45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#44094 Neeeem...az a KLM ott a kép közepén! ;) -
#44093 Az a kis dundi ott a 31R elején...?
Én AVRO -ra tippelek és EDDM a cél...?!
-
AgrárMezőTsz #44092 Ha letöltöm a fs2004 sdk packot akkor kibírom nyerni? -
#44091 Az a kis dundi ott a 31R elején...?
-
#44090 Mivel a makemdl-t használja a MCX is, ezért alapvető hogy az SDK fel legyen rakva az elérési útvonala pedig be legyen állítva az MCX-ben. -
Egy mezei piros pont annak, aki kitalálja mivel repültem és hova? :DDD -
AgrárMezőTsz #44088 Sziasztok
Exportálnák 1 modellt
De nem akarja beimportálni a program.
Kell neki az alapjáték szerintetek?
ModelConverterX ezu a progi neve. -
#44087 szevasztok.!
qrva nagy gaz tortent..
vmi elszallt a sim-ben(nem a gepekre gondolok)
reggel elinditottam egy menetet es a teljes navigacios rendszer gatya..a VOR adokat nem a tenyleges helyen mutatjak a navrendszerek, a heading is el van maszva vagy 80 fokkal a tenyleges egtajaktol..az egesz v ilagon csak Bp.-n stimmel, de ahogy Gyor kozelebe ereki, teljesen mashol mutatja a VOR-ado helyet, stb..
tegnapig meg semmi nem volt..siman repultem 10 vagon utvonalat..amugy komoly cuccok vannak felteve, legalabb 80GB az FS-em..
tunda valaki segiteni, h mi lehet a problema..?!
koszonet elore is.. -
#44086 Hát huh, az egy komolyabb mozdulat, megpróbálom összeszedni neked, de nem ígérem.
Addig egy kis vidéki hangulat:
-
#44085 A múzeum reptérre gondoltam :-) -
#44084 -
#44083 Hogyne.
Reptér: (ebben kettő kisreptér is van Kiev mellett)
UKAN-UKBY
Gép:
Aeroprakt A-22 -
-
#44081 -
#44080 Érdekel!
Elérhető? -
#44079 Na de "Ki fog repülni?", ilyen időben? :)
-
#44078 Szia!
Háth... Igazság szerint nem tudom hogyan kell gauge-t módosítani, én csak a cockpit-ben cserélgettem. :) Meg FSX-ben sem nyomulok sajna. :/
Egy kis hajnali repülés:
-
bankii #44077 András!
Tudom, hogy nem te csináltad, de sztem egyedül te tudod módosítani a PROTU FSX154-ben KLN gauge-t, mert sok gépen (nekem mindenképpen) a kijelző sokkal nagyobb, mint a kijelző ablaka. a Betűkészlet cirka háromszoros méretű.
-
#44076 Jaa, hogy nincs az igazin se robot? Akkor kiveszem 2D-ből is, az úgy nem pálya. :) Thx! -
#44075 Nem tudom mi lehet a hiba. Textúra nincs előtte az tuti. Szerintem magával a gauval van valami gixer. Anno régen én is tettem valamelyik L-410 verzióba robotot, de én a középkonzolra a rádiókhoz. Működött simán gond nélkül, de nem nagyon használtam lévén az igazin sincs robot. :) -
#44074 Egy gyors kérdés, ha már így fellelkesültem a gauge-k kapcsán. Gondoltam a PWDT L-410-be a VC-be teszek AP-t, ahogy 2D-ben is van, de amikor ugyan azt a gauge-t beteszem a center panel-en ugyan oda, akkor nem lesz kattintható, csak ott van. Van valami trükk, hogy kattintható legyen? Esetleg egy textura van előtte?
Ehun:
-
#44073 Ez meg csak úgy, mert oan szép... :)))
-
#44072 Na igen. :) Kicsit amúgy trükkös, mert az a drága kapcsoló VC-ben nem leledzik ott, ahun 2D-ben, valami ruszki fórumon, translate-el találtam meg a megoldást. Már-már a hajam téptem, mert vagy ötféle ARK-47-est beletettem, de mind ugyan azt csinálta. Már odáig jutottam, hogy eredeti helyükön (pl. An-2) próbáltam, hogy ott vajh jó-e, de ott bezzeg mindig az volt. :)
Másrészről meg jó tanulságos volt, mert így legalább jól képet kaptam, hogy hogyan épülnek fel a gauge-ek alapjai, ill. a cfg file-okban a szintaktika. Érdekes volt, így már könnyű új műszereket betenni, cserélni. Szóval megérte a szívás. :) -
#44071 Pedig pont mondani akartam hogy azt a kapcsolót fel kéne kapcsolni...
:D -
#44070 -
#44069 Előző tárgytalan, megy ez az ARK-47, csak birka voltam, egy kapcsoló lemaradt. :/
-
#44068 Abban tud valaki segíteni, hogy miért nem megy a módisított Attitude indicator? Van a frissített panel, ott pedig AGK-47-es att.ind. van, de nem megy. okés, látszik, leszedtem a hiányzó gau-t, de az a gond, hogy egyik félével sem. Beletettem a xomer An-2-es,egy másik An-2 AGK-47-et, de amikor megnyomo, hogy vizszintesbe áll, akkor úgy marad, hiába dől bármerre a gép, az ARk-47-es nem mozdul ebben a gépben. Tud ebben valaki segíteni? -
#44067 -
#44066 Asszem megvan az új kedvenc bokorugró gépem. :)))
-
#44065 Olyannyira hogy még a lapok is össze vannak ragadva! :D -
#44064 Én úgy tudom azok már lejártak. :D -
-
#44062 Jaja, valaki kedvesen idekészítette nekem. :) Most, hogy brutálisan összeraktam Ukrajnát, elkezdem jól berepülni. :) Amit csak tudtam AI forgalom, jó sok, egy rakat military forgalom, Mig-29, Tu-22, Su-27, meg helikopterek, komolyan, marha hangulatos. :) A sokszor megénekelt kharkivi körzet, ott a Korotych (UKHY) reptér a maga static Mig-jeivel, s míg nézelődik, gyönyörködik az ember, érkezik egy Motor Sich Mi-2-es helikopter ide, egy kis füves reptérre Kharkiv-ban. :) Nem tom miért éppen Ukrajna, de ez most nagyon bejött. Pl. alant ez a reptér a Kharkiv-i körzet keleti végében, egy katonai reptér (UKHW), de milyen igényes már. :) Meg a millió kis reptér a packok-ban. Mondjuk ott volt egy kis szivola, mert az autogen objektumokat nem exclude-olták és mindenütt fák voltak, ezért az összes kis reptéren végigmentem AFX-el és nyomtam az exclude-ot. Most kész, baromi jó... :)))
-
#44061 De látom térképgyűjteményt ezért vittél... ;) :D -
#44060 Egy Isten háta mögötti kis reptér, Izyum város közelében. :)
-
sqpp15 #44059 Segítséget kérném, hogy egy kis alap egy kis alap repteret, hogy állítsak össze? -
bankii #44058 Ügyes munka!
-
#44057 :) -
sqpp15 #44056 végül is nem a leszállás a gond inkább a pálya bemérése :) -
#44055 Volt itt lentebb is téma ez a MALÉV dolog csak egy adalék a még összetettebb képhez
http://lorincimagazin.blog.hu/2012/02/28/darabot_a_szivembol_dr_mester_laszlo_gondolatai_a_malev_csod_kapcsan