizznél A320-ason és a malévnál 737NG-n egyszerre. Gyakorlatilag akármennyi típusod lehet, a társaság dönti el, hogy hány típuson enged repülni. Persze csak olyan típusú gépen repülhetsz, amelyikre van kiképzésed.

Azt, hogy a személyzet hány órát tölthet egyszerre szolgálatban a cég és egyéb dolgok szabályozzák. Általában 7-9 órát dolgozhat egy pilóta vagy stuvi egyfolytában. Ahol hosszabbra nyúlik a repülés, ott útközben cserélnek, de leszállás elõtt általában mégegyszer visszacserélik a helyeket, hogy ugyanaz szálljon le, aki fel. Ezt sok nagyobb légitársaság second flight officer jogosításokkal oldja meg, aki vezetheti a gépet FL200 felett, de alatta nem. Ezzel megoldható a személyzetcsere. Sokszor pedig a személyzet egyirányba vezet, majd 2-3 vagy több napot szállodában tölt, mire jön a következõ járat, azt pedig hazaviszik.

polluxware
nem hangos az? úgyértem ezek a turbópropik elég hangos zümmögõk

chicco
Anno Malév 767 Toronto jfk járaton volt 1 alvó kabin a pilcsiknek.Ma pl Várna megérkezik kb 1 am.Reggel 5 körül jönnel el.Addig hálozsákban alszanak a stuwik.
Képzelheted 1 q400 milyen kényelmes.

Hypo
eljen az ekezet nelkuliseg, tok felesleges 😊)) en se hasznalom muhaha

kosz.mobilrol megy.majd ekezetek nelkul😊

[HUN]FaTaL
Állíts már a kódoláson légyszi, vagy nem tudom milyen böngészõbõl kommentelsz de az összes ékezeted helyén egy kérdõjel van.

Itt is van, ugyanaz a billkombináció mint fsxben.

http://goo.gl/gd6Zi5

a pilotseye münchen-san francisco lufi a340-600-as videoban emlékeim szerint 3-an vannak
airbuson 3-an szoktak lenni, boeingen néha 4-en, de ez csak megfigyelés

fs passengerben itt is van video meg zene mint az fsx-ben?csak jo hangulatos.meg el?gedettebek az utasaim is😊.ha van.vagy bill kombin?cio mint az ül?sl?mpa?

Gegi86
Hát hosszú út alatt olyan 8-12 órás utakra gondoltam, de akkor mennek szerintem sokan ha mondjuk másnap egy másik típusú gép jönne gondolom aki A340-est vezet az nem hinném hogy B747 is vezethet.
Nagyon köszönöm azért a választ.
Shortstop
Egy pilotseye rész van amiben ez az útvonal van, ott ha jól emlékszem akkor sokan (4-5-6) voltak a 340-esen és váltásban csinálták. Éjszaka és nappal mások "vezettek"

pihennek, aznap nem megy vissza ugyanaz a team. bár nem tudom mit értesz hosszú út alatt 😊 bécs-tokió mondjuk hosszú 😄

Gegi86
Üdv mindenkinek lenne egy kérdésem mondjuk nem függ össze az fs2004-el. Egy hosszú távú repülõ út után ugyan azok a pilóták vezetik vissza a repülõt vagy azok pihennek?
Ok?s.köszi.

Papirzacsi
MEgy.

Szevasztok!A 737es PMDG gépek mennek 9.1 verzioval?mert nekem fönt volt a 9.1.Valami hibaüzivel leállt.Leszedtem mostmár megy.De a traffic 2005 csak 9.1 alatt megy.Szoval szerintetek?vagy én csinálom rosszul?

köszi!

chicco
rövid pálya vagy nagy suly,vagy esõs csuszós kifutó.De akkor a Wet runway alapból 10 unitos a felszállás is.

Illetve asszem még autolandnél használnak 40 fokot.

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

[HUN]FaTaL
Gondolom ha nagyon rövid a kifutó és lassabban kell letenni 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

sziasztok 737esnél mikor szállnak le 40 fokos fékszárnyakkal? mert youtube videókon szinte kivétel nélkül 30 fokosakat láttam 😊

pateszi
Sziasztok,

Itt is van két hasonló progi:
FS2004 útvonal GE-ben

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Hont
LOWI mekkora sûlyedési variót illi maximálisan alkalmazni?
(B738)
Papirzacsi
Fsearth loggolja az útvonalat is, csak éppenséggel hülye a megjelenítés, amin mi nem tudtunk urrá lenni, emellett fizetõs, és ajánlatos másik gépen futtatni, nem az fs-es gépen, különben eszi a gépet.

Amit hypo ajánlott az tök jól mûködik, bár macerázni kell vele picit, hogy mûködjön, viszont nem loggol semmit és így az útvonalat sem rajzolja ki.

De dolgozom rajta, hogy realtime is megjelenjen. :-)