MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugye azért a lenézett orosz-ukrán fs-es srácok csodálatos dolgokat tudnak INGYEN alkotni fizetõs minõségben.Csak tessék letölteni és használni õket, gépeket és sceneryket egyaránt.Meg lehet tanulni a cirill abc-t és a valós NDB-s eljárásokat be lehet gyakorolni.
Pl ez is szép, UKDD:

Most megint sok a munkám, kissé idõhiányban szenvedek, de elsõ dolgom lesz ezeket a fantasztikus helyeket "berepülni" 😊
azért egy dolog a @22fps és a @30fps között azért van ám különbség ha mind kettõ konstans akkor azért a 30 nál nagyobb lesz a mosolyod. ( még a 27fps-t is észre veszed)
Áhh, én meg képtelen vagyok betelni most ezzel a kieggel. 😊
Még némi eszmefuttatásra is késztetett az alábbi kép:
...miszerint egy hatalmas paneldzsungelt látunk ugye. Sikk manapság szidni a panelt, benne lakókat, etc. Az jutott eszembe ennek kapcsán, mint tõsgyökeres panelpatkány, hogy jó-jó panel, meg beton meg ilyenek. De! Ahogy az alábbi képen is látszik, és a valóságban is, a legtöbb paneldzsungelt igen sok zöldövezet tarkítja. Bár nem nagyok, de mégiscsak a házak között vannak kisebb parkok, játszóterek, kutyafuttatók. Ahol én lakom, ott kifejezetten sok és tág a zöld övezet, pedig panel lakótelep. Gondolkodtam általában ezt szidják például a belvárosi téglaházakkal szemben. Okés, a panel olyan amilyen, de ha jobban belegondolok, le tudok menni egy sétára, tényleg kvázi parkos övezetben, nem beszélve a három kutyámról, amit pl. paneldzsungeles zöld övezetes részen kívül max. kertesben tudnék tartani, mert a belváros betondzsungele tényleg kínzás lenne.
Na mindegy, biztos van benne egy jó adag lokálpatriotizmus. 😊))
Itt van ismét néhány screen, nem tudok vele betelni. 😊))
UKHY
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Az látszik, hogy baromi sok munka van benne, de miért nem egy fotó alapra rakják akkor már rá...😞
[OLDMODULES}
FSSound.dll=1
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
@Clidey: Hát... ööö... Igen, újszülöttnek minden vicc új, meg jobb késõbb, mint soha típusú bölcseletek jutnak eszembe. 😊)) Egyébként a replay szar nagyon. akadozik, szaggat, nincs ai. Már más is javallotta a recordert, rászánom az idõt, ha már ennyit videózok. Egyébként nálam is feltûnt, hogy replay-nél fura volt a landing, de amúgy teljesen normálisan jöttem le.
@Hont: Pontosan így, 22FPS állandóan mindenhol, minden körülmények között. Ez elég is. 😊
@Gyõzõ: Ismét nagyon köszönöm az ismét rendkívül kimerítõ magyarázatot. Nagyon hasznos és érdekesek. Asszem kicsit elmélyedek ez ügyben, mert, látva ezeket a remek kiegészítõket, úgy érzem, maradok egyelõre a keleti régióban, ill. felfedezem magamnak a vadkelet szépségeit. Úgy is mindig azt tartottam, hogy nem vagyunk mi itten europér népek, sokkal inkább keleti mentalitású, gondolkodású emberek, a szó jó, semmiképpen sem pejoratív értelmében. Vagy egyszerûbben fogalmazva, nem vagyunk olyan szellemi birkák. (bocs nyugatiak!) 😊))
Megkérdezhetem, hogy Te milyen minõségben vettél részt a repülés világában? Mert, mi tagadás, nagyon átjön a hozzászólásaidból, ill. hozzáértésedbõl, hogy van hozzá közöd, nem is kevés. Lehet, hogy már elmondatott néhányszor már, de lemaradhattam róla. 😊
Egyébként itt vannak a Kharkiv képek. Sok, de megéri. 😊
Kharkiv
Arról nem is beszélve hogy folyton úgy indul az FS9 hogy nem tudja elindítani az FSSound.dll-t
Nálam ugyan ez a helyzet!
Én is inkább repülni szeretek, mint baszogatni a cfg-t!
Az FS9 megy maxon 22FPS-l és ez boldoggá tesz! Minden maxon, jöhet bármilyen felhõ, bármilyen forgalom, 20 felett maradok!
FSX kínlódás a P3D meg még nem állt össze!
Végre nagyon jó és szép lett az Fs2400-em. Hihetetlen, hogy mennyire felismerhetõ hazánkban a terület. Élvezet, hogy a fõ utat vagy az autópályát végig követve szinte minden ott van ahol kell. most már csak egy gondom lenne ha van rá segítség. Van-e arra lehetõség hogy a cfg-ben vagy máshol változtatni azon, hogy több épület látszódjon. A beállításnál természetesen a csúszka maxon és az EU UT is fent van. a települések fotó képeik nagyon jók csak kevés épület jelenik meg nekem. Lehet hogy ez a max de hátha tudtok valamit ajánlani. Elõre is köszönöm.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Na bocs a sok flood-ért, meg a bõléért!
De persze országomat egy FS9-es AndrasField scenery-ért! 😄DD
Most megint szó van róla, hogy megpróbálom, mert face-en meggyõztek, ahogy Te is írtad, hogy jó ez a gép. Futok majd még egy kört, de már kevés bizodalommal. Gyenge. Húzni kéne, de még hûtõt is kéne venni hozzá. A vidikártya pedig tutter, hogy szûk keresztmetszet.
De amíg a 9-es így néz ki, és ezzel a géppel X alatt ez meg sem tudom közelíteni, feleslegesnek érzem a próbálkozást. Különben is, ha jól tudom, Tu-134 nincs is FSX-re, innentõl kuka. 😊))
Egyébként ez az AN-2 csodás, egyik kedvenc VFR masinám: 😊 (persze ruszki.) 😊))
Ezt csak még jobban alátámasztja majd a Kharkiv és környéke. (este rakok képeket, videót) Én már Warsaw2013-on is ámultam, de ez... Bizton állíthatom, hogy eszméletlenül minõségi, szuper kiegészítõ, olyan szinten és bõdületes területi méretben kidolgozva, hogy döbbenetes. Csak ajánlani tudom. 500 Mega, + 60 Mega a reptér, de megéri, ilyet nem lát minden nap az egyszeri reppenõ, még a csodás Aerosoft kiegekkel sem. Közlekednek az autók, paneldzsungel kidolgozva, mozgó reptéri jármûvek és persze az elmaradhatatlan orosz hangulat. Este teszek fel képeket, tényleg döbbenetes.
Egyébként orosz (tudom, Ukrajna nem az, de na...Olyan) régióban repült már valaki? Kicsit azé' nem olyan egyszerû. Kezdjük ott, hogy VOR nem nagyon van. Ami van, az is max kriksz-kraksz nevû, 238nm hatótávú, de nem fogja be a NAV1 rádió. Van itt trükk, hogy másképp kell ezeket a ruszki VOR-okat kezelni? Leginkább ADF-ekkel tudok navigálni, bár azok sokszor 113nm hatótávúak, de DME ugye nincsen benne (ha mákom van, van mellette egy DME), nehéz, tudni merre van az arra. Szóval kihívás, de tetszik. Amolyan oroszos, küzdõs. Szóval ajánlom Ukrajnát, szenzációsan kidolgozott repterek vannak (van Scenery Germany-hoz hasonló, rengeteg kis repteret tartalmazó addon. 6 db, egyenként vagy 20 kis reptérrel), és nem utolsó sorban a hangulat. Persze jó volt Németországban is, a high-tech nyugati repterekkel, kidolgozottsággal, de ez annyira más, hogy érdemes rászánni az idõt.
Én nagyon meglepõdtem, amikor szembesültem azzal, hogy mennyi ingyenes scenery van pl. Ukrajnához, és nem utolsó sorban free mind. Én nem foglalkoztam kelettel sokáig, mert mindig csak a nyugati eye candy (jó, nem csak...) sceneryk ragadtak el, de Drzevieczki Design féle (jó, ez nem free) Lengyel cuccok gyõztek meg, s ezek még hol voltak pl. a mostani Kharkiv scenerytõl... Utána rápillantottam az avsimrus-on, hogy mégis milyen scenery-ket tolnak keleti reptesóink, és hát áll leesett. ASszem maradnom kell még keleten, ha véget is ér a Békét Ukrajnának túrám.
Nem utolsó sorban, csináltam ez jó kis AI forgalmat is Ukrajnába, vagy 20 légitársasággal, Antonovokkal, Ilyushin-okkal, Tupcsikkal? Yak-okkal.
Azért van annak valami kicsiny bája, amikor egy Ukrán Il-62 készül elõttem felszállni, vagy épp, amíg készülõdök, mellém száll apron-ra egy Mi-2-es, 8-as. Mint alant is.
Szinte nem is hinné az ember, hogy kis ráfordítással milyen szép az FS2004 még mindig. No és villámgyors. A normális víz hiányzik csak kicsit belõle. Igaz, hogy azt is szépen fel lehet javítani, de nem egy FSX szint no. Bár ez legyen a legkisebb gond 😊
UKBB-UKKK-UKFF
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Most akkor megint nem fogok nyugodtan aludni, amíg össze nem hozom...
Ami kicsit vissza tart, az a felbontás! Még soha nem volt projektorom és nincs viszonyítási alapom, de amit már tudok, hogy ezek a 32" LCD-k, amik most vannak nem az igazi!
Vagy szétszedem Öket, és kidobom a keretüket, vagy ami nekem nagyon szimpatikus beszerzek 3 Plazma kijelzõt és azt fogom dobozolni!
Ez egy attetszõ lapot használ 180 fokos 2 projecktoros setup, a leírásban ott a link a lapok forgalmazójához elég olcsó. ITT A LINK
A következõ picit drágább, de az ötletet meg lehet otthon is csinálni
ITT
és egy kis okosság avsimrõl ERRE
Van sima monitorhoz is megoldás egy nagyító lencsét tesznek a monitor elé ami CURVED fokozva a hatást de az csak nagy kijelzõvel az igazi