45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
koreny20 #33729 és kell hozzá REX service pack?
-
#33728 ...repülés REPÜLÉS repülés... :) -
#33727 REX Sky/Water FTX Clouds :) -
#33726 Ebben nincs vita, tényleg hányinger a gyári wasser :D, REX meg fent van, igazából kombinálom a kettőt, mindenből valami :) -
#33725 Persze, must have akinek nincs rex. :)
De kell mellé valami víz, ha más nem valami free mert a gyári az okádék :D -
#33724 Majdnem ugyanazt, ha így jobban tetszik :). Ahhoz képest, hogy free, hasonló színvonalat mutat fel azt leszámítva, hogy nincs akkora nagy választék és VÍZ :D. Szerintem egyike a must have programoknak. -
#33723 Ugyanazt nyújtja lol. Nincs benne víz :D -
#33722 Szerintem nem. Amúgy amióta felraktam az ingyenes HDE v.2-őt azóta fent is maradt, teljesen ugyanazt tudja mint a REX és ingyenes ... nagyon jóféle :) -
koreny20 #33721 Csak eredeti REX-re megy fel az overdrive? -
#33720 Hi Everyone,
As you are all aware we are working towards the release of the FSX version and as I have said our FS9 users need not worries as work is being carried out in tandem on both versions. Our FS9 Test Team got a new build yesterday that will bring it up to date on what should be the FSX release.
This build modifies the Config manager adding
1. The config tool can set "ATC ID", "ATC Airline" and "UI Variation" for every plane.
2. Add with/without VNAV ALT logic.
3. The SEL/OAT can be set always display in Celsius
4. The pitch limit indication can be display at low speed.
5. Every GPWS altitude callout can be set to play or not.
6. Add GPWS sensitivity option.
7. Add with/without double detate logic.
8. Add realistic DU start process
9. Add airport filter to only display airport with more than specify length of runway.
This build will be what the FS9 boxed version will be based on. If there is interest we may release this update as public beta or SP once it has passed out checks. It does require users to make a couple of changes to the aircraft config files.
The build also includes a number of fixes planned for the FP. -
#33719 :DDDDD -
#33718 inkább te ragadtál rám mindenhol baszod, már kezdem azt hinni, hogy akarsz tőlem valamit XXXD -
#33717 Na már ide is idepofátlankodsz? Nem elég a tdu2 topic, mindenhol ott vagy? Mi van, elég volt a qrvákból?
Viccet félretéve velkám bekk :D -
Tóth Balázs #33716 Hello again -
#33715 háát ha úgyvesszük egy fél évet majdnem kihagytam, x52-es joyomon keményen áll a por XXXD -
#33714 Olyan sokat nem voltal tavol hogy valtozas legyen:))))))
Debrecen keszulget:) -
#33713 az az igazság hogy mostanság ritkábban fs-ezek, de tervezem hogy szépen visszaszokok és megint aktív leszek. Magyarország scenerykkel hogy állunk az elmúlt időben gyerekek? :) -
alien1313 #33712 Hello!
Melyik Jeppview használható w7Prox64 alatt? -
LegendTommy #33711 Hali!
ezer éve, a legfontosabb esemény amíg nem voltál, hogy megjelent ifly 737, must have -
litlebubu #33710 Ez nagyon gáz! -
#33709 azanyád hogy csapkod a cuncija XXXXXD -
LegendTommy #33708 szép winglet:D kizárólag 18+ os tartalom;) -
LegendTommy #33707 nálam sincs, na majd csak megoldódik -
#33706 engine select, első dolgom tiltani :D -
LegendTommy #33705 e=engine select, megnéztem mi a def, nekem ki van törölve szinte minden key assign. -
LegendTommy #33704 ezt, hogy érted?
mire való az 'e' default-ban? -
#33703 De az is lehet, hogy nyomkodja az e-t?:) -
LegendTommy #33702 természetesen throttle axis=throttle, 3 axisom van erre a célra
throt, mixt, prop -
#33701 es az egy kar az THROTTLE axisra van berakva nem THROTTLE 1 re ugye?
elfordulhat hogy okozhat gondot, bar en inkabb mixturenel tapasztaltam es multi engines gepeknel, de a tobb kar megoldotta:) -
LegendTommy #33700 1 kar van throttle-ra configolva a joy-on ami vezérli/né az összeset, de érdekes módon a maddog szórakozik velem, meg régebben leveldénes, másnál nem tapasztaltam ilyet -
#33699 hogy van beallitva melyik axisra? throttle 1 a joy egyik karjara throttle 2 a masikra? -
LegendTommy #33698 Skacok az miért lehet, hogy két hajtóműves gép eseten hirtelen csak az egyik throttle kart tudom vezérelni a joy throtte-val, később meg mind kettőt, tök rapszódikus, most maddog-nál van sokszor, de régebben level-d-nél tapasztaltam ilyet.
neketek van ilyen prob.? -
#33697 Flexibilis szárny :) -
#33696 -
#33695 Vegast fogok használni szerintem. After Effectshez nem értek, a Premiert meg utálom :D -
#33694 :) ha After Effectsel csinalod, akkor compostition nal 30 ra veszed a fps-t, az eredeti video meg 15 fps, illetve a masik megoldas a time streching akkor viszont rovidebb lesz anyag de rovid vagokepeknel tokeletes. -
#33693 Na majd ha videózok akkor megpróbálom. :) Egylőre várom, hogy legyen wingview az iflyal, mert addig nem lehet. :D -
#33692 Hat en tobbszor csinaltam hogy fele sebivel vettem fel majd editorban ugyan ezt az idod felduplaztam 30fp re es tok smooth lett a video ugyan ez siman mar nem volt smooth.
-
#33691 Persze ez minden addon gépre igaz. :)
Ha úgy veszel, akkor kihagy frameket, nem tudom melyik a jobb, bár erős géppel nincs probléma a 25fps-sel sem. Persze FSXről ez nem mondható el, de fs9 topicban vagyunk :))
Más: Wilco Airbus Evolution csúszik, Availability : Mar.07, 2011 -
#33690 ja de ezek mas gepeknel is elofordultak de azert lehet finomhangolni az eventeket is szoval azert megoldhato:)
Frapsnal meg nem kell feltetlen a valos fps el felvenni lehet a felevel is es a video editaloban meg visszagyorszitani ez segit